70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben gıderımkıslarrr ıftara abımlerdeyım utumu yaptımm ıslermıde halledeyımesımı uyandırayımve cuvvvvvvvvvvvvv evden dısarı aksam gec gelmessek gorusuruzz yoksa yarınnn yedıklerım az kacaamklı olursa yazarım hehehe tmm mı

kimse bna cevap vermicek mi :) diyetisyene giden yok mu?

sonra imkanın varsa tabikide doktor kontrolünde daha iyi olur ama nolursa olsun kişiye özel program hazırlamayan bir doktorla yapma bunu çünkü bir arkadaşımdan biliyorum kızı daha beter etti
he yok diyetisyen gitmeden diyorsan bizimle beraber dene ne dersin?

ben özelde de devlette de gittim diyetisyene.devlete 3 kez gittim farklı yıllarda. özele arkadaşla gitmiştik, ikimizin kilosuda hemen hemen aynıydı, diyetlerimizde aynı sayılırdı. ufak değişiklikler vardı ama. sonra bize bazı çaylar yazmıştı, çaylarımız farklıydı mesela. ben tatlıyı çok sevdiğimi söylemiştim, bana yazdığı çay tatlı isteğini azaltacak bir çaydı, bide önerileri farklıydı ikimize de. her ay diyet listemi değiştiriyodu zaten. devlette gittiğimde de tam olarak hazır diyet verdiğini düşnmüyorum ama, yine de kalorisinde falan değişiklik yapıyodu her kontrolümde. ama şu yönden farklıydı, devlette ayda birdi kontrolüm, özelde 10 günde bir. bence insan kafasında bitirmeden diyetisyen boş, o yüzden devam edemedim zaten. kafamda bitirince diyetisyene hiç gitmeden bile zayıflıyorum. çünkü hepsi hemen hemen aynı şeyi söylüyo. yani gidince ne diyeceklerini biliyorum artık

slm kızlar sahur menümü yazayım hemencik

2 el büyüklüğünnde yufka arasına yeşillik domates biber dürüm biraz üzüm bol su

tee puccitoların suzilerin ....... yeni geldiği zamankileri okudum birazda eski albümlere bakar gibi he hehe

canım istanbuldaysan git sağlık ocağına ve beslenme ile ilgili bütün testlerini yapıolar yaptır gel. eğer sorun varsa git diyetisyene yoksa zaten bizim yaptıklarımızı yapıp zayıflarsın paralarında boşuna gitmes

Merhaba kızlar Nasılsınız?

Bir merhaba demek istedim, geçmişi daha sonra okucam

acıktım ama canım bişey istemiyo ya :86: annemler zaten oruçlu benim de bişey yiyesim gelmiyo

Kızlar dün sabah normal 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım, öğle ve aralarda hiç bişey yemedim, akşam iftara davetliydik ve ben orda kaçırdım ipleri ((( 2 kepçe çorba, bir dilim pide, yarım tabak pilav üstüne et yedim,1 bardak fanta, üstüne 2 tane de tatlı (((((((((( ilk defa bozdum diyetimi, çok mutsuzum, ödül olarak düşünmek istiyorum ama kızıyorum kendime, bugün de kahvaltımı yaptım hala sinirimden bişey yemedim....Kızın bana...

görmemişim canım bu yazdığını çıkmışım yeni gördüm kusuruma bakma

hedefe yaklaştıkça daha bi salıyor zaten insan
bebeğm sende dikkat et kendini tutsan verirsin biliyorum da çok kaçamak yapıyosun onlara rağmen iyi veriyorsun bence o yüzden kilo verme problemin yok bi süre iradeni koru bak nasıl gidiyor
bi ara çekip ekleyeyim bari resim ben de paylaşınca motive olurum siz de motive olursunuz

woooww süper tarif bayıldıımm
ptty şeker bak bu süpermiş

canım benim öğlen ve aralarda bir şeyler yemediğin için bunlar oluyor zaten..
düzenli bi şekilde beslenmen lazım.. yemen gereken zamanda yemediğin zaman sonrasında açlık krizi gibi her şeye saldırırsın bu çok normal..
o yüzden zamanında az da olsa bir şeyler ye kan şekerini normale getir sonra kendini daha bi kontrol altında tutabilirsin

canım ben normalde hiç yapmadım böyle sadece dün öğlen yiyemedim şehir dışına çıktık iftara, bebişi, kendimi ve yeğenimi hazırlarken fırsat olmadı, normalde fotolu her öğünümü paylaşıyorum ve hiçbir öğünümü aksatmadım daha önce bir-iki sefer hariç yine, yani ondan olmadı ((((((( bilerek isteyerek yaptım ben bunu (((((((((((( bunca zaman kontroldeydi dün bozuldu, ama bugün aynen devam...offfffffffffffffffffffffffff...

canını sıkma o zaman olur böyle şeyler
ömrümüz boyunca diyet modunda olacak değiliz ya tabii ki kaçamaklarımız olcak..
önemli olan kaçamaklardan sonra kendini toparlayıp diyete devam edebilmek
moralini bozma olan olmuş artık diyete devam

hoşgeldin hedeflerimiz aynı sayılır bende 75 tan 65 62 60 dıye umut edıorum benımde 2 hafta oldu kk ne baslayalı ınsallah ınce ollabılırızzz ben dun nıyetı bozdum ama bugun 1 saat boyunca yuzdum herhalde telafı etmısımdırr tekrar hoşgeldınnn

yok mu şöyleee aranızdaa en şişman ve en zayıf halim diyebilecek fotolarrr

vallahi eskiden ne çok foto paylaşırdık ama şimdi hiçç yokk azimlenemiyoruz da böyleee :26::26:

Evet, başarı fotoğrafları görsek aşka gelirdik :)

iyi geceler kızlar benim net sorunluydu ondan giremedim bildirimde yapamadım ama yarından itibaren düzenli girecegim insaallah

Tekrar hoşgeldin canım

Hangimiz kilo alırken farkına varabildik ki?

Ben kendime dijital tartı aldıktan sonra durumun ciddiyetinin farkına vardım, eski tartım 4-5 kilo eksik gösteriyormuş.

Yeni tartıda hakikati görünce... :18::18::18:

Afiyet olsun canım, en az kaçamakla atlatırsın inşallah :)

Canım ben dilimliyorum, azıcık zeytinyağı ve tuzla fırına veriyorum.

Sonra da yoğurtlu ya da domates soslu yiyorum :)

demin kahvaltımı yaptım kaçırmak yok azcık yiyorum artık
1 haşlanmış yumurta, avuç içi kadar pide ve koca 1 bardak su
bundan sonra böylee

Az az az

Birkaç kez diyetisyen denemem oldu ama hiçbirinden sonuç alamadım ve bir daha de gitmedim :)

Aile hekimleri tüm tahlilleri, hormon tahlillerini filan yapıyorlar mı?
:26:

merhaba canım iyiyiz ne olsun bende daha yeni geldim, bende bir merhaba diyecektim sen nasılsın?

Hiç istemesem de tatile gidiyoruz, onun telaşındayım, bavul hazırlıyorum canım.

Keşke 70'leri görüp de gitseydim ama artık daha fazla erteleyemem tatili

Canım dünkü kaçamağı telafi etmek için 1-2 gün normalde yediğinden azıcık daha az yemeye gayret et, dediğim gibi sadece 1-2 gün. Bu süre içinde daha çok yumurta, et, yoğurt gibi proteinlere ağırlık var. Vücut bunu telafi eder, üzülmene gerek yok :)

1-2 günlük telafi sürecinden sonra tekrar eski rutinine devam edersin, üzme tatlı canını

Tatili sürekli erteliyordum ama sonunda geldi çattı, daha fazla ertelemem de mümkün değil.

Şöyle bir 70'leri görüp gitmek istiyorum ama... Moralim çok bozuk ya, zorla gidiyorum ve eminim berbat geçecek
:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…