70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar.Ben de zayıflamak istiyorum.8 ay önce doğum yaptım.Boy 1.60, kilo 79.Görenler aaaa ne olmuşsun diyo.Beni de alıın aranıza.Yalnız bebeğe süt veriyorum.

merhabalar herkese bende aranıza katılıp sizlerle birlikte motivasyon olup beraber zayıplamak istiyorum biraz eskileri okudumda burda motivasyonda muhabbette saglam ne dersiniz bende varım diyeyimmi

Aramıza hoşgeldiniz kızlar zayıflamak ve motive olmak için doğru yerdesiniz.....a.s.a.s.a.s.

ooo şulecim süpersin artık az yemeğe alışmışın sıcaklarda yedirtmior sen iyi kilo vercen bu sayede darısı başıma bu arada biber hapı nasıl gidio bitti dimi

bitti tabi canım 1 haftayı geçti ama önümüzdeki hafta tekrar başlıyacam bir kutu daha içip bırakacam ben memnun kaldım valla çevremde kullananlarda çok memnun 5 kg daha verirsem bekarlık kiloma dönecem yeter zaten birazda et olsun giydiğimiz yakışsın kaydirigubbakcemile3

gerçekten alışkanlık meselesi herşey beyinde bitiyor ha canımın çok istediği bişey olursa 2 çatal yiyorum bırakıyorum nefsimi köreltmek için yetiyor zaten kıştan beri mücadele ediyoruz ,çevreden olumlu tepkiler almak çok mutlu ediyor :lepi:

Hadi hayırlısı canım darısı başımıza bende önce 60a düşeyim sonra duruma göre karar vericem bir diyete başlasam düğün olayları çok bu ara ordada diyet yapılmıo ikramlarda offf

magrenta sobe canım yapmamışın lahana çorbasını ama sıcaktada çekilmez salatasını ye oda aynı işlemi görüyo yazmıştım eskiden tanıdığım bayağı kilo vermişti salatasıyla

yeni gelen fıstıklar hoşgeldiniz kız 1 tane var içinde istanbullu oley tek değilim artık sevilcan vardı oda yazmıyo artık 1 ay oldu belkide geçti MİNNA bakıyorumda süpersin az kalmış ilacın herhangi bi yan etkisi olmadı değilmi

canım oldu tabi başta çok uykusuzluk çektim sabahlara kadar oturdum ilk 20 gün ama çok dinçtim allahtan yoksa işte mahvolurdum ama şimdi rahat uyuyabiliyorum çok fazla yan etkisini gören insan var ama bana şükür bişey yapmadı memnun kaldım pzt tekrar başlıyacam

kirazcım normal diyete başlamadan bakta kilona kiraz diyetiğle ne kadar verdin ve 3günmüydü senin yaptığın

evet canım 3 gün ama tansiyonum düştü bugün, 8-5 e kadar düşmüş,ayran içtim 1 kutu baş ağrımda geçmedi bi türlü,canım cumaya kadar tartılmayım diyorum,zaten arada 2 gün var

magrenta sobe canım yapmamışın lahana çorbasını ama sıcaktada çekilmez salatasını ye oda aynı işlemi görüyo yazmıştım eskiden tanıdığım bayağı kilo vermişti salatasıyla

Selam canım naber aman bi yapıcam evde maydonoz yoktu dün yapıcaktım geç kaldım yarına başlıcam diom ya hayırlısı salatasını çiğneyemem ya zor gelir herlade
bilmiorum kilo vermem lazım tek yokda bu çorba umarım gene işe yarar tatil kilomda dahil vermem lazım bunları artık

kıymetcim valla benim topiğe katıldığımda minna da vardı magrenta da,yani kim daha eski bilmiyorum,ama benim olmadığım kesin

kirazcım ama o sürede yediğin bişey su tutarsa tam olarak bilemeyizki kiraz diyetiğle ne kadar verdiğini
veye cumaya kadar mı yapcan kiraz olayını

magtenta canım çok ince doğruyon ve limon ayçiçek yağı 1 tatlı kaşığı olcek ve pul biber döküyosun üstüne iyice karıştır ki o eriyo zaten o zaman yeniliyo yani sıcakta çorbadan iyidir istersen maydanoz da doğra ben yaptım önceden yenilebiliyo ama bi dene akşam çok az yap

Hadi hayırlısı canım darısı başımıza bende önce 60a düşeyim sonra duruma göre karar vericem bir diyete başlasam düğün olayları çok bu ara ordada diyet yapılmıo ikramlarda offf

özgecim valla bende gittiğim heryerde illaki ye ne güzel olmuşsun ödüllendir kendini diyorlar asla diyorum koca bir tabağa yoğurdu koyuyorum içine nane biraz 2 tane kepekli etimekten atıyorum yavaş yavaş onu yiyorum sofrada herkez götürüyor tabi lokmaları sende sakın kanma ikramlara en azından içlerinde en az zararlı olanı seç kalori olarak yapışmasın üstüne kaydirigubbakcemile2

Minnascım ne içtin.Bize de yarar mı?

kirazcım ama o sürede yediğin bişey su tutarsa tam olarak bilemeyizki kiraz diyetiğle ne kadar verdiğini
veye cumaya kadar mı yapcan kiraz olayını

canım geçenkinde 1 kilo vermiştim kiraz diyetiyle, o hafta toplamda 1200 gr verdim
bu haftada 1 kilo versem yeter bana,az vereyim kalıcı vereyim dimi,ama perşembe sabahı tartılırım senin için sonucu bildiririm tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…