70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım daha birinci seviyedeyim bi düzenli yapamadım ki ama ben acı çekmiyorum bi kaç öncesinden 15 gün yapmıştım ya.

Şimdi başlayınca çok ağrısız sızısız spor yapıyorum. 2 gündür düzenli oldu.Geçen hafta da 2 kez yapmıştım.

Ay inşallah canım bi atlatsak nasıl rahatlıcaaam

Kızlar günaydın hepinize ben bugüne kötü bir haberle uyandım esimin teyzesi vefat etmiş severdim şimdi giyinip cenaze evine gidicem

Başın sağolsun canım

selam çıtırlarım benimmm nasıl gidiyo bakalım geçmişi hızlı geçtim pek okumadım

Selam şeker...İyi gidiyo senin nasıl ? Atlattınmı kamyon çarpmasını ?

Hemcinslerimiz de de var gerizekalı olanlar böyle yaa.

Bencede Dileğe katılıyorum o kıza yedirme Hakanı.

DÜN GİDİCEKTİ,10 gün müdlet vardıya 8.gündü dün ,sabah bugünde gitmiycem bugünü seninle geçiricem canım hiç istemiyo gitmek dedi,ama bugün 9.gündü yani bugünde gitmeseydi yakalama emri vardı ,kimsenin haberi yok söylemiycez,oyüzden eşim 2haftalık yıllık iznini kullandı izinde görülüyo şuan,ama hale bakbugün saat 3-4gibi çıktı gitti,kardeşimi aradım enişten bugün gidiyo arabayla sende gitde alıp geri getirirsin arabayı dedim,haberin olduğunu bilmiyo çaktırma dedim,,gitmişler,az önce msnyi açtı kardeşim,sordum noldu gittimi dedim(içimde hala umut vardı belki girmez gerek yok falan demişlerdir)

gittimi diye sordum
gittiya bana bişey demedi dedi ve arkasından söylediği şu;

dedım ısın gecmı bıtcek dedım beraber gıderız gerı dedım
dedı ben donmucem artık gıdıyorum
bısey demeden dondu gıttı
baka kaldım arkasından :44:

çok kötü oldum düşününce,kıyamam yaa kaldımı tek başına orlardaa,aklı başına gelsin diycem düşünsün belki adam olur diycem ama içim acıyoo,kıyamıyorum napiyim

Son düzenleme:
Kızlar bu akşam iftar yemeğine gidiyoruz. Sevdicekde gelicek

Fazla kaçırmamaya çalışacağım hayırlısı

Ben kaçayım artık. Öptüm hepiniziiii

Kizlar bugunku menum soyleydi:
sabah 4 adet limonlu form biskuvi+1 bardak yagsiz sut
ara 1 adet eti cin+yesilcay
ogle: sarimsakli yogurtlu semizotu
ara: 3 kuru kayisi
aksam: 2 adet izgara tavuk+salata
nasil gidiyorum kizlar diyetimin 2.gunumdeyim

ben şimdi kaysı çayını deniyorum inşallah işe yarar
yok tatlım ben daha olmadın bekliyorum 1 hafta önceden başlıyo benim sıkıntılarım

bence de sürünsün canım biraz şimdiden eski sevgilisiye görüşüyo
sen sokakta görüp selam versen kıyametler kopar
çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda atlatırsınız

öğlen: 1 simit, 2 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı kadar yoğurt, 1 bardak çay

ara: 3 incir

akşam: 2 tane alabalık, 1 kaşık salata

Son düzenleme:
bugün yediklerim
sabah kaşarlı kepekli tost küçük bi parça karpuz 2 parça kavun
ara 1 galeta küçük 1 tane eti cin
öğle kısır ( yarım çay bardağı bulgur 1 domates 1 salatalık biraz maydanoz ve limon ) hepsini yedim
ara 1 şeftali
akşam 2 ısırık tavuk biraz haşlanmış pirinç (dünden kalma )
sonra oğlum tost istedi çok güzel koktu kendime de kepekli yaptım :18::18:

Sabah
Domates
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

Öğlen
1 kase yoğurtlu müsli

Ara
2 bardak şekersiz light limonata

Akşam
1 zeytinyağlı biber dolması
1 kaşık alinazik
salata
1 dilim kep.ekm

herkes nereye gitti? burası niye bu kadar sessiz? babam böyle pasta yapmadı nerden öğrendi? :44:

bugün fena hırslandım kg versemde vermesemde umurumda diil sadece iradeli olmayı hayatıma zamkla yapıştırıcam ben bunun yemiyorum dedimmi yemiycem hayır doydum diyince asla ardından amaan birt tadımlık sözlerini duymıycam çünkü bunları onlar söylemiyo aslında nefsim söylüyo yok ölee nefsimin emri altına girmek ben adem oğluyum nefsim bana emr edemez ben ona emr ederim işte bu bukadar!!!

bu gün iftarda misafirlikteydik menüm

nohut diil
pilav diil
çorba diil
tatlı diil
sadece ve sadece bir servis kaşığı keşkek üç yemek kaşığı salata 9 bardak su su sahura kadar üç litreyi bulur
gündüzleri mukabeleydi koşturmacaydı yetişemiyorum bu gece mutfak dolaplarımı falan temizliycem uyumak yok yarında banyo duvarlarını falan
ama camları yarın diil sonraki çarşamba çünkü hafta sonu yağış var istanbulda

şimdi kaçcam çünkü temizlik ve küçük kuzucum bekliyor ada yavrumla mıncırlaşıcam :) topikte tek biz kaldık heralda galüba sanursamhadin bende kaçtım bye

Başınız sağolsun canım, Allah mekanını cennet etsin.

basiniz sagolsun canim üzüldüm allah kalanlara sabir versin

gamzem orucmusun :26:
aklina baska birseyler getir kitap oku bulmaca cöz:26: kac a kadar calisiyorsun :26:

başın sağolsun

başınız sağolsun canım. Allah kalanlara uzun hayırlı ömürler versin. inşaallah mekenı cennet olur

canımm başınız sağolsun mekanı cennet olur inşallah

çok sağolun kızlar ölüm zor bu birazda ani oldu ama şimdi daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…