70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ptty'cim sende resmime yorum yapmıştın ben cevap verdim orda ama sana bildirim geliyormu bilmiyorum.

O resimde 70 kiloydum ve boyum da 1.63 canım

Olabilir canım Allah bilir...

Belkide ayrı kalmak size iyi gelecektir.Herşeyde bi hayır vardır.Tabi bu çekilde ayrı kalmasaydınız iyiydi ama...

Olmuş artık. Üzülme sende. Bir yolu bulunur inşallah.

face girer grmez karşıma gelen resim bu olduudoğru yaa ne diyim,,ben kaçtım kızlaaar,eşimde gelmek bilmedi ablasının evinden,haberleri yok bu olaydan,ama eşim gitmeden görmek istedi ablasını eniştesini,napsın gitme diyemedim,,tez gelsin ama,özledim

manisa tatlım :))

manisa mııı
bende manisalıyım şeker pek sevindim burdan biri olmasına

canım ya çok üzüldüm nerden çıktıysa tam da zamanında
Allah sabır versin atlatırsınız inşallah

mehım degıl sekerımmm :)

uzulme cnm olur arada oyle seyler takmaaa kafanaaaaaaaaaaa iradene sahıp bırısın cunku senn

cnm sıkma kendını yaaa gıt
Tatili sürekli erteliyordum ama sonunda geldi çattı, daha fazla ertelemem de mümkün değil.

Şöyle bir 70'leri görüp gitmek istiyorum ama... Moralim çok bozuk ya, zorla gidiyorum ve eminim berbat geçecek
:84:
gel olsun vardır bundada bır hayır!!!!!!!!!!!!!!!!!

ya kıscem bende gelen giden kg yok patlıycam sinirden yaa regl de bitti ama kaç güne atarım ödemi
ay benımde 2 gun olduu donuyorummkg vermeyee hehehhehee
maasallah daa cnm bu ardaa mısafırlerıme menumu burda kolay buluorum ıftarmesunu yazıyoruzyaaa

kızlar çok desteğe ihtiyacım var gene sizden,,eşim yarın gidiyoo epeybi ayrı kalcaz
atlatırmıyız bu dönemi ,,geçermi söyleyin geçermi bu yalnızlık kolay geçermi

canım benım rabbım ayırmasın sayılı gun cabuk gecerr kızz hem sen gondermıssın kocanı hehhee degercek olmus gecıkmelı olarak tabı ama ben ılk defa duydum bolebırseyııı sonrdn bırdırı gelıp adamın mapusa gıdecegını :26:

50adet ben alımm kazyz fasla alırımama hatım ımm vr cnm sımdılık ama cunkuu baska topıkde dua larımda var cunkuuu

sanada canımmm

ALLAH hepinize rahatlık versin DERDTLERİNİZE DEVA HASTALIKLARINIZA ŞİFA BORÇLARINIZA EDALAR NASİB ETSİN İNŞ AMİİN BENİDE BERABER :)
ecmaınnn

dun ıftarda yedıklerım kacamak yaparımdedımama yokk hehehe hemd eazıcık yedımmm yuppııııııııı

*2 bardk su
-yrm dlm pıde
-1kepceye yakın sehrıye corbası
-2 kasık guvec
-2 kasıkdan az prınc pılavı
-3kucucuk bıber dolması
-2 catalkarpuz
-ıncecık kucuk cuk halka tatlıı(elımayagım tıtırıyor cok azalttıgımıcın kıslar ya sızede oluyormu bu?)
-----------------------

ara:1 avuc cekırdek,suuuuuuuu
2,ara(01:00)
-yrm dlm cvdr ekmegı arasına 1dılım kasar peynır

-yesıl cay

sahur
-melemen
-1 dlım cvdr ekmegii
-1kaseye yakın yogurt corbasıı

su
yesıl cay

nasıl hnmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

off ya dün bir bu gün iki hemen cıvıdım moralim o kadar bozuktu ki oturdum bi güzel yaş pasta yedim.. yok anacım benden bi halt olmaz ya

Kızlar günaydın

Hepinizi çok özledim

Sizden ayrı kaldığım süre için de o anlattığım hakan efendi beni aldattı

Tabi ki zor bir dönemdeyim aam bi de buna ek olarak kilo almak istemiyorum , ama buranın yokluğu çok zorluyor

şey için sordum hangi salon bu ?bende tesettürlü bayanlara uygun yer arıyorum istanbulda

NORACIIMM nasıl uzuldum bak sımdı
gel yawrum tekrar buraya
hırs yap guzzel zayfla sac bas degıstır sol olsn hakan efendıde
anlamıyorum kı ben bu erkeklerı

ayşegül yani ben 1000 ad
suzan 50 ad
.....hadi inş bu gün başlayalım lütfen...

bu arada isinizdir inş hepiniz,sahur menümü yazayım

iki dilim esmer ekmek
üç dilim domates
beş dilim salatalık
dört zeytin
yarım kibrit kk peynir
2litre su bir bardak çay

AAAA, resmen aldatılma topiği mi oluyoz yaaa, nedir bu 1 haftadır, suzi, triendy şimdi de sen. Allahım sen bizi bu erkeklerin ve kadınların da şirretlerinden, şerlerinden koru yarabbim.
Herşeyde ve her şerde bir hayır varmış noracım, üzülme, en azından daha bekarken sen bunu yakaladın, ya evlenseydin. hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

Son düzenleme:
sorma ya devran 26 aklıma ilk bumu gelmiş kafa nasıl çalışıyosa artık senin nickini her gördüğümde adıma a101 geliyo

benim de o geliyo

bu erkekler nasıl yaratıklar anlamıyorum ya

slm
herkescikler nerede yahu :26:
neyse bende dünkü yediklerimi yazımda azıcık yolun saçımı başımı

İftarda:
1 kase tarhana çorba
2 dilim su böreği
2 dilim ev yapımı pizza

Ara:
cips :18::18:

dövün beni vurun bei yolun beniiiiiiiiiiiiiiii

sabah

tatlı krizi ile uyandığım için

3 tane hurma

1 küçük dilim güllaç

öğlen

2 tane kuru patlıcan dolması

1 kase yoğurt

akşam

semiz otu salatası

neeyy neler oluyor topiğimize ya evlenmekten soğudum cidden neden bu erkekler böyle yapıyor
bebeğim gel buraya çıtır ol da o hakan da pişman olsun şebelek

benı kımler dowsun

Günaydın kızlar...Yeni kalktım ve bu nedenle moralim çok bozuk

Herkese günaydınlarrr,
Güzel bir hafta ümidiyle

Günaydın canım. İnşallah güzel bi hafta olur.

Hakan aldattı mı ???

O seni çok seviyor gibiydi kısçem ya. Şoktayım resmen

2 dilim pizza ve 2 dilim su böreğimiiiiiiiiiiiiiiiiiii ve birde cipsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…