Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.Kızlar günaydın hepinize ben bugüne kötü bir haberle uyandım esimin teyzesi vefat etmiş severdim şimdi giyinip cenaze evine gidicem
Dikkat et kendine suzim, oğluna lazımsın sen, ayakta olmalısın.amin canim cok sagol tatlim
az önce ya tansiyonum cikti yada düstü 5 dakika falan sürdü gecti simdi elim biraz titriyo halen:26: kalpim carpmaya basladi demin
isyerindekilere sordum tansiyon aletiniz yokmu diye yokmuse napcam ben yine olursa dedim yapacak birsey yok söyliyceksin ambulans cagiririz dedi
herhalde regl oldugumdan ve birsey yemedigimden oldu :26:
aammaann bosver benim dertler bitmiyor hepde sizlanan ben oluyorum
sen naptin canim ya
Selam canım,Bu kız hiç değişmeyecek
Selam beybiler :80::80::80::80:
Süründür süründürebildiğin kadar, adı üstünde eski sevgili, ne işi varmış yanında, sonuna kadar sen haklısın.Mesajlarınız için teşekkürler kızlar , sizi çok seviyorum ben
Kızlar aldatma da fiziksel olarak değil, eski sevgiliyle 3 kere buluşmuşlar ama Allahın hakkı üçtüraffetmem
Kız beni arayıp "ben onu çok seviyorum nolur bırak onu o da beni seviyor biliyorum senden vazgeçemiyor" fln dedi
Hakan "öyle birşey yok" diyor yalvarıp duruyor, ama buluştuklarını inkar etmiyor, bu benim affedebileceğim birşey değil, beni o kızla muhattap etmeyecekti
O şu an çok kötü, hergün mesajlar yağdırıyor , kız" çok kötüyüm olur gel birşey anlatıcam" fln demiş ama 3 kere mi böyle söyledi ve 3 kere mi hakan bunu yuttu anlamış değilim, bir tuhafım kızlar ,iştah miştah kalmadı zaten 2 gündür yiyemiyorum, resmen çöküntüdeyim
Süründür süründürebildiğin kadar, adı üstünde eski sevgili, ne işi varmış yanında, sonuna kadar sen haklısın.
kızlar ya sabah kalktığımda kamyon çarpmış gibi oluyorum annem diyet yapıyosun ondan diyo sizde de var mı böyle bişey :26:
tatlım yorum yapabilmemiz için kamyon çarpmışı biraz aç ama
Halsizlik mi , ağrı sızı mı ?Bende hiç böyle olaylar olmuyordu ama sen baya kilo vermişsin, yatmadan önce birkaç hafif birşey atıştırmayı deneyebilirsiz, az uyuyorsan onunla da alakalı olabilir, yada geç kalkıyor çok uyuyorsan yine o da etki yapar
canım bukadar yıprattığına göre kendini bi dinlesenmi acaba:26:kızma bana sadece fikir,belkide ben çok hassasım evli olduğum için olsa gerek hemen herşeyi silip atamıyorumMesajlarınız için teşekkürler kızlar , sizi çok seviyorum ben
Kızlar aldatma da fiziksel olarak değil, eski sevgiliyle 3 kere buluşmuşlar ama Allahın hakkı üçtüraffetmem
Kız beni arayıp "ben onu çok seviyorum nolur bırak onu o da beni seviyor biliyorum senden vazgeçemiyor" fln dedi
Hakan "öyle birşey yok" diyor yalvarıp duruyor, ama buluştuklarını inkar etmiyor, bu benim affedebileceğim birşey değil, beni o kızla muhattap etmeyecekti
O şu an çok kötü, hergün mesajlar yağdırıyor , kız" çok kötüyüm olur gel birşey anlatıcam" fln demiş ama 3 kere mi böyle söyledi ve 3 kere mi hakan bunu yuttu anlamış değilim, bir tuhafım kızlar ,iştah miştah kalmadı zaten 2 gündür yiyemiyorum, resmen çöküntüdeyim
selam nasilsin....
Dilooo,
Napıyon kızzz, kilon ne alemde, aşağıda gördüm seni
diloşum
Mesajlarınız için teşekkürler kızlar , sizi çok seviyorum ben
Tuğba yaşadıklarına üzüldüm.
15 gün mü kalacak hapiste?
Bu durum tekrar aranızda sorun oluşturmazda tez zamanda kavuşursunuz inş.
Triendy gördüm seni
Nasılsın canım, eşinin tutuklanması söz konusuydu, halledebildiniz mi?
İnşallah sorun kalmamıştır, her şey yolundadır :26:
eşi hapse giren onu şimdiden özleyen ne yapıcanı bilemeyen,evin sessizliğinde boğulan ve bunlarla başetmeye çalışan,kulağında benim hala umudum var şarkısını dinleyen bi kadın nasıl olursa öyleyim işte canım,,çıldırasım var dünyaya:95::95::95:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?