70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cuma günü yediklerimi yazayımda, bugünlerde fazla kaçırdığını düşünenlere moral olsun
her şey sizin için arkadaşlar
cuma günkü iftar menüm(davetteydik)
1 kase mercimek çorba
3 kaşık mantı
2 dilim su böreği(çok lezzetliydi dayanamadım)
2 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık kıyma kavurma
3 kaşık salata
1 bardak ayran
3-4 tane hurma

ama sonra herzamanki pişmanlık duyguları sardı beni dört bir yandan:18::18::18::18::18::18:
ordan çıkınca bizimkilere dedim yürüyelim, gittiğimiz yer kilisin öbür ucundaydı nerdeyse, sonra 5 km ye yakın yolu yürüyerek eve geldik ve iki gündür sahura kalkamıyorum
dengelendiğini düşünüyorum inşaallah
çok kızmayın tamam mı

annem kaç gündür vicdan azabı çektiğimi görüyo, bugün sana sebze yemeği yapıcam dedi bugün iftarda sıyırma kabakla bulgur pilavı var iftardan sonra yazarım ne kadar yediğimi ben kaçayım yavaş yavaş kızlar, burda iftara 6 dk kaldı. herkese hayırlı akşamlar ve hayırlı iftarlar

Bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitti, bana desteklerinizden dolayı hepinize teşekkürler....

Uruzcum sana da iyi tatiller, tadını çıkar...

canım sen nerelisin? sıyırmayı herkes bilmez de ondan soruyorum, bizim buralarda bilinir sadece :))))

bugünkü iftar menüm:
0.5 lt den biraz fazla su
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık kabak yemeği
2 etsiz çiğ köfte
1 küçük kase yoğurt
5 hurma

bence de hem zaten sürekli dikkat ediyorsun arada bi böyle kaçamak yapmak heyecan katar diyetin monotonlaşmasın

Beni çok güldürdün kız, Allah da seni güldürsün

Yorumuna bayıldım, kadın dergilerindeki "Monotonlaşan ilişkinize heyecan katın" başlıklı yazılar gibi olmuş

Su böreğini o kadar yürüyüş paklamaz valla

Neyse, arada sırada o kadar olacak. Sürekli olmadıktan sonra sorun yok

bugünkü iftar menüm:
0.5 lt den biraz fazla su
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık kabak yemeği
2 etsiz çiğ köfte
1 küçük kase yoğurt
5 hurma

Hafif ve gayet güzel olmuş canım, afiyet olsun, Allah kabul etsin inşallah

Bugün bir nevi detoks yaptım, sadece komposto ile :)

Sabah 4-5 şeftaliden hiç şeker eklemeden komposto yapmıştım, gün boyu o büyük tencereki kompostoyu içtim. Akşam da fırına attığım birkaç kabağın üzerine azıcık zeytinyağı ve yoğurt ekleyerek yedim.

Yarın da buna benzer bir şeyler yapmayı planlıyorum, ayda bir iki kere yapınca iyi geliyor.

Son düzenleme:
Sabah
Kepekli ekmege yagsiz tost
1 limonlu soda

Ara
5 form biskuvi

Oglen
1 kase yogurtlu musli

Aksam

3 kofte
1 sogan halkasi
Biraz hardal
Salata
1 dilim kepek ekmegi

Bugunku menum pek olmadi bence kizlar :/
Zaten sporumu 2 gundur yapamiyorum
Bir an once kendimi toparlamam lazim
Gun icinde ruh gibi dolasiyorum evin icinde bi halsizlik var bende...

Tatili sürekli erteliyordum ama sonunda geldi çattı, daha fazla ertelemem de mümkün değil.

Şöyle bir 70'leri görüp gitmek istiyorum ama... Moralim çok bozuk ya, zorla gidiyorum ve eminim berbat geçecek
:84:

hayırlı tatiller dilerim canım.. moralini bozma ya, inşallah bundan sonra geçireceğin bütün tatillerin incecik olurtabi hepimizin

sabah+öğlen: avuç içi kadar pide, 1 yumurta
ara: 1 kase nesfit
akşam: 1 tabak peynirli ve ton balıklı salata

yalnız acayip tokum ya salatanın bile birazını tabakta bıraktım çok geldi birazdan da 1 bardak çay içerim 1 şekerli

çaydan da vazgeçtim sadece su içicem

Son düzenleme:

bugün bende çok bişi yemedim ama fena tokum anlayamadım acaba insan ne kadar az yerse gün içerisinde o kadar az mı acıkıyo :44:bunuda şöyle anlıyorum oruçluyken açlığın a sı yok bende iftardada sahurdada ama reglken yani oruç diilken doymak bilmiyorum var bu işte bişi ama neyse iftar menüme geçeyim

yarım kepçe mercimek çorbası
iki yemek kaşığı barbunya
bir kase nar ekşili nane ve maydanozlu yağsız tuzssuz göbek salata kasemde küçüklerden hee kase dediysem
yaa vallahi yaşasın oruç diyorumda bişi demiyorum kızlar daha sofrada bile 7 bardak su içtim kim bilir sahura kadar ne su içerim

bence de ne kadar az yersek o kadar az acıkıyoruz bugün regl olduğum halde böyle bi de

bu arada ekmek sifir salatamı bile a20 nin dediği gibi zor bitirdim mercimeğimdende iki kaşık kocişe içirdim zorla napıym bitmedi tek derdim spor şu jillian abla malesefki esoşum yine hatalı geldi ama youtubeden hepsini buldum 1 2 3 de nasıl yapılıyoki kızlar sistemi nedir URUZUM sabah anlatmışın bi kıscemize ama şimdi bulamıyorum sana zahmet...

bence de ne kadar az yersek o kadar az acıkıyoruz bugün regl olduğum halde böyle bi de

gerçi sakıncası varki rumuz kullandım diycen belki ama a20 de biraz değişik
tabii kazzy de ammaan çok süper demiyorum yanlış anlaşılma olmasın...amaan yani beni biraz tanıdıysan zaten gayet halis niyetle sorduğumu anlarsın rumuzuna takık diilim kesinlikle böle bişi yok yanii oyyy oy anlatamadım ama sen anladın inş...BEN AYŞEGÜLaz tırlak ama özü pek sağlam bi çıtır adayı işte

o fotodaki fıstıklar senmisin yaaa nası zayıfladın ölee vayy anam vay hemen benide çıtır yap lütfeeeeen

ismimi veririm sakıncası yok ama bi tanıdık çıkcak diye tırsıyom ya versem mi a20 yi de öylesine üye olurken yazdıydım bu kadar aktif olcağımı bilmiyodum ondan

Son düzenleme:
varya rumuz olarak bilmemde süper erkek adı olur yaa DEVRAAN! ayyy işte dedimya acccık tırlama var bende nasılsınız bile demeden bi yerlerden giriş yapıyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…