70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ınsl..bakıcam cnm sagolasınnn
bu cuma kilo çizelgemi değiştirmek istiyorum. ne var şöyle 1 kilo gitmiş olsa :26:
ilk başlarda haftada 1,5 - 2 kilo verirken ne güzeldi yaa
bende aynı dertdenımcnm karnım sıs gıbı yaaakgvermeyecemsımgıbı bır hıss vr bendedeeeeeeeeeee

Bu kız hiç değişmeyecek

Selam beybiler :80::80::80::80:

a.s cnm gecmısolsun hakan la ılgılı kararını sen ver o kıza bu kdr yuz vermeyecektııı kusura bakması aglaması bossssssss hem kız senın num.nerden bılıyor hıhhh bu kdr serbest mı hersey yanııı kımse kusura bakmasıınnn sevdıcegımıkımseyle paylasmam veee o agladıı dıe kendımı alttan aldırack dılımm bana kanıtlıycakk veee aslaa bırdaha sı olmayacakkk kesinnn o kaaaaaaaaadogru karar sende canımıcınden geldıgınceeeserbestt hepsı top tufek sendee cunkuuu

menume gelınce ıftarımm----
*1kepçe mercımek corbası
*3dılım ıspanak e patateslı borekama ıncecık bakın rsmı de bu
kendım yaptımheheh cok lezzetlıdı amaa
*bıraz coban slataa
*1kasıkdan az yogurtlumakarnaama cok az tatdım sadecee
*suuuuuuuuuuuuuuuuuu

iftardada var 2 dlm fılan yerım cay ve suu o kaaaaaaaaaaaa

yarın ıftarda ark.davetlıyız kocısımleeebakalım ıclı kofteyı cok gusel yapıyor ark... ınsl..fasla kacırmam heheheh

Kızlar ben bi tarif buldum haftada baya kilo veridirtiyor hemde sağlıklı hızlı kilo vermek sağlıksız diyolar ma abu yöntem çok iyi gerçekten ben 1 hafta yaptım bi hatfada 3 kilo vermistim simdi 7 kilo fazlalığım var onuda halledicem inş :)) bide komşumun çok fazlalığı vardı haftada tam 4.5 kilo verdi vede sağlıklı :))) isteyenlere açıklamam yapabilirim :))

anlatsana

iyi geceler arkadaşlar. dün biraz bahsetmiştim durumlardan. yarın tatile çıkacağım için bugünden tartıldım. son kilom 71.8'di. dünden beri çok korkuyordum, zira bu hafta 2 akşam bol teyzeli, bol yemeli iftara katıldım. kilo vermeyi bırak aldım diye ağlicaktım nerdeyse, fakat... fakat..

tartıya çıktım veee

tam tamına 70.2. wuuuu

Duymuşsunuzdur belkide ama yinede söliyim 5kaşık diyeti :))) ilk günler zorlanıyor olabilirsiniz ama tartıda yüzünüz gülecek hatta ilk günlerde tamı tamına doğru yaparsanız çok hızlı verilir.ama sonra yavaşlıyor ben 2. günümde 1 kilo verdim inanmadım.Şimdi bu diyyette her şeyden yiyorsunuz mesela tatlı ama 5yemek kaşığı .her 3 satte bir 5 kaşık canınız ne isterse yiyin açlık hiissi oluyor ama sık sık yediğiniz için sorun yok :)) sorularınız varsa sorabilirsiniz :)) buarada yemek kaşıklarını olduğunca doldurmamaya çalışın bir kaç hafta sonrada 4 satte indrin yemek sattinizi. :))

canım bılgını paylasırmısın acaba ve ramazan da nasıl yapacagımkonusunda fkır de ver olurm beklıyorummm canımmm ınsl..

Bir sorum olacaak bugun jillian'in 6.gunundeydim ve suana kadar alt bacak, karin ve kol kaslarim cok agridi ama baldir ve kalcam agrimadi sizce neden? Halbuki baldirlarim ve kalcam daha cok diger yerlerden

Bir sorum olacaak bugun jillian'in 6.gunundeydim ve suana kadar alt bacak, karin ve kol kaslarim cok agridi ama baldir ve kalcam agrimadi sizce neden? Halbuki baldirlarim ve kalcam daha cok diger yerlerden

:26::26: İLginç bende yapıyorum Jillian ama baldırlarım da ağrı oluyor hafiften.

Kalça da bende de ağrı falan yok. Benimde karın kaslarım hiç ağrımıyor ara ara spor yaptığımdan.

Sende Jilliandan önce kalça ve üst bacak için bişeyler yaptıysan o bölgeler artık alışmıştır.Acımaz. Bence öyle..

Çünkü ben jillian dan önce hep mekik çekerdim bir sürede sadece karın kası için bişeyler yaptım.

Jillianda hiç acımadı karnım

evet bi ara hergun bacak ve kalca hareketleri yapiyordum, gecenlerde yine yaptim yine de erir mi oradaki yaglar??

evet bi ara hergun bacak ve kalca hareketleri yapiyordum, gecenlerde yine yaptim yine de erir mi oradaki yaglar??

Tabiki canım acımaması işe yaramadığını göstermez.Bi süre sonra hiç biyerin acımayacak alışcak vücut çünkü.

Slmlar,

Jillian nedir diye sorsam :))

Selam...

Jillian bi egzersiz programının hocası oluyor.Çok illet bi kadındır.Garanti zayıflatır.

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html

bu beş kaşık diyetini ramazanda nasıl uygulayacağız az değil mi ya ölelim daha iyi şaka şaka :) ama hakikaten ramazan için zor ya

zaten ramazandan sonra başlıcam bende ramazandan sonra mutalaka başlıcam çok kilolarım olmamasına rağmen ayda 7 kilo verebilmistim.eğer daha fazlası olanlar denerse ayda 10 kiloya kadar çıkıyor. deneyin derim zararı olmas :)))

Akşam arkadaşımdaydım kızlar sadece dondurma yedim birazcık ve 1 dilim börek başka bişey kaçırmadım yazdığım iftar menüm dışında,şimi jillian 2/3 ü yapmaya gidiyorum iyi gecelerr

İyi canım, ben de aynen devam. Gel buralara, takıl bize hayatını yaşa. O kadar üzme tatlı canını, herşey olacağına varır, bitirdim diyorsan bitmiştir, buna sen karar ver, onun ağlaması-sızlaması değil.
Allah yardımcın olsun canım, Rabbim hayırlı günler getirsin sana inşallah.

Uww yakalanmışım.
Biz ve kilolarım gayett iyiyiz.
Sen nasılsınn??
İyi şeker, aynen devam. Ramazan ve bolcana tıkınmayla geçiyor günlerim
Pek diyetlik beslendiğim söylenemez.
Kizlar bugunku menum soyleydi:
sabah 4 adet limonlu form biskuvi+1 bardak yagsiz sut
ara 1 adet eti cin+yesilcay
ogle: sarimsakli yogurtlu semizotu
ara: 3 kuru kayisi
aksam: 2 adet izgara tavuk+salata
nasil gidiyorum kizlar diyetimin 2.gunumdeyim
Sabahları düzgün kahvaltı etmeni öneririm, zeytin-peynir-domates-salatalık-bol yeşillikli, Metabolizma sabah aldığı besinlerle harekete geçiyor canım. Diğerleri güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…