70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah suzi ahh onca yol gedlin yine yemeden gittin demii,,eyi bakam darısı seneye inşallah
hoşgeldin bebiş
valla ben tavaya doğradığım patlıcanları koyuyorum az yağ ekleyip kapak kapatıyorum,o içinde sulandıkça kızarıyo yağda çekmemiş oluyo fazla,kızartma tadındanda mahrum kalmamış oluyorum...kapatmaya yakın domates ekliyorum,servis zamanıda üzerine yoğurt ekleyip,kırmızı biberli sosu gezdiriyorum ve sonraa haaam
regl olduuuuummmmm biraz erken oldu ama o yüzden kilom fazla çıkmış çok mutluyum

tuğba ablam ne güzel olmuşsun yaa diyeti bırakan ne olsun
bırakma tabiya bırakma,bende bi azimle devam ettim ettim,mükafatımı aldım,fıstık gibi kıyafetler giyip salınmak gibisi her görenin ,aaa nekadar güzel olmuşsun nasıl zayıfladın demesi pahabiçilemez bi duygu herkez tadsın inşallah
Selam kzlar 80 Kilo ile basladigim diyetimde suan. 72 kiloyum 2 kiloyu werdikten sonra. Diyetime dewam edicem. 72 kiloyla araniza katilmak istiyorum
zaten 70-79 kilo arasındakilerin yeri bu gayette zamanı buyur gel hemencik

ismimi veririm sakıncası yok ama bi tanıdık çıkcak diye tırsıyom ya versem mi a20 yi de öylesine üye olurken yazdıydım bu kadar aktif olcağımı bilmiyodum ondan

ALLAH seni büyüte emi dünyada senin ismin tek sendemi var kısss kafa kağıdını göster demedimki şecerenide dök demedim

kızlar çok desteğe ihtiyacım var gene sizden,,eşim yarın gidiyoo epeybi ayrı kalcaz
atlatırmıyız bu dönemi ,,geçermi söyleyin geçermi bu yalnızlık kolay geçermi

kızlar çok desteğe ihtiyacım var gene sizden,,eşim yarın gidiyoo epeybi ayrı kalcaz
atlatırmıyız bu dönemi ,,geçermi söyleyin geçermi bu yalnızlık kolay geçermi

de nereye gidiyoki?kötü bişi yok inş yaa sizede bişi olmasın suzim çok canımı yakıyo günmde kaç tekrar yapıyorum kocişe arkadaşıma çok üzülüyorum diye artık en son ben şuana kadar yapmadım yaparsam ilk senin haberin olcak diye dalga geçti :)

eğer geçici bişeyse atlatırsınız ALLAH'IN izniyle ALLAH tezz zamanda kavuştursun inşaallah!

içeri giriyooo:18::18:

Sabah: 2 dilim uno denge light ekmek, 1 dilim peynir, 3 dilim sucuk, domates, salatalık.

Ara: Yok.

Öğle: Yok.

Ara: Yarım paket eti form kepekli çubuk.

Akşam: 3 kaşık tavuk sote, 3 kaşık pirinç pilavı, salata.

Nasıl?

içeri mi noldu ki kötü bi durum mu var :26:

sorma canımyaa,2008 yılında bi kavgamız olmuştu karakolluk olayları falan,5 ay hapis istenmişti,temyiz ettirdiydi yıllardır tık yoktu, çıka çıka bugunlere denk geldi geçen gün celp geldi 10gün içinde teslim olun diyoo,yarın gidiyo:26:,,temyiz kabul edilmemiş

hadi ya Allah yardımcınız olsun canım benim bi an önce gelir geçer inşallah anlamazsınız bile bu temyizin bundan sonra kabul edilme ihtimali yok mu peki (bu konularda biraz cahilim de ne olduğunu bilmiyorum)

yaa belkide olmaz öle bişiy hiç belli olmaz belki bi bakmışssın karakola gidinceye kadar bile mevla bi çare verir geri döndürür sen çok dua et tatlım olur mu?bide çevirgel dusını biliyomusun yola çıkar çıkmaz onu oku herzamanda oku inş tez zamanda döndürür MEVLA'M SAKIN KORKMA SAKIN SEN GÜÇLÜ OL TAMAM MI!?

hadi ya Allah yardımcınız olsun canım benim bi an önce gelir geçer inşallah anlamazsınız bile bu temyizin bundan sonra kabul edilme ihtimali yok mu peki (bu konularda biraz cahilim de ne olduğunu bilmiyorum)

ya savcıya gittik,dedi başka çare yok girceksin,ancak girdikten sonra bi dilekçe yazarsın yeni yasa var,pişmanlık yasası 1yıldan az cezası olanlar bu yolla tahliye ediliyomuş,ama 1hafta 10 güniçinde belli olur karar çıkıp çıkmıycan dedi,her harükarda 10gün onsuzum,ama yeterki 10günle sınırlı kalsın başka bişey istemiyorum,5ay naparız bizbende celpin geldiği gün cumhurbaşkanına mektup yazdım,affına sığındım derdimi anlattım,hızlı gönderi yaptım ama aldığına dair yazı gelmesi gerekiyodu ama tık yok,acaba ulaşmadımı yoksa okumadımı daha,çok kötü hissediyorum kendimi ben yaa,son gün çattı geldi ne çabukta geçti 5gün

baktın mı?şimdi aklım hep sende kalcak :26:

baktın mı?şimdi aklım hep sende kalcak :26:

onu okuyodum şimdi canım gördüm sağolasınyaa,demin yazmıştım buraya 5aydı,fakat içeri girdikten 1hafta sonra dilekçe yazıcak yargıtaya cevaba göre belli olucak,inşallah bırakırlar

hakkınızda hayırlısı olur inş

ailen yada ailesi...ne biliym sormaya bile kıyamıyorum tatlım annem yaa kim kalcak sizle ?çocuklara ne diyceksiniz öleyim ben yaa kuzularım benim

anladım canım inşallah ayşegül ablamın dediği gibi daha yolda giderken geri döner inşallah sen bol bol dua et Allah'ım inşallah dualarını kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…