70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 481882

Kızlaaar nişanım için bu kurabiyelerden yaptırmaya karar verdim.

Baş harfler E&T olacak. Tarih de muhtemelen 24.08.2012

Sizce nasıl ?? :26::26:
çok güzel canım inşallah her şey gönlünce olur çok mutlu olursun

canım aç ve tok tartılınca fak ediyor ondan tartını bi suçu yok doğru olan açken ki kilon

bisküvi cok kalorili canim hem sade karbonhydrat
heleki aksam yersen kilo veremez alirsin dikkat et derim bilmem diger kizlar ne der :26:

yani tartıda mı problm bendemi:44:

Canım bir günden diğer güne 1 kilo fark olabilir, belki bu senin vücudunun su tutmasından kaynaklanıyordur ama iki gün arasında 3 kilo fark gösteriyorsa ya tartın bozuktur ya da doğru bir zemin üzerinde tartılmıyorsundur. Tartıyı düz bir zemine koyduğundan emin ol.

Ben de çok severim ama çok da güzel kilo aldırır, aman diyim dikkat et

Son düzenleme:
slm kızlar aranıza yeni katıldım bende 79 kiloyum nasıl zayıflıcam bana akıl verin daha 4 aylık bir oğlum var doğum kilolarımı da veremiyom şimdilik 72 olsam yeter

bende olucam şimdiden belirtileri başaldı
1 hafta önceden resmen canavara dönüşüyorum
senin kistin mi var canım
benim karnim agirmaya basliyor gelmeden önce sabah sancilandim anladim haber verdigini
vardin canim doktor hap verdi cok sükür düstü ama tekrarlaya bilirmis ondan korktum
reglim düzelse bari düzensiz oluncada cok geriliyor insan hep ödem de atamiyorsun
önceden regl olmayi sevmezdim burdaki kizlar metobolisma daha hizli calisiyor ödem atiyorsun dikkat edersen güzel kilo veriyorsun dediklerinden beri dört gözle bekliyorum her ay

bisküvi cok kalorili canim hem sade karbonhydrat
heleki aksam yersen kilo veremez alirsin dikkat et derim bilmem diger kizlar ne der :26:

Ben de çok severim ama çok da güzel kilo aldırır, aman diyim dikkat et

sağolun kızlar

ya tabiki bebişler yesin bir güzel büyüsün diye yapılmış 7 vitamin 12 mineral katkılı bişeyin kilo aldırmaması mümkün değil. ama hani dedim belki biri çıkıp "yok canım ne alakası var, hatta tam tersi zayıflamaya yardımcı oluyor" falan der de ben de kendimi kandırırım.

gunaydınn baybbveırısın yaaa sabır sadaceeee bıızmıcın gereklı olan bu

.......Yanlışlıkla mesaj tekrarı yapmışım......
:)) cnmbu avatarını sen nerden buldunn boll proteınlı kısss
:26:
yani tartıda mı problm bendemi:44:
cnmbendeımde eskı dı tartımm sonra ındırıme dıjıtalgelmısalmakda ıstyrdmm blue lıgtdıe bırmarkayı aldımmm 3 kg fasla cıktımm dıjıtal dogr dedıler kbul etım

sonracoktartılıyorsunnn bakk alıcam elınden bosuk tartını heeeeeeeeee tartılma yaaa bırdevucuda yuklenıryosun ıftardan sonra halıyle fazla cıkacakkk demııı ama
yıyenlerımden bılıyorum tadı pekk guzelcanım zayıf olsann yeyeye kız derdım senn ıstedıgın gıbı ama hayır!!!!!!!!tmm tatlı ıstegınıkarsılayacak ama olmaz oda bıze yasak seker.!!!!!!!

slm kızlar aranıza yeni katıldım bende 79 kiloyum nasıl zayıflıcam bana akıl verin daha 4 aylık bir oğlum var doğum kilolarımı da veremiyom şimdilik 72 olsam yeter

hoşbulduk evet emziriyorum ama nedense kilo veremiyorum bir türlü üzerimde tonlarca yük varmış gibi ağır hissediyorum kendimi

hos geldın canımm,,rabbım hayırlı bır sekılde buyumesını nasıp etsın bagıslasın ınsalah....kg lere gelıncee 4 aylık ve emrırıyorsun daha ek gıdalara 2 ayın var o yusden 2 aya kadar kendını toparla ekmegını azalt aksam 6-7 den sonra bırsey yememeye ozen goster ama kahvaltını ara ile ogle nı ve ara ile aksamını yap gusel ce ekmegınden kıs,,kızartmalardan uzak dur!!yesıl cy ıcmeye baslaaa sekerı yavas yavas azalt vee en onemlısı boll su tuket hem sut yapıyor bol su zayıflamada yardımcı olacak ınsl...ve yapabılgıdınce spor yapp yanı 4 aylık bebısle nasl yaparsan canımm

hosgeldin canim
oglis kücükken bende cok yedim hele cici bebe ye bayiliyordum

ben molaya cikiyorum canlar öpüldünüz

bende emziriyorum ve bende doğumdan sonra 79 kiloydum canım hatta kayınvalidemle aynı kilodaydık yni düşün herkes bitane daha mı çıkcak diyordu karnından. ben sezaryandan çıktım annem bebeği almadılar galiba bu kız böyle mi kalcak dedi sonra bebeğim sarılık oldu biz hastaneden çıkamadık falan filan morel bozuklukları sezaryan ile bebeğe bakmak 2 ay hiç zayıflamadım tabi görmeye gelenler morel bozmaktan başka bişiye yaramıyorlardı. sonra tam hatırlamıyorum 5lıktı kızım herhalde ekmeğmi tam buğday ekmeğine çevirdim ama önce kızımı düşündüm hep onun sütünü beslenmesini Allahtan çevremdekilerin aklına inat ben kilonun alınıp verilebileceğinin farkında olan ve bunun zamanı olduğunu bilen biriydim eşim saolsun bana bu konuda ağzını açıp tek bişi söylemedi destek çıktı hep. sonra ayda 1 hafta kendimi tatlılardan uzak tuttum bir hafta daha az yemek yedim dikkat ettim ve tartılmadım açıkcası sonra tartıldığımda 75dim meleğimin 7. ayı falandı sonra devam tabi hamur işleri süt yapmıyor tabi kaçırdığım günlerde oldu sadece haftada 1 gün. buraya geldiğimde meleğim 8 buçuk aylıktı 70.500 kiloydum, kızlarla tanışıp kkya üye olduğumda şimdi meleğim 10 aylık ve ben 64.500 kiloyu gördüm bu sabh trtıda artık kızım ek gıda yiyor eylüle kadar 60 olmayı planlıyorum şimdi ben loğusayken ayyy nasıl kalmış doğum kiloların diyenlerrr varya ne kadar zayıflamışsın diyor. Allah ın izniyle 52de olcammm vee güzel güzel giyinip bu kezz ben gitcem onların evlerineee

sanada tavsiyem şu bebişini önce düşün ayda 2 kilo ver bir bakmışsın o yaşına geldiğinde sen 16 kilo vermişsinnn

Teflon tavada yagsız susuz közledim canim cok hafif oldu

Kızlar günaydın hepinize ben bugüne kötü bir haberle uyandım esimin teyzesi vefat etmiş severdim şimdi giyinip cenaze evine gidicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…