70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaaa... Bugün izin günün olduğunu bilmiyordum. İzin gününse bana laf söylemek düşmez. :114:

Kaçamak demişsin ama izin günü için bile fazla kaçamak yapmamışsın. Bir gün kaçamak yaparsam (umarım yapmam
) kaçamağın nasıl olduğunu görürsün Gayet iyi canım menün, abartılacak bir şey yok. :81:

Suzi avatardaki kim Allah aşkına

Sende çoluk çocuk var mı bilmiyorum ama her kimse çok cimcime, çok tatlı maşallah

Kızlaaar nişanım için bu kurabiyelerden yaptırmaya karar verdim.

Baş harfler E&T olacak. Tarih de muhtemelen 24.08.2012

Sizce nasıl ?? :26::26:

kızlar ben kaçar jillan ablayı bekletmeyeyim bugün 3. günümüz de ya 2 gündür dayak yemiş gibiyim, kollarım, bacaklarım, belim ağrıyo ne kadarda hamlamışım

herkese hayırlı geceler kızlar

çok tatlı bebeğim hayırlı ve uğurlu olsun inşaallah tarihde güzel vakti vaktine

Ben yemicem beybi muhtemelen heyecandan yiyemicem Kendime saklamak için bitane ayırıcam dayandığı kadar.

Kişi başı hesaplayıp sipariş edicem Fazladan kalmayacağı için tıkınamıcam bende

Çok teşekkür ederim canım

iyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım

sahurda yarım dilim köylü ekmeği domates salatalık acık cay biraz üzüm
1 litre su

iftarda
1 tane karnıyarık 2 el büyüklüğünde pide 1 kasık makarna 3 kasık corba cacık 2 bardak ev yapımı (ben yaptım)az şekerli limonata

ara yarım porsiyon sütlaç

3 litre su spor yok

kızlar karnıyarıkla alakalı bi mazeretim var eşim yapamamı istedi bende patlıcanları kızartmadan yaptım sadece kıymanın yağıyla piştiler hafifletici sebeb olabiler :18::18::18:

iki bardak şekersiz erik kompostosu
bir krep
üç dilim fırınlanmış patates
iki yemek kaşığı tarhana
yarım kepçe nohut yemeği
birbuçuk litre su
yaa bide verem etcek bu tartım beni iftardan evvel 68.800 kg iftardan sonra 71 bu nasıl olur yaa çıldırmış olan tartımı ben mi? :44::26:işte kafam şu hallerde bu sebepten

kızlar ben kaçar jillan ablayı bekletmeyeyim bugün 3. günümüz de ya 2 gündür dayak yemiş gibiyim, kollarım, bacaklarım, belim ağrıyo ne kadarda hamlamışım

herkese hayırlı geceler kızlar

Tebrik ederim Sporu hiç bırakmıyorsun

Eki Görüntüle 481882

Bence çok güzel fikir canım. Şimdilerde kurabiye ya da cupcake düğün pastaları moda ve ben gerçekten çok beğeniyorum. Düğününüz için bir fikir olsun dedim, ben böyle bir pasta hayali kuruyorum da :)

Sizinkisi de çok güzel olmuş ama en önemlisi nişan gününüz mükemmel olur inşallah
:123: Ahh ne güzel, havada aşk kokusu var

Listeni ben çok beğendim canım, üstüne üstlük karnıyarığı da kızartmadan yapmışsın ohh daha ne olsun, mis gibi bir menü

Oyyyş bunlar çok şeker yaa. Düğünümde de düşünüyorum böyle değişik şeyler açıkcası. Sıktı artık o beyaz kocaman pastalar

Saol canım inşallah sorunsuz atlatırız şu günü :18::18:

oyyy menüm beğenildi ben bu gazla spormu yapsam çikolatamı yesem bilemedimki

(ancak müsait olduğum için cuma yerine salı günü tartılcam arkadaşlar ve sonra tatile çıkıcam. fakat dönüşte her cuma tartı gününde hep beraber olucaz inşallahhh:)

yarın tartı günü! '.'
korkuyorum, çok korkuyorummm '.'

bu hafta malesef biraz saldım kendimi. o da bilirsiniz ramazanda aile iftarları olur meşhur.. yemekler, tatlılar.. sonra sizi "aa, güzelim süzülmüşsün, hiç kalmamışsın, al biraz daha yi.. yi yi etli butlu ol azcık" diyen sevgili teyzeler, nineler önünüze tabak tabak koyarlar güzel lahmacunları, kadayıfları ve başınızda beklerler filan, takip ederler sürekli yiyo mu diye... ))):
yani demem o ki, azcık kaçırdım bu hafta. 2 akşam öyle bol teyzeli iftarlara katıldım malesef. ama sirkeli suyumu yanımdan hiç eksik etmedim. hem aşığım ben ona, o benim vazgeçilmezim :)))

ayrıca bugün spora başladım. yarın tartı günü, evet biraz da yusuf yusuf hadisesi olabilir fekat, ben yine de bugün gittim hızlı tempoda 1 kilometre yolu yürüdüm. ayrıca 2 saat önce bu jillian michaels'in acımasız egzersiz programını yaptım. keşke ölsem dediğim, bolca süründüğüm ama kendimle gurur duyduğum bu zevkli işkenceden sonra kulübe girip size bu satırları yazmak istedim :)))

aranıza yeni katılmış olabilirim ama hiç yabancılık çekmiyorum ve acaip seviyorum burayı, sizi. kadın olmak ne güzel şeyy! :)))
yarın akşam ilk işim gelip sizle üzüntümü ya da sevincimi paylaşıcam dostlar. herkese iyi geceler :)))

Son düzenleme:

Canım tartı günü cuma günü...Yoksa değiştide benmi kaçırdım :26::26:

yok hayır değişmedi :))) cuma günü tartı günü aman yanlış olmasın :)))

çok pardon açıklamadan yazdım, yanlış ettim. ben bu hafta sadece salı günü dışarı çıkabilicem, evde baskülüm malesef yok ve çarşama tatile çıkıcam bi hafta o nedenle öyle yazdım.
yani bu hafta tek müsait olduğum zaman salı ama tatilden dönüşte sizle beraber her cuma bu topicte olucam :)))

Suzi avatardaki kim Allah aşkına

Sende çoluk çocuk var mı bilmiyorum ama her kimse çok cimcime, çok tatlı maşallah
bende bebıs yok onu nette gordummm canımm aldımmm canımm avatarımı :))) sonra yemkten sonra durmadımıcım rahat etmedııı remıx bır muzıkle dans ettm 10 dk kdr sonra 40 dkkdr kosar adımlarla yurudummmmmmmmmm kendıme geldımkızartma bana gore dgl ama cnmıstemıstıı uuzun zaman yemeyınce tabüüüüüüüüüüü ee sımdı nasılımmm
Ben akşam yürüyüşüne kaçar
benıde gotur ıstahımm vr dahaaaaaaaaaa sporaaaaaayanımda gelen bırı olsaaa cıkar gıderım spora vaallaaaaaaaa

Eki Görüntüle 481882

yacok gusell yemeyekıyılmazkı bunaaaaaaaaa ınsl..kurabıyelerın gıbı yuvanısda bereketlı olur canımmm

super canımm da karnı yarık nslyaptın tarıf etsene kızartmasızzzzzzzzzzzzz

super canımmenunnnnn

bende cuma olarak biliyorum :26::26:
salı gunüü degıl kıslar cumaaaa degısmedı ark.tatıle cıkacakmıs o yusden salıdan tartılıp gıdecekkkkkkkkkk

Amiiin canım inşallah! Çok teşekkür ederim.

Kızlar beğenmenize sevindim içim rahat etti şimdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…