ınsl..bakıcam cnm sagolasınnnCanım forumda böyle bir başlık var, sağolsun Kulittamız sürekli güncel tutuyor başlığı ve yeni avatarlar ekliyor.Çok güzel şeyler var, bir bak, sen de hangisini kullanacağını şaşıracaksın
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html
bende aynı dertdenımcnm karnım sıs gıbı yaaakgvermeyecemsımgıbı bır hıss vr bendedeeeeeeeeeeebu cuma kilo çizelgemi değiştirmek istiyorum. ne var şöyle 1 kilo gitmiş olsa :26:
ilk başlarda haftada 1,5 - 2 kilo verirken ne güzeldi yaa
Bu kız hiç değişmeyecek
Selam beybiler :80::80::80::80:
a.s cnm gecmısolsun hakan la ılgılı kararını sen ver o kıza bu kdr yuz vermeyecektııı kusura bakması aglaması bossssssss
İçimde zerre sevgi bırakmadı ya , güven bırakmadı ve ben aynısını yapsam hakan neler yapardı düşünemiyorum
Buluşalım bi dinle diyo, hatta kızı da getireceğini söyledi , olaylar iyice çirkinleşti , ama ben hakanı hiç bu kadar çok ağlarken görmemiştim , açıkçası tam dinlemedim olayları çünkü mesajlarını okumadan siliyorum, telefonlarını açmıyorum , onunla ilgili herşeyden çok soğudum, ağlaması bile içimi cızlatmıyor
Sen neler yapıyorsun canım, ben sizi çok özledim ya :26:
Kızlar ben bi tarif buldum haftada baya kilo veridirtiyor hemde sağlıklı hızlı kilo vermek sağlıksız diyolar ma abu yöntem çok iyi gerçekten ben 1 hafta yaptım bi hatfada 3 kilo vermistim simdi 7 kilo fazlalığım var onuda halledicem inş :)) bide komşumun çok fazlalığı vardı haftada tam 4.5 kilo verdi vede sağlıklı :))) isteyenlere açıklamam yapabilirim :))
Duymuşsunuzdur belkide ama yinede söliyim 5kaşık diyeti :))) ilk günler zorlanıyor olabilirsiniz ama tartıda yüzünüz gülecek hatta ilk günlerde tamı tamına doğru yaparsanız çok hızlı verilir.ama sonra yavaşlıyor ben 2. günümde 1 kilo verdim inanmadım.Şimdi bu diyyette her şeyden yiyorsunuz mesela tatlı ama 5yemek kaşığı .her 3 satte bir 5 kaşık canınız ne isterse yiyin açlık hiissi oluyor ama sık sık yediğiniz için sorun yok :)) sorularınız varsa sorabilirsiniz :)) buarada yemek kaşıklarını olduğunca doldurmamaya çalışın bir kaç hafta sonrada 4 satte indrin yemek sattinizi. :))
Bir sorum olacaak bugun jillian'in 6.gunundeydim ve suana kadar alt bacak, karin ve kol kaslarim cok agridi ama baldir ve kalcam agrimadi sizce neden? Halbuki baldirlarim ve kalcam daha cok diger yerlerden
:26::26: İLginç bende yapıyorum Jillian ama baldırlarım da ağrı oluyor hafiften.
Kalça da bende de ağrı falan yok. Benimde karın kaslarım hiç ağrımıyor ara ara spor yaptığımdan.
Sende Jilliandan önce kalça ve üst bacak için bişeyler yaptıysan o bölgeler artık alışmıştır.Acımaz. Bence öyle..
Çünkü ben jillian dan önce hep mekik çekerdim bir sürede sadece karın kası için bişeyler yaptım.
Jillianda hiç acımadı karnım
evet bi ara hergun bacak ve kalca hareketleri yapiyordum, gecenlerde yine yaptimyine de erir mi oradaki yaglar??
Slmlar,
Jillian nedir diye sorsam :))
bu beş kaşık diyetini ramazanda nasıl uygulayacağız az değil mi yaölelim daha iyi şaka şaka :) ama hakikaten ramazan için zor ya
Tabiki canım acımaması işe yaramadığını göstermez.Bi süre sonra hiç biyerin acımayacak alışcak vücut çünkü.
Selam...
Jillian bi egzersiz programının hocası oluyor.Çok illet bi kadındır.Garanti zayıflatır.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
İyi canım, ben de aynen devam. Gel buralara, takıl bize hayatını yaşa. O kadar üzme tatlı canını, herşey olacağına varır, bitirdim diyorsan bitmiştir, buna sen karar ver, onun ağlaması-sızlaması değil.
İçimde zerre sevgi bırakmadı ya , güven bırakmadı ve ben aynısını yapsam hakan neler yapardı düşünemiyorum
Buluşalım bi dinle diyo, hatta kızı da getireceğini söyledi , olaylar iyice çirkinleşti , ama ben hakanı hiç bu kadar çok ağlarken görmemiştim , açıkçası tam dinlemedim olayları çünkü mesajlarını okumadan siliyorum, telefonlarını açmıyorum , onunla ilgili herşeyden çok soğudum, ağlaması bile içimi cızlatmıyor
Sen neler yapıyorsun canım, ben sizi çok özledim ya :26:
Allah yardımcın olsun canım, Rabbim hayırlı günler getirsin sana inşallah.canım bukadar yıprattığına göre kendini bi dinlesenmi acaba:26:kızma bana sadece fikir,belkide ben çok hassasım evli olduğum için olsa gerek hemen herşeyi silip atamıyorum
eşi hapse giren onu şimdiden özleyen ne yapıcanı bilemeyen,evin sessizliğinde boğulan ve bunlarla başetmeye çalışan,kulağında benim hala umudum var şarkısını dinleyen bi kadın nasıl olursa öyleyim işte canım,,çıldırasım var dünyaya:95::95::95:
İyi şeker, aynen devam. Ramazan ve bolcana tıkınmayla geçiyor günlerimUww yakalanmışım.
Biz ve kilolarım gayett iyiyiz.
Sen nasılsınn??
Sabahları düzgün kahvaltı etmeni öneririm, zeytin-peynir-domates-salatalık-bol yeşillikli, Metabolizma sabah aldığı besinlerle harekete geçiyor canım. Diğerleri güzel.Kizlar bugunku menum soyleydi:
sabah 4 adet limonlu form biskuvi+1 bardak yagsiz sut
ara 1 adet eti cin+yesilcay
ogle: sarimsakli yogurtlu semizotu
ara: 3 kuru kayisi
aksam: 2 adet izgara tavuk+salata
nasil gidiyorum kizlar diyetimin 2.gunumdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?