70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi bi bakınca daha kolay gözüktü aslında spor da pek yapmıyorum mekik falan anca popoyu eritmem lazım var mı bildiğiniz popo sporu

Yok şeker yaa popo için hiç görmedim de ters mekik işe yarar belki. yüzüstü yatıp arkaya doğru mekik çekiyorsun :26:

Yok şeker yaa popo için hiç görmedim de ters mekik işe yarar belki. yüzüstü yatıp arkaya doğru mekik çekiyorsun :26:

aa o nasıl şey öyle işe yarar mı acep :26: deneyen var mı kızlaarrr

Bel sorunlarına karşı önerilen bir hareket. Düzenli ve doğru yapılırsa fayda edeceğine eminim :)

Kızlarrrr bu son birde saç için yorum alayım. Tek omuzlu kırmızı elbise için düşünerek bunu buldum.

Nasıl ? :26::26:

yuppi yuppi :124: :124: hemen başlıyorum

Faydalı bir egzersiz ama sırt ve bel bölgesini çalıştırıyor esas olarak. Şimdi okudum, galiba sen kalça bölgesini çalıştırmak için bu egzersiz uygun mu, diye sormuşsun. Kalça bölgesine faydası olacağını sanmıyorum, faydası olsa dahi çok minimal seviyededir. Kalça bölgesi için direkt o bölgeye etki eden egzersizleri yapman daha doğru olur :)

Kilo fazlalığın bacak, basen bölgesinde ise bu elbise ile çok güzel kamufle edebilirsin, çok da yakışır ama üst bölgede, yani kol, göğüs ve göbek bölgesinde, kilo fazlalığı olan birine çok hoş olacağını düşünmüyorum.

Kızlarrrr bu son birde saç için yorum alayım. Tek omuzlu kırmızı elbise için düşünerek bunu buldum.

Eki Görüntüle 483808

Çok hoş bir model, elbiseye göre de çok çok uygun. Dalgaları daha az ve doğala yakın olursa daha da hoş olacaktır

Her şey gönlünce olsun Esincim

oyyy şimdi o sandalyeli hareketi ve havada bisiklet sürmeyi yaptım bacaklarım nasıl yandı anlatamam sandalyeliyi 25er kere yaptım bisikleti de 100 kere ama ters mekiği beceremedim ya mıhlandım yere kalkamadım

bu sefer olacak insallah pes etmiycem
Bence daha sık yanlız bırakmalıyız ne güzel hikayeler varmış sende
insan bazen sssööylleee icini dökesi geliyor daha da yazardim da isyerindeydim
hastayım,kriptik tonsillit oldum.bilenler bilir çok fecidir, spor da yapamıyorum, çok mutsuzum, umarım sizler iyisinizdir..
gecmis olsun canim
selaamm herkez cok mutlu olur bugun insallah...
insallah hergünümüz mutlu güzel gecsin allah dert verip derman aratirmazsin insallah
esincim ablanin dügündede giymisdin tek kol elbise cok hos durmusdun yakisir bence sana tatlim
niye birakma canim ya bak ben nerdeyse 1 seneyi gecti sanirsam halen umudum var
hem biz kadiniz kadin isteyince yapamayacagi sey yoktur
birde icine sizin fotonuzu koy canim
evlilik yildönümünüz kutlu olsun suzis

iyi de ben 5 kaşıkatn az yiyorum her öğünde ama hala kilo veremiyorum garip geldi :44:

benzemez kimse sana benim de favorim bi de kamuflaj

canımmmsın çok güzel elbise çok beğendim
ugur arslanin efendiligini cok begeniyorum ne hale soktunuz beni diyor adamcagiz

Eki Görüntüle 483808

güzel durur bencede esincim

esınnnn cım ınsl..genelde oyle oluyor ama senler uzakıkca olurmu bılmıyorumm

suzıcımmm sagolasın ınsl..hepberaber mutlu huzurlu saglık lı bebıslı seneler gecırrız ınsl

esınnnn cım ınsl..genelde oyle oluyor ama senler uzakıkca olurmu bılmıyorumm

suzıcımmm sagolasın ınsl..hepberaber mutlu huzurlu saglık lı bebıslı seneler gecırrız ınsl

canımm evlilik yıl dönümün galiba nice beraber mutlu yıllara inşallah mutluluğunuz hiç bozulmasın

Vallahi göbek var bende var ama üsttten geçen tüller kamufle eder diye düşündüm :26:

Bi deneyim bakayım ya insanları fikirleni alırım foto da çektiririm burda paylaşırım.

Çok sağol şekerciiim. Bi ayakkabı kaldı fikrimin olmadığı ben yüksek topuk istiyorum ama boyum sevdiceği geçiyo öyle

Şeker ablamın düğünü değildi o kardeşimin nişanıydı sende evlendirdin hemen ama aaa. Önce biz evlencez inşallah

çok hoş bi anı kalmış,tebessüm ettirdin beniii,,topikte yalnız kalmak işe yarıyo demek...devamını bekliyoruz topikçeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…