Kaçıncı seviyedesin canım? Durmak yok, aynen spora devam, harikasın
Gayet güzel ve hafif canım, afiyet olsun :125:
İftar menünü de yürüyüş yaparak telafi etmişsin
Çoğu gitmiş azı kalmış. Yolun büyük kısmını geçmişsin, artık son kısımlardasın. Azmedersen 5-6 kilo da kolaylıkla gidecektir
Listen çok güzel.İftarda az bile yemişsin bence :)
Ama doyabiliyorsan, açlık hissetmiyorsan ne güzel :103:
Biraz geç kaldım o yüzden tünaydın canım
Liste gayet iyi bence canım, afiyet olsun
Bu aralar herkesin listelerinde bir ölçü var, herkes kararında yiyor :)
İnşallah canım, hem sorunsuz atlatır hem de unutamayacağınız kadar eşsiz bir gün geçirirsiniz :132:
Bu gazla 2 saat fazladan spor yap bence:76:
Kızlar günaydın hepinize ben bugüne kötü bir haberle uyandım esimin teyzesi vefat etmiş severdim şimdi giyinip cenaze evine gidicem
selam çıtırlarım benimmmnasıl gidiyo bakalım geçmişi hızlı geçtim pek okumadım
Mesajlarınız için teşekkürler kızlar , sizi çok seviyorum ben
Kızlar aldatma da fiziksel olarak değil, eski sevgiliyle 3 kere buluşmuşlar ama Allahın hakkı üçtüraffetmem
Kız beni arayıp "ben onu çok seviyorum nolur bırak onu o da beni seviyor biliyorum senden vazgeçemiyor" fln dedi
Hakan "öyle birşey yok" diyor yalvarıp duruyor, ama buluştuklarını inkar etmiyor, bu benim affedebileceğim birşey değil, beni o kızla muhattap etmeyecekti
O şu an çok kötü, hergün mesajlar yağdırıyor , kız" çok kötüyüm olur gel birşey anlatıcam" fln demiş ama 3 kere mi böyle söyledi ve 3 kere mi hakan bunu yuttu anlamış değilim, bir tuhafım kızlar ,iştah miştah kalmadı zaten 2 gündür yiyemiyorum, resmen çöküntüdeyim
Canım ben eşinin hapse girdiğini bilmiyordumEvet, böyle bir ihtimalden bahsetmiştin ama halledebilirsiniz zannettim. :44:
Eşin hapse mi girdi yoksa gözaltına mı alındı? Çok zor bir durum ya, Allah sabırlar versin
İtiraz etme ya da ne biliyim bir şekilde kurtulma şansı yok mu? :26:
Selam şeker...İyi gidiyo senin nasıl ? Atlattınmı kamyon çarpmasını ?
atlattım sayılırbi arkadaşımla tartıştım o yüzden 2-3 gündür pek iştahım yok diyetim de o yüzden iyi gidiyo
Alla seni napmasın Delüüü..
Arkadaşla tartışıp yemeden içmeden kesilinir mi ?
Yemeden kilo veremezsin şeker
ben şimdi kaysı çayını deniyorum inşallah işe yararaynen canim yagünde 2-3 kere giden kizcelere özeniyorum
bi ara secem sabah ac karnina aksam da yatarken süt iciyordun bende denedim fayda etmisdin yine basliycam sütü seviyorum zaten hem protein alirsan kilo vermeni kolaylastiriyormus zaten
yok tatlım ben daha olmadın bekliyorum 1 hafta önceden başlıyo benim sıkıntılarımevet pes etmek yok masallah güzel kilo verdin sen vucut korumaya gecmisdir sabrettinmi mükafatini alirsin caniminici
sende regl maduru oldun yazik bizegecmis olsun canim sen ben monaroza regl olan grubuna girdik
bende sana laf atmayi planliyordumkalp kalpe karsi demek canim benim
bence de sürünsün canım biraz şimdiden eski sevgilisiye görüşüyoMesajlarınız için teşekkürler kızlar , sizi çok seviyorum ben
Kızlar aldatma da fiziksel olarak değil, eski sevgiliyle 3 kere buluşmuşlar ama Allahın hakkı üçtüraffetmem
Kız beni arayıp "ben onu çok seviyorum nolur bırak onu o da beni seviyor biliyorum senden vazgeçemiyor" fln dedi
Hakan "öyle birşey yok" diyor yalvarıp duruyor, ama buluştuklarını inkar etmiyor, bu benim affedebileceğim birşey değil, beni o kızla muhattap etmeyecekti
O şu an çok kötü, hergün mesajlar yağdırıyor , kız" çok kötüyüm olur gel birşey anlatıcam" fln demiş ama 3 kere mi böyle söyledi ve 3 kere mi hakan bunu yuttu anlamış değilim, bir tuhafım kızlar ,iştah miştah kalmadı zaten 2 gündür yiyemiyorum, resmen çöküntüdeyim
çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda atlatırsınızDÜN GİDİCEKTİ,10 gün müdlet vardıya 8.gündü dün ,sabah bugünde gitmiycem bugünü seninle geçiricem canım hiç istemiyo gitmek dedi,ama bugün 9.gündü yani bugünde gitmeseydi yakalama emri vardı ,kimsenin haberi yok söylemiycez,oyüzden eşim 2haftalık yıllık iznini kullandı izinde görülüyo şuan,ama hale bakbugün saat 3-4gibi çıktı gitti,kardeşimi aradım enişten bugün gidiyo arabayla sende gitde alıp geri getirirsin arabayı dedim,haberin olduğunu bilmiyo çaktırma dedim,,gitmişler,az önce msnyi açtı kardeşim,sordum noldu gittimi dedim(içimde hala umut vardı belki girmez gerek yok falan demişlerdir )
gittimi diye sordum
gittiya bana bişey demedi dedi ve arkasından söylediği şu;
dedım ısın gecmı bıtcek dedım beraber gıderız gerı dedım
dedı ben donmucem artık gıdıyorum
bısey demeden dondu gıttı
baka kaldım arkasından :44:
çok kötü oldum düşününce,kıyamam yaa kaldımı tek başına orlardaa,aklı başına gelsin diycem düşünsün belki adam olur diycem ama içim acıyoo,kıyamıyorum napiyim
öğlen: 1 simit, 2 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı kadar yoğurt, 1 bardak çay
ara: 3 incir
akşam: 2 tane alabalık, 1 kaşık salata
Başınız sağolsun canım, Allah mekanını cennet etsin.
çok geçmiş olsun canım inşallah bi daha karşılaşmazsın
her ne kadar gergin bi dönem olsa da bende dört gözle bekliyorum diye bilirim
çünkü bağırsaklarımın düzenli çalıştığı tek dönem
biraz dikkat ederek biraz da sporla hepsi gider
üzülme sen
başınız sağolsun ALLAH kalanlara sabır ve uzun ömür versin
basiniz sagolsun canim üzüldüm allah kalanlara sabir versin
gamzem orucmusun :26:
aklina baska birseyler getir kitap oku bulmaca cöz:26: kac a kadar calisiyorsun :26:
başın sağolsun
başınız sağolsun canım. Allah kalanlara uzun hayırlı ömürler versin. inşaallah mekenı cennet olur
başınız sağolsun Deniz, Allah sabır versin
Gamze, o başarı öyküleri nasıl hırslandırıyor insanı değil mi, ben de çok okurum
sıkma canını, ben de doğumdan kalan kilolarımı veriyorum. emzirmekle veremeyenlerdenim ben. dikkat ettim ama başlarda sütümü etkilemeyecek şekilde. sonraları ek gıdalar vs sonrasında iyiden iyiye diyete başladım. sana da kolay gelsin bu süreçte arkadaşım
canım yaa babannemin tartı dijital, her çıkışımda farklı bir rakam gösterir. king marka. ben o nedenle dijitallere çok önyargılıyım
hadi bu hırsla zayıfla suzim, başarırsın sen.
çok üzüldüüüm yaaaallahım nasıl biliyosa öyle yapsın onu
bende bugün başladım ne kadar okuyabilirsem artık,sağol ,allah razı olsun sendende,okuyanlardandaallahım tez vakit bitirsin bu ayrılığı
ya bana aldatıldın kelimesini kullanma,ben aldatılmadım,kandırıldım,istemediğim şeyleri yaptı aslında ve benden gizledi,buda bi nevi ruhsal aldatma ne diyim allah sonumuzu hayıretsin,uzak tutsun öyle kadınları yuvamızdan erkeğimizden
öyle kötü ruhhali içindeyimki cidden buna bile ağlayarak okudum,keşke çocuk kalsaydık hiç büyüyüp böyle sorumluluklar almasaydık,annemizin biricik 5yaşındaki kızı kalsaydım ah keşke
allahım ne mutlu sana doğuma 2ay kalmış,bi avazda doğur inşallah,evinize bi ses bi soluk daha geliyo ha,ne güzel günler başlıycak size inşallah,allahım mutluluğunuzu daim etsin arzumallahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah seni seviyoruz kendine iyi bak
canım bende 2.bebeğim 4aylıkken 79 kilolardaydım,psikolojini okadar iyi anlıyorumki,benim en büyük hatam hamur işi tatlı abur cubur yememdi,süt olsun diye tabi,ama ne fayda bol bol su, sağlıklı beslenme ve sık sık emzirmek süt olmasına yeterliymiş bunu geç öğrendim ama neysehayatımdan beyaz ekme çok vardı onu kesmedim ilk başlarda ama azalttım,geç yememeye özen gösterdim yemeğimi,bol su içtim,hamur işi haftalık ödül olarak yedim,abur cuburdan vazgeçemedim başlarda azalttım,ve inan bana yediklerini kesmeden sadece azaltarak bile başlangıç yapıp kilo vermeye başlayabilirsin,sonradan istesende canın istemiyo kilo aldırcanı bildiğin için zoruna gidiyo yemek,bak gör takıl buraya ,ben 11ayda 20 kilo verdim,ve kalıcı olarak,hızlı vermek önemli değil az az gitsin ama kalıcı yağlardan gitsin,ben haftada 1kilodan az verdiğimi hatırlamıyorum ilk başlarda,insan zayıfladıkça daha az kilo vermeye başlıyo vücuttaki yağ azaldıkça zorlaşıyo tabi,,bunu unutma ve sabret azmet başar..
başınız sağolsun canım,allahım mekanını cennet eylesin sevenlerine sabır versin,çok zor
canımm başınız sağolsun mekanı cennet olur inşallah
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
Dikkat et kendine suzim, oğluna lazımsın sen, ayakta olmalısın.
Selam canım,
Süründür süründürebildiğin kadar, adı üstünde eski sevgili, ne işi varmış yanında, sonuna kadar sen haklısın.
Canım daha birinci seviyedeyim bi düzenli yapamadım ki ama ben acı çekmiyorum bi kaç öncesinden 15 gün yapmıştım ya.
Şimdi başlayınca çok ağrısız sızısız spor yapıyorum. 2 gündür düzenli oldu.Geçen hafta da 2 kez yapmıştım.
Ay inşallah canım bi atlatsak nasıl rahatlıcaaam
Başın sağolsun canım
Selam şeker...İyi gidiyo senin nasıl ? Atlattınmı kamyon çarpmasını ?
Hemcinslerimiz de de var gerizekalı olanlar böyle yaa.
Bencede Dileğe katılıyorum o kıza yedirme Hakanı.
şimdi kaçcam çünkü temizlik ve küçük kuzucum bekliyor ada yavrumla mıncırlaşıcam :) topikte tek biz kaldık heralda galüba sanursamhadin bende kaçtım bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?