neyse gitsin dinlensin birazoooyyyy oyy AYNURUM sen de uyuyacakmısın ?
ailen yada ailesi...ne biliym sormaya bile kıyamıyorum tatlım annemyaa kim kalcak sizle ?çocuklara ne diyceksiniz öleyim ben yaa kuzularım benim
yaa ben siz üzülün diye dökmedim içimi,yapma lütfenn,,dahada üzülürüm böyle olursaa,ayakta kalmam lazım,,bebeklerim daha ufak,baba yokluğunu bişekilde bastırıcam,
eşimin ailesi dahil hiç kimse olayı bilmiycek diye karar aldık,sadece annem ve erkek kardeşim biliyo,evlerimiz yakın annemlerle,onun ailesi köyde yaşıyo gelip gitme olayıda bitti zaten,5yıllık evliliğim boyunca hep o babası yüzünden tatsızlık yaşadım durdum,babası yüzünden hamileyken tokat yediğimi bilirim,affedemiyorum yüzünğ bile görmek istemiyorum o adamın,,oyüzden onlarda bana fayda değil zarar gelir ancak,,ablamda alt katımda yaşıyo çocuklarıyla zaten öyle yalnız değilim şükür,bi şekilde atlatırım inşallah,yeterki 10gün içinde bıraksınlar,,[/QUO
yalnız olmadığını duymak çok güzel içime su serpildi az da olsa sen eşlerin ve annelerin en güçlüsüsün inşaallah 10 gün bile sürmez ama sürse bile ALLAH korusun tirinimde başaramayacaksa kim var bu kadar güçlü!?bide aşıksınızki birbirinize dünya duramaz önünüzde zaman an olup geçer sizinle baş edemez bebeğim tmm mı?
kimler kaç adet alıyor kaç adet alıyorsun tirinim
sen a20...?
zerra ?kestanelipasta?siz...?
ve diğer kısceler hadi birlikden kuvvet yalnız göbüşlerimiz için diil ya bu bizim tirinimiz!
kimler kaç adet alıyor kaç adet alıyorsun tirinim
sen a20...?
zerra ?kestanelipasta?siz...?
ve diğer kısceler hadi birlikden kuvvet yalnız göbüşlerimiz için diil ya bu bizim tirinimiz!
varya rumuz olarak bilmemde süper erkek adı olur yaa DEVRAAN! ayyy işte dedimya acccık tırlama var bende nasılsınız bile demeden bi yerlerden giriş yapıyorum hemen
kızlar çok desteğe ihtiyacım var gene sizden,,eşim yarın gidiyoo epeybi ayrı kalcaz
atlatırmıyız bu dönemi ,,geçermi söyleyin geçermi bu yalnızlık kolay geçermi
üzülme canım bu kadar arada olur böyle sonraki günler telafi edersinKızlar dün sabah normal 1 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım, öğle ve aralarda hiç bişey yemedim, akşam iftara davetliydik ve ben orda kaçırdım ipleri((( 2 kepçe çorba, bir dilim pide, yarım tabak pilav üstüne et yedim,1 bardak fanta, üstüne 2 tane de tatlı (((((((((( ilk defa bozdum diyetimi, çok mutsuzum, ödül olarak düşünmek istiyorum ama kızıyorum kendime, bugün de kahvaltımı yaptım hala sinirimden bişey yemedim....Kızın bana...
canım tadını çıkar hiç bişeyi düşünme benceTatili sürekli erteliyordum ama sonunda geldi çattı, daha fazla ertelemem de mümkün değil.
Şöyle bir 70'leri görüp gitmek istiyorum ama... Moralim çok bozuk ya, zorla gidiyorum ve eminim berbat geçecek :84:
hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya kavuşursunSelam kzlar 80 Kilo ile basladigim diyetimde suan. 72 kiloyum 2 kiloyu werdikten sonra. Diyetime dewam edicem. 72 kiloyla araniza katilmak istiyorum
hafif bi gün olmuş ne güzelsabah+öğlen: avuç içi kadar pide, 1 yumurta
ara: 1 kase nesfit
akşam: 1 tabak peynirli ve ton balıklı salata
yalnız acayip tokum ya salatanın bile birazını tabakta bıraktım çok geldi birazdan da 1 bardak çay içerim 1 şekerli
çaydan da vazgeçtim sadece su içicem
canım bence gayet güzel hardal olmasaymış daha güzel olurmuş ama yinede güzel benceSabah
Kepekli ekmege yagsiz tost
1 limonlu soda
Ara
5 form biskuvi
Oglen
1 kase yogurtlu musli
Aksam
3 kofte
1 sogan halkasi
Biraz hardal
Salata
1 dilim kepek ekmegi
Bugunku menum pek olmadi bence kizlar :/
Zaten sporumu 2 gundur yapamiyorum
Bir an once kendimi toparlamam lazim
Gun icinde ruh gibi dolasiyorum evin icinde bi halsizlik var bende...
gayet güzel canımEki Görüntüle 480750 Sabah: 2 dilim uno denge light ekmek, 1 dilim peynir, 3 dilim sucuk, domates, salatalık.
Ara: Yok.
Öğle: Yok.
Ara: Yarım paket eti form kepekli çubuk.
Eki Görüntüle 480751 Akşam: 3 kaşık tavuk sote, 3 kaşık pirinç pilavı, salata.
Nasıl?
çok üzüldüm tatlım inşallah en az hasarla atlatırsınızsorma canımyaa,2008 yılında bi kavgamız olmuştu karakolluk olayları falan,5 ay hapis istenmişti,temyiz ettirdiydi yıllardır tık yoktu, çıka çıka bugunlere denk geldi geçen gün celp geldi 10gün içinde teslim olun diyoo,yarın gidiyo:26:,,temyiz kabul edilmemiş
allah razı olsun,ben böyle bişeyin varlığından bile bihaberdim,deminden beri onu araştırıyorum,nice yorum okudum hepsi kabul oldu dileklerimiz demişler,çok ümitlendim,bende okumak isterim ama nasıl yapılıcak nasıl niyet edilicek,bi süresi varmı,bu yazılan dua arka arkayamı okunucak çok sordum ama ilk kez böyle bi dua okuycam çok sayıda(
ben sana kendi adımı heç demiyem o zaman devrana erkek adı dediysen hayır bide forumda adımı çıkaracak erkek diye
Rabbim sabır versin canım umarım eşin kısa sürede bu musibetten kurtulursun
üzülme canım bu kadar arada olur böyle sonraki günler telafi edersin
canım tadını çıkar hiç bişeyi düşünme bence
tama tabi ki istediğin kiloda gitsen çok daha iyi olurdu
ama olsun sen git güzelce tatilini yap çok eğlen
hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya kavuşursun
hafif bi gün olmuş ne güzel
canım bence gayet güzel hardal olmasaymış daha güzel olurmuş ama yinede güzel bence
gayet güzel canım
ne yani benim menüm kötümü herkesinkine güzel olmuş dedin ama bana demediiinn
ama o zaman unisex bir isim demek ki çünü bir yeredn kalmıştı hafızamda şimdi hatırladım zerda adlı diziyi hatırlıyormusun bilmem orda işte yavuz bingöl diilde sonraki oyuncu varya adını unuttum dzide devran dı adı he he he
benim adım deniz canım devranda öyle üye olurken aklıma gelmişti
kızlar çok desteğe ihtiyacım var gene sizden,,eşim yarın gidiyoo epeybi ayrı kalcaz
atlatırmıyız bu dönemi ,,geçermi söyleyin geçermi bu yalnızlık kolay geçermi
sorma canımyaa,2008 yılında bi kavgamız olmuştu karakolluk olayları falan,5 ay hapis istenmişti,temyiz ettirdiydi yıllardır tık yoktu, çıka çıka bugunlere denk geldi geçen gün celp geldi 10gün içinde teslim olun diyoo,yarın gidiyo:26:,,temyiz kabul edilmemiş
Çook üzüldüm canım. Nedir bu yaa bu sıralar topiğimizde bi uğursuzluk var böyle.
İnşallah çözülürde erkenden gelir koçişin.
Suziişim senide merak ettim şeker..İyisindir umarım canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?