Nette okudum da kilo berdiriyo diye kendimi cok kotu hissediyorum kilo vermem lasim yaz bitecek bn etek giyemiyorum neden?cunku bacaklarim tombis birbirine surtup tahris oluyo guzel giyinmis bi kadin gorunve direk moral bitiyo biktim kendimden biktimm
Nette okudum da kilo berdiriyo diye kendimi cok kotu hissediyorum kilo vermem lasim yaz bitecek bn etek giyemiyorum neden?cunku bacaklarim tombis birbirine surtup tahris oluyo guzel giyinmis bi kadin gorunve direk moral bitiyo biktim kendimden biktimm
Böyle değişik şeyler içmene falan gerek yokki.Sağlıklı beslenip sporunu yapınca zaten kilo verirsin.
Kendini sıkma bu kadar. İçtiğin şeyin muhtemelen tadı kötü.Zayıflamak sana işkence gibi geliyor haliyle.
Ewet haklisin ama spor faln bana kar etmedi ee simdide bebis var birazcik zor ..ne bilim ya galiba bende kilolariyla barisik insanlardan olcam yakinda o zaman da butun kilolar bana kalicak..bu arada bu telasin yaninda asiri stres ve gerginlik oluyo sakin olmaya calisinn insaallah hersey istedigin gibi olsunn cok mutlu ol
Saol canım inşallah dediğin gibi olur ve güzel geçer.
Ne tür bi spor denedinki fayda etmedi mesela ?
Spor salonuna gittim uc ay hemde ama malesefff
Duymuşsunuzdur belkide ama yinede söliyim 5kaşık diyeti :))) ilk günler zorlanıyor olabilirsiniz ama tartıda yüzünüz gülecek hatta ilk günlerde tamı tamına doğru yaparsanız çok hızlı verilir.ama sonra yavaşlıyor ben 2. günümde 1 kilo verdim inanmadım.Şimdi bu diyyette her şeyden yiyorsunuz mesela tatlı ama 5yemek kaşığı .her 3 satte bir 5 kaşık canınız ne isterse yiyin açlık hiissi oluyor ama sık sık yediğiniz için sorun yok :)) sorularınız varsa sorabilirsiniz :)) buarada yemek kaşıklarını olduğunca doldurmamaya çalışın bir kaç hafta sonrada 4 satte indrin yemek sattinizi. :))
birde yarisma hosuma gidiyor ben bilmem esim bilir ve benzemez kimse sana
Eki Görüntüle 483654 Eki Görüntüle 483655
Kızlar nişanım için bu elbiseyi çok beğendim.Forever new in sitesinde buldum.
İnşallah Ankaradaki forever new mağazalarındada bulabilirim. Nasıl sizce ??
merhabayınn kıscelerrr bır bakıpp gıdecegım temızlıgımmm market alısverısım var bugun :)
aksam ıftara davetlıyımmm bu ardaa bugun bızım evlılık yıldonumumuz yanı dugun baslagıc tarıhımızzz az once esımaradı
eşim:ula hanım bugun bızımevlılık yıl donumumuzmus:123: kuyumcu aradı gelınc ayımızı ıcın hedıyemı taktım edelımdedılerr ee dedı
ben:evt cnm bgn baslangıc gunumuz gıdelım bakalım da sen?? dedım
eşim:ee ben ne
ben:e ben ne 4 yıl bıtıyor
eşim:bakarız hanım
işte boyle bu konusmadan ne cıkar sızceee heheheh
iyi de ben 5 kaşıkatn az yiyorum her öğünde ama hala kilo veremiyorum garip geldi :44:
benzemez kimse sana benim de favorim bi de kamuflaj
canımmmsın çok güzel elbise çok beğendim
forever new sitesine baktım da çok güzel şeyler var yaa :78: bu çok hoşuma gittiböyle şeyler giyebileceğim günü 4 gözle bekliyorum
Eki Görüntüle 483776
Noldu şeker birden bire..Biri canını sıkacak bişeymi söyledi?
Öyle şey olurmu diyeti bırakmak falan.Sen spor yapıyormuydun ?
Saol canım benim. Tombiş tombiş kötü durmazsa elbise alıcam valla. Pazar günü mağazaya bakmaya gidicem
Tatlı telaşta varda bende biraz tedirginlikte var aradığım elbiseyi bulamazsam saçım güzel olmazsa bide tabi dobiçim
Kızlar herşeyi burda soruyorum ama kusura bakmayın.Fikriniz benim için önemli olduğu için soruyorum.
Sevdicek işe başladı yaa ona hediye aldım odası için. Sizce bu nasıl :26:
Eki Görüntüle 483766
hayır bir yere gitmek yokbak moralı bozulcak bırı varsa benım yıne de yılmadım haftasonu gıttıgım yerde kılo almıssınd edıler yuh demek ıstıyorum ayıp olucak ne kılosu alması kı spor yapım belımde cıddı bı ıncelme oldu ama umursamıyorum ben önüme bakarım yılmak yok
Saol canımcım...Evet sitede çok güzel şeyler var mağazalarıda çok güzel. Tavsiye ederim şiddetle.
yok canım canımı sıkacak bişey olmadı da ne bileyim ne oldu bende anlamadım, herşeyden çok istiyorum zayıflamayı ama çok taz canlıyım, herşey hemen olsun istiyorum, bu da zaman alacak bişey ya sanırım ondan oldu, nerdeeee spor tatlım ya, benim spor bebeğim, maması bitiyor altı pisleniyor, o bitiyor oyun istiyor, mama-alt açma-oyun-ev işi-yemek bir de bakmışsın gece olmuş, tadını çıkar bu zamanlarının.. elbise de çok güzel olur dert etme sen...
gayet güzel canım güle güle kullansın...
sağol canım, elimden geldiğince devam ediyorum, bırakmıycam sizi...
aydında olsaydı keşke giderdimama mutlaka yolum düşer olduğu bi yere inşallah o zaman giderim hem zayıflamış olurum denerim bi kaç tane 36 beden
İnşallah canım bende 42 den 40a düşme çabasındayım nişan alışverişine kadar.
Şimdilik 36 bedende gözüm yok. Tek umudum jillian şuan.
Ankara,Antalya ve istanbul da olduğunu biliyorum da bi iki yerde daha var sanırsam...Elbette gezmelere gittiğinde gezersin.
nişan telaşı falan düşersin 40'a çok rahatşu 1,5 ayda 38 beden olsam da yeter ama 42den nasıl 38 olcam bilmiyorum kilo veremedim ne zamandır
Kilo veremesende spor yapıyorsan vücut toparlanıyor canım. Spora yüklen sen en güzeli.
Çok bişey yok aslında 42 den 40 olcaksın sonraa 38 olcasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?