- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
nasılsın şekerim
Eki Görüntüle 483654 Eki Görüntüle 483655
Kızlar nişanım için bu elbiseyi çok beğendim.Forever new in sitesinde buldum.
İnşallah Ankaradaki forever new mağazalarındada bulabilirim. Nasıl sizce ??
Kızlarrrr bu son birde saç için yorum alayım. Tek omuzlu kırmızı elbise için düşünerek bunu buldum.
Eki Görüntüle 483808
Nasıl ? :26::26:
hepiniz napanız bakiim işte bu benim koç burcu kırmızı ateş dans ve savaş o la lagizemin kadını kıskanç arslan burcunun liderlikteki yegane rakibi diycem ama koçun tek rakibi var oda hiçkimse
bizim burda yukarı sokakda okulu bombalama suçundan içeri giren manyaklar bile çıktı tatlım çarçabuk senin kocişin nniye kalsın o kadar yaa birileriyle kavga etmişler çok çok zorlasann bir aydır annem üzülme bu arada kaç tefriciye okudun bakiim sen bizim binyüz adet bitti daha çok var gayret tatlım azcık hımm?yaa bişi sorcam yoksa sakıncası adam yaralama var mı?varsa durumu nedir?bunlarda önemli etken biliyosun madddi manevi hasarın boyutu...iyi olmaya çalışıyorum napiyim,ama olmuyo,her yeni gün duyduklarım dahada felaket acıtıyo beni,,savcı bizi kandırmış içeri girdikten sonra çıkamazsın demişler,içerde dedesinin kardeşiyle karşılaşmış s.amcası,o demiş burda sen gibi girenlerede savcı hemen çıkarsın demişler ama adamlar hala yatıyolar demiş,dün akşam aradı beni çok bitkin moralsiz bi sesi vardı,160 kişilik koğuşta kalıyomuş,heryer çok pis dedi yatakta yok herkez yerlerde yatıyomuş,bide akılsız kafamız nevresim falanda koymadık bavula,bugeceyi delirmeden atlatırsam iyidir dedi,çok üzüldüm benyaa,
bide üstüne üstlük savcı kandırmış bizi çıkmam imkansızmış vs.burda birsürü insan öyle dedi diyo,bugün öğlen yine aradı,dilekçe gönderdim ben dedi,sende yaz gönder cum.baş.savc.dedi yazdım gönderdim yarın teslim edilirmiş,abdullah güle yazdığım mektupta ulaşmış bugün öğrendim,nolur birinden yanıt gelsin hallolsun,nefes alamıyorum sanki,ne zormuş yaa,düşündükçe kafam ağrıyo,düşünmemeye çalışıyorum olmuyo canımyaa,kararsızlık çok zor,nolucak bu işin sonu......:26:ben eşimden bigün ayrı kalmadım 5yıldır,, çok koydu bu olay bana,en azından 5 ay olmasada 3ay yatarsın demişler içerdekiler,ama ben değil 3ay 1hafta onun olmıycanı düşünmek bile kahrediyo,nasıl atlatırım bilmiyorum...
iyi olmaya çalışıyorum napiyim,ama olmuyo,her yeni gün duyduklarım dahada felaket acıtıyo beni,,savcı bizi kandırmış içeri girdikten sonra çıkamazsın demişler,içerde dedesinin kardeşiyle karşılaşmış s.amcası,o demiş burda sen gibi girenlerede savcı hemen çıkarsın demişler ama adamlar hala yatıyolar demiş,dün akşam aradı beni çok bitkin moralsiz bi sesi vardı,160 kişilik koğuşta kalıyomuş,heryer çok pis dedi yatakta yok herkez yerlerde yatıyomuş,bide akılsız kafamız nevresim falanda koymadık bavula,bugeceyi delirmeden atlatırsam iyidir dedi,çok üzüldüm benyaa,
bide üstüne üstlük savcı kandırmış bizi çıkmam imkansızmış vs.burda birsürü insan öyle dedi diyo,bugün öğlen yine aradı,dilekçe gönderdim ben dedi,sende yaz gönder cum.baş.savc.dedi yazdım gönderdim yarın teslim edilirmiş,abdullah güle yazdığım mektupta ulaşmış bugün öğrendim,nolur birinden yanıt gelsin hallolsun,nefes alamıyorum sanki,ne zormuş yaa,düşündükçe kafam ağrıyo,düşünmemeye çalışıyorum olmuyo canımyaa,kararsızlık çok zor,nolucak bu işin sonu......:26:ben eşimden bigün ayrı kalmadım 5yıldır,, çok koydu bu olay bana,en azından 5 ay olmasada 3ay yatarsın demişler içerdekiler,ama ben değil 3ay 1hafta onun olmıycanı düşünmek bile kahrediyo,nasıl atlatırım bilmiyorum...
hepiniz napanız bakiim işte bu benim koç burcu kırmızı ateş dans ve savaş o la lagizemin kadını kıskanç arslan burcunun liderlikteki yegane rakibi diycem ama koçun tek rakibi var oda hiçkimse
o lala süper enerjik dinamik gibisin bugün neye borçluyuz acabaaaa
rakip çıktı sana ben yay burcuyumateş hareket heyecan dans kıskançlık hepsi benim
hangi yay burcuymuş o koça rakip olan bakiimay yay bi kere halim selim yumuşacık sessiz senin yükselende vardır bi koçluk hayatım he he
adam yaralama vardı evet o adam bendimbizim burda yukarı sokakda okulu bombalama suçundan içeri giren manyaklar bile çıktı tatlım çarçabuk senin kocişin nniye kalsın o kadar yaa birileriyle kavga etmişler çok çok zorlasann bir aydır annem üzülme bu arada kaç tefriciye okudun bakiim sen bizim binyüz adet bitti daha çok var gayret tatlım azcık hımm?yaa bişi sorcam yoksa sakıncası adam yaralama var mı?varsa durumu nedir?bunlarda önemli etken biliyosun madddi manevi hasarın boyutu...
ya hadi savcı olmasını da geçtim nasıl bi insan böyle hassas bi konuda yalan söyleyebilir ya pislik insansen yine de sakin olmaya çalış canım biliyorum çok zor ama eşine destek olabilecek olan bi tek sen varsın onun oralarda morale ihtiyacı var sen de böyle yaparsan o temelli çöker eğer senin güçlü durduğunu hissederse ona da moral olur daha kolay atlatırsınız bu zor günleri :26: ziyaretine falan gidebilirsen çarşaf nevresim falan bişeyler götür mutlaka dualarım seninle inşallah çabucak atlatıcaksınız
aa duruyosa yüklesene o fotoğrafı çok merak ettim
iyi olmaya çalışıyorum napiyim,ama olmuyo,her yeni gün duyduklarım dahada felaket acıtıyo beni,,savcı bizi kandırmış içeri girdikten sonra çıkamazsın demişler,içerde dedesinin kardeşiyle karşılaşmış s.amcası,o demiş burda sen gibi girenlerede savcı hemen çıkarsın demişler ama adamlar hala yatıyolar demiş,dün akşam aradı beni çok bitkin moralsiz bi sesi vardı,160 kişilik koğuşta kalıyomuş,heryer çok pis dedi yatakta yok herkez yerlerde yatıyomuş,bide akılsız kafamız nevresim falanda koymadık bavula,bugeceyi delirmeden atlatırsam iyidir dedi,çok üzüldüm benyaa,
Canımm ikiside çok güzellValla elbiseyi çok beğendim keşke mezuniyette bunu giyseydim diye içinden geçmedi değill Ama bu saç modeli çabuk düşüyo gerçi saçına bağlı,benim saçın hemen bozulmaz ama bunu yaptırdığımda düşmüştü hemen onu da bi düşün derim
adam yaralama vardı evet o adam bendimyaa biz 2008de tartışma sonucu birbirimize girdik ben bağırıyorum diyede iteklendim kakıldım normal kavga işte ben o bana 2kere girişiyosa ben ona 10kere grişiyodum azmettirdim yani,çıldırttım adamı,,neyse ya nerdeyse dövüldüm diye madalya takcam adama
annem sağolsun hemen karakola götürdüşikayetçi ol dedi,ben istemeye istemeye oldum rapor aldık,fakat sonra işler ciddiye bince pişman oldum,sadece gözü korksun bidaha yapmasın diye şikayet etmiştim,sonunda barıştık mahkeme çağırdı,dedi bidaha aynı olay olursa 5ay hapsi işleme koyarım dedi temyiz yoluaaçık dedi,temyiz ettirdik oda ne 4yıl sonra kabul edilmedi diye celp geldi hala inanamıyorum böyle bişeyde içeri neden atarlarki,2bebemiz oldu bizim,, olayın üstüne yaa ne istediler bizden...
pazar günü ziyaret varmış 10da burda olun dedi,kardeşim arabayla götürcek yetişiriz inşallah,nevresim falan getirirsin yatamadım dün gece uyku girmedi gözüme dedi:26:
bi bilse ben sahura kadar oturdum,aklımdan bi dk gitmedi,dedim daha dün beraber sahur yapıyoduk bu diziye beraber bakıyoduk gülüyodukofyaa rüyamda sabaha kadar boğuştum kötü şeyler gördüm sanki,hatırlamıyorum ama,üzgün uyandım
evet ona telefonda üzgün olduğumu belli etmiyorum,geçicek aldırma sen onlara senin ağır bi suçun yokki çıkarsın hemen merak etme diyorum..ne desek boş onun ruh hali kötü şuan
yok canım yükselenim de yengeç temelli yumoş kıvamında ve duygusal bişeyim ben
Canım albümlerimde var ama arkadaş olmamız gerekmiş.Ekledim seni
çok güçlü hissediyorum kendimi en pasaklı paspal halim ama cazibenin en yüksek mertebesinde gibiyim hamaratlığımda üstümdealtından girip üstünden çıkamaycağım hiçbişi yok şu dünyada zaten fena fena özgüvenliyim tabi ahmaklık derecesinde diil çünkü insanları tek bakışta analiz edebilirim ama beni çözmek imkansızdır...ALLAH'dan gayrısından asla korkmam çift yürekli derler yaa öle işte!
inanamadım bi an ne kadar güzelsin senmaşallah sana da kardeşine de canımm
Ay teşekkür ederim canım.Bende şaşırdım bian sen böyle deyince.
Normalde kendimle hiç barışık değilimdir de.
ne desek boş yaa bu aile içi şeylerde şikayet olduğunda tek seferde asla davaya kadar yürümüyodu kız bu nasıl iştir sisimi buldu :44:bunun muhakkak bi çözüm yolu vardır yaaa dur bi bizim komşu kızı savcı olcak seneye mezun bilir böçle şeyleri bi soralım diycem ama topikimiadam yaralama vardı evet o adam bendimyaa biz 2008de tartışma sonucu birbirimize girdik ben bağırıyorum diyede iteklendim kakıldım normal kavga işte ben o bana 2kere girişiyosa ben ona 10kere grişiyodum azmettirdim yani,çıldırttım adamı,,neyse ya nerdeyse dövüldüm diye madalya takcam adama
annem sağolsun hemen karakola götürdüşikayetçi ol dedi,ben istemeye istemeye oldum rapor aldık,fakat sonra işler ciddiye bince pişman oldum,sadece gözü korksun bidaha yapmasın diye şikayet etmiştim,sonunda barıştık mahkeme çağırdı,dedi bidaha aynı olay olursa 5ay hapsi işleme koyarım dedi temyiz yoluaaçık dedi,temyiz ettirdik oda ne 4yıl sonra kabul edilmedi diye celp geldi hala inanamıyorum böyle bişeyde içeri neden atarlarki,2bebemiz oldu bizim,, olayın üstüne yaa ne istediler bizden...
pazar günü ziyaret varmış 10da burda olun dedi,kardeşim arabayla götürcek yetişiriz inşallah,nevresim falan getirirsin yatamadım dün gece uyku girmedi gözüme dedi:26:
bi bilse ben sahura kadar oturdum,aklımdan bi dk gitmedi,dedim daha dün beraber sahur yapıyoduk bu diziye beraber bakıyoduk gülüyodukofyaa rüyamda sabaha kadar boğuştum kötü şeyler gördüm sanki,hatırlamıyorum ama,üzgün uyandım
evet ona telefonda üzgün olduğumu belli etmiyorum,geçicek aldırma sen onlara senin ağır bi suçun yokki çıkarsın hemen merak etme diyorum..ne desek boş onun ruh hali kötü şuan
güzel kızlar kendiyle barışık olmaz zaten ben de öyleyim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?