70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kirazcım o kadar azmı verdin bence sonra belli olcak bende yarın yapacam demiştim ama yarında kankimi götürcem kahvaltı yaptığımız yere o istedi yarın illaki olsun diye üff ya ordada açık büfe insanın canı çok yemek istiyo bide boğaz karşında nerdeyse 2 5 3 saat kalkası gelmiyo insanın yattı detoks yazın dedim ben yapamam rejim falan evde durulmuyo eve misafir gelirsede zaten kola olayıydı dondurmaydı olmuyoooooo

gunaydınlar herkese anca girebildim oğlumu asıya goturdum sabah bıraz mızmız olur bugun yandım yani

canım sana kolay gelsin canım ben oğlumda bilmem pek aşı mız mızlığı ama etrafımdakilerde görünce zor olduğunu anladım canım ben çengelköyden istanbulun sen
hangi semtinde oturuyon bi istanbullu bulmuşken sorim dedim bursalı çok topikte

valla öyle kıymetcim o kadarcık gitti....bakalım cumaya görücez artık ....,ben yiyerek ve sporla daha güzel kilo veriyorum canım......bu arada sen bu açık büfe işini abartıyosun galiba.....daha hafif şeyler al tabağına.....ayrıca kola çok kilo aldırıyo ya....ben çok uzun zaman oldu ağzıma sürmeyeli....hatta bende beyaz ekmek ve asitli,şekerli içecekler fobisi oluştu diyebilirim....

doğru haklısın canım inşallah hedefime ulaşırım

inşallah canım,ben eminim buna

meraba kızlar.uzun süredir katılamıyorum aranıza.görümcemler ve eltimler geldi.fırsat bulamadım bi türlü yazmaya.geçen pazar günü yine yüzmeye gittik.yüzme baya kalori yaktırıyo.suyun içinden doğru düzgün çıkmadık.umarım tartıdada fark eder.cuma gününe az kaldı o zaman görücem.yediklerimede dikkat ediyorum ama bu ara yoğunluktan fazla yürüyüş yapamıyorum.bebişte sağolsun pek izin vermiyo bana

yawrukluşlarr ben geldimmmm...
biraz gezdim bi ordaydım bi burdaa giremedim nete alt kattaki bebeiş de geldi onlada oynuyom çok...ama şarkı sölemekten imanım gevredii 6 aylık bebegin sarkısım mı olur yaa
kıza sürekli benim annem güzel annmi sölicez onu istiyo serumlar canlardırmış manyagı top gibi yuvarlanıyo minicik zatenn:))

Olurt güzelim bi<imkinede bi ara mini mini bir kuşu söylüyodum.susunca bi daha söylemememi istiyodu.benimde çenem yoruluyodu.en sonunda kendi sesimi telefona kayıt ettim.ordan tekrarlıyodum:1rolleyes: bebişin iyi olmasına çok sevindim.aman onlar hep iyi olsunlar

ben aslen bandırmalıyım canım fakat 2 sene önce buraya evlendim gaziosmanpasada oturuyorum bizimki cıok mızmız oluyor ası olunca cektiriyor resmen simdi uyudu anca yazabildim

güzelim bizimkilerin oturduğu bina 5 katlı ve yeşil renkli.ama çevredeki en yüksek bina değil.büyük bi site.güneş sitesi belki ismini biliyorsundur.

uzun süredir katılamıyorum olayları geriden takip ediyorum.durumuna çok üzüldüm.daha çok yenisiniz bu durumu atlatıcağınızı düşünüyorum.ama atlatamazsanda üzülme.burda hepimiz sana destek olmaya çalışırız.bi sıkıntın olursa ve paylaşmak istersen seni dinleriz

kızlar yaa tartıda benim çok bişey görükmüyo ama
her gittigimde kuzenlere falan zayıflamışsın diyolarrr ben de özell,ikle bacaklarımın inceldigini hissediyorum gerçi bi süredir stepper yapmıyorum ama elma sirkeli suyun mu etkisi acaba

selam kızlar ben bir zamanlar 50kilo iken hamişlikte 84kiloya kadar çıkan 11 aylık bir anneyim şu an 74kiloyum 60kiloya düşsem razıyım günde 2 saat salonda ter atıyorum buna rağmen sadece 3kilo verebildim aranıza katılmak istiyorum mafoldumben

hoşgeldin güzelim aramıza.merak etme burda hep beraber kilolarımızdan kurtulucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…