70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Böyle değişik şeyler içmene falan gerek yokki.Sağlıklı beslenip sporunu yapınca zaten kilo verirsin.

Kendini sıkma bu kadar. İçtiğin şeyin muhtemelen tadı kötü.Zayıflamak sana işkence gibi geliyor haliyle.

Kızlar herşeyi burda soruyorum ama kusura bakmayın.Fikriniz benim için önemli olduğu için soruyorum.

Sevdicek işe başladı yaa ona hediye aldım odası için. Sizce bu nasıl :26:

Ewet haklisin ama spor faln bana kar etmedi ee simdide bebis var birazcik zor ..ne bilim ya galiba bende kilolariyla barisik insanlardan olcam yakinda o zaman da butun kilolar bana kalicak..bu arada bu telasin yaninda asiri stres ve gerginlik oluyo sakin olmaya calisinn insaallah hersey istedigin gibi olsunn cok mutlu ol

hayır bir yere gitmek yokbak moralı bozulcak bırı varsa benım yıne de yılmadım haftasonu gıttıgım yerde kılo almıssınd edıler yuh demek ıstıyorum ayıp olucak ne kılosu alması kı spor yapım belımde cıddı bı ıncelme oldu ama umursamıyorum ben önüme bakarım yılmak yok

Saol canım inşallah dediğin gibi olur ve güzel geçer.

Ne tür bi spor denedinki fayda etmedi mesela ?

Saol canım inşallah dediğin gibi olur ve güzel geçer.

Ne tür bi spor denedinki fayda etmedi mesela ?

Spor salonuna gittim uc ay hemde ama malesefff

merhabayınn kıscelerrr bır bakıpp gıdecegım temızlıgımmm market alısverısım var bugun :)
aksam ıftara davetlıyımmm bu ardaa bugun bızım evlılık yıldonumumuz yanı dugun baslagıc tarıhımızzz az once esımaradı
eşim:ula hanım bugun bızımevlılık yıl donumumuzmus:123: kuyumcu aradı gelınc ayımızı ıcın hedıyemı taktım edelımdedılerr ee dedı
ben:evt cnm bgn baslangıc gunumuz gıdelım bakalım da sen?? dedım
eşim:ee ben ne
ben:e ben ne 4 yıl bıtıyor
eşim:bakarız hanım

işte boyle bu konusmadan ne cıkar sızceee heheheh

iyi de ben 5 kaşıkatn az yiyorum her öğünde ama hala kilo veremiyorum garip geldi :44:

birde yarisma hosuma gidiyor ben bilmem esim bilir ve benzemez kimse sana

benzemez kimse sana benim de favorim bi de kamuflaj

canımmmsın çok güzel elbise çok beğendim

Son düzenleme:
forever new sitesine baktım da çok güzel şeyler var yaa :78: bu çok hoşuma gitti böyle şeyler giyebileceğim günü 4 gözle bekliyorum

Pek bişey çıkcak gibi değil canım ama hayırlısı belki süpriz yapar.

iyi de ben 5 kaşıkatn az yiyorum her öğünde ama hala kilo veremiyorum garip geldi :44:

benzemez kimse sana benim de favorim bi de kamuflaj

canımmmsın çok güzel elbise çok beğendim

forever new sitesine baktım da çok güzel şeyler var yaa :78: bu çok hoşuma gitti böyle şeyler giyebileceğim günü 4 gözle bekliyorum
Eki Görüntüle 483776

Saol canımcım...Evet sitede çok güzel şeyler var mağazalarıda çok güzel. Tavsiye ederim şiddetle.

Noldu şeker birden bire..Biri canını sıkacak bişeymi söyledi?

Öyle şey olurmu diyeti bırakmak falan. Sen spor yapıyormuydun ?

yok canım canımı sıkacak bişey olmadı da ne bileyim ne oldu bende anlamadım, herşeyden çok istiyorum zayıflamayı ama çok taz canlıyım, herşey hemen olsun istiyorum, bu da zaman alacak bişey ya sanırım ondan oldu, nerdeeee spor tatlım ya, benim spor bebeğim, maması bitiyor altı pisleniyor, o bitiyor oyun istiyor, mama-alt açma-oyun-ev işi-yemek bir de bakmışsın gece olmuş, tadını çıkar bu zamanlarının.. elbise de çok güzel olur dert etme sen...

gayet güzel canım güle güle kullansın...

sağol canım, elimden geldiğince devam ediyorum, bırakmıycam sizi...

Nolursa olsun bırakma diyeti falan. Şunu kabul etmeliyiz aniden kilo veremeyiz.

Öncelikle bunu kabullen hemen vermeyi düşünme. Şimdilik kendine 3 ay olarak süre ver. Alış buna.

Aslında bebeğin uyurken 25 dk bi Jillian yapabilsen süper olurdu da..

aydında olsaydı keşke giderdim ama mutlaka yolum düşer olduğu bi yere inşallah o zaman giderim hem zayıflamış olurum denerim bi kaç tane 36 beden

İnşallah canım bende 42 den 40a düşme çabasındayım nişan alışverişine kadar.

Şimdilik 36 bedende gözüm yok. Tek umudum jillian şuan.

Ankara,Antalya ve istanbul da olduğunu biliyorum da bi iki yerde daha var sanırsam...Elbette gezmelere gittiğinde gezersin.

nişan telaşı falan düşersin 40'a çok rahat şu 1,5 ayda 38 beden olsam da yeter ama 42den nasıl 38 olcam bilmiyorum kilo veremedim ne zamandır

nişan telaşı falan düşersin 40'a çok rahat şu 1,5 ayda 38 beden olsam da yeter ama 42den nasıl 38 olcam bilmiyorum kilo veremedim ne zamandır

Kilo veremesende spor yapıyorsan vücut toparlanıyor canım. Spora yüklen sen en güzeli.

Çok bişey yok aslında 42 den 40 olcaksın sonraa 38 olcasın

Kilo veremesende spor yapıyorsan vücut toparlanıyor canım. Spora yüklen sen en güzeli.

Çok bişey yok aslında 42 den 40 olcaksın sonraa 38 olcasın

şimdi bi bakınca daha kolay gözüktü aslında spor da pek yapmıyorum mekik falan anca popoyu eritmem lazım var mı bildiğiniz popo sporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…