ama ama amaaaaaaaa bugun benımızın gunmmmm ve erıtmeye basladımhoplayıp zıplıyorummgunay sıldırıyorum sacımıcekmeee tmmı mıktar faslaaolduuubılıyourmm o yusden yasmaya yusum yoktu ama ızın gunüm kızmayınnnnn!!!!!!!!!!!!banaaaaaaaaaaa bak sımdıkk yuruyuse cıkıyorum ahanda erıtecegımmm
kofte:7-8 tane ama kucukkk
patates de 2 kucuk patatesı kızarttım
bıberde 3 taneee ederheralde
cvdrekmegi 1 dılım
3 y.k.yogurt
1 kupa yesıl cay
1 dometes
1brdkyrm cyk.sekerlı cay
iştee bu soyledım rahttladımmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız sımdı uruz bana hıhhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 481882
Kızlaaar nişanım için bu kurabiyelerden yaptırmaya karar verdim.
Baş harfler E&T olacak. Tarih de muhtemelen 24.08.2012
Sizce nasıl ?? :26::26:
çok tatlı bebeğim hayırlı ve uğurlu olsun inşaallah tarihde güzel vakti vaktine
kızlar ben kaçarjillan ablayı bekletmeyeyim bugün 3. günümüz de ya 2 gündür dayak yemiş gibiyim, kollarım, bacaklarım, belim ağrıyo ne kadarda hamlamışım
herkese hayırlı geceler kızlar
Eki Görüntüle 481882
iyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım
sahurda yarım dilim köylü ekmeği domates salatalık acık cay biraz üzüm
1 litre su
iftarda
1 tane karnıyarık 2 el büyüklüğünde pide 1 kasık makarna 3 kasık corba cacık 2 bardak ev yapımı (ben yaptım)az şekerli limonata
ara yarım porsiyon sütlaç
3 litre su spor yok
kızlar karnıyarıkla alakalı bi mazeretim var eşim yapamamı istedi bende patlıcanları kızartmadan yaptım sadece kıymanın yağıyla piştilerhafifletici sebeb olabiler :18::18::18:
Tebrik ederimSporu hiç bırakmıyorsun
Bence çok güzel fikir canım. Şimdilerde kurabiye ya da cupcake düğün pastaları moda ve ben gerçekten çok beğeniyorum. Düğününüz için bir fikir olsun dedim, ben böyle bir pasta hayali kuruyorum da :)
Eki Görüntüle 481927 Eki Görüntüle 481928 Eki Görüntüle 481929
Sizinkisi de çok güzel olmuş ama en önemlisi nişan gününüz mükemmel olur inşallah :123: Ahh ne güzel, havada aşk kokusu var
Listeni ben çok beğendim canım, üstüne üstlük karnıyarığı da kızartmadan yapmışsın ohh daha ne olsun, mis gibi bir menü
Tebrik ederimSporu hiç bırakmıyorsun
Bence çok güzel fikir canım. Şimdilerde kurabiye ya da cupcake düğün pastaları moda ve ben gerçekten çok beğeniyorum. Düğününüz için bir fikir olsun dedim, ben böyle bir pasta hayali kuruyorum da :)
Eki Görüntüle 481927 Eki Görüntüle 481928 Eki Görüntüle 481929
Sizinkisi de çok güzel olmuş ama en önemlisi nişan gününüz mükemmel olur inşallah :123: Ahh ne güzel, havada aşk kokusu var
Listeni ben çok beğendim canım, üstüne üstlük karnıyarığı da kızartmadan yapmışsın ohh daha ne olsun, mis gibi bir menü
yarın tartı günü! '.'
korkuyorum, çok korkuyorummm '.'
bu hafta malesef biraz saldım kendimi. o da bilirsiniz ramazanda aile iftarları olur meşhur.. yemekler, tatlılar.. sonra sizi "aa, güzelim süzülmüşsün, hiç kalmamışsın, al biraz daha yi.. yi yi etli butlu ol azcık" diyen sevgili teyzeler, nineler önünüze tabak tabak koyarlar güzel lahmacunları, kadayıfları ve başınızda beklerler filan, takip ederler sürekli yiyo mu diye... ))):
yani demem o ki, azcık kaçırdım bu hafta. 2 akşam öyle bol teyzeli iftarlara katıldım malesef. ama sirkeli suyumu yanımdan hiç eksik etmedim. hem aşığım ben ona, o benim vazgeçilmezim :)))
ayrıca bugün spora başladım. yarın tartı günü, evet biraz da yusuf yusuf hadisesi olabilir fekat, ben yine de bugün gittim hızlı tempoda 1 kilometre yolu yürüdüm. ayrıca 2 saat önce bu jillian michaels'in acımasız egzersiz programını yaptım. keşke ölsem dediğim, bolca süründüğüm ama kendimle gurur duyduğum bu zevkli işkenceden sonra kulübe girip size bu satırları yazmak istedim :)))
aranıza yeni katılmış olabilirim ama hiç yabancılık çekmiyorum ve acaip seviyorum burayı, sizi. kadın olmak ne güzel şeyy! :)))
yarın akşam ilk işim gelip sizle üzüntümü ya da sevincimi paylaşıcam dostlar. herkese iyi geceler :)))
Canım tartı günü cuma günü...Yoksa değiştide benmi kaçırdım :26::26:
Aaaa... Bugün izin günün olduğunu bilmiyordum. İzin gününse bana laf söylemek düşmez. :114:
Kaçamak demişsin ama izin günü için bile fazla kaçamak yapmamışsın. Bir gün kaçamak yaparsam (umarım yapmam) kaçamağın nasıl olduğunu görürsün Gayet iyi canım menün, abartılacak bir şey yok. :81:
bende bebıs yok onu nette gordummm canımm aldımmm canımm avatarımı :))) sonra yemkten sonra durmadımıcım rahat etmedııı remıx bır muzıkle dans ettm 10 dk kdr sonra 40 dkkdr kosar adımlarla yurudummmmmmmmmm kendıme geldımkızartma bana gore dgl ama cnmıstemıstıı uuzun zaman yemeyınce tabüüüüüüüüüüü ee sımdı nasılımmmSuzi avatardaki kim Allah aşkına
Sende çoluk çocuk var mı bilmiyorum ama her kimse çok cimcime, çok tatlı maşallah
benıde gotur ıstahımm vr dahaaaaaaaaaa sporaaaaaayanımda gelen bırı olsaaa cıkar gıderım spora vaallaaaaaaaaBen akşam yürüyüşüne kaçar
yacok gusell yemeyekıyılmazkı bunaaaaaaaaa ınsl..kurabıyelerın gıbı yuvanısda bereketlı olur canımmmEki Görüntüle 481882
super canımm da karnı yarık nslyaptın tarıf etsene kızartmasızzzzzzzzzzzzziyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım
sahurda yarım dilim köylü ekmeği domates salatalık acık cay biraz üzüm
1 litre su
iftarda
1 tane karnıyarık 2 el büyüklüğünde pide 1 kasık makarna 3 kasık corba cacık 2 bardak ev yapımı (ben yaptım)az şekerli limonata
ara yarım porsiyon sütlaç
3 litre su spor yok
kızlar karnıyarıkla alakalı bi mazeretim var eşim yapamamı istedi bende patlıcanları kızartmadan yaptım sadece kıymanın yağıyla piştilerhafifletici sebeb olabiler :18::18::18:
super canımmenunnnnniki bardak şekersiz erik kompostosu
bir krep
üç dilim fırınlanmış patates
iki yemek kaşığı tarhana
yarım kepçe nohut yemeği
birbuçuk litre su
yaa bide verem etcek bu tartım beni iftardan evvel 68.800 kg iftardan sonra 71 bu nasıl olur yaa çıldırmış olan tartımı ben mi?:44: :26:işte kafam şu hallerde bu sebepten
salı gunüü degıl kıslar cumaaaa degısmedı ark.tatıle cıkacakmıs o yusden salıdan tartılıp gıdecekkkkkkkkkkbende cuma olarak biliyorum :26::26:
bende bebıs yok onu nette gordummm canımm aldımmm canımm avatarımı :))) sonra yemkten sonra durmadımıcım rahat etmedııı remıx bır muzıkle dans ettm 10 dk kdr sonra 40 dkkdr kosar adımlarla yurudummmmmmmmmm kendıme geldımkızartma bana gore dgl ama cnmıstemıstıı uuzun zaman yemeyınce tabüüüüüüüüüüü ee sımdı nasılımmm
benıde gotur ıstahımm vr dahaaaaaaaaaa sporaaaaaayanımda gelen bırı olsaaa cıkar gıderım spora vaallaaaaaaaa
yacok gusell yemeyekıyılmazkı bunaaaaaaaaa ınsl..kurabıyelerın gıbı yuvanısda bereketlı olur canımmm
super canımm da karnı yarık nslyaptın tarıf etsene kızartmasızzzzzzzzzzzzz
super canımmenunnnnn
salı gunüü degıl kıslar cumaaaa degısmedı ark.tatıle cıkacakmıs o yusden salıdan tartılıp gıdecekkkkkkkkkk
melemen
1dlm cvdr ekmegi
peynır
yesıl cayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?