70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ailen yada ailesi...ne biliym sormaya bile kıyamıyorum tatlım annem yaa kim kalcak sizle ?çocuklara ne diyceksiniz öleyim ben yaa kuzularım benim

yaa ben siz üzülün diye dökmedim içimi,yapma lütfenn,,dahada üzülürüm böyle olursaa,ayakta kalmam lazım,,bebeklerim daha ufak,baba yokluğunu bişekilde bastırıcam,
eşimin ailesi dahil hiç kimse olayı bilmiycek diye karar aldık,sadece annem ve erkek kardeşim biliyo,evlerimiz yakın annemlerle,onun ailesi köyde yaşıyo gelip gitme olayıda bitti zaten,5yıllık evliliğim boyunca hep o babası yüzünden tatsızlık yaşadım durdum,babası yüzünden hamileyken tokat yediğimi bilirim,affedemiyorum yüzünğ bile görmek istemiyorum o adamın,,oyüzden onlarda bana fayda değil zarar gelir ancak,,ablamda alt katımda yaşıyo çocuklarıyla zaten öyle yalnız değilim şükür,bi şekilde atlatırım inşallah,yeterki 10gün içinde bıraksınlar,,

kızlar birşey yapalım salatı tefriciye bilenlerle paylaşalım 4444 adeti dağıtalım inş tez zamanda müşkilimiz hal olunsun 1000 ad ben alıyorum ve takipçisiyim konunun ben üstleniyorum bilen varsa almak isteyen bildirsin bana bilmeyenler netten bile bulabilirleer yeterki almak istesinler 10 20...100 farketmez

kimler kaç adet alıyor kaç adet alıyorsun tirinim
sen a20...?
zerra ?kestanelipasta?siz...?
ve diğer kısceler hadi birlikden kuvvet yalnız göbüşlerimiz için diil ya bu bizim tirinimiz!

sen a20...?
ve diğer kısceler hadi birlikden kuvvet yalnız göbüşlerimiz için diil ya bu bizim tirinimiz!

kızlar uyumam gerek sahura kalkıcam ama dua etmeye devam edicem trinim sen üzülme tmm mı?senin 4444 tmm oluncada suzime herşeyin düzelmesi için toplayalım olur mu?yaa iyi olun lütfen hepinizi çok seviyorum benim bir kızkardeşim yok siz benim kardeşlerimsiniz tmm mı böle bilin şahsen tanışmasakda sanal bile olsa size gerçekten içten bir sevgim var ALLAH biliyor.

lşimdi hepinize ALLAH RAHATLIK VERSİN İNŞAALLAH!

sen a20...?

allah razı olsun,ben böyle bişeyin varlığından bile bihaberdim,deminden beri onu araştırıyorum,nice yorum okudum hepsi kabul oldu dileklerimiz demişler,çok ümitlendim,bende okumak isterim ama nasıl yapılıcak nasıl niyet edilicek,bi süresi varmı,bu yazılan dua arka arkayamı okunucak çok sordum ama ilk kez böyle bi dua okuycam çok sayıda(

varya rumuz olarak bilmemde süper erkek adı olur yaa DEVRAAN! ayyy işte dedimya acccık tırlama var bende nasılsınız bile demeden bi yerlerden giriş yapıyorum hemen

ben sana kendi adımı heç demiyem o zaman devrana erkek adı dediysen hayır bide forumda adımı çıkaracak erkek diye

kızlar çok desteğe ihtiyacım var gene sizden,,eşim yarın gidiyoo epeybi ayrı kalcaz
atlatırmıyız bu dönemi ,,geçermi söyleyin geçermi bu yalnızlık kolay geçermi

Rabbim sabır versin canım umarım eşin kısa sürede bu musibetten kurtulursun

üzülme canım bu kadar arada olur böyle sonraki günler telafi edersin
Tatili sürekli erteliyordum ama sonunda geldi çattı, daha fazla ertelemem de mümkün değil.

Şöyle bir 70'leri görüp gitmek istiyorum ama... Moralim çok bozuk ya, zorla gidiyorum ve eminim berbat geçecek
:84:
canım tadını çıkar hiç bişeyi düşünme bence
tama tabi ki istediğin kiloda gitsen çok daha iyi olurdu
ama olsun sen git güzelce tatilini yap çok eğlen
Selam kzlar 80 Kilo ile basladigim diyetimde suan. 72 kiloyum 2 kiloyu werdikten sonra. Diyetime dewam edicem. 72 kiloyla araniza katilmak istiyorum
hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya kavuşursun
hafif bi gün olmuş ne güzel
canım bence gayet güzel hardal olmasaymış daha güzel olurmuş ama yinede güzel bence
gayet güzel canım
çok üzüldüm tatlım inşallah en az hasarla atlatırsınız

veee bugünkü menüm
sahurda 2 el büyüklüğünde yufka bol yeşillik peynirden dürüm biraz üzüm
1 litre su

iftarda 1 kase çorba 1 porsiyon köfte bol salata 1 bardak ayran 3 çatal güllaç

ara 3 bardak şekersiz çay 4 tane tutku bisküvi
3 litre su spor yok

salatı tefriciye peygamberimize getirilen çok güzel bir salavat şeklidir.ve 4444 ad okununca ihtiyacların giederileceği söylenmişdir tatlım.şöyle yapılıyor evvela iki rekat hacet namazı kılacaksın birinci rekatında bir sure okunurken ihlas okunacak ikinci rekatta kafirun suresi bilmiyorsan bildiğin başka bir sureyi oku sen hacet namazına niyet ediyorsun çünki hacet yani ihtiyac acziyetini muhtaciyetini MEVLAYA ulaştırmak olsun maksadın yeter.bundan sonrada salatı tefriciyeni ne kadar aldıysan okumaya başla nerede vakit bulursan abdestli olma şartı bile yok al eline kağıdı yaz yanında taşı her fırsatta oku zaten bir süre sonra ezberlersin bir haftada bitirmek evla olanıdır bebeğim misal pazartesi başladık pazartesi öğlen son inş güzel anlatabilmişimdir he namazınada gücün yetmezsse namazı ben kılıym.

KIZLAR BENİM MEDRESE HOCAM DEMİŞTİKİ duada hepimiz biriz duanın mezhebi dini kalpdir demişti çünkü dua eden her kim olursa olsun o an sadece insandır
anadır babadır eşdir kardeşdir sadece taşıdığı canın acısı içindedir bu sebeple kimin duasının daha evvel MEVLAYA ulaşacağını biz bilemeyiz gayri müslim bile olsa dua kalp ile beraberdir!
hepimiz dua edelim lütfen....

ben sana kendi adımı heç demiyem o zaman devrana erkek adı dediysen hayır bide forumda adımı çıkaracak erkek diye

Rabbim sabır versin canım umarım eşin kısa sürede bu musibetten kurtulursun

ama o zaman unisex bir isim demek ki çünü bir yeredn kalmıştı hafızamda şimdi hatırladım zerda adlı diziyi hatırlıyormusun bilmem orda işte yavuz bingöl diilde sonraki oyuncu varya adını unuttum dzide devran dı adı he he he

kızlar internetim gitti çıkmak zorunda kaldım gidip geliyo bu internet her an tekrar çıkabilirim

ALLAH hepinize rahatlık versin DERDTLERİNİZE DEVA HASTALIKLARINIZA ŞİFA BORÇLARINIZA EDALAR NASİB ETSİN İNŞ AMİİN BENİDE BERABER :)

benim adım deniz canım devranda öyle üye olurken aklıma gelmişti

kızlar çok desteğe ihtiyacım var gene sizden,,eşim yarın gidiyoo epeybi ayrı kalcaz
atlatırmıyız bu dönemi ,,geçermi söyleyin geçermi bu yalnızlık kolay geçermi

Çook üzüldüm canım. Nedir bu yaa bu sıralar topiğimizde bi uğursuzluk var böyle.

İnşallah çözülürde erkenden gelir koçişin.

Suziişim senide merak ettim şeker..İyisindir umarım canım benim

Kızlar 10günü geçti hala regl oluyorum ve boğazıma sahip olamıyorum.Canım nasıl tatlı istiyor.

Bıktım artık yaz günü hiç çekilmiyor bu böyle. İnsanın psikolojisini de bozuyor sürekli ağrı huzursuzluk.

Sinirli oluyorum. Sevdicekle de boşuna tartışıyorum.Kendime engel olamıyorum.

Ödemin haddi hesabı yok.Her yerim balon gibi

Ve reglimde hiç bitecek gibi değil.

Başınıza geldimi böyle bişey. Ben Doğum kontrol hapını yeni bıraktım 3-6 ay kadar düzensizlik oluyormuş.

Ama buda fazla artık bıktım yani.

sormaa bi geldimi arka arkaya geliyo hep musibetler,bazen diyorum ne günah işledimde bunlar başıma geliyo,,ama herşeyde bi hayır vardır allahın bi bildiği vardır,hakkımızda hayırısı neyse onu versein yaşatsın,kazzynin dediği gibi şimdi üzülüyorum ama dönüşünde çok mutlu olucam belkide ayrılık azcık düşünmesine vesile olurda,yaptığı hataları tekrarlamaz,ALLAH'ın belkide eşimi sınama zamanıdır şimdi,aklı başına gelsin diye birden bire yeni zamanda yaşadğım mutsuzluklar yüzünden,geçmişteki bi olay yüzünden ceza çıkarttı ne bileyim,,herşey olup bitsin biran evvel istiyorum,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…