basiniz sagolsun canim üzüldüm allah kalanlara sabir versinKızlar günaydın hepinize ben bugüne kötü bir haberle uyandım esimin teyzesi vefat etmiş severdim şimdi giyinip cenaze evine gidicem
çok acıktımmmmmmm
basiniz sagolsun canim üzüldüm allah kalanlara sabir versin
gamzem orucmusun :26:
aklina baska birseyler getir kitap oku bulmaca cöz:26: kac a kadar calisiyorsun :26:
çok geçmiş olsun canım inşallah bi daha karşılaşmazsınbenim karnim agirmaya basliyor gelmeden önce sabah sancilandim anladim haber verdigini
vardin canim doktor hap verdi cok sükür düstü ama tekrarlaya bilirmis ondan korktum
reglim düzelse bari düzensiz oluncada cok geriliyor insan hep ödem de atamiyorsun
önceden regl olmayi sevmezdim burdaki kizlar metobolisma daha hizli calisiyor ödem atiyorsun dikkat edersen güzel kilo veriyorsun dediklerinden beri dört gözle bekliyorum her ay
biraz dikkat ederek biraz da sporla hepsi giderhoşbulduk evet emziriyorum ama nedense kilo veremiyorum bir türlü üzerimde tonlarca yük varmış gibi ağır hissediyorum kendimi
başınız sağolsun ALLAH kalanlara sabır ve uzun ömür versinKızlar günaydın hepinize ben bugüne kötü bir haberle uyandım esimin teyzesi vefat etmiş severdim şimdi giyinip cenaze evine gidicem
allah kabul etsin canim ama yemekden bahsedildigi icin acikma hissi gelmisdir bebemOrucum suzim.diyet başarı öykülerini okuyorum motive olum diye
evet canim sadece ozaman bagirsaklar calisiyor bendedeçok geçmiş olsun canım inşallah bi daha karşılaşmazsın
her ne kadar gergin bi dönem olsa da bende dört gözle bekliyorum diye bilirim
çünkü bağırsaklarımın düzenli çalıştığı tek dönem
gamzem
hem sen ne yedin sahur da merak ettim simdi
Kızlar günaydın hepinize ben bugüne kötü bir haberle uyandım esimin teyzesi vefat etmiş severdim şimdi giyinip cenaze evine gidicem
allah kabul etsin canim ama yemekden bahsedildigi icin acikma hissi gelmisdir bebem
evet canim sadece ozaman bagirsaklar calisiyor bendede
yoksa uyusuk birseydir benim bagirsaklar hergün gidemem wc ye
allah kabul etsin canim ama yemekden bahsedildigi icin acikma hissi gelmisdir bebem
Kızlar günaydın hepinize ben bugüne kötü bir haberle uyandım esimin teyzesi vefat etmiş severdim şimdi giyinip cenaze evine gidicem
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
büssürü maydanoz
bide 3-4 çatal sucuk yedin suzim
slm kızlar aranıza yeni katıldım bende 79 kiloyum nasıl zayıflıcam bana akıl verin daha 4 aylık bir oğlum var doğum kilolarımı da veremiyom şimdilik 72 olsam yeter
gamzem
hem sen ne yedin sahur da merak ettim simdi
güzel aslinda bebegim sucuk susatirir ama cok :18:
omlet güzel doyuruyor gamzem yada melemen yapiyorum üstünede yumurta kiriyorum
cok sagol canim benim beni düsündügün icinSuzi canım eşinle aranızdaki problem halledebildiniz mi? Yaşadığın sorunları buradan okuyorum ama konu hakkında pek yorum yapmak istemiyorum çünkü ikili ilişkiler hakkında öyle nasihat verebilecek biri değilim, evliliğin nasıl bir şey olduğunu da bilmem. İstemeden de olsa yanlış bir yorum yaparım diye çekiniyorum açıkçası.
Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer, ak koyun kara koyun belli olur ve sen de kendi yolunu çizebilirsin canım
haklısın suzim çok susattı hemde yaa
neyse artık yemem zaten çok sevdiğim bişe değil
eee sende nasıl gidiyor diyet halleri menü paylaşmıyosun hiç
slmlar kızlarrrregl oldum bu sabah, karnım çok ağrıyo ve acaip şişkinim. eminim şuan tartıya çıksam 5 kilo fazla çıkarım.
sabahtan beri yediklerim: 1 hurma ve bir salkım siyah üzüm
Orucum suzim.diyet başarı öykülerini okuyorum motive olum diye
hoşbulduk evet emziriyorum ama nedense kilo veremiyorum bir türlü üzerimde tonlarca yük varmış gibi ağır hissediyorum kendimi
yani tartıda mı problm bendemi:44:
oruc bittimi yersin gamzem
ya hic sorma esimlen problemler olunca düzenim bozuldu ama basliycam yazmaya hem iyice hirslandim zayiflamak istiyorum artik
yeni ciciler alacam güzel güzel giyinip gezecem aman suram pötlemis kücük geldi alamadim demek istemiyorum artik
esimde catlasin kizkancligindan
kendim icin yapacam kendimi iyi hissetmek icin esim icin degil ama bir tasla iki kus vurmus olurum fenami
gaza geldim iyimifoss cikmasin da
aynen bende haftada 2 defa falan gidebiliyorum
o da her zaman değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?