70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatili sürekli erteliyordum ama sonunda geldi çattı, daha fazla ertelemem de mümkün değil.

Şöyle bir 70'leri görüp gitmek istiyorum ama... Moralim çok bozuk ya, zorla gidiyorum ve eminim berbat geçecek
:84:

bozma moralini canım çook güzel bir tatil geçir yediklerine dikkat ederek

yok ben olmıcam valla olmıcam

Şaka bir yana, sabahtan akşama kadar çok az yiyip kendini aç bırakırsan akşam vakti şekerin düşeceğinden diyeti devam ettirmen de, önüne gelen yiyeceklere hayır demen de zorlaşır. Bu şekilde devam edersen bir akşam vakti kucağında abur cuburlarla bulursun kendini

Selam kzlar 80 Kilo ile basladigim diyetimde suan. 72 kiloyum 2 kiloyu werdikten sonra. Diyetime dewam edicem. 72 kiloyla araniza katilmak istiyorum

az yesem de çok yesem de akşam yediğimde bi fark olmuyo ki alıştım ben hem abim geldi artık annem güzel güzel yemekler yapar akşama saklıyorum midemdeki o küçük boşluğu

bugün herkes bir görünüp bir kayboluyor :)

ben sahur menümü yazmışmıydım onun için geldim :) neyse geçmişe bakcak zamanım yok bu gün malesef :26:en iyisi tkr yazayım

yarım dilim esmer ekmek bikaç zeytin iki üç çatal peynir iki dilim salatalık iki dilim domates bir bardak bitki çayı booooolca su iki bardak açık çay su birbuçuk litre
iyimi kötümü?

ya kıscem bende gelen giden kg yok patlıycam sinirden yaa regl de bitti ama kaç güne atarım ödemi

Hafif olmuş, güzel olmuş. Daha da yiyebilirmişsin ama :)

uruzum seni dinliyim hadi 1 kase nesfit aldım onu kemiriyorum

canım moralini bozma, illa oluyor. hele ben cuma biliriminden sonra neler yedim ama utancımdan buraya yazmadım ama dengeleyince sorun kalmıyo.sonraki iki günde çok dikkat ettim yediklerime. sen de zaten dikkat ediyosun azami olarak, bunun seni hiç etkilemeyeciğini düşünüyorum

kızlar iki gündür sahur menümü yazmıyorum. çünkü sahura kalkamıyorum, uyandığımda ezan yeni okunmuş oluyor iki gündür

bence de hem zaten sürekli dikkat ediyorsun arada bi böyle kaçamak yapmak heyecan katar diyetin monotonlaşmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…