70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah canim bende unutkanlik var bu sözlerimi hatirlat ama bana olurmu söyle yap olmadi böyle yap
baktin civitiyorum dövmekde serbest
bu cuma kilo çizelgemi değiştirmek istiyorum. ne var şöyle 1 kilo gitmiş olsa :26:
ilk başlarda haftada 1,5 - 2 kilo verirken ne güzeldi yaa
cumaya daha 3 gün var tatlim hadi insallah yüzün güler cuma günü

saol canım benım bende senı cok sevıyorum ınan dıyorum ıns sıkıntıları çözülmüştür maddi manevi her anlamda
kızım olacak ıns canım oglus pek farkında deıl daha bılmıyor ancak dogunca anlıycak
bende cok öpüyorum gelırım ıns canım

bu cuma kilo çizelgemi değiştirmek istiyorum. ne var şöyle 1 kilo gitmiş olsa :26:
ilk başlarda haftada 1,5 - 2 kilo verirken ne güzeldi yaa

Ahh ah hedefe yaklaştıkça kilo vermek zorlaşıyor gerçekten.
Ama sabrettikten sonra mecbur gidicek o kilolar başka çareleri yok!!

Ben bu haftadan çok umutlu değilim, bu sabah uyanıp dayanamadım tartıldım yine 66.9u gördüm.
Bunu hakedicek hiçbir şey yemedim ama yapacak bir şey yok işte..

Tek çare: Pes etmemek, Üstüne gitmek, Daha fazla spor, Daha az yemek! heheh şaka maka slogan da buldum kızlar

cok sagol arzum allah razi olsun düsündügünü bilmek bile yetiyor mutlu ediyor beni canim arkadasim
kiz oglan fark etmiyor saglikli olsunlarda ama allah sana her ikisinide nasip etti allah onlara uzun ömür versin insallah
cimcime geliyor yani yerim ben onu nekadar tatli olur simdi bebekken
öptüm seni coook arzum

Selam kızlarr bugün regl oldum o yüzden oruç gitti

Kahvaltı+öğlen:1 yumurtayla diyet menemen 1 boğum pide sütsüz şekersiz kahve

Ara:1 şeftali ve 9 bitki çayından

Akşam:1 kase çorba ve 2 yk taze fasulye

Ve karnımın ağsırından ölüyorum

Son düzenleme:
evet pes etmek yok masallah güzel kilo verdin sen vucut korumaya gecmisdir sabrettinmi mükafatini alirsin caniminici
sende regl maduru oldun yazik bize gecmis olsun canim sen ben monaroza regl olan grubuna girdik
bende sana laf atmayi planliyordum kalp kalpe karsi demek canim benim

evet pes etmek yok masallah güzel kilo verdin sen vucut korumaya gecmisdir sabrettinmi mükafatini alirsin caniminici

bende sana laf atmayi planliyordum kalp kalpe karsi demek canim benim

Neler yapıyorsun, sende durumlar nedir:) Regl olmussun sevindim, hastalık olmasın da, suzim iyi olsunnn!
Eveett kalp kalbe karsı :124:

Neler yapıyorsun, sende durumlar nedir:) Regl olmussun sevindim, hastalık olmasın da, suzim iyi olsunnn!
Eveett kalp kalbe karsı :124:

amin canim cok sagol tatlim
az önce ya tansiyonum cikti yada düstü 5 dakika falan sürdü gecti simdi elim biraz titriyo halen:26: kalpim carpmaya basladi demin
isyerindekilere sordum tansiyon aletiniz yokmu diye yokmus e napcam ben yine olursa dedim yapacak birsey yok söyliyceksin ambulans cagiririz dedi
herhalde regl oldugumdan ve birsey yemedigimden oldu :26:
aammaann bosver benim dertler bitmiyor hepde sizlanan ben oluyorum

sen naptin canim ya

Nasıl olmazmış tansiyon aleti ya :26:
Dikkat et kendine..ani hareket etme, ani kalkma sandalyeden. Biraz birşeyler ye, bikaç bisküvi atıştır, su iç. Ne desem bilemedim ki ben de şimdiii :18:
Suzim dikkatli ol yani. Eve gidince de hemen tansiyonunu ölç ona göre ayran ya da limon bişey iç

cok sagol bebegim canim benim birazdan cikacam zaten eve gideyim biraz uzanayim ondan sonra yemek yaparim
allah korusun ölmeye niyetim yok allahim oglumun büyüdügünü göstersin insallah bana
kendi ayaklarin üstünde durdugunu göreyim insallah
dikkat ederim sen beni merak etme tatlim

Triendy gördüm seni

Nasılsın canım, eşinin tutuklanması söz konusuydu, halledebildiniz mi?

İnşallah sorun kalmamıştır, her şey yolundadır :26:

yani tartıda mı problm bendemi:44:
5 kiloluk ya da 1 kiloluk bir şişe ile dene istersen tartıyı.

Tabii ki kilo aldırır, cıssss onlar.

-Bozuyosun canım, yiyip içebilirsin, ben böyle biliyorum.

slm kızlar aranıza yeni katıldım bende 79 kiloyum nasıl zayıflıcam bana akıl verin daha 4 aylık bir oğlum var doğum kilolarımı da veremiyom şimdilik 72 olsam yeter
Hoşgeldin canım, daha bebeğin küçük olduğu için dikkatli olmalısın, kendi kendine diyet yapabilir misin bilmiyorum. İmkanın varsa diyetisyene git derim.

çok üzüldüüüm yaaaallahım nasıl biliyosa öyle yapsın onu
bende bugün başladım ne kadar okuyabilirsem artık,sağol ,allah razı olsun sendende,okuyanlardandaallahım tez vakit bitirsin bu ayrılığı
ya bana aldatıldın kelimesini kullanma,ben aldatılmadım,kandırıldım,istemediğim şeyleri yaptı aslında ve benden gizledi,buda bi nevi ruhsal aldatma ne diyim allah sonumuzu hayıretsin,uzak tutsun öyle kadınları yuvamızdan erkeğimizden
öyle kötü ruhhali içindeyimki cidden buna bile ağlayarak okudum,keşke çocuk kalsaydık hiç büyüyüp böyle sorumluluklar almasaydık,annemizin biricik 5yaşındaki kızı kalsaydım ah keşke
allahım ne mutlu sana doğuma 2ay kalmış,bi avazda doğur inşallah,evinize bi ses bi soluk daha geliyo ha,ne güzel günler başlıycak size inşallah,allahım mutluluğunuzu daim etsin arzumallahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah seni seviyoruz kendine iyi bak
hoşbulduk evet emziriyorum ama nedense kilo veremiyorum bir türlü üzerimde tonlarca yük varmış gibi ağır hissediyorum kendimi
canım bende 2.bebeğim 4aylıkken 79 kilolardaydım,psikolojini okadar iyi anlıyorumki,benim en büyük hatam hamur işi tatlı abur cubur yememdi,süt olsun diye tabi,ama ne fayda bol bol su, sağlıklı beslenme ve sık sık emzirmek süt olmasına yeterliymiş bunu geç öğrendim ama neysehayatımdan beyaz ekme çok vardı onu kesmedim ilk başlarda ama azalttım,geç yememeye özen gösterdim yemeğimi,bol su içtim,hamur işi haftalık ödül olarak yedim,abur cuburdan vazgeçemedim başlarda azalttım,ve inan bana yediklerini kesmeden sadece azaltarak bile başlangıç yapıp kilo vermeye başlayabilirsin,sonradan istesende canın istemiyo kilo aldırcanı bildiğin için zoruna gidiyo yemek,bak gör takıl buraya ,ben 11ayda 20 kilo verdim,ve kalıcı olarak,hızlı vermek önemli değil az az gitsin ama kalıcı yağlardan gitsin,ben haftada 1kilodan az verdiğimi hatırlamıyorum ilk başlarda,insan zayıfladıkça daha az kilo vermeye başlıyo vücuttaki yağ azaldıkça zorlaşıyo tabi,,bunu unutma ve sabret azmet başar..
Kızlar günaydın hepinize ben bugüne kötü bir haberle uyandım esimin teyzesi vefat etmiş severdim şimdi giyinip cenaze evine gidicem

başınız sağolsun canım,allahım mekanını cennet eylesin sevenlerine sabır versin,çok zor

Mesajlarınız için teşekkürler kızlar , sizi çok seviyorum ben

Kızlar aldatma da fiziksel olarak değil, eski sevgiliyle 3 kere buluşmuşlar ama Allahın hakkı üçtür affetmem

Kız beni arayıp "ben onu çok seviyorum nolur bırak onu o da beni seviyor biliyorum senden vazgeçemiyor" fln dedi

Hakan "öyle birşey yok" diyor yalvarıp duruyor, ama buluştuklarını inkar etmiyor, bu benim affedebileceğim birşey değil, beni o kızla muhattap etmeyecekti

O şu an çok kötü, hergün mesajlar yağdırıyor , kız" çok kötüyüm olur gel birşey anlatıcam" fln demiş ama 3 kere mi böyle söyledi ve 3 kere mi hakan bunu yuttu anlamış değilim, bir tuhafım kızlar ,iştah miştah kalmadı zaten 2 gündür yiyemiyorum, resmen çöküntüdeyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…