70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kzlar 80 Kilo ile basladigim diyetimde suan. 72 kiloyum 2 kiloyu werdikten sonra. Diyetime dewam edicem. 72 kiloyla araniza katilmak istiyorum

Bugun. 71.6 olmusum beni. Gorenler eng fazla 66 gorunuon diolar. Ki. Boyumda 170 boyuma gore. Kilom. Cok II 38 bede n olmama hAz kaldi simdi 40 bedenim

Son düzenleme:

çok üzüldüm canım ya bu erkekler ne kadar düşencesiz oluyo elindekiyle yetinmeyip sonrada çooook pişman oluyolar sen motivasyonunu heç bozma çıtır ol canım değmeyen insanlar için kendinide üzme

hadi böreği pizzayı geçtim cips ne demek ?!!!! saçını başını yolarım kızım öldüresiye döverim seni neyse tamam sakinim

Selam kızlar, nasılsınız?

Hafta sonunu atlattık ama burası hala eski hareketli günlerine dönememiş :)

dün arakadaşlarla dışarda ifatardaydık götürdüm valla herşeyi

Sahurda da 1 dilim börek ve 3 kaşık yoğurt yedimm

Tatile gitme ihtimalim olabilir o yüzden 15 günde en az 3 kilo vermem lazım

dün arakadaşlarla dışarda ifatardaydık götürdüm valla herşeyi

Sahurda da 1 dilim börek ve 3 kaşık yoğurt yedimm

Tatile gitme ihtimalim olabilir o yüzden 15 günde en az 3 kilo vermem lazım

olur öyle şeyler arada hele arkadaşlarla çıkınca engel olunmuyo 15 güne 3 kilo nedir ki her türlü verirsin

olur öyle şeyler arada hele arkadaşlarla çıkınca engel olunmuyo 15 güne 3 kilo nedir ki her türlü verirsin

Evet ya ondan da bundan da yiyim derken löp löp yağ oluyo hepsii Bencedee o zaman hedef koyayım 15 günde 5 kilo veriyim ha eğer veremezsem....ceza mı da siz kesinnn çünkü ramazan ve regl olucam o yüzden sıkıntı çekebilirim

Son düzenleme:
kızlar şu uludağın şekersiz limonatasını biliyo musunuz 1 litresinde 8 kkal var yazıyo üstünde öyle midir cidden :44:

slm kizlar nasilsiniz insallah iyisinizdir
zerrami gördüm altda hizli geleyim dedim ama ben gelene kadar cikmis cok özledim seni zerrram
bugün tartildim 4 hafta sonra 74 küsürerdeyim yine ne almissim ne vermissim
ruh halimi soracak olursaniz bende bilmiyorum bugün ilk is günümdün tatilden sonra sabah daha bi özenerek güzelce süslendim püslendim ciktim evden ruh halim iyi olmazsada özgüvenim geri gelsin diye düsündüm

halen daha bi kurt icimi kemiriyor betülcüm ama plan yaptim bugün kendimce telefonu evde birakacam sessize alip 12 saat cekiyormus telefon bunu da bi kac kere yapip neler konusdugunu ben yokken arkadasiyla ögrenmeye calisacam kitaplarin arasina koyarim teli diye düsündüm cünkü bu belirsizlik cok kötü birsey
hosgeldin canim
sagol canim benim allah ne bana ne baska bir kadina bunu yasatmazsin
bebegim cekinme canim ben mutsuzum diye sende mutsuz olacak degilsin sen esinlen mutluysan bu bizide mutlu eder sIkma canini
amin canim cok sagol
tee puccitoların suzilerin ....... yeni geldiği zamankileri okudum birazda eski albümlere bakar gibi he hehe
evet ya ne günlerdin
Selam kzlar 80 Kilo ile basladigim diyetimde suan. 72 kiloyum 2 kiloyu werdikten sonra. Diyetime dewam edicem. 72 kiloyla araniza katilmak istiyorum
hosgeldin canim
iyi canım valla bir an önce yürümesini istiyorum artık kendi kendine oynasın istiorummm10 aylık oldu tık yok
oglisin mi kizinmi var canim allah bagislasin her cocuk ayni olmaz bende hep diyordum baskalarinki yürüyor niye yürümüyor diye biraz gec oldu ama yakaladik videoya bile cekmisdik
ah suzi ahh onca yol gedlin yine yemeden gittin demii,,eyi bakam darısı seneye inşallah
he ya icimde kaldi yine anem cuma günü gelecek bi kelebek al gel desemmi acaba

cok üzüldüm tugbam insallah 10 günden fazla kalmaz bence öylede yaparlar gibime geliyor icime öyle doguyor tez zamanda geri kavusursunuz insallah bebegim
kimler kaç adet alıyor kaç adet alıyorsun tirinim
sen a20...?
zerra ?kestanelipasta?siz...?
ve diğer kısceler hadi birlikden kuvvet yalnız göbüşlerimiz için diil ya bu bizim tirinimiz!
bende ilk kez duyuyorum nasil yapildigini tam bilmiyorum dualarin cogunu esbere biliyorum zaten kücükken camiye gittim hangisini okuyacam canim :26:
allah razi olsun canim benide düsündügün icin
ALLAH hepinize rahatlık versin DERDTLERİNİZE DEVA HASTALIKLARINIZA ŞİFA BORÇLARINIZA EDALAR NASİB ETSİN İNŞ AMİİN BENİDE BERABER :)
aminnn
iyi diyelim iyi olalim bilmiyorum esincim
uzun zaman gelmedigi icin ondan cok geliyordur belki canim :26:
Herkese günaydınlarrr,
Güzel bir hafta ümidiyle

cok üzüldüm busecim ne diycemi bilemedim demekki seni hakk etmemis daha ne kismetler cikacak hic üzülüp kendini yipratma söylemezi kolay ama bende o yolardan gectim aff dilese bile affetme evli degilsiniz sonra yine canini acidir acitmazsada icinde hep süpheyle yasarsin yol ver gitsin nereye gidiyorsa ceheneme kadar yolu var
benim erkek arkadasim vardin evlenmeden önce cok seviyordum aldatilmayi bana yakistiriyorlarmi ne yakaladim ve ayrildim bi kac kere gördüm ama benim icin bitmisdin simdi o güc yok bende evli olunca farkli mi oluyor ne bilemiyorum

kızım var canım 10 aylık oldu ama çok üşengeç bi çocuk
allah bagislasin canim zamana birak canim bi bakmissin bugün yarin kendiliginden yürüyor
sende yaninda bulundur telefonu yürüdügü an cekersin evde bakayim sana göstereyim nasil cektigimi cok tatli oluyorlar bebislerimiz tibis tibis giderken

4 de isden cikiyorum kizlar yavas yavas toparlanip cikayim öptüm canlarim diger kizlarlada sohbet edemedim öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…