Merhaba kızlar.Ben de zayıflamak istiyorum.8 ay önce doğum yaptım.Boy 1.60, kilo 79.Görenler aaaa ne olmuşsun diyo.Beni de alıın aranıza.Yalnız bebeğe süt veriyorum.
merhabalar herkese bende aranıza katılıp sizlerle birlikte motivasyon olup beraber zayıplamak istiyorum biraz eskileri okudumda burda motivasyonda muhabbette saglam ne dersiniz bende varım diyeyimmi
ooo şulecim süpersin artık az yemeğe alışmışın sıcaklarda yedirtmior sen iyi kilo vercen bu sayede darısı başıma bu arada biber hapı nasıl gidio bitti dimi
şulecim sen oturtmuşsun düzenini,gerçektende sıcaklarda yenmiyo bişey,bende abur cubur,dondurma çok yerdim ama artık elimi sürmüyorum,çok az şeyle doymaya başladım ve kesinlikle ağır ağır yemenin çok çiğnemenin faydasını görüyorum,yarın kiraz diyetim bitiyo,ondan sonra normal düzenime geçicem,sporada biraz daha ağırlık verdimi oooooo gitsin kilolar
bitti tabi canım 1 haftayı geçti ama önümüzdeki hafta tekrar başlıyacam bir kutu daha içip bırakacam ben memnun kaldım valla çevremde kullananlarda çok memnun 5 kg daha verirsem bekarlık kiloma dönecem yeter zaten birazda et olsun giydiğimiz yakışsın kaydirigubbakcemile3
yeni gelen fıstıklar hoşgeldiniz kız 1 tane var içinde istanbullu oley tek değilim artık sevilcan vardı oda yazmıyo artık 1 ay oldu belkide geçti MİNNA bakıyorumda süpersin az kalmış ilacın herhangi bi yan etkisi olmadı değilmi
kirazcım normal diyete başlamadan bakta kilona kiraz diyetiğle ne kadar verdin ve 3günmüydü senin yaptığın
magrenta sobe canım yapmamışın lahana çorbasını ama sıcaktada çekilmez salatasını ye oda aynı işlemi görüyo yazmıştım eskiden tanıdığım bayağı kilo vermişti salatasıyla
Hadi hayırlısı canım darısı başımıza bende önce 60a düşeyim sonra duruma göre karar vericem bir diyete başlasam düğün olayları çok bu ara ordada diyet yapılmıo ikramlarda offf
bitti tabi canım 1 haftayı geçti ama önümüzdeki hafta tekrar başlıyacam bir kutu daha içip bırakacam ben memnun kaldım valla çevremde kullananlarda çok memnun 5 kg daha verirsem bekarlık kiloma dönecem yeter zaten birazda et olsun giydiğimiz yakışsın kaydirigubbakcemile3
kirazcım ama o sürede yediğin bişey su tutarsa tam olarak bilemeyizki kiraz diyetiğle ne kadar verdiğini
veye cumaya kadar mı yapcan kiraz olayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?