70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sütten sonra kullanabilirim.Yan etkisi falan var mı?

emzirmeyi bırakınca kullanabilirsin yan etkileri var tabiki her ilaçta olduğu gibi uykusuzluk başağrısı mide bulantısı iştah hiç kalmıyor ama ağız kuruluğu buda çok su tüketmek için tabi daha farklı şeyleride vardır ben sadece uykusuzluk sorunu yaşadım ama herkezin vücudu farklı tepki verdiği için denemeden anlıyamassın kaydirigubbakcemile5

kıymetcim valla benim topiğe katıldığımda minna da vardı magrenta da,yani kim daha eski bilmiyorum,ama benim olmadığım kesin
ben aralık ocak gibi girdim benden eskileri vardır bence :)))
akşama deneyim bare akşam yemeği niyetine saol canım
süpersin valla bende olabildiğince deniorum ama bizde ısrar çok bilirsin :))))) artık dikkat edicem napiym tatilde 2 kilo alıp dönünce

buldum sonunda en kıdemlimizi buldum yani bu topiye önce WHİTEHAL gelmiş sayfa 6ama ilk gelişi ni göremedim işte ben şu kilodayım şöle boyum var falan yazmıyo neyse sonunda buldumdemekki aylardan bu zamana girilebiliniyomuş kızlar kaçmayın gidenler almira sevilcen zeyna yokrumzfalan nerdesiniz

kızlarrrrrr ben geldimmmmm..... geçmişi okuyamayacağım... merhaba demeden yatmak istemedim.. pazartesi sabah 10:00 gibi kalkmış ve gece izmire hareket etmiştim otobüsle ama hala saat kaç oldu ben 30 dakikalık uykuyla duruyom... 35 saattir hala ayaktayım... sabah erkenden evden dışarı çıkarak izmiri dolaştım... artık yatıp yarına nerji toplamam gerekiyor... hepine iyi geceler....

güzel izmirimize hoşgeldinnnnn canım bana yakın yerdesin bir fırsat bulsanda görsek birbirimize ben haftaiçi hergün akşamüstü 17 ye kadar uygunum tatlım...

evet canım en baştan bugüne kadar devamlı gelen en kıdemli whitehal artık gelmiyen o kadar cok kisi varki magrentayla bende 2.ci oluyoruz şubattan beri vay bak ne kadar zaman olmuş :lepi:

günaydın fıstıklar,ben kirazz diyetine bugün son verdim,dünkü tansiyon düşüklüğünden sonra,devam etmeme kararı aldım,zaten - 200 gr farketti,demekki pek ödem yokmuş bende,zaten ben yedikçe daha güzel kilo veriyorum

Aramıza hoşgeldiniz kızlar zayıflamak ve motive olmak için doğru yerdesiniz.....a.s.a.s.a.s.
tesekkur edrrim anca vakit bulup girebildim sabah oglumu asıya göturdum sabah kahvaltımı yazayım 2 dilim tahıllı ekmek biraz peynir 3 zeytin salatalık domate ara 2 armut öglen ise hellim peynirli salata ve 1 dilim ekmek

Kızlar ben bu topıĞe katılıyordum 8-9 kılo vermıŞtım ıŞ yoĞunluĞundan falan gıremedım Çok dıkkatte edemedım.bıraz almıŞım yıne Şu anda 69.600 yardım edın 70 olmak ıstemıyrm.70 uzaklaŞmak ıstıyrm

benim iş yerinde arkadaşlarım kullandı meksika biber hapını.uykusuzluk en büyük sorunlarıydı.deli olacaklardı

güzel izmirimize hoşgeldinnnnn canım bana yakın yerdesin bir fırsat bulsanda görsek birbirimize ben haftaiçi hergün akşamüstü 17 ye kadar uygunum tatlım...

ne güzel olur canım... ben devmlı geziyorum bugün birini bekliyoruz o arada gireyim nete dedim... akşamları daha müsaitim ama sende akşam gelemezsin... ayarklamaya çalışacağım canım...

kızlar dün çok yedik.. nereye gittiysem izmirin meşhur boyöz diye bir hamur işi var ondan yok bunda derken biraz abarttım yediklerimi... sabah erkenden kalkıp 09:00'da kordonda yürüyüşe çıktım... 1 saatten fazla yürüdüm... en azından biraz harekete geçireyim dedim... çok güzeldi hava rüzgar çoktu... inşallah her sabah yapacağım yürüyüşümü... yediklerimi ne kadar eritir bilmem ama en azından faydası olur... geçmişi okumya vaktim yok.. herkez iyidir ,nşallah.. akşama fırsat bulup yeniden deneyeceğim... hepinizi öpüyorum.... byyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…