70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Doktora git o zaman canım kilo verememenin bir sebebi olmalı.

zerram gel yukariya birsey yaz özledim seni

suzim geçmişe bakayım dedim çıkamadım işin içinden
eşinle sıkıntılarını okudum çok üzüldüm ne yapcaz bu adamları bilmem
rabbim en doğru kararı vermeyi nasipetsin
nete giremiyorum memleketteyim bir ay kdr kalcam annemlerde
şimdi kardeşim merkezde oturuyo ona geldim onun pc den girdim
sırada oğliş bekliyor ooynucam diye öpüyorum canım

dilek senide öptüm tatlım

İyi nolsunn iş güç hep aynı teraneler.
Regl dolayısıyla oruca ara verdim tatlı kriziyle boğuşmaktayım.

aynen Dilekcim
ben de bu nedenle hurma yiyorum sabahtan beri

hangi diziyi izledin suziiimmm
ben şu sıra suskunlara taktım yaa

Doktora git o zaman canım kilo verememenin bir sebebi olmalı.
hic sevmiyorum su doktorlari be dilegim ya ama zaten agri kesici yazdirmam lazim evde bitmis diyeyim bakalim gidebilsem diycemde hep erteliyorum
canim benim zerram herseyin hayirlisi diyorum
ama naptim dün isarkadasinin dogum gününe kolye aldim türk kuyumcusundan kardesim olsun cok iyi birisi vardin indirim falan yapti sagolsun
dur sen dedim icimden eve gittim esime bugün kuyumcuya gittim yakisikli birisi calisiyordun bana indirim bile yapti dedim
moreli bozuldu elalemin adamlariyla samimi olma diye sen baska karilara bakarken nasil oluyordun dedim asla yapmam birsey sokakda giderken bile milletin yüzüne bile dogru düzgün bakmam ama maksat onu sinir etmekdi
tamam caniminici yine görüsürüz zerram seni özledim canim arkadasim kendine iyi bak
aynen Dilekcim
ben de bu nedenle hurma yiyorum sabahtan beri

hangi diziyi izledin suziiimmm
ben şu sıra suskunlara taktım yaa
alman kanalinda hint filmi vardin canim filmin adi da don
diziler sezona girince benimkiler yok ama kötü yolda güzelle benziyo
birde yarisma hosuma gidiyor ben bilmem esim bilir ve benzemez kimse sana

dün telefonumdan müzik actim eskilerden hem temizligimi yaptim hem dinledim ragga oktay cikolata kiz mansur ark gazla gitsin i
nostaji takildim yani
müzik listesine baktim hakan pekerin karam da vardin ayy gencliyime gittim resmen daldim gitti

türkiyede festival vardin ben 18-19 yaslarinda falanim ibrahim tatlises gelmis isparta yalvac a gittik yanimda da kiz arkadasim oglanin teki bizim kasabadan sen halilibrahimin torunu degilmisin dedi ayakda kalmisdik bize yer verdi annemgili kalabalikdan kacirdik
sonracima annemgilli bulamadik kaybolduk o yine cikdi karsimiza gel ben sizin arabayi asagida gördüm dedi kimseyi tanimiyoruz iki kiz takildik pesine bende de topuklu ayakkabi tepeyi inerken ayagim kaydi elimi simsIkI tuttu güya yardim etcek cakkal
o sirada karam caliyordun 1 hafta sonra beni istemege gelmisler asik olmus oglan konserde bana elimi tutarken titriyordun eli zaten heycandan ama teyzem gec kaldiniz onlar tren e bindi gittiler seneye artik demis ondan sonra zaten ben nisanlanmisdim öylelikle kaldi

ay nerden cikti birakmayin beni yanliz topikde yaa :95:

Günaydın tüm kısçeler...

Gunaydın kızlarr

Günaydın şeker...

Günaydın canım,
Herkese günaydınlarrr,

Günaydın beybi..

Herkese Günaydınnnnnn

Günaydın kısçem ne yapmışsın sen neler yemişsin öyleee

sagol canim

bak oda fayda ediyordun unuttum kayisi cayini bende arada iceyim bari

günaydin tatlim

günaydin canim

günaydin bebegim

günaydin canim

günaydin fistik

Suzişim günaydın şekerim...

Olmamış Toparlan artık suzişim ya. Azcık dayansan güzel sonuçlar alsan ne güzel olcak herşey.

selaaammmm;

gününüz güzel neşeniz bol olsun
umarı mherkes iyidir, geçmişe bir göz atayım şimdi

Selam Hilal'cim. Denetlemeler için Allah yardımcın olsun canım. Bitmedi gitti.

günaydınlar herkese

Günaydın minderiiiiiiiiim.

Ööğlen oldu herkese günaydın yazdım...Kendime sinir oluyorum gene bu saatte kalktım.

Kendi saçımı başımı yolucam haa

Bence daha sık yanlız bırakmalıyız ne güzel hikayeler varmış sende

hastayım,kriptik tonsillit oldum.bilenler bilir çok fecidir, spor da yapamıyorum, çok mutsuzum, umarım sizler iyisinizdir..

sağol canım çok mutlu oldum bu yazıyı görünce bizde izine gitmiştik memlekete ve herkes beni görünce çok kilo almışın felan filan çok doldum çok moralim bozuldu gayret edicem inşalalh.... doktorlarda annenin hormonları doğumdan 6 ay sonra düzene girer ve altı aydan sonra zayıflamaya başlar diyor. tek tesellim bu ve sizin igbi azimli insanlar...

arkadaslar bilginiz varsa yardimci olurmusunuz ?elma sirkesi +nar eksisi su karisimi icmek istiyorum fakat emziriyorum gerci sadece sabah uyandiginda emiyor ya bi zarari olurmu

Kızlar nişanım için bu elbiseyi çok beğendim.Forever new in sitesinde buldum.

İnşallah Ankaradaki forever new mağazalarındada bulabilirim. Nasıl sizce ??

Kızlar nasılsınız görüşmeyeli? Benim motivasyonum acayip düştü, bırakmak üzereyim diyeti, ama sizlerden ayrılmak da istemiyorum, emeklerim boşa gitsin de istemiyorum, neden böyle oldum anlamış değilim, ilk zamanların heyecanı bitti galiba, yardımcı olun bana nolur

arkadaslar bilginiz varsa yardimci olurmusunuz ?elma sirkesi +nar eksisi su karisimi icmek istiyorum fakat emziriyorum gerci sadece sabah uyandiginda emiyor ya bi zarari olurmu

Hİç bi bilgim yok canım

Emzirenler bilirler. Cevap yazarlar sana. Nar ekşisi kilo aldırıyor diye biliyordum ne için içiyosun

Noldu şeker birden bire..Biri canını sıkacak bişeymi söyledi?

Öyle şey olurmu diyeti bırakmak falan. Sen spor yapıyormuydun ?

canımmmm çok güzel, ne tatlı telaşlar bunlar, 2 yıl öncesine gittim birden, kurabiyelerini de çok beğendim...

Saol canım benim. Tombiş tombiş kötü durmazsa elbise alıcam valla. Pazar günü mağazaya bakmaya gidicem

Tatlı telaşta varda bende biraz tedirginlikte var aradığım elbiseyi bulamazsam saçım güzel olmazsa bide tabi dobiçim

Hİç bi bilgim yok canım

Emzirenler bilirler. Cevap yazarlar sana. Nar ekşisi kilo aldırıyor diye biliyordum ne için içiyosun

Nette okudum da kilo berdiriyo diye kendimi cok kotu hissediyorum kilo vermem lasim yaz bitecek bn etek giyemiyorum neden?cunku bacaklarim tombis birbirine surtup tahris oluyo guzel giyinmis bi kadin gorunve direk moral bitiyo biktim kendimden biktimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…