70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar günaydın hepinize ben bugüne kötü bir haberle uyandım esimin teyzesi vefat etmiş severdim şimdi giyinip cenaze evine gidicem
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

Dikkat et kendine suzim, oğluna lazımsın sen, ayakta olmalısın.

Bu kız hiç değişmeyecek

Selam beybiler :80::80::80::80:
Selam canım,

Süründür süründürebildiğin kadar, adı üstünde eski sevgili, ne işi varmış yanında, sonuna kadar sen haklısın.

kızlar ya sabah kalktığımda kamyon çarpmış gibi oluyorum annem diyet yapıyosun ondan diyo sizde de var mı böyle bişey :26:

Süründür süründürebildiğin kadar, adı üstünde eski sevgili, ne işi varmış yanında, sonuna kadar sen haklısın.

İçimde zerre sevgi bırakmadı ya , güven bırakmadı ve ben aynısını yapsam hakan neler yapardı düşünemiyorum
Buluşalım bi dinle diyo, hatta kızı da getireceğini söyledi , olaylar iyice çirkinleşti , ama ben hakanı hiç bu kadar çok ağlarken görmemiştim , açıkçası tam dinlemedim olayları çünkü mesajlarını okumadan siliyorum, telefonlarını açmıyorum , onunla ilgili herşeyden çok soğudum, ağlaması bile içimi cızlatmıyor

Sen neler yapıyorsun canım, ben sizi çok özledim ya :26:

kızlar ya sabah kalktığımda kamyon çarpmış gibi oluyorum annem diyet yapıyosun ondan diyo sizde de var mı böyle bişey :26:

tatlım yorum yapabilmemiz için kamyon çarpmışı biraz aç ama
Halsizlik mi , ağrı sızı mı ? Bende hiç böyle olaylar olmuyordu ama sen baya kilo vermişsin, yatmadan önce birkaç hafif birşey atıştırmayı deneyebilirsiz, az uyuyorsan onunla da alakalı olabilir, yada geç kalkıyor çok uyuyorsan yine o da etki yapar

kamyon çarpmış derken yani aşırı halsiz oluyorum her yerim ağrıyo :26: geç kalkıyorum ama gece de geç yatıyorum şöyle ki gece 2.30 civarı yatıp sabah 10.30-11 gibi kalkıyorum ama kalkana kadar kesin yarım saat geçiyo bu aralar kilo da veremiyorum ya 1 aydır burdayım anca 2 kilo verebildim

canım bukadar yıprattığına göre kendini bi dinlesenmi acaba:26:kızma bana sadece fikir,belkide ben çok hassasım evli olduğum için olsa gerek hemen herşeyi silip atamıyorum
selam nasilsin....

eşi hapse giren onu şimdiden özleyen ne yapıcanı bilemeyen,evin sessizliğinde boğulan ve bunlarla başetmeye çalışan,kulağında benim hala umudum var şarkısını dinleyen bi kadın nasıl olursa öyleyim işte canım,,çıldırasım var dünyaya:95::95::95:

Dilooo,
Napıyon kızzz, kilon ne alemde, aşağıda gördüm seni

Uww yakalanmışım.
Biz ve kilolarım gayett iyiyiz.
Sen nasılsınn??

Yawru o kıza yidirme oğlanı.
Bunu bilir bunu söylerim.
Bizde aynısı bi durum yaşamıştık.
Affetmiceksen de o kızla bağlantısını kopar ondan sonra bitir.

Bide o kızı sevindirme.

Tuğba yaşadıklarına üzüldüm.
15 gün mü kalacak hapiste?
Bu durum tekrar aranızda sorun oluşturmazda tez zamanda kavuşursunuz inş.

15gün olmasın yaa dayanamam,savcı 1hafta içinde dilekçe yaz içerdeyken dedi,karar belli olur çıkarsın 1 hafta 10 gün içinde dedi,ama belki dedi,,daha kötüsünü düşünmek istemiyorum,duanızı eksik etmeyin nolur,çok bitkinim..çocuklara yansıtmasam bari çok zorlanıyorum

ben acıktım susadım iftara 2saat var daha
peeff sahurda sucuk yemiyek dediydi eşim dinlemedim sucuklu yumurta yaptım ,,ceremesini çekiyorum,,
acaba eşimde susamışmıdırdışa gülerken içi kan ağlama bu olsa gerek,,:2:
:26:

Triendy gördüm seni

Nasılsın canım, eşinin tutuklanması söz konusuydu, halledebildiniz mi?

İnşallah sorun kalmamıştır, her şey yolundadır :26:

Canım ben eşinin hapse girdiğini bilmiyordum
Evet, böyle bir ihtimalden bahsetmiştin ama halledebilirsiniz zannettim. :44:

Eşin hapse mi girdi yoksa gözaltına mı alındı? Çok zor bir durum ya, Allah sabırlar versin

İtiraz etme ya da ne biliyim bir şekilde kurtulma şansı yok mu? :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…