Göremedim ben seni hiç
ayy ne güzel ben de öyle olaydım yaisteyince herşeyi yapabilirim o konuda inatçıyım ama insanları analiz edemiyorum işte bi de saflık derecesinde herkese çok çabuk güvenip çabucak kırılıyorum seninle iyi anlaşırız ama koç-yay iyi dost olur
inşallah canım tek dileğim savcının değil içerdekilerinin yalancı çıkmasıBu ne böyle yaa hiç iyi bişey olmuyor valla. Çok üzüldüm canım benim.
İnşallah ordakilerin dediği gibi olmaz
inanamıyorum ya bu ülkede kadınlar dayak yiyip karakola gittiği için öldülürken bişey olmuyo da size mi denk gelmiş böyle bişeyhem o öldürülen kadınlara hem de size çok büyük haksızlık bu
yeni görüyorum ben bu yazıyı,işden güçten kafayı sıyırttımda ondan böleyimmutfak duvar ve dolapları siliyorum menemenliklerim vardı konserve şişelerden biri bozulmuş akmış ayy geberdim iyikide altı seriliydi balkon batmıştı yoksa dolabınaltına kadar giderdi aslında bu enerji diiil anlıycaan bu tamamen imdaaaaaaaaaaaaat çağrısı :84:
bende kendimle bi barışık olurum bi küs,ne yani ben güzel değilmiyimmgüzel kızlar kendiyle barışık olmaz zaten ben de öyleyim çünkü
ne desek boş yaa bu aile içi şeylerde şikayet olduğunda tek seferde asla davaya kadar yürümüyodu kız bu nasıl iştir sisimi buldu :44:bunun muhakkak bi çözüm yolu vardır yaaa dur bi bizim komşu kızı savcı olcak seneye mezun bilir böçle şeyleri bi soralım diycem ama topikimi
zde sanki bi avukatımız vardı yaa yanlış hatırlamıyosam.... kısss hanginizdini bakiiiim yoksa karapisimizmiydi?
Ay teşekkür ederim canım.Bende şaşırdım bian sen böyle deyince.
Normalde kendimle hiç barışık değilimdir de.
sanırım yaşça küçüksün benden(31)ama ben yaşımında alt yaşlarımında üst yaşlarımında dostluğuna açığımdırkoç burçları vefalı ve sadakatlidirde zaten yay en iyi anlaşdığım burç olup ardındanda oğlak gelirmiş
bende kendimle bi barışık olurum bi küs,ne yani ben güzel değilmiyimm
selam
trendyy gecmis olsun anacim
insallah hallolurrr
buda isze ders olsun bi daha uzmeyin bole kendinizi
su esinin sakladig videodan bisey ciktimi....
Kuaförüme çok güveniyorum o konuda açıkcasıO bozulmaz derse bozulmuyor gerçekten.
Daha önceki modellerde hiç başıma bişe gelmedi.İnşallah bundada bişey olmaz. :26:
Elbiseyi bende çok beğendim. Kızlaaaaaaaar dua edin ankara forever new de bulabileyim bunu.
bende görmek istiyorum ama
niye bişey yazmıyonuz neeennnn herkez iftar hazırlıklarınamı girdi,,ahanda bende kaçıyom,ne yiceksem artık iştahımda yok, ben bu iştahsızlıkla eşim çıkana kadar 50kilo olurum ,bi işe yarar bari içeri girmesii
Nolursa olsun bırakma diyeti falan. Şunu kabul etmeliyiz aniden kilo veremeyiz.
Öncelikle bunu kabullen hemen vermeyi düşünme. Şimdilik kendine 3 ay olarak süre ver. Alış buna.
Aslında bebeğin uyurken 25 dk bi Jillian yapabilsen süper olurdu da..
:niye birakma canim ya bak ben nerdeyse 1 seneyi gecti sanirsam halen umudum var
hem biz kadiniz kadin isteyince yapamayacagi sey yoktur
Sabah: 2 dilim uno denge light ekmek, yarım dilim yumurta, 6 zeytin, 1 dilim peynir, domates.
Ara: Yok.
Öğle: 4 y. kaşığı taze fasülye, 1 dilim uno denge light ekmek.
Ara: Yok.
Akşam: 4 y. kaşığı bezelye yemeği, 5-6 kaşık tavuklu pilav, 1 bardak şekersiz limonata.
İşte böyle kızlar, pilav fazla kaçtı evet kabulpilavı çıkarmam lazım hayatımdan, ama çok seviyorum ya, aslında yapmıyordum ama yeğenim bizde 7 yaşında ona besleyici olsun diye yaptım, öyle işte.
evet canım pilav harici gayet güzel sıkma canını olur öyleyeni gördüm daha bırakmak istediğini sakın duymıyım öyle şeyler bi daha çıtır olmadan mezun olmıcaz burdan
evet olmayaydı iyiydi o pilavneyse tamam canlarım bırakmıycam, nasıl geldiğimde hırslıydım yine öyle olcam
iyi olmaya çalışıyorum napiyim,ama olmuyo,her yeni gün duyduklarım dahada felaket acıtıyo beni,,savcı bizi kandırmış içeri girdikten sonra çıkamazsın demişler,içerde dedesinin kardeşiyle karşılaşmış s.amcası,o demiş burda sen gibi girenlerede savcı hemen çıkarsın demişler ama adamlar hala yatıyolar demiş,dün akşam aradı beni çok bitkin moralsiz bi sesi vardı,160 kişilik koğuşta kalıyomuş,heryer çok pis dedi yatakta yok herkez yerlerde yatıyomuş,bide akılsız kafamız nevresim falanda koymadık bavula,bugeceyi delirmeden atlatırsam iyidir dedi,çok üzüldüm benyaa,
bide üstüne üstlük savcı kandırmış bizi çıkmam imkansızmış vs.burda birsürü insan öyle dedi diyo,bugün öğlen yine aradı,dilekçe gönderdim ben dedi,sende yaz gönder cum.baş.savc.dedi yazdım gönderdim yarın teslim edilirmiş,abdullah güle yazdığım mektupta ulaşmış bugün öğrendim,nolur birinden yanıt gelsin hallolsun,nefes alamıyorum sanki,ne zormuş yaa,düşündükçe kafam ağrıyo,düşünmemeye çalışıyorum olmuyo canımyaa,kararsızlık çok zor,nolucak bu işin sonu......:26:ben eşimden bigün ayrı kalmadım 5yıldır,, çok koydu bu olay bana,en azından 5 ay olmasada 3ay yatarsın demişler içerdekiler,ama ben değil 3ay 1hafta onun olmıycanı düşünmek bile kahrediyo,nasıl atlatırım bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?