şimdi bi bakınca daha kolay gözüktü aslındaspor da pek yapmıyorum mekik falan anca popoyu eritmem lazım var mı bildiğiniz popo sporu
Yok şeker yaa popo için hiç görmedim de ters mekik işe yarar belki. yüzüstü yatıp arkaya doğru mekik çekiyorsun :26:
Yok şeker yaa popo için hiç görmedim de ters mekik işe yarar belki. yüzüstü yatıp arkaya doğru mekik çekiyorsun :26:
aa o nasıl şey öyle işe yarar mı acep :26: deneyen var mı kızlaarrr
aa o nasıl şey öyle işe yarar mı acep :26: deneyen var mı kızlaarrr
yuppi yuppi :124: :124: hemen başlıyorum
yuppi yuppi :124: :124: hemen başlıyorum
Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube
Bak bu 10 hareketin içinde o da var işte. Bence sen hepsini yap.Popo da aradan çıkmış olur
Eki Görüntüle 483654 Eki Görüntüle 483655
Kızlar nişanım için bu elbiseyi çok beğendim.Forever new in sitesinde buldum.
İnşallah Ankaradaki forever new mağazalarındada bulabilirim. Nasıl sizce ??
Kızlarrrr bu son birde saç için yorum alayım. Tek omuzlu kırmızı elbise için düşünerek bunu buldum.
Eki Görüntüle 483808
Nasıl ? :26::26:
Günaydın tüm kısçeler...
Günaydın şeker...
Günaydın beybi..
Günaydın kısçem ne yapmışsın sen neler yemişsin öyleee
Suzişim günaydın şekerim...
OlmamışToparlan artık suzişim ya. Azcık dayansan güzel sonuçlar alsan ne güzel olcak herşey.
Bence daha sık yanlız bırakmalıyız ne güzel hikayeler varmış sende
gecmis olsun canimhastayım,kriptik tonsillit oldum.bilenler bilir çok fecidir, spor da yapamıyorum, çok mutsuzum, umarım sizler iyisinizdir..
insallah hergünümüz mutlu güzel gecsin allah dert verip derman aratirmazsin insallahselaamm herkez cok mutlu olur bugun insallah...
esincim ablanin dügündede giymisdin tek kol elbise cok hos durmusdun yakisir bence sana tatlimEki Görüntüle 483654 Eki Görüntüle 483655
Kızlar nişanım için bu elbiseyi çok beğendim.Forever new in sitesinde buldum.
İnşallah Ankaradaki forever new mağazalarındada bulabilirim. Nasıl sizce ??
niye birakma canim ya bak ben nerdeyse 1 seneyi gecti sanirsam halen umudum varKızlar nasılsınız görüşmeyeli? Benim motivasyonum acayip düştü, bırakmak üzereyim diyeti, ama sizlerden ayrılmak da istemiyorum, emeklerim boşa gitsin de istemiyorum, neden böyle oldum anlamış değilim, ilk zamanların heyecanı bitti galiba, yardımcı olun bana nolur
birde icine sizin fotonuzu koy canimKızlar herşeyi burda soruyorum ama kusura bakmayın.Fikriniz benim için önemli olduğu için soruyorum.
Sevdicek işe başladı yaa ona hediye aldım odası için. Sizce bu nasıl :26:
Eki Görüntüle 483766
evlilik yildönümünüz kutlu olsun suzismerhabayınn kıscelerrr bır bakıpp gıdecegım temızlıgımmm market alısverısım var bugun :)
aksam ıftara davetlıyımmm bu ardaa bugun bızım evlılık yıldonumumuz yanı dugun baslagıc tarıhımızzz az once esımaradı
eşim:ula hanım bugun bızımevlılık yıl donumumuzmus:123: kuyumcu aradı gelınc ayımızı ıcın hedıyemı taktım edelımdedılerr ee dedı
ben:evt cnm bgn baslangıc gunumuz gıdelım bakalım da sen?? dedım
eşim:ee ben ne
ben:e ben ne 4 yıl bıtıyor
eşim:bakarız hanım
işte boyle bu konusmadan ne cıkar sızceee heheheh
ugur arslanin efendiligini cok begeniyorum ne hale soktunuz beni diyor adamcagiz
iyi de ben 5 kaşıkatn az yiyorum her öğünde ama hala kilo veremiyorum garip geldi :44:
benzemez kimse sana benim de favorim bi de kamuflaj
canımmmsın çok güzel elbise çok beğendim
Kızlarrrr bu son birde saç için yorum alayım. Tek omuzlu kırmızı elbise için düşünerek bunu buldum.
Eki Görüntüle 483808
Nasıl ? :26::26:
ugur arslanin efendiligini cok begeniyorum ne hale soktunuz beni diyor adamcagiz
esınnnn cım ınsl..genelde oyle oluyor ama senler uzakıkca olurmu bılmıyorumm
suzıcımmm sagolasın ınsl..hepberaber mutlu huzurlu saglık lı bebıslı seneler gecırrız ınsl
Kilo fazlalığın bacak, basen bölgesinde ise bu elbise ile çok güzel kamufle edebilirsin, çok da yakışır ama üst bölgede, yani kol, göğüs ve göbek bölgesinde, kilo fazlalığı olan birine çok hoş olacağını düşünmüyorum.
Çok hoş bir model, elbiseye göre de çok çok uygun. Dalgaları daha az ve doğala yakın olursa daha da hoş olacaktır
Her şey gönlünce olsun Esincim
bu sefer olacak insallah pes etmiycem
insan bazen sssööylleee icini dökesi geliyor daha da yazardim da isyerindeydim
gecmis olsun canim
insallah hergünümüz mutlu güzel gecsin allah dert verip derman aratirmazsin insallah
esincim ablanin dügündede giymisdin tek kol elbise cok hos durmusdun yakisir bence sana tatlim
niye birakma canim ya bak ben nerdeyse 1 seneyi gecti sanirsam halen umudum var
hem biz kadiniz kadin isteyince yapamayacagi sey yoktur
birde icine sizin fotonuzu koy canim
evlilik yildönümünüz kutlu olsun suzis
güzel durur bencede esincim
Şeker ablamın düğünü değildi o kardeşimin nişanıydı sende evlendirdin hemen ama aaa. Önce biz evlencez inşallah
dün telefonumdan müzik actim eskilerden hem temizligimi yaptim hem dinledim ragga oktay cikolata kiz mansur ark gazla gitsin i
nostaji takildim yani
müzik listesine baktim hakan pekerin karam da vardin ayy gencliyime gittim resmen daldim gitti
türkiyede festival vardin ben 18-19 yaslarinda falanim ibrahim tatlises gelmis isparta yalvac a gittik yanimda da kiz arkadasim oglanin teki bizim kasabadan sen halilibrahimin torunu degilmisin dedi ayakda kalmisdik bize yer verdi annemgili kalabalikdan kacirdik
sonracima annemgilli bulamadik kaybolduk o yine cikdi karsimiza gel ben sizin arabayi asagida gördüm dedi kimseyi tanimiyoruz iki kiz takildik pesine bende de topuklu ayakkabi tepeyi inerken ayagim kaydi elimi simsIkI tuttugüya yardim etcek cakkal
o sirada karam caliyordun1 hafta sonra beni istemege gelmisler asik olmus oglan konserde bana elimi tutarken titriyordun eli zaten heycandan ama teyzem gec kaldiniz onlar tren e bindi gittiler seneye artik demis ondan sonra zaten ben nisanlanmisdim öylelikle kaldi
ay nerden ciktibirakmayin beni yanliz topikde yaa :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?