- 24 Temmuz 2012
- 609
- 1.051
- 333
canım ben normalde hiç yapmadım böyle sadece dün öğlen yiyemedim şehir dışına çıktık iftara, bebişi, kendimi ve yeğenimi hazırlarken fırsat olmadı, normalde fotolu her öğünümü paylaşıyorum ve hiçbir öğünümü aksatmadım daha önce bir-iki sefer hariç yine, yani ondan olmadı((((((( bilerek isteyerek yaptım ben bunu (((((((((((( bunca zaman kontroldeydi dün bozuldu, ama bugün aynen devam...offfffffffffffffffffffffffff...
annem kaç gündür vicdan azabı çektiğimi görüyo, bugün sana sebze yemeği yapıcam dedibugün iftarda sıyırma kabakla bulgur pilavı var iftardan sonra yazarım ne kadar yediğimi ben kaçayım yavaş yavaş kızlar, burda iftara 6 dk kaldı. herkese hayırlı akşamlar ve hayırlı iftarlar
canım sen nerelisin? sıyırmayı herkes bilmez de ondan soruyorum, bizim buralarda bilinir sadece :))))
bence dehem zaten sürekli dikkat ediyorsun arada bi böyle kaçamak yapmak heyecan katar diyetin monotonlaşmasın
cuma günü yediklerimi yazayımda, bugünlerde fazla kaçırdığını düşünenlere moral olsun
her şey sizin için arkadaşlar
cuma günkü iftar menüm(davetteydik)
1 kase mercimek çorba
3 kaşık mantı
2 dilim su böreği(çok lezzetliydi dayanamadım)
2 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık kıyma kavurma
3 kaşık salata
1 bardak ayran
3-4 tane hurma
ama sonra herzamanki pişmanlık duyguları sardı beni dört bir yandan:18::18::18::18::18::18:
ordan çıkınca bizimkilere dedim yürüyelim, gittiğimiz yer kilisin öbür ucundaydı nerdeyse, sonra 5 km ye yakın yolu yürüyerek eve geldik ve iki gündür sahura kalkamıyorum
dengelendiğini düşünüyorum inşaallah
çok kızmayın tamam mı
annem kaç gündür vicdan azabı çektiğimi görüyo, bugün sana sebze yemeği yapıcam dedibugün iftarda sıyırma kabakla bulgur pilavı var iftardan sonra yazarım ne kadar yediğimi ben kaçayım yavaş yavaş kızlar, burda iftara 6 dk kaldı. herkese hayırlı akşamlar ve hayırlı iftarlar
bugünkü iftar menüm:
0.5 lt den biraz fazla su
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık kabak yemeği
2 etsiz çiğ köfte
1 küçük kase yoğurt
5 hurma
Tatili sürekli erteliyordum ama sonunda geldi çattı, daha fazla ertelemem de mümkün değil.
Şöyle bir 70'leri görüp gitmek istiyorum ama... Moralim çok bozuk ya, zorla gidiyorum ve eminim berbat geçecek :84:
Beni çok güldürdün kız, Allah da seni güldürsün
Yorumuna bayıldım, kadın dergilerindeki "Monotonlaşan ilişkinize heyecan katın" başlıklı yazılar gibi olmuş
Selam kzlar 80 Kilo ile basladigim diyetimde suan. 72 kiloyum 2 kiloyu werdikten sonra. Diyetime dewam edicem. 72 kiloyla araniza katilmak istiyorum
sabah+öğlen: avuç içi kadar pide, 1 yumurta
ara: 1 kase nesfit
akşam: 1 tabak peynirli ve ton balıklı salata
yalnız acayip tokum ya salatanın bile birazını tabakta bıraktım çok geldi birazdan da 1 bardak çay içerim 1 şekerli
çaydan da vazgeçtim sadece su içicem
bugün bende çok bişi yemedim ama fena tokum anlayamadım acaba insan ne kadar az yerse gün içerisinde o kadar az mı acıkıyo :44:bunuda şöyle anlıyorum oruçluyken açlığın a sı yok bende iftardada sahurdada ama reglken yani oruç diilken doymak bilmiyorum
bugün bende çok bişi yemedim ama fena tokum anlayamadım acaba insan ne kadar az yerse gün içerisinde o kadar az mı acıkıyo :44:bunuda şöyle anlıyorum oruçluyken açlığın a sı yok bende iftardada sahurdada ama reglken yani oruç diilken doymak bilmiyorumvar bu işte bişi ama neyse iftar menüme geçeyim
yarım kepçe mercimek çorbası
iki yemek kaşığı barbunya
bir kase nar ekşili nane ve maydanozlu yağsız tuzssuz göbek salata kasemde küçüklerden hee kase dediysem
yaa vallahi yaşasın oruç diyorumda bişi demiyorum kızlar daha sofrada bile 7 bardak su içtim kim bilir sahura kadar ne su içerim
bence de ne kadar az yersek o kadar az acıkıyoruzbugün regl olduğum halde böyle bi de
gerçi sakıncası varki rumuz kullandım diycen belki ama a20 de biraz değişik
tabii kazzy de ammaan çok süper demiyorum yanlış anlaşılma olmasın...amaan yani beni biraz tanıdıysan zaten gayet halis niyetle sorduğumu anlarsın rumuzuna takık diilim kesinlikle böle bişi yok yanii oyyy oy anlatamadım ama sen anladın inş...BEN AYŞEGÜLaz tırlak ama özü pek sağlam bi çıtır adayı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?