çok güzel canım inşallah her şey gönlünce olur çok mutlu olursunEki Görüntüle 481882
Kızlaaar nişanım için bu kurabiyelerden yaptırmaya karar verdim.
Baş harfler E&T olacak. Tarih de muhtemelen 24.08.2012
Sizce nasıl ?? :26::26:
canım aç ve tok tartılınca fak ediyor ondan tartını bi suçu yok doğru olan açken ki kilonben bi karar verdim kendime yeni bir tartı alıcam bu tartıyıda alalı bir sene olmadı ama kırıp atıcam yoo yoo kimseye veripde onların bünyesinide alt üst edemem yazık yani sabah 68 akşam 71 gören üç gün sonra kafasında huni elindeçan ağzında düdüklü balonla gezip düüt düüt çekilin amca tren geliyoo diye bağırmaya başlar çünkü demi ama
yaaa kızlar yine 68 görüyorum tartıda iftardada 70 71 bu nasıl iştir
bisküvi cok kalorili canim hem sade karbonhydratselam kızlaarrr
süt + bebe bisküvisi kilo aldırır mı :18:
sevdiceğime bebe bisküvisi seviyorum dedim gitmiş bir kiloluk paket almış gelmiş sağolsun.
ben de regl dönemimdeyim oruç tutamıyorum gidip gelip ağzıma bi tane atıyorum. :125:sütle karıştırıp yiyorum.paket büyük olunca azalmıyor da tabi ne kadar yediğimi de anlamıyorum.
suzicim canım nasılsın
yani tartıda mı problm bendemi:44:
selam kızlaarrr
sevdiceğime bebe bisküvisi seviyorum dedim gitmiş bir kiloluk paket almış gelmiş sağolsun.
ben de regl dönemimdeyim oruç tutamıyorum gidip gelip ağzıma bi tane atıyorum. :125:sütle karıştırıp yiyorum.paket büyük olunca azalmıyor da tabi ne kadar yediğimi de anlamıyorum.
iyiyim canim cok sagol
regl olmuyordum geldi diye ona seviniyorumgelmeyince yine kistmi olusdu yoksa diye dedirgindim :18:
sen nasilsin canim
slm kızlar aranıza yeni katıldım bende 79 kiloyum nasıl zayıflıcam bana akıl verin daha 4 aylık bir oğlum var doğum kilolarımı da veremiyom şimdilik 72 olsam yeter
slm kızlar aranıza yeni katıldım bende 79 kiloyum nasıl zayıflıcam bana akıl verin daha 4 aylık bir oğlum var doğum kilolarımı da veremiyom şimdilik 72 olsam yeter
benim karnim agirmaya basliyor gelmeden önce sabah sancilandim anladim haber verdiginibende olucam şimdiden belirtileri başaldı
1 hafta önceden resmen canavara dönüşüyorum
senin kistin mi var canım
bisküvi cok kalorili canim hem sade karbonhydrat
heleki aksam yersen kilo veremez alirsin dikkat et derim bilmem diger kizlar ne der :26:
Ben de çok severim ama çok da güzel kilo aldırır, aman diyim dikkat et
hoşgeldin canım burada verirsin inan bana
bebeğine süt veriyor musun
gunaydınn baybbveırısın yaaa sabır sadaceeee bıızmıcın gereklı olan bugünaydın
birazdan geçmişe göz atacağım, umarım herkes iyidir.
Beni sorarsanız karnımla başım dertte. ve birkaç gündür regl olduğumdan resmen yarım dünya gibi geziyorum. o kadr şişim ki. kendimi feci hissetmeme neden oluyor. aslında karnım biraz hale yola girse daha iyi hissedeceğim ama işte olmuyor.
neyse, diyetime yeniden dönüyorum. Tabi Ramazan'da diyet yapmam imkansız gibi ama en azından psikolojik olarak kendimi hazırlayacağım nasipse. kalan 5-6 kiloyu da hızla verip artık rahatlamak istiyorum.
Hadi bakalım, hepimiz için güzel başlangıçlar yaptığımız bir gün olsun
:)) cnmbu avatarını sen nerden buldunn boll proteınlı kısss.......Yanlışlıkla mesaj tekrarı yapmışım......
cnmbendeımde eskı dı tartımm sonra ındırıme dıjıtalgelmısalmakda ıstyrdmm blue lıgtdıe bırmarkayı aldımmm 3 kg fasla cıktımm dıjıtal dogr dedıler kbul etımyani tartıda mı problm bendemi:44:
yıyenlerımden bılıyorum tadı pekk guzelcanım zayıf olsann yeyeye kız derdım senn ıstedıgın gıbı ama hayır!!!!!!!!tmm tatlı ıstegınıkarsılayacak ama olmaz oda bıze yasak seker.!!!!!!!selam kızlaarrr
hoşbulduk evet emziriyorum ama nedense kilo veremiyorum bir türlü üzerimde tonlarca yük varmış gibi ağır hissediyorum kendimi
hosgeldin canimslm kızlar aranıza yeni katıldım bende 79 kiloyum nasıl zayıflıcam bana akıl verin daha 4 aylık bir oğlum var doğum kilolarımı da veremiyom şimdilik 72 olsam yeter
oglis kücükken bende cok yedimsağolun kızlar
ya tabiki bebişler yesin bir güzel büyüsün diye yapılmış 7 vitamin 12 mineral katkılı bişeyin kilo aldırmaması mümkün değil. ama hani dedim belki biri çıkıp "yok canım ne alakası var, hatta tam tersi zayıflamaya yardımcı oluyor" falan der de ben de kendimi kandırırım.
bende bebıs yok onu nette gordummm canımm aldımmm canımm avatarımı :))) sonra yemkten sonra durmadımıcım rahat etmedııı remıx bır muzıkle dans ettm 10 dk kdr sonra 40 dkkdr kosar adımlarla yurudummmmmmmmmm kendıme geldımkızartma bana gore dgl ama cnmıstemıstıı uuzun zaman yemeyınce tabüüüüüüüüüüü ee sımdı nasılımmm
benıde gotur ıstahımm vr dahaaaaaaaaaa sporaaaaaayanımda gelen bırı olsaaa cıkar gıderım spora vaallaaaaaaaa
yacok gusell yemeyekıyılmazkı bunaaaaaaaaa ınsl..kurabıyelerın gıbı yuvanısda bereketlı olur canımmm
super canımm da karnı yarık nslyaptın tarıf etsene kızartmasızzzzzzzzzzzzz
super canımmenunnnnn
salı gunüü degıl kıslar cumaaaa degısmedı ark.tatıle cıkacakmıs o yusden salıdan tartılıp gıdecekkkkkkkkkk
Kızlar günaydın hepinize ben bugüne kötü bir haberle uyandım esimin teyzesi vefat etmiş severdim şimdi giyinip cenaze evine gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?