70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suziiiiiiiiiiiiiiiiii o çekirdek ne kuzum bakalım orda hadi butları hüpppletippp hombuldattın o kanatla pilav nedennnnnnnnnnn:95:

ne olsun işte koşturmaca.
denetimin birini atlattım da bir diğeri önümüzdeki hafta
bana dua edin olur mu?

sende ne var ne yok?
insallah atlatirsin canim
ramazanın basınbda hemen 1 kilo verdim ama şimdi o kadar kolay gitmio
sanırım iftarda kacırıyorum ondan
dün aksam tam 3 tavuk budu yedim kendime sastım kaldım vallaa...
evet öyle oluyor iftarda insanin cani herseyden yiyesi geliyor
suziiiiiiiiiiiiiiiiii o çekirdek ne kuzum bakalım orda hadi butları hüpppletippp hombuldattın o kanatla pilav nedennnnnnnnnnn:95:
sey canim ya pilavi güzel tuturmussum yemede yaninda yat o cekirdek önüme nasil geldi :78: filmin yüzünden adami öldürcekler diye heycan yaptim sanirsam

Son düzenleme:
sey canim ya pilavi güzel tuturmussum yemede yaninda yat o cekirdek önüme nasil geldi :78: filmin yüzünden adami öldürcekler diye heycan yaptim sanirsam

bunlar bahane değill zayıflamak istiyorsan hiç değil hepimiz seni çok seviyoruzzz vee şişman kalmanı istemiyoruzz bak minderime incecik hatun oldu çıktı biz seninde resimlerini görmek istiyoruz burda ne olurrr azz ye suziiimmm ne olur

hakklisin canim daha da dikkat edecem insallah canim bende sizleri cok seviyorum
Bilmiyorum kaç kiloydun k?:44:
cizelgedeki dogru mu bilmiyorum :26: bugün tartildim 74.2 ciktim

Karar verdin mi peki diyet yapıcak mısın?
Yoksa önüne geleni yicek misin?

yok bebegim önüme geleni yemiycem mati olarak bu ay yine sIkIstim ayriyetden kendime özel birseyler alamiycam ara gibi findik fistik badem gibi ama yerkende fazla yemiycem protein agirlikli beslenmeye calisayim diyorum :26:
baktim veremiyorum diyetizyenin verdigi listeyi tekrar yapmaya calisacam zor olacak cünkü hic karbonhydrat yok kahvaltida bile yok ilk baslarda
ilk yaptigimda yapamamisdim zor geldi diye ama artik yeter dimi fistik

Bi 5 kilo versen kendini çok mutlu hissedeceksin ve bu herşeye değecek.
İnan bana!!

düsüncesi bile güzel
cok iradesizim herhalde bunca zamandir burdayim dilek bi adim ileri gidemedim
yaparim ama dimi bu sefer

suzi boyun kaççç
ben diyete basladıgımda 74 kiloydum boyum 1.68 bu arada
cok fena vi midem vardıı..
ama şimdş azaldı biraz yinede eskisi kadar gergin degil...

suzi boyun kaççç
ben diyete basladıgımda 74 kiloydum boyum 1.68 bu arada
cok fena vi midem vardıı..
ama şimdş azaldı biraz yinede eskisi kadar gergin degil...
benim boy 1.58 falan herhalde
Karamsarlığa kapılma hazır regl de olmuşsun.
Tartıları at çöpe veya annene ver gitsin.
2 hafta tartılmadan sağlıklı beslen.
Bak sadece 1 kere yapacaksın bunu.
annem halen türkiyede anam bu kadin da bi gittimmi gelmek bilmiyor
dilegim canim cigerim 4 hafta tartilmadim izindeyken 1 kere sadece lokantada yemek yedik yoksa hem az yedim hem yediklerimede dikkat ettim dondurma bile 2 kere mi ne yedim yinede veremedim :44:
ama simdi tarti gözümün önünde isarkadasinin tartisida karsimda duruyor isyerinde cikmazsam catlarim yinede tartilmayayimmi :26:
sen nedersen yapacam söyle napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…