kimse bna cevap vermicek mi :) diyetisyene giden yok mu?
merhabalar :) arkadaşlar ben kaç gündür internette araştırma yapıyorum da çok fazla bişi bulamadım. size sormak en doğrusu diye düşündüm. ben özelde diyetisyene gitmek istiyorum ve merak ediyorum. diyetisyenler kişiye özel mi yapıyorlar yoksa elinde hazır bulunan diyet listesini mi veriyor?? bn daha önce devlette gittim ve diyetisyen bana hazır diyet listesini verdi gönderdi. ne diyorsunuzz??
aranızda bursadan olun var mI??
Merhaba kızlarNasılsınız?
Bir merhaba demek istedim, geçmişi daha sonra okucam
evtt cnm fasla bıle hehehÇok hafif bir sahur olmuş canım. Bu kadarla doyuyor musun? :) Maşallah sana
hayırlı gecelerınız olsun ababbaaa sen varsın bır bende 1.yesıl cayımı ıctım soframı sereyımde saharumu yıyeyım barıııı yarında ıftara abımlerdeyız esımle canımın canı ılebakalımmm yarın gorusmek dılegımleee
Suzim ya inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur canım tüm dualarım seninleAllah doğru yoldan ayırmasın kimseyi :18:
kızzz sen yine hedefe ulaştın nerdeyse bende daha o da yok ben 60 olsam da salsam kendimi en azından kilo korumaya geçmiş olurum ama daha olamadımki bir türlü nolcak halim bilmiyorum
aman şeker biz bizeyiz boşver çekin gitsin foto valla uzun zamandan beri görmüyoruz hiç topikte foto en azından hırslanırız yaa
eskiden nasıldık ama her gün foto paylaşan olurdu
çok motive olurduk
kendimi motive etmek için şu alışveriş sitelerindeki hatunlara bakıyorum uleynnn diyorumm bende böle olaydımyaaa
anam benide böle doğursaymışya diyorum ama olurmuu maşşallah anacım en tombiğinden doğurmuş beni
hemen soylıyeyım
patlıcanları oyle butun butun fırın posetıne koy 45 dk pısır
pıstıkten sonra soy
bıberde koy ayrı bır posete onlarıda pısır yarım saat
sonra bunları dogra bır borcama ustune bol sarımsaklı yogurt
ımmmhhhh mıs mıss
ben yapıorum tawsıye ederım :))))
Kızlar dün sabah normal 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım, öğle ve aralarda hiç bişey yemedim, akşam iftara davetliydik ve ben orda kaçırdım ipleri((( 2 kepçe çorba, bir dilim pide, yarım tabak pilav üstüne et yedim,1 bardak fanta, üstüne 2 tane de tatlı (((((((((( ilk defa bozdum diyetimi, çok mutsuzum, ödül olarak düşünmek istiyorum ama kızıyorum kendime, bugün de kahvaltımı yaptım hala sinirimden bişey yemedim....Kızın bana...
canım benim öğlen ve aralarda bir şeyler yemediğin için bunlar oluyor zaten..
düzenli bi şekilde beslenmen lazım.. yemen gereken zamanda yemediğin zaman sonrasında açlık krizi gibi her şeye saldırırsın bu çok normal..
o yüzden zamanında az da olsa bir şeyler ye kan şekerini normale getir sonra kendini daha bi kontrol altında tutabilirsin
canım ben normalde hiç yapmadım böyle sadece dün öğlen yiyemedim şehir dışına çıktık iftara, bebişi, kendimi ve yeğenimi hazırlarken fırsat olmadı, normalde fotolu her öğünümü paylaşıyorum ve hiçbir öğünümü aksatmadım daha önce bir-iki sefer hariç yine, yani ondan olmadı((((((( bilerek isteyerek yaptım ben bunu (((((((((((( bunca zaman kontroldeydi dün bozuldu, ama bugün aynen devam...offfffffffffffffffffffffffff...
merhaba arkadaşlar :)
uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama bu zayıflama derdi beni de üye yaptı. baktım herkes birbirine destek oluyor motivasyonu artıyor, ben de gelmek istedim.
dün iftarda başladım bakalım yemeklerden kısmaya.. bakalım devam edebilecek miyim :/
yok mu şöyleee aranızdaa en şişman ve en zayıf halim diyebilecek fotolarrr
vallahi eskiden ne çok foto paylaşırdık ama şimdi hiçç yokk azimlenemiyoruz da böyleee :26::26:
iyi geceler kızlar benim net sorunluydu ondan giremedim bildirimde yapamadımama yarından itibaren düzenli girecegim insaallah
teşekkürler arkadaşlar..
kendimi nasıl tanıtayım.. ımm 2 sene olacak evleneli. evlendiğim zamanlar 58 kiloydum 3-5 ay da böyle kaldım ama birden bi kilo aldım1 sene içinde 16 kilo yuh dimi nasıl böyle oldu hiç mi dur dememişim kendime hatırlamıyorum bile o zamanları..
ben gıderımkıslarrr ıftara abımlerdeyım utumu yaptımm ıslermıde halledeyımesımı uyandırayımve cuvvvvvvvvvvvvv evden dısarı aksam gec gelmessek gorusuruzz yoksa yarınnn yedıklerım az kacaamklı olursa yazarım hehehe tmm mı
hayırlı gecelerınız olsun ababbaaa sen varsın bır bende 1.yesıl cayımı ıctım soframı sereyımde saharumu yıyeyım barıııı yarında ıftara abımlerdeyız esımle canımın canı ılebakalımmm yarın gorusmek dılegımleee
Kizceler gecmise baakamadim acil yazayim sabah okurum bana yazdiginiz cvplari
Ya size sorum olcakti benim:26:
Patlicanin hafif hali naasil yapilir annem kizart tavada faln dedi ama o zaman cok kalorili dimi
Bole domete soslupatlican kizartma yemegi yapmak istiyorum
acaba fririnda yapsamda olurmu veya nasil yapmaliyim patlicanin hafif olmasi icin
Onerilerinizi bekliyorum
İi geceler kizcelerim optum kocaman
demin kahvaltımı yaptım kaçırmak yok azcık yiyorum artık
1 haşlanmış yumurta, avuç içi kadar pide ve koca 1 bardak su
bundan sonra böylee
merhabalar :) arkadaşlar ben kaç gündür internette araştırma yapıyorum da çok fazla bişi bulamadım. size sormak en doğrusu diye düşündüm. ben özelde diyetisyene gitmek istiyorum ve merak ediyorum. diyetisyenler kişiye özel mi yapıyorlar yoksa elinde hazır bulunan diyet listesini mi veriyor?? bn daha önce devlette gittim ve diyetisyen bana hazır diyet listesini verdi gönderdi. ne diyorsunuzz??
aranızda bursadan olun var mI??
canım istanbuldaysan git sağlık ocağına ve beslenme ile ilgili bütün testlerini yapıolar yaptır gel. eğer sorun varsa git diyetisyene yoksa zaten bizim yaptıklarımızı yapıp zayıflarsın paralarında boşuna gitmes
merhaba canım iyiyiz ne olsun bende daha yeni geldim, bende bir merhaba diyecektimsen nasılsın?
Kızlar dün sabah normal 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım, öğle ve aralarda hiç bişey yemedim, akşam iftara davetliydik ve ben orda kaçırdım ipleri((( 2 kepçe çorba, bir dilim pide, yarım tabak pilav üstüne et yedim,1 bardak fanta, üstüne 2 tane de tatlı (((((((((( ilk defa bozdum diyetimi, çok mutsuzum, ödül olarak düşünmek istiyorum ama kızıyorum kendime, bugün de kahvaltımı yaptım hala sinirimden bişey yemedim....Kızın bana...
canım ben normalde hiç yapmadım böyle sadece dün öğlen yiyemedim şehir dışına çıktık iftara, bebişi, kendimi ve yeğenimi hazırlarken fırsat olmadı, normalde fotolu her öğünümü paylaşıyorum ve hiçbir öğünümü aksatmadım daha önce bir-iki sefer hariç yine, yani ondan olmadı((((((( bilerek isteyerek yaptım ben bunu (((((((((((( bunca zaman kontroldeydi dün bozuldu, ama bugün aynen devam...offfffffffffffffffffffffffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?