70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar şu uludağın şekersiz limonatasını biliyo musunuz 1 litresinde 8 kkal var yazıyo üstünde öyle midir cidden :44:

8 kkal mi ???? 100 ml sinde olmasın o o bile çok az ilginçmiş bi bakıcam ama öyle yazıyorsa doğrudur bence :))

suzim gelmiş kaçırmışım
canım benim akşam gelip de o kadar saat ne konuşmuş onu mu dinlicen
off ne yapılır senin durumunda da hiç bilmiyorum ki..
onu deli gibi pişman etmek lazım ya...
şu erkeklerin gözleri dışarıda olmasa ne güzel olur

off ya dün bir bu gün iki hemen cıvıdım moralim o kadar bozuktu ki oturdum bi güzel yaş pasta yedim.. yok anacım benden bi halt olmaz ya
hayırr kaldıgımız yerden devammm sakın bırakma canımyoksaaaaaaaaaaa
aaa senınkıde mıı cnmrabbımıslah etsın cok ıyıydınız sevdıcegınle gozunle mı gordun belkı yanlıs anlamıssındırr cnm busemmmmm

okudummm canımrabbımkabul eder ınsl..trendy ark.dıeldıgı olurrrr

sende sac bas koymaz bu topıkk ben solım deee

Hafta sonu yemişsiniz gene gerisi gavura kalacak gibi.:99:

Esin naber yawrum??

Nora gelmiş kötü bir olayla

Gamze sende hala yiyon maşaallah börekler falan filan..

Bide akşam biri pilav yemiş.
İlla canınız pilavımsı bişey istiyorsa bulguru haşlayıp yiyin kuzular.

Pilav cıss yokk öyle bişi.

Öperim ballar!

suzicim,tubicim,noracim yaa cok uzuldum kizlarhayirlisi olsun,Allah yardimciniz olsun ramazan hurmetine

sabah+öğlen: 2 yumurtalı yağsız tuzsuz omlet, 1 dilim peynir, 1 zeytin, yarım dilim ekmek, 1 bardak çay
ara: 2 bardak şekersiz limonata, 1 muz
akşam: yarım tabak peynirli salata, küçük bi parça pide
azcık da dondurma yerim birazdan, azcık ama küçücük

nasılım ama

İyilik yıvruuum senden naber ?

Ben öyleee tıkınıp duruyorum işte

selam kizlar
dilom napiyosunn

Selam beybi...Nasılsın nerelerdesin sen???

aynen oyle dılek cozutanlarr cok ama ben buun ızın gunumu kullanıcam ıftardaa kızartma yıyecegımmm yaaaaaaaaaaaaaaaa sacımı fılan cekmeyın olurmu zaten dokulyorlar benımcnm saclarım bu araalar cok
supersın a20 dewammm baybb bgn bana uyma tammmııııııı cunku kızartma yıycegım ıftarda:))

ıftar menumm sımdıden dedım bak sacımı cekmeyın olurmuuu

-- köfte+patates kızarması+az da bıber kızartması+yogut+ yesıl ve sıyahh cay

ıftarda esımle kaynım ark.ların adavetlıler bayanarharıc oldgu ıcın bn gıtmedımmm bgn kendıme ızın yaptım hafta basıya cumaya cok var cunku

ee saımı cekmeyecekesını dımııııııııııııııbakın sıloganıda koydum ona goreeeeeeeeeeeeee

ıftarı kacırdım mıde kucukdüüü neolacakkk suan patlamak uzereyım dellüüüüüüüü gıbı oynasam ancak ıyı olur :26::18::18::18::18::18:

İftar

2 kepçe yoğurtlu mercimek çorbası 3 tavuk kanat 1 boğum pide avuç içi kadar mısırunu pastası(sadece su ve mısır unundan yapılıyor) 4 kaşık yoğurt.

Son düzenleme:
slm kızlarrrr

bugün iftarda yediklerim:

1 kase yoğurtlu patatesli çorba
2 kaşık tavuklu firik pilavı(tavuğundan çok çok az yedim)
1 kase salata
5 su bardağı su(başlamadn önce)
1 bardak meyan şerbeti
(yemekler tavuk suyunaydı, o yüzden kalorileri biraz fazlaydı)

Diğer günlere göre çok daha iyisin canım, afiyet olsun

ıftarı kacırdım mıde kucukdüüü neolacakkk suan patlamak uzereyım dellüüüüüüüü gıbı oynasam ancak ıyı olur :26::18::18::18::18::18:

Öyle çok yedim ya da cozuttum demekle olmaz... Miktarları alalım lütfen. Cezan ona göre kesilecek

İftar

2 kepçe yoğurtlu mercimek çorbası 3 tavuk kanat 1 boğum pide avuç içi kadar mısırunu pastası(sadece su ve mısır unundan yapılıyor) 4 kaşık yoğurt.

Menün gayet güzel canım, afiyet olsun

Kalorileri fazlaydı demişsin ama bence gerçekten güzel bir menü, afiyet olsun

Merhaba kızlar, pc ye bişey oldu foto almıyor sinir oldum.
Sabah: 2 dilim uno denge light ekmek, yarın haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 dilim sucuk, 6 zeytin, domates, salatalık.

Ara: 1 armut.

Öğle: Yok.

Ara: 5-6 tane eti form kepekli çubuk.

Akşam: 4 y. kaşığı taze fasülye, 2 y kaşığı tavuk sote, 2 y. kaşığı pilav, 1 bardak şekersiz limonata.

Böyle işte. Bu aralar çok sık giremiyorum bebeğim çok huysuz, bilginize...

ama ama amaaaaaaaa bugun benımızın gunmmmm ve erıtmeye basladımhoplayıp zıplıyorummgunay sıldırıyorum sacımıcekmeee tmmı mıktar faslaaolduuubılıyourmm o yusden yasmaya yusum yoktu ama ızın gunüm kızmayınnnnn!!!!!!!!!!!!banaaaaaaaaaaa bak sımdıkk yuruyuse cıkıyorum ahanda erıtecegımmm

kofte:7-8 tane ama kucukkk
patates de 2 kucuk patatesı kızarttım
bıberde 3 taneee ederheralde
cvdrekmegi 1 dılım
3 y.k.yogurt
1 kupa yesıl cay
1 dometes
1brdkyrm cyk.sekerlı cay

iştee bu soyledım rahttladımmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız sımdı uruz bana hıhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…