70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım yaşça küçüksün benden(31)ama ben yaşımında alt yaşlarımında üst yaşlarımında dostluğuna açığımdır koç burçları vefalı ve sadakatlidirde zaten yay en iyi anlaşdığım burç olup ardındanda oğlak gelirmiş

Bu ne böyle yaa hiç iyi bişey olmuyor valla. Çok üzüldüm canım benim.

İnşallah ordakilerin dediği gibi olmaz
inşallah canım tek dileğim savcının değil içerdekilerinin yalancı çıkması

yeni görüyorum ben bu yazıyı,kafayı yeme halleri haa,benim hergünüm böyle geçiyo,2 bebiş erkenden kalkar gider mutfağın oturma odasının altını üstüne getirirler azcık geç kalkan anne bide ne görsünakşama kadar onlarla uğraşsın dursun,hiçbişeye vakit kalmıyokiii
güzel kızlar kendiyle barışık olmaz zaten ben de öyleyim çünkü
bende kendimle bi barışık olurum bi küs,ne yani ben güzel değilmiyimm

evetyaa bende düşünyodum az önce bunu,gereği düşünüldü vardı avukatımız,ama girmiyo o,,ama bilmiyorumki ondan başkada biri varmıydı,,malum epey giremedim,yeni gelenlerden avukat varmış olabilir yani,,
ya sana rica etsem sorabilirmisin o komşu kızına biliyosun hikayeyi,belki bi fikir verir bilgisi varsaa:26:

selam
trendyy gecmis olsun anacim
insallah hallolurrr
buda isze ders olsun bi daha uzmeyin bole kendinizi
su esinin sakladig videodan bisey ciktimi....

18 yaşındayım bence de bak biz çok iyi anlaşcaz aha buraya yazıyorum

bende kendimle bi barışık olurum bi küs,ne yani ben güzel değilmiyimm

sen ennn güzelsin

selam
trendyy gecmis olsun anacim
insallah hallolurrr
buda isze ders olsun bi daha uzmeyin bole kendinizi
su esinin sakladig videodan bisey ciktimi....

canım açıklamıştım geçmişte,okumadın görmedin heralde,,kısadan söylemek gerekirse söylediği gibi bişey değilmiş,bi şarkıcı vardı t.ş. onu görmüşler dışarda burası küçük yer herkez tanıyo tabi kadını,arkadaşları gelin çekilelim demiş,hepsi tek tek yan yana fot çekinmişler,ben o kadından nefret ediyorum,şarkıcılığı bırakınca emlak yapıyomuştu,biz evararken yardımcı olmuştu ozaman tanışmıştık ama cıvık bişeydi hoşlnamadım,bide çarşıda gezerken şöyle bi bakmıştıda eve gelince kıyamet koparmıştım nasıl bakarsın sen ona diye,biliyo kızıcamı oyüzden saklamış,silmiş,neyseki dosyaları geri getirtim kendim,herşeyi ortaya çıkartmıştımki,ertesi gün celp geldi başka bi şoka daha girdiköyle işte..ammada kısadan anlattımyaa,olayı tümüyle yazmışım gene

O zaman sıkıntı yok canım çünkü cidden çok güzel bir model

bende görmek istiyorum ama

Ben de görmek istedimm şimdii,hem güzele bakmak sevaptır dimiii

Son düzenleme:
burak kut bu kadar sevimli miydi ya özellikle 1.35'teki gülümsemesi çok şeker

[video=youtube;nrCDBvT9GD0]http://www.youtube.com/watch?v=nrCDBvT9GD0[/video]

niye bişey yazmıyonuz neeennnn herkez iftar hazırlıklarınamı girdi,,ahanda bende kaçıyom,ne yiceksem artık iştahımda yok,ben bu iştahsızlıkla eşim çıkana kadar 50kilo olurum,bi işe yarar bari içeri girmesii

tamam canım, yeniden motive olmaya çalışıp devam edicem, sen evlen, bebeğin olsun görürüm ben 25 dk jilianı :)))))) o uyurken ben yemek, ütü, temizlik vs işler yapıyorum da şekerim, bahane değil tabi bunlar yapıladabilir, ama ben biterim ozaman :))))))))))))))))

:niye birakma canim ya bak ben nerdeyse 1 seneyi gecti sanirsam halen umudum var
hem biz kadiniz kadin isteyince yapamayacagi sey yoktur

doğru diyosun canım, çok teşekkür ederim ilgine, benim de var umudum artık :)))))))

Sabah
domates
peynir
5 zeytin
1 dilim kep.ekm
1 bardak şekersiz çay

Öğle
1 bardak şekersiz limonata

Akşam
3 köfte
salata
1 dilim kep.ekm

öğlen:1 tane yağsız krep, 2 dilim peynir, 3 zeytin, 1 bardak çay

ara: 1 algida twister (80 kkal), 1 şeftali
akşam: 1 kaşık kadar salata ve biraz yağsız tavuk ciğeri
1 fincan da kahve

Son düzenleme:
Sabah: 2 dilim uno denge light ekmek, yarım dilim yumurta, 6 zeytin, 1 dilim peynir, domates.

Ara: Yok.

Öğle: 4 y. kaşığı taze fasülye, 1 dilim uno denge light ekmek.

Ara: Yok.

Akşam: 4 y. kaşığı bezelye yemeği, 5-6 kaşık tavuklu pilav, 1 bardak şekersiz limonata.

İşte böyle kızlar, pilav fazla kaçtı evet kabul pilavı çıkarmam lazım hayatımdan, ama çok seviyorum ya, aslında yapmıyordum ama yeğenim bizde 7 yaşında ona besleyici olsun diye yaptım, öyle işte.

evet canım pilav harici gayet güzel sıkma canını olur öyle yeni gördüm daha bırakmak istediğini sakın duymıyım öyle şeyler bi daha çıtır olmadan mezun olmıcaz burdan

Son düzenleme:
evet canım pilav harici gayet güzel sıkma canını olur öyle yeni gördüm daha bırakmak istediğini sakın duymıyım öyle şeyler bi daha çıtır olmadan mezun olmıcaz burdan

evet olmayaydı iyiydi o pilav neyse tamam canlarım bırakmıycam, nasıl geldiğimde hırslıydım yine öyle olcam

Çok üzüldüm canim ya umarim tez zamanda kavusursunuz Rabbim bu güzel hayirli günler hatrina tez zamanda kavuştursun sizi çok dua et son 10 gün kadir gecesine denk gelir belki duan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…