Minnascım ne içtin.Bize de yarar mı?
meksika biberi hapı içtim ben sanırım sen halen emziriyorsun o yüzden içemessin
Sütten sonra kullanabilirim.Yan etkisi falan var mı?
ben aralık ocak gibi girdim benden eskileri vardır bence :)))kıymetcim valla benim topiğe katıldığımda minna da vardı magrenta da,yani kim daha eski bilmiyorum,ama benim olmadığım kesin
akşama deneyim bare akşam yemeği niyetine saol canımmagtenta canım çok ince doğruyon ve limon ayçiçek yağı 1 tatlı kaşığı olcek ve pul biber döküyosun üstüne iyice karıştır ki o eriyo zaten o zaman yeniliyo yani sıcakta çorbadan iyidir istersen maydanoz da doğra ben yaptım önceden yenilebiliyo ama bi dene akşam çok az yap
süpersin valla bende olabildiğince deniorum ama bizde ısrar çok bilirsin :))))) artık dikkat edicem napiym tatilde 2 kilo alıp dönünceözgecim valla bende gittiğim heryerde illaki ye ne güzel olmuşsun ödüllendir kendini diyorlar asla diyorum koca bir tabağa yoğurdu koyuyorum içine nane biraz 2 tane kepekli etimekten atıyorum yavaş yavaş onu yiyorum sofrada herkez götürüyor tabi lokmaları sende sakın kanma ikramlara en azından içlerinde en az zararlı olanı seç kalori olarak yapışmasın üstüne kaydirigubbakcemile2
canım bende bekarım ama senin gibi düşünmüyorum durup dururken psikolojimi bozmama gerek yok çünkü her insan hayatının belli dönemlerinde sorunlar yaşayabilir bizim sorunumuzda kilo allah beterinden sakınsın doktora gelince bir dahiliye uzmanına görün o seni yönlendirecektir çünkü tahlillerin tamamlanmadan diyetisyene gitmemen gerekir sevgiler...
kızlarrrrrr ben geldimmmmm..... geçmişi okuyamayacağım... merhaba demeden yatmak istemedim.. pazartesi sabah 10:00 gibi kalkmış ve gece izmire hareket etmiştim otobüsle ama hala saat kaç oldu ben 30 dakikalık uykuyla duruyom... 35 saattir hala ayaktayım... sabah erkenden evden dışarı çıkarak izmiri dolaştım... artık yatıp yarına nerji toplamam gerekiyor... hepine iyi geceler....
buldum sonunda en kıdemlimizi buldum yani bu topiye önce WHİTEHAL gelmiş sayfa 6ama ilk gelişi ni göremedim işte ben şu kilodayım şöle boyum var falan yazmıyo neyse sonunda buldumdemekki aylardan bu zamana girilebiliniyomuş kızlar kaçmayın gidenler almira sevilcen zeyna yokrumzfalan nerdesiniz
tesekkur edrrim anca vakit bulup girebildim sabah oglumu asıya göturdum sabah kahvaltımı yazayım 2 dilim tahıllı ekmek biraz peynir 3 zeytin salatalık domate ara 2 armut öglen ise hellim peynirli salata ve 1 dilim ekmekAramıza hoşgeldiniz kızlar zayıflamak ve motive olmak için doğru yerdesiniz.....a.s.a.s.a.s.
hoşgeldin aramıza tam yerine geldin :)
sende hoşgeldin canım yavaş yavaş ama kalıcı vericez kiloları ama dikkat etmen lazım bebeğin daha ufak ve emziriyorsun fazla kalorili şeyleri kısman ilk başta yeterli olur bence
tesekkur ederim canım inşallah hep beraber basarıcaz
emzirmeyi bırakınca kullanabilirsin yan etkileri var tabiki her ilaçta olduğu gibi uykusuzluk başağrısı mide bulantısı iştah hiç kalmıyor ama ağız kuruluğu buda çok su tüketmek için tabi daha farklı şeyleride vardır ben sadece uykusuzluk sorunu yaşadım ama herkezin vücudu farklı tepki verdiği için denemeden anlıyamassın kaydirigubbakcemile5
güzel izmirimize hoşgeldinnnnn canım bana yakın yerdesin bir fırsat bulsanda görsek birbirimize ben haftaiçi hergün akşamüstü 17 ye kadar uygunum tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?