sormaa bi geldimi arka arkaya geliyo hep musibetler,bazen diyorum ne günah işledimde bunlar başıma geliyo,,ama herşeyde bi hayır vardır allahın bi bildiği vardır,hakkımızda hayırısı neyse onu versein yaşatsın,kazzynin dediği gibi şimdi üzülüyorum ama dönüşünde çok mutlu olucam belkide ayrılık azcık düşünmesine vesile olurda,yaptığı hataları tekrarlamaz,ALLAH'ın belkide eşimi sınama zamanıdır şimdi,aklı başına gelsin diye birden bire yeni zamanda yaşadğım mutsuzluklar yüzünden,geçmişteki bi olay yüzünden ceza çıkarttı ne bileyim,,herşey olup bitsin biran evvel istiyorum,,
manisa tatlım :))
sorma canımyaa,2008 yılında bi kavgamız olmuştu karakolluk olayları falan,5 ay hapis istenmişti,temyiz ettirdiydi yıllardır tık yoktu, çıka çıka bugunlere denk geldi geçen gün celp geldi 10gün içinde teslim olun diyoo,yarın gidiyo:26:,,temyiz kabul edilmemiş
mehım degıl sekerımmm :)görmemişim canım bu yazdığını çıkmışım yeni gördüm kusuruma bakma
hedefe yaklaştıkça daha bi salıyor zaten insan
bebeğm sende dikkat et kendini tutsan verirsin biliyorum da çok kaçamak yapıyosun onlara rağmen iyi veriyorsun bence o yüzden kilo verme problemin yok bi süre iradeni koru bak nasıl gidiyor
bi ara çekip ekleyeyim bari resim ben de paylaşınca motive olurum siz de motive olursunuz
woooww süper tarif bayıldıımm
ptty şeker bak bu süpermiş
canım benim öğlen ve aralarda bir şeyler yemediğin için bunlar oluyor zaten..
düzenli bi şekilde beslenmen lazım.. yemen gereken zamanda yemediğin zaman sonrasında açlık krizi gibi her şeye saldırırsın bu çok normal..
o yüzden zamanında az da olsa bir şeyler ye kan şekerini normale getir sonra kendini daha bi kontrol altında tutabilirsin
uzulme cnm olur arada oyle seyler takmaaa kafanaaaaaaaaaaa iradene sahıp bırısın cunku senncanım ben normalde hiç yapmadım böyle sadece dün öğlen yiyemedim şehir dışına çıktık iftara, bebişi, kendimi ve yeğenimi hazırlarken fırsat olmadı, normalde fotolu her öğünümü paylaşıyorum ve hiçbir öğünümü aksatmadım daha önce bir-iki sefer hariç yine, yani ondan olmadı((((((( bilerek isteyerek yaptım ben bunu (((((((((((( bunca zaman kontroldeydi dün bozuldu, ama bugün aynen devam...offfffffffffffffffffffffffff...
cnm sıkma kendını yaaa gıt
Evet, başarı fotoğrafları görsek aşka gelirdik :)
Tekrar hoşgeldin canım
Hangimiz kilo alırken farkına varabildik ki?
Ben kendime dijital tartı aldıktan sonra durumun ciddiyetinin farkına vardım, eski tartım 4-5 kilo eksik gösteriyormuş.
Yeni tartıda hakikati görünce... :18::18::18:
Afiyet olsun canım, en az kaçamakla atlatırsın inşallah :)
Canım ben dilimliyorum, azıcık zeytinyağı ve tuzla fırına veriyorum.
Sonra da yoğurtlu ya da domates soslu yiyorum :)
Az az az
Birkaç kez diyetisyen denemem oldu ama hiçbirinden sonuç alamadım ve bir daha de gitmedim :)
Aile hekimleri tüm tahlilleri, hormon tahlillerini filan yapıyorlar mı? :26:
Hiç istemesem de tatile gidiyoruz, onun telaşındayım, bavul hazırlıyorum canım.
Keşke 70'leri görüp de gitseydim ama artık daha fazla erteleyemem tatili
Canım dünkü kaçamağı telafi etmek için 1-2 gün normalde yediğinden azıcık daha az yemeye gayret et, dediğim gibi sadece 1-2 gün. Bu süre içinde daha çok yumurta, et, yoğurt gibi proteinlere ağırlık var. Vücut bunu telafi eder, üzülmene gerek yok :)
1-2 günlük telafi sürecinden sonra tekrar eski rutinine devam edersin, üzme tatlı canını
gel olsun vardır bundada bır hayır!!!!!!!!!!!!!!!!!Tatili sürekli erteliyordum ama sonunda geldi çattı, daha fazla ertelemem de mümkün değil.
Şöyle bir 70'leri görüp gitmek istiyorum ama... Moralim çok bozuk ya, zorla gidiyorum ve eminim berbat geçecek :84:
ay benımde 2 gun olduu donuyorummkg vermeyee hehehheheeya kıscem bende gelen giden kg yok patlıycam sinirden yaa regl de bitti amakaç güne atarım ödemi
maasallah daa cnm bu ardaa mısafırlerıme menumu burda kolay buluorum ıftarmesunu yazıyoruzyaaacuma günü yediklerimi yazayımda, bugünlerde fazla kaçırdığını düşünenlere moral olsun
her şey sizin için arkadaşlar
cuma günkü iftar menüm(davetteydik)
1 kase mercimek çorba
3 kaşık mantı
2 dilim su böreği(çok lezzetliydi dayanamadım)
2 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık kıyma kavurma
3 kaşık salata
1 bardak ayran
3-4 tane hurma
ama sonra herzamanki pişmanlık duyguları sardı beni dört bir yandan:18::18::18::18::18::18:
ordan çıkınca bizimkilere dedim yürüyelim, gittiğimiz yer kilisin öbür ucundaydı nerdeyse, sonra 5 km ye yakın yolu yürüyerek eve geldik ve iki gündür sahura kalkamıyorum
dengelendiğini düşünüyorum inşaallah
çok kızmayın tamam mı
kızlar çok desteğe ihtiyacım var gene sizden,,eşim yarın gidiyoo epeybi ayrı kalcaz
atlatırmıyız bu dönemi ,,geçermi söyleyin geçermi bu yalnızlık kolay geçermi
canım benım rabbım ayırmasın sayılı gun cabuk gecerr kızz hem sen gondermıssın kocanı hehhee degercek olmus gecıkmelı olarak tabı ama ben ılk defa duydum bolebırseyııı sonrdn bırdırı gelıp adamın mapusa gıdecegını :26:sorma canımyaa,2008 yılında bi kavgamız olmuştu karakolluk olayları falan,5 ay hapis istenmişti,temyiz ettirdiydi yıllardır tık yoktu, çıka çıka bugunlere denk geldi geçen gün celp geldi 10gün içinde teslim olun diyoo,yarın gidiyo:26:,,temyiz kabul edilmemiş
50adet ben alımm kazyz fasla alırımama hatım ımm vr cnm sımdılık ama cunkuu baska topıkde dua larımda var cunkuuukızlar birşey yapalım salatı tefriciye bilenlerle paylaşalım 4444 adeti dağıtalım inş tez zamanda müşkilimiz hal olunsun 1000 ad ben alıyorum ve takipçisiyim konunun ben üstleniyorum bilen varsa almak isteyen bildirsin bana bilmeyenler netten bile bulabilirleer yeterki almak istesinler 10 20...100 farketmez
sanada canımmmkızlar uyumam gerek sahura kalkıcam ama dua etmeye devam edicem trinim sen üzülme tmm mı?senin 4444 tmm oluncada suzime herşeyin düzelmesi için toplayalım olur mu?yaa iyi olun lütfen hepinizi çok seviyorum benim bir kızkardeşim yok siz benim kardeşlerimsiniz tmm mı böle bilin şahsen tanışmasakda sanal bile olsa size gerçekten içten bir sevgim var ALLAH biliyor.
lşimdi hepinize ALLAH RAHATLIK VERSİN İNŞAALLAH!
allah razı olsun,ben böyle bişeyin varlığından bile bihaberdim,deminden beri onu araştırıyorum,nice yorum okudum hepsi kabul oldu dileklerimiz demişler,çok ümitlendim,bende okumak isterim ama nasıl yapılıcak nasıl niyet edilicek,bi süresi varmı,bu yazılan dua arka arkayamı okunucak çok sordum ama ilk kez böyle bi dua okuycam çok sayıda(
ecmaınnnALLAH hepinize rahatlık versin DERDTLERİNİZE DEVA HASTALIKLARINIZA ŞİFA BORÇLARINIZA EDALAR NASİB ETSİN İNŞ AMİİN BENİDE BERABER :)
hehh sonunda düzeldi internet
galiba hepimiz ilk üyeliğin mağduruyuz merhaba ben a20a20 de ne demekse artık
şey için sordum hangi salon bu ?bende tesettürlü bayanlara uygun yer arıyorum istanbulda
Kızlar günaydın
Hepinizi çok özledim
Sizden ayrı kaldığım süre için de o anlattığım hakan efendi beni aldattı
Tabi ki zor bir dönemdeyim aam bi de buna ek olarak kilo almak istemiyorum , ama buranın yokluğu çok zorluyor
AAAA, resmen aldatılma topiği mi oluyoz yaaa, nedir bu 1 haftadır, suzi, triendy şimdi de sen. Allahım sen bizi bu erkeklerin ve kadınların da şirretlerinden, şerlerinden koru yarabbim.Kızlar günaydın
Hepinizi çok özledim
Tabi ki zor bir dönemdeyim aam bi de buna ek olarak kilo almak istemiyorum , ama buranın yokluğu çok zorluyor
sorma ya devran 26 aklıma ilk bumu gelmiş kafa nasıl çalışıyosa artıksenin nickini her gördüğümde adıma a101 geliyo
Kızlar günaydın
Hepinizi çok özledim
Kızlar günaydın
Hepinizi çok özledim
neeyyneler oluyor topiğimize ya evlenmekten soğudum cidden neden bu erkekler böyle yapıyo
aynen yaa
benı kımler dowsunslm
herkescikler nerede yahu :26:
neyse bende dünkü yediklerimi yazımda azıcık yolun saçımı başımı
İftarda:
1 kase tarhana çorba
2 dilim su böreği
2 dilim ev yapımı pizza
Ara:
cips :18::18:
dövün beni vurun bei yolun beniiiiiiiiiiiiiiii
Herkese günaydınlarrr,
Güzel bir hafta ümidiyle
Kızlar günaydın
Hepinizi çok özledim
slm
herkescikler nerede yahu :26:
neyse bende dünkü yediklerimi yazımda azıcık yolun saçımı başımı
İftarda:
1 kase tarhana çorba
2 dilim su böreği
2 dilim ev yapımı pizza
Ara:
cips :18::18:
dövün beni vurun bei yolun beniiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?