Tatili sürekli erteliyordum ama sonunda geldi çattı, daha fazla ertelemem de mümkün değil.
Şöyle bir 70'leri görüp gitmek istiyorum ama... Moralim çok bozuk ya, zorla gidiyorum ve eminim berbat geçecek :84:
az olsun daha iyi :86: ondan sonra başka bişey de yemedim
yok ben olmıcam valla olmıcam
Şaka bir yana, sabahtan akşama kadar çok az yiyip kendini aç bırakırsan akşam vakti şekerin düşeceğinden diyeti devam ettirmen de, önüne gelen yiyeceklere hayır demen de zorlaşır. Bu şekilde devam edersen bir akşam vakti kucağında abur cuburlarla bulursun kendini
bebişin nasıl tatlım yaa miniminnacık demiöper onu teyzesi
ya kıscem bende gelen giden kg yok patlıycam sinirden yaa regl de bitti amakaç güne atarım ödemi
bugün herkes bir görünüp bir kayboluyor :)
ben sahur menümü yazmışmıydım onun için geldim :) neyse geçmişe bakcak zamanım yok bu gün malesef :26:en iyisi tkr yazayım
yarım dilim esmer ekmek bikaç zeytin iki üç çatal peynir iki dilim salatalık iki dilim domates bir bardak bitki çayı booooolca su iki bardak açık çay su birbuçuk litre
iyimi kötümü?
uruzum seni dinliyim hadi1 kase nesfit aldım onu kemiriyorum
Kızlar dün sabah normal 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım, öğle ve aralarda hiç bişey yemedim, akşam iftara davetliydik ve ben orda kaçırdım ipleri((( 2 kepçe çorba, bir dilim pide, yarım tabak pilav üstüne et yedim,1 bardak fanta, üstüne 2 tane de tatlı (((((((((( ilk defa bozdum diyetimi, çok mutsuzum, ödül olarak düşünmek istiyorum ama kızıyorum kendime, bugün de kahvaltımı yaptım hala sinirimden bişey yemedim....Kızın bana...
canım moralini bozma, illa oluyor.hele ben cuma biliriminden sonra neler yedim ama utancımdan buraya yazmadım ama dengeleyince sorun kalmıyo.sonraki iki günde çok dikkat ettim yediklerime. sen de zaten dikkat ediyosun azami olarak, bunun seni hiç etkilemeyeciğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?