Selam kzlar 80 Kilo ile basladigim diyetimde suan. 72 kiloyum 2 kiloyu werdikten sonra. Diyetime dewam edicem. 72 kiloyla araniza katilmak istiyorum
Kızlar günaydın
Hepinizi çok özledim
Sizden ayrı kaldığım süre için de o anlattığım hakan efendi beni aldattı
Tabi ki zor bir dönemdeyim aam bi de buna ek olarak kilo almak istemiyorum , ama buranın yokluğu çok zorluyor
slm
herkescikler nerede yahu :26:
neyse bende dünkü yediklerimi yazımda azıcık yolun saçımı başımı
İftarda:
1 kase tarhana çorba
2 dilim su böreği
2 dilim ev yapımı pizza
Ara:
cips :18::18:
dövün beni vurun bei yolun beniiiiiiiiiiiiiiii
hadi böreği pizzayı geçtim cips ne demek ?!!!!saçını başını yolarım kızım öldüresiye döverim seni neyse tamam sakinim
ay kız bu ne şiddet yememişken ben bile çoook tırstım senden:18::18::18::18:
neden :18::18:ben zaten hiç sevmemde arkadaşlar için sordum :18::18:
dün arakadaşlarla dışarda ifatardaydık götürdüm valla herşeyi
Sahurda da 1 dilim börek ve 3 kaşık yoğurt yedimm
Tatile gitme ihtimalim olabilir o yüzden 15 günde en az 3 kilo vermem lazım
olur öyle şeyler arada hele arkadaşlarla çıkınca engel olunmuyo15 güne 3 kilo nedir ki her türlü verirsin
Evet ya ondan da bundan da yiyim derken löp löp yağ oluyo hepsiiBencedee o zaman hedef koyayım 15 günde 5 kilo veriyim ha eğer veremezsem....ceza mı da siz kesinnn çünkü ramazan ve regl olucam o yüzden sıkıntı çekebilirim
5 olmasın ya 3 iyidir
Hadi ya attım o zaman bayağı o zaman 3 diyelim fazla verirsekte zarar gelmez değil mi
halen daha bi kurt icimi kemiriyor betülcüm ama plan yaptim bugün kendimce telefonu evde birakacam sessize alip 12 saat cekiyormus telefon bunu da bi kac kere yapip neler konusdugunu ben yokken arkadasiyla ögrenmeye calisacam kitaplarin arasina koyarim teli diye düsündüm cünkü bu belirsizlik cok kötü birseyo da olabilir tabii
tuğbanın dediği gibi cidden suçsuz da olabilir..
ama yine de burnunu sürt affetsen bile ve o arkadaşıyla artık görüşmesin..
özellikle bekar erkeklerin muhabbetleri iğrenç oluyor :120::120:
hosgeldin canimmerhaba arkadaşlar :)
uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama bu zayıflama derdi beni de üye yaptı. baktım herkes birbirine destek oluyor motivasyonu artıyor, ben de gelmek istedim.
dün iftarda başladım bakalım yemeklerden kısmaya.. bakalım devam edebilecek miyim :/
sagol canim benim allah ne bana ne baska bir kadina bunu yasatmazsinınsl..cnm gorecegız ben 60 ları sen 70 lerı ınsl...bende bır 6 lıları gorseydımmm
lınkını atsana yaa bır bende bakımm tugba yaaaaaaaaaaaaaaaaa
canımm benımm dua ılee..suzımmmm
nereye kıss yogurt la doyulurmu hıcccc butun gun ac olacaksın bu kdryuklenmee canımmmmmmmmmmmm
bebegim cekinme canim ben mutsuzum diye sende mutsuz olacak degilsin sen esinlen mutluysan bu bizide mutlu eder sIkma caninikızlar bu aralar çok yoruluyorum dün sahura kadar uyumamıştım kışlık sebzemi difrize hazırladım 12 kg domates menemen şişeledim 10 kg fasulye difrize attım üç paket karnıyarıklık kızarttım 6 kg vişne attım iki paket de türlü attım dolaba bu sahurdada uyuyamadım niyeyse şimdide çok uykum var hepinizi seviyorum çiçekler :)
birşey için geldim aslında MARİTSA'dan özür dilemek için ve bence diğer arkadaşlarında maksadı seni incitmek diildi sadece gırgırdı aşırı oldu benimki biraz kusura kalma emi hakkını helal et MARİTSA etmezssen şakada olsa söylediğim sana şizofreni isnad ettim hem vicdanen yanarım hem MEVLA'MIN hoşuna gitmez lütfen üzerimdeki bu kul hakkını kaldır sana çok dua ederim
üstelik herkesin kendine ait fikirleri var bu beni nie kasdı desem sanırım bazen bazı konularda çok hassasiyet gösteriyorum kusura kalma emi bazen öle ince düşünürümki bu yüzden hata bile yapabilirim misal arkadaşlarımın üzülmesini hiç istemediğimden eşiyle ayrı yada kavgalı olan arkadaşlarım kırılmasın diye eşimle ilgili güzel şeyler söylemeye bile çekinir üzülürüm söyleyemem bu gün güzel birşey yaşatmış olsa onu bile anlatıp paylaşmaya çekinirim arkadaşlarım üzülmesin diye bilmem anlatabildim mi?...
şimdide sahur menüm:iki çatal beyaz peynir üç zeytin iki dilim salatalık iki dilim domates yarım dilim esmer ekmek birbuçuk litre su iki bardak çay bir bardak bitki çayı
suzim bu yazdıklarımı okuduysan sendende özür diliyorum çünkü bu anlattığım haleti ruhiyemi bu sebepden öğrenmiş olman bile seni üzmüş olabileceğimi düşündürür ve bende üzülürüm
amin canim cok sagolSuzim ya inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur canım tüm dualarım seninleAllah doğru yoldan ayırmasın kimseyi :18:
kızzz sen yine hedefe ulaştın nerdeyse bende daha o da yok ben 60 olsam da salsam kendimi en azından kilo korumaya geçmiş olurum ama daha olamadımki bir türlü nolcak halim bilmiyorum
aman şeker biz bizeyiz boşver çekin gitsin foto valla uzun zamandan beri görmüyoruz hiç topikte foto en azından hırslanırız yaa
eskiden nasıldık ama her gün foto paylaşan olurdu
çok motive olurduk
kendimi motive etmek için şu alışveriş sitelerindeki hatunlara bakıyorum uleynnn diyorumm bende böle olaydımyaaa
anam benide böle doğursaymışya diyorum ama olurmuu maşşallah anacım en tombiğinden doğurmuş beni
evet ya ne günlerdintee puccitoların suzilerin ....... yeni geldiği zamankileri okudum birazda eski albümlere bakar gibi he hehe
hosgeldin canimSelam kzlar 80 Kilo ile basladigim diyetimde suan. 72 kiloyum 2 kiloyu werdikten sonra. Diyetime dewam edicem. 72 kiloyla araniza katilmak istiyorum
oglisin mi kizinmi var canim allah bagislasiniyi canım valla bir an önce yürümesini istiyorum artık kendi kendine oynasın istiorummm10 aylık oldu tık yok
he ya icimde kaldiah suzi ahh onca yol gedlin yine yemeden gittin demii,,eyi bakam darısı seneye inşallah
sorma canımyaa,2008 yılında bi kavgamız olmuştu karakolluk olayları falan,5 ay hapis istenmişti,temyiz ettirdiydi yıllardır tık yoktu, çıka çıka bugunlere denk geldi geçen gün celp geldi 10gün içinde teslim olun diyoo,yarın gidiyo:26:,,temyiz kabul edilmemiş
cok üzüldüm tugbam insallah 10 günden fazla kalmaz bence öylede yaparlar gibime geliyor icime öyle doguyor tez zamanda geri kavusursunuz insallah bebegimya savcıya gittik,dedi başka çare yok girceksin,ancak girdikten sonra bi dilekçe yazarsın yeni yasa var,pişmanlık yasası 1yıldan az cezası olanlar bu yolla tahliye ediliyomuş,ama 1hafta 10 güniçinde belli olur karar çıkıp çıkmıycan dedi,her harükarda 10gün onsuzum,ama yeterki 10günle sınırlı kalsın başka bişey istemiyorum,5ay naparız bizbende celpin geldiği gün cumhurbaşkanına mektup yazdım,affına sığındım derdimi anlattım,hızlı gönderi yaptım ama aldığına dair yazı gelmesi gerekiyodu ama tık yok,acaba ulaşmadımı yoksa okumadımı daha,çok kötü hissediyorum kendimi ben yaa,son gün çattı geldi ne çabukta geçti 5gün
bende ilk kez duyuyorum nasil yapildigini tam bilmiyorum dualarin cogunu esbere biliyorum zaten kücükken camiye gittim hangisini okuyacam canim :26:kimler kaç adet alıyor kaç adet alıyorsun tirinim
sen a20...?
zerra ?kestanelipasta?siz...?
ve diğer kısceler hadi birlikden kuvvet yalnız göbüşlerimiz için diil ya bu bizim tirinimiz!
allah razi olsun canim benide düsündügün icinkızlar uyumam gerek sahura kalkıcam ama dua etmeye devam edicem trinim sen üzülme tmm mı?senin 4444 tmm oluncada suzime herşeyin düzelmesi için toplayalım olur mu?yaa iyi olun lütfen hepinizi çok seviyorum benim bir kızkardeşim yok siz benim kardeşlerimsiniz tmm mı böle bilin şahsen tanışmasakda sanal bile olsa size gerçekten içten bir sevgim var ALLAH biliyor.
lşimdi hepinize ALLAH RAHATLIK VERSİN İNŞAALLAH!
aminnnALLAH hepinize rahatlık versin DERDTLERİNİZE DEVA HASTALIKLARINIZA ŞİFA BORÇLARINIZA EDALAR NASİB ETSİN İNŞ AMİİN BENİDE BERABER :)
iyi diyelim iyi olalim bilmiyorum esincimÇook üzüldüm canım. Nedir bu yaa bu sıralar topiğimizde bi uğursuzluk var böyle.
İnşallah çözülürde erkenden gelir koçişin.
Suziişim senide merak ettim şeker..İyisindir umarım canım benim
uzun zaman gelmedigi icin ondan cok geliyordur belki canim :26:Kızlar 10günü geçti hala regl oluyorum ve boğazıma sahip olamıyorum.Canım nasıl tatlı istiyor.
Bıktım artık yaz günü hiç çekilmiyor bu böyle. İnsanın psikolojisini de bozuyor sürekli ağrı huzursuzluk.
Sinirli oluyorum. Sevdicekle de boşuna tartışıyorum.Kendime engel olamıyorum.
Ödemin haddi hesabı yok.Her yerim balon gibi
Ve reglimde hiç bitecek gibi değil.
Başınıza geldimi böyle bişey. Ben Doğum kontrol hapını yeni bıraktım 3-6 ay kadar düzensizlik oluyormuş.
Ama buda fazla artık bıktım yani.
Herkese günaydınlarrr,
Güzel bir hafta ümidiyle
cok üzüldüm busecim ne diycemi bilemedimKızlar günaydın
Hepinizi çok özledim
Sizden ayrı kaldığım süre için de o anlattığım hakan efendi beni aldattı
Tabi ki zor bir dönemdeyim aam bi de buna ek olarak kilo almak istemiyorum , ama buranın yokluğu çok zorluyor
allah bagislasin canimkızım var canım 10 aylık oldu ama çok üşengeç bi çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?