70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler kizlar

Benim oglan cis desin diye ugrasiyorum ben bittim ama basardik galiba

Ben de bayramdan once ne yapsam kar diye kazanimi kocise aldirdim yavas yavas kisliklari yapmaya baslicam kismetse
Evlat yetistiryoruz iyisi olsun Organik olsun diye ugrasip duruyouz iste :/

Buradan da ayri kaldim bi kac gun neler yaptiniz bi bakim goz ucuyla

İyi geceler canım. Çok zoorrr o çiiş olayı valla.Allah sabır versin.Gerçi söyledikten sonrada ayrı bi dert.

Gene sürekli peşindesin. Çişim geldi diye dolancak peşinde bu seferde

selam canlarım köye gitmiştik 2 gündür giremedim geçmişe de bakamadım kusuruma bakmayın
yorgunum
ee sizden ne var ne yok

Trendy gecmis olsun canim

Ne acaip bi olay..
Esin zorla temyiz istettiriyor olabilir ihtimaliyle kabul gormemistir bence
Ne iyi ne kotu bilemedim..
4 yil sonra mi akillari baslarina gelmis? Sen hergun dayak yiyen bi kadin da olabilirdin devlete siginan 4 yilda nele yasamis olabilirdin...
Soylenebilecek cok laf var..
Bence cozum al alma sen ara haber bultenini vallahi haber olur bu olay.

Olay cozumlenir bence uzamaz fazla.
Esine de ilahi bi durtuk olsun bu olay da akilli davransin artik
Kaybedeceklerinin farkina varir.

İyi geceler canım. Çok zoorrr o çiiş olayı valla.Allah sabır versin.Gerçi söyledikten sonrada ayrı bi dert.

Ay hic sorma ya...
Klozet adaptorunu kullaniyoruz biz
Kaldir indir belim omur ilik soganim her bir kikirdagim ayri agriyo
İyi gelsin diye 8 oluyorum uyurken

Ama sonuc vericek gibi bakalim umutla dniyoruz

Ay hic sorma ya...
Klozet adaptorunu kullaniyoruz biz
Kaldir indir belim omur ilik soganim her bir kikirdagim ayri agriyo
İyi gelsin diye 8 oluyorum uyurken

Ama sonuc vericek gibi bakalim umutla dniyoruz

Eh hadi bakalım hayırlısı..Allah kolaylık versin canım sana.

Çok üzüldüm canim ya umarim tez zamanda kavusursunuz Rabbim bu güzel hayirli günler hatrina tez zamanda kavuştursun sizi çok dua et son 10 gün kadir gecesine denk gelir belki duan
amin canım çok dua ediyorum ama inşallah kabul olur(

benim oğlan 22 aylıkken çözmüştük çiş kaka olayını fakat bu kız sırf evde düzen yok taşıncak etycez diye erteşleye erteleye 26aylık oldu hala uğraşıyorum,,yapıyo oturağa,söylüyo ama ben üşeniyorum bez takıyorum evde altında don olmıycak cıbıl cıbıl dolaşıcak anca öyle aklına geliyo oturağa gidip çiş yapmak,ama altında bişey olsun unutuyo bez var sanıyo sanırım, bırakıyobu stresle uğraş dur giy çıkar giy çıkar
çıplakta dolaştıramıyorumki tüm gün sokağa in çık inçık zor oluyo bi giydir bi çıkar,en iyisi biraz daha ertelemek bu işi

kız eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyon valla,eğer bu dilekçelerde işe yaramazsa haber bari edeyim belki bi işe yarar,devlette yaptığından utanır rezi olur
eşimin içeri girmesinin tek artı yönünü bende öyle düşünüyorum azcık ders alsında daha dikkatli davransın bana karşı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…