65 olur muyum yaaa?yardım edin bana
canım niye olmayasın, burdaki herkesin ilk hedefi 6 lı rakamlara düşmek....ama birazz sabır lazım,yavaş yavaş verilen kilolar en güzeli...daha sık yazmaya çalış buraya,eminim motivasyonun yükselecektir
gunaydınlar herkese anca girebildim oğlumu asıya goturdum sabah bıraz mızmız olur bugun yandım yani
kirazcım o kadar azmı verdin bence sonra belli olcak bende yarın yapacam demiştim ama yarında kankimi götürcem kahvaltı yaptığımız yere o istedi yarın illaki olsun diye üff ya ordada açık büfe insanın canı çok yemek istiyo bide boğaz karşında nerdeyse 2 5 3 saat kalkası gelmiyo insanın yattı detoks yazın dedim ben yapamam rejim falan evde durulmuyo eve misafir gelirsede zaten kola olayıydı dondurmaydı olmuyoooooo
doğru haklısın canım inşallah hedefime ulaşırım
yawrukluşlarr ben geldimmmm...
biraz gezdim bi ordaydım bi burdaa giremedim nete alt kattaki bebeiş de geldi onlada oynuyom çok...ama şarkı sölemekten imanım gevredii 6 aylık bebegin sarkısım mı olur yaa
kıza sürekli benim annem güzel annmi sölicez onu istiyo serumlar canlardırmış manyagı top gibi yuvarlanıyo minicik zatenn:))
canım sana kolay gelsin canım ben oğlumda bilmem pek aşı mız mızlığı ama etrafımdakilerde görünce zor olduğunu anladım canım ben çengelköyden istanbulun sen
hangi semtinde oturuyon bi istanbullu bulmuşken sorim dedim bursalı çok topikte
selam kızlar kandiliniz mubarek olsun dualarınız kabul olsun sayfanın başınada ben yazmışım dün kapanışınıda ben yapim ben bugünde oruçluyum akşama bulgur pilavı yaptırdım eşime ve haşlanmış tavuk salata yicem ayran ama bir bardak kola içmek istiyom bugün bahçeleri süpürüp yıkadım sonra oğlumun havuzunu doldurduk eşimle oynadık onla hep evdeyiz dışarısı fenaa sıcak zaten oruçtum hiç biyere gitmedim dün doymuştum beykozuma zaten yoruldum bugün dinlenim dedim ben perşembe başlarım tam anlamıyla 3 gün daha var oruç SEÇİLSEÇİL canım özdileğin arkasındaki o yüksek sitedemi annenler yeşil bişeydi adı ama en yüksek oln bina hemen arkasında özdileğin görümcem orda oturuyoda
kızlar dugunumden once o kadar ugrastım durdum kılo vereyım dıye 21 gun evlı kaldım bosanmakk uzereyız sımdı ve 6 kılo verdım 1 haftada 67 oldum
sunu anladım yemezsen kılolar gıdıyomus...
ve keske kılolarım kalsaymıs da huzurum olsaymıs keske
selam kızlar ben bir zamanlar 50kilo iken hamişlikte 84kiloya kadar çıkan 11 aylık bir anneyim şu an 74kiloyum 60kiloya düşsem razıyım günde 2 saat salonda ter atıyorum buna rağmen sadece 3kilo verebildim aranıza katılmak istiyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?