benim boy 1.58 falan herhalde
annem halen türkiyedeanam bu kadin da bi gittimmi gelmek bilmiyor
dilegim canim cigerim 4 hafta tartilmadim izindeyken 1 kere sadece lokantada yemek yedik yoksa hem az yedim hem yediklerimede dikkat ettim dondurma bile 2 kere mi ne yedim yinede veremedim :44:
ama simdi tarti gözümün önünde isarkadasinin tartisida karsimda duruyor isyerinde cikmazsam catlarim yinede tartilmayayimmi :26:
sen nedersen yapacam söyle napim
zerramgel yukariya birsey yaz özledim seni
İyi nolsunn iş güç hep aynı teraneler.
Regl dolayısıyla oruca ara verdim tatlı kriziyle boğuşmaktayım.
insallah atlatirsin canim
evet öyle oluyor iftarda insanin cani herseyden yiyesi geliyor
sey canim ya pilavi güzel tuturmussum yemede yaninda yat o cekirdek önüme nasil geldi :78: filmin yüzünden adami öldürcekler diye heycan yaptim sanirsam
hic sevmiyorum su doktorlari be dilegim yaDoktora git o zaman canım kilo verememenin bir sebebi olmalı.
canim benim zerram herseyin hayirlisi diyorumsuzim geçmişe bakayım dedim çıkamadım işin içinden
eşinle sıkıntılarını okudum çok üzüldüm ne yapcaz bu adamları bilmem
rabbim en doğru kararı vermeyi nasipetsin
nete giremiyorum memleketteyim bir ay kdr kalcam annemlerde
şimdi kardeşim merkezde oturuyo ona geldim onun pc den girdim
sırada oğliş bekliyor ooynucam diye öpüyorum canım
dilek senide öptüm tatlım
alman kanalinda hint filmi vardin canimaynen Dilekcim
ben de bu nedenle hurma yiyorum sabahtan beri
hangi diziyi izledin suziiimmm
ben şu sıra suskunlara taktım yaa
Gunaydın kızlarr
Günaydın canım,
Herkese günaydınlarrr,
Herkese Günaydınnnnnn
sagol canim
bak oda fayda ediyordun unuttum kayisi cayinibende arada iceyim bari
günaydin tatlim
günaydin canim
günaydin bebegim
günaydin canim
günaydin fistik
bende yazayim dünkü menümü
sahur a kalkamadim
sabah,öglen, yok sonra regl oldum
isden cikmaya vakit 3 tane cikolata attim agzima tansiyonummuydun sekerimmi düstü düzelsin diye
gelelim aksam yedigime
aksam: 2 tavuk butu,1 kanat, 2 kasik pilav (pilav yemiycekdim aslinda)
domates,sogan,yarim közlenmis biber
1 kase cekirdek
menüm berbat olsada bugünden ihtibaren yazayim dedim
selaaammmm;
gününüz güzel neşeniz bol olsun
umarı mherkes iyidir, geçmişe bir göz atayım şimdi
günaydınlar herkese
dün telefonumdan müzik actim eskilerden hem temizligimi yaptim hem dinledim ragga oktay cikolata kiz mansur ark gazla gitsin i
nostaji takildim yani
müzik listesine baktim hakan pekerin karam da vardin ayy gencliyime gittim resmen daldim gitti
türkiyede festival vardin ben 18-19 yaslarinda falanim ibrahim tatlises gelmis isparta yalvac a gittik yanimda da kiz arkadasim oglanin teki bizim kasabadan sen halilibrahimin torunu degilmisin dedi ayakda kalmisdik bize yer verdi annemgili kalabalikdan kacirdik
sonracima annemgilli bulamadik kaybolduk o yine cikdi karsimiza gel ben sizin arabayi asagida gördüm dedi kimseyi tanimiyoruz iki kiz takildik pesine bende de topuklu ayakkabi tepeyi inerken ayagim kaydi elimi simsIkI tuttugüya yardim etcek cakkal
o sirada karam caliyordun1 hafta sonra beni istemege gelmisler asik olmus oglan konserde bana elimi tutarken titriyordun eli zaten heycandan ama teyzem gec kaldiniz onlar tren e bindi gittiler seneye artik demis ondan sonra zaten ben nisanlanmisdim öylelikle kaldi
ay nerden ciktibirakmayin beni yanliz topikde yaa :95:
sağol canım çok mutlu oldum bu yazıyı görünce bizde izine gitmiştik memlekete ve herkes beni görünce çok kilo almışın felan filan çok doldum çok moralim bozuldu gayret edicem inşalalh.... doktorlarda annenin hormonları doğumdan 6 ay sonra düzene girer ve altı aydan sonra zayıflamaya başlar diyor. tek tesellim bu ve sizin igbi azimli insanlar...bende emziriyorum ve bende doğumdan sonra 79 kiloydum canım hatta kayınvalidemle aynı kilodaydık yni düşün herkes bitane daha mı çıkcak diyordu karnından. ben sezaryandan çıktım annem bebeği almadılar galiba bu kız böyle mi kalcak dedi sonra bebeğim sarılık oldu biz hastaneden çıkamadık falan filan morel bozuklukları sezaryan ile bebeğe bakmak 2 ay hiç zayıflamadım tabi görmeye gelenler morel bozmaktan başka bişiye yaramıyorlardı. sonra tam hatırlamıyorum 5lıktı kızım herhalde ekmeğmi tam buğday ekmeğine çevirdim ama önce kızımı düşündüm hep onun sütünü beslenmesini Allahtan çevremdekilerin aklına inat ben kilonun alınıp verilebileceğinin farkında olan ve bunun zamanı olduğunu bilen biriydim eşim saolsun bana bu konuda ağzını açıp tek bişi söylemedi destek çıktı hep. sonra ayda 1 hafta kendimi tatlılardan uzak tuttum bir hafta daha az yemek yedim dikkat ettim ve tartılmadım açıkcası sonra tartıldığımda 75dim meleğimin 7. ayı falandı sonra devam tabi hamur işleri süt yapmıyor tabi kaçırdığım günlerde oldu sadece haftada 1 gün. buraya geldiğimde meleğim 8 buçuk aylıktı 70.500 kiloydum, kızlarla tanışıp kkya üye olduğumda şimdi meleğim 10 aylık ve ben 64.500 kiloyu gördüm bu sabh trtıda artık kızım ek gıda yiyor eylüle kadar 60 olmayı planlıyorum şimdi ben loğusayken ayyy nasıl kalmış doğum kiloların diyenlerrr varya ne kadar zayıflamışsın diyor. Allah ın izniyle 52de olcammm vee güzel güzel giyinip bu kezz ben gitcem onların evlerineee
sanada tavsiyem şu bebişini önce düşün ayda 2 kilo ver bir bakmışsın o yaşına geldiğinde sen 16 kilo vermişsinnn
arkadaslar bilginiz varsa yardimci olurmusunuz ?elma sirkesi +nar eksisi su karisimi icmek istiyorum fakat emziriyorum gerci sadece sabah uyandiginda emiyor ya bi zarari olurmu
Eki Görüntüle 483654 Eki Görüntüle 483655
Kızlar nişanım için bu elbiseyi çok beğendim.Forever new in sitesinde buldum.
İnşallah Ankaradaki forever new mağazalarındada bulabilirim. Nasıl sizce ??
Kızlar nasılsınız görüşmeyeli? Benim motivasyonum acayip düştü, bırakmak üzereyim diyeti, ama sizlerden ayrılmak da istemiyorum, emeklerim boşa gitsin de istemiyorum, neden böyle oldum anlamış değilim, ilk zamanların heyecanı bitti galiba, yardımcı olun bana nolur
canımmmm çok güzel, ne tatlı telaşlar bunlar, 2 yıl öncesine gittim birden, kurabiyelerini de çok beğendim...
Hİç bi bilgim yok canım
Emzirenler bilirler. Cevap yazarlar sana. Nar ekşisi kilo aldırıyor diye biliyordum ne için içiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?