kızlar şu uludağın şekersiz limonatasını biliyo musunuz 1 litresinde 8 kkal var yazıyo üstünde öyle midir cidden :44:
8 kkal mi ???? 100 ml sinde olmasın o o bile çok az ilginçmiş bi bakıcam ama öyle yazıyorsa doğrudur bence :))
slm kizlar nasilsiniz insallah iyisinizdir
zerrami gördüm altda hizli geleyim dedim ama ben gelene kadar cikmis cok özledim seni zerrram
bugün tartildim 4 hafta sonra 74 küsürerdeyim yine ne almissim ne vermissim
ruh halimi soracak olursaniz bende bilmiyorum bugün ilk is günümdün tatilden sonra sabah daha bi özenerek güzelce süslendim püslendim ciktim evden ruh halim iyi olmazsada özgüvenim geri gelsin diye düsündüm
halen daha bi kurt icimi kemiriyor betülcüm ama plan yaptim bugün kendimce telefonu evde birakacam sessize alip 12 saat cekiyormus telefon bunu da bi kac kere yapip neler konusdugunu ben yokken arkadasiyla ögrenmeye calisacam kitaplarin arasina koyarim teli diye düsündüm cünkü bu belirsizlik cok kötü birsey
100 ml 0,81 kkal yazıyoo yüzden demin 2 bardak içtim doya doya ama bi sorayım dedim yine de
hayırr kaldıgımız yerden devammm sakın bırakma canımyoksaaaaaaaaaaaoff ya dün bir bu gün iki hemen cıvıdımmoralim o kadar bozuktu ki oturdum bi güzel yaş pasta yedim.. yok anacım benden bi halt olmaz ya
aaa senınkıde mıı cnmrabbımıslah etsın cok ıyıydınız sevdıcegınle gozunle mı gordun belkı yanlıs anlamıssındırr cnm busemmmmmKızlar günaydın
Hepinizi çok özledim
Sizden ayrı kaldığım süre için de o anlattığım hakan efendi beni aldattı
Tabi ki zor bir dönemdeyim aam bi de buna ek olarak kilo almak istemiyorum , ama buranın yokluğu çok zorluyor
okudummm canımrabbımkabul eder ınsl..trendy ark.dıeldıgı olurrrrayşegül yani ben 1000 ad
suzan 50 ad
.....hadi inş bu gün başlayalım lütfen...
bu arada isinizdir inş hepiniz,sahur menümü yazayım
iki dilim esmer ekmek
üç dilim domates
beş dilim salatalık
dört zeytin
yarım kibrit kk peynir
2litre su bir bardak çay
sende sac bas koymaz bu topıkk ben solım deeeslm
herkescikler nerede yahu :26:
neyse bende dünkü yediklerimi yazımda azıcık yolun saçımı başımı
İftarda:
1 kase tarhana çorba
2 dilim su böreği
2 dilim ev yapımı pizza
Ara:
cips :18::18:
dövün beni vurun bei yolun beniiiiiiiiiiiiiiii
Hafta sonu yemişsiniz gene gerisi gavura kalacak gibi.:99:
Esin naber yawrum??
Nora gelmiş kötü bir olayla
Gamze sende hala yiyon maşaallah börekler falan filan..
Bide akşam biri pilav yemiş.
İlla canınız pilavımsı bişey istiyorsa bulguru haşlayıp yiyin kuzular.
Pilav cıss yokk öyle bişi.
Öperim ballar!
selam kizlar
dilom napiyosunn
aynen oyle dılek cozutanlarr cok ama ben buun ızın gunumu kullanıcam ıftardaa kızartma yıyecegımmm yaaaaaaaaaaaaaaaa sacımı fılan cekmeyın olurmu zaten dokulyorlar benımcnm saclarım bu araalar cokHafta sonu yemişsiniz gene gerisi gavura kalacak gibi.:99:
Esin naber yawrum??
Nora gelmiş kötü bir olayla
Gamze sende hala yiyon maşaallah börekler falan filan..
Bide akşam biri pilav yemiş.
İlla canınız pilavımsı bişey istiyorsa bulguru haşlayıp yiyin kuzular.
Pilav cıss yokk öyle bişi.
Öperim ballar!
supersın a20 dewammm baybb bgn bana uyma tammmııııııı cunku kızartma yıycegım ıftarda:))sabah+öğlen: 2 yumurtalı yağsız tuzsuz omlet, 1 dilim peynir, 1 zeytin, yarım dilim ekmek, 1 bardak çay
ara: 2 bardak şekersiz limonata, 1 muz
akşam: yarım tabak peynirli salata, küçük bi parça pide
azcık da dondurma yerim birazdan, azcık ama küçücük
nasılım ama
supersın a20 dewammm baybb bgn bana uyma tammmııııııı cunku kızartma yıycegım ıftarda:))
sabah+öğlen: 2 yumurtalı yağsız tuzsuz omlet, 1 dilim peynir, 1 zeytin, yarım dilim ekmek, 1 bardak çay
ara: 2 bardak şekersiz limonata, 1 muz
akşam: yarım tabak peynirli salata, küçük bi parça pide
azcık da dondurma yerim birazdan, azcık ama küçücük
nasılım ama
aynen oyle dılek cozutanlarr cok ama ben buun ızın gunumu kullanıcam ıftardaa kızartma yıyecegımmm yaaaaaaaaaaaaaaaa sacımı fılan cekmeyın olurmu zaten dokulyorlar benımcnm saclarım bu araalar cok
supersın a20 dewammm baybb bgn bana uyma tammmııııııı cunku kızartma yıycegım ıftarda:))
ıftar menumm sımdıden dedım bak sacımı cekmeyın olurmuuu
-- köfte+patates kızarması+az da bıber kızartması+yogut+ yesıl ve sıyahh cay
ıftarda esımle kaynım ark.ların adavetlıler bayanarharıc oldgu ıcın bn gıtmedımmm bgn kendıme ızın yaptım hafta basıya cumaya cok var cunku
ee saımı cekmeyecekesını dımııııııııııııııbakın sıloganıda koydum ona goreeeeeeeeeeeeee
ıftarı kacırdım mıde kucukdüüü neolacakkk suan patlamak uzereyım dellüüüüüüüü gıbı oynasam ancak ıyı olur :26::18::18::18::18::18:
İftar
2 kepçe yoğurtlu mercimek çorbası 3 tavuk kanat 1 boğum pide avuç içi kadar mısırunu pastası(sadece su ve mısır unundan yapılıyor) 4 kaşık yoğurt.
slm kızlarrrr
bugün iftarda yediklerim:
1 kase yoğurtlu patatesli çorba
2 kaşık tavuklu firik pilavı(tavuğundan çok çok az yedim)
1 kase salata
5 su bardağı su(başlamadn önce)
1 bardak meyan şerbeti
(yemekler tavuk suyunaydı, o yüzden kalorileri biraz fazlaydı)
Diğer günlere göre çok daha iyisin canım, afiyet olsun
Öyle çok yedim ya da cozuttum demekle olmaz... Miktarları alalım lütfen. Cezan ona göre kesilecek
Menün gayet güzel canım, afiyet olsun
Kalorileri fazlaydı demişsin ama bence gerçekten güzel bir menü, afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?