70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bu günkü menümü yazayım

sahurda 2 el kadar bazlama peynir domates kavun bol su

iftarda 3 kaşık çorba avuç içi miktarında pide bir küçük tabak ali nazik salata

ara 1 elma küçük biraz ayçiçeği çıtladım

3 litre su nasılım kızlar :18::18::18::18:

nasılsınız kızlar ben dün cenazedeyken gören bütün akrabalar ne kadar zayıflamışsın dediler sonra kayınvalidemin komşuları ay çok stres yaptım geri kilo alırsam diye :18::18::18::18:en son eltim daha zayıflama benden zayıf olma dedi o diyet yapamıyomuşda ben ondan zayıf olmuycakmışım

akşamki çekirdek hariç olmuş fena değil canım,,fakat çekirdek ne kadar az olursa olsun hiçte masum değil,100grmında dünya kalori var,e bide akşam çitlediğin için direk vücuda yağ oluyo erimiyoo

iyi iyi çatlasınlar,böylelikle insana daha çok moral oluyo gaza geliyoo

canım çekirdek değil hani kavrulmamış ayçekirdeği oluyo ya ondan köylü pazarından aldım

çatlıycaklar tabikisi diyet yapıversinler bi zahmet artıkın

Zayıfla zayıflaa şeker. İyice çatlasınlar

canım çekirdek değil hani kavrulmamış ayçekirdeği oluyo ya ondan köylü pazarından aldım

çatlıycaklar tabikisi diyet yapıversinler bi zahmet artıkın

farketmiyo ocanım,,al bak ispatı bilgin olsun dikkatli tükeeeeeett

BESİN DEĞERLERİ 100 gr. kabuklu ayçiçeğinin içerdiği besin değerleri şunlardır:

528 kalori;
465 gr. yağ (linoleik asit ve doymamış yağlar);
214 gr. lif: l 4 mgr. B1 vitamini ve 392 mgr. E vitamini.

AY ÇEKİRDEĞİ (BESİN DEĞERLERİ)

Adı.............: Ay çekirdeği
Ağırlık gr....: 100
Protein......: 24
Karbonhidrat: 19,9
Yağ…........: 47,3
Kolestrol...: -
Kalori….....: 560

ayçiçeği olmamış
onun dışında güzel

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısnz ? zayıflamaya karar verdim ve burda gördüm ki birbirinize destek veriyorsunuz, benim de desteğe ihtiyacım var. herkes gibi yemesini çok seviyorum. aç olmasam bile canım yemek yemek istiyor bu konuda sizinde sorunlarınız oldu mu? olduysa naptınızz yardımcı olrsnz sevinirm:)

Bugun jillianin 7.gunundeydim dayanamyip olculerimi aldim ve; bel, kol ve alt bacakta bi farklilik yok ama gobek/simit bolgesinde 2 cm, kalcadan 2 cm, bacaktan da 1 cm incelme var. Yanlis mi olctum diye tekrar tekrar baktim yok dogruydu

Hoşgeldin aramıza canım Bu sorunun çözümü sende bitiyor.

Kendini tutmaktan zayıflamaya tam anlamıyla karar vermekten başka yolu yok ne yazıkki.

Buraya yediklerini yazmalsın hergün. Buraya yazacağın için biraz kendini dizginlemiş olursun.

Bugun jillianin 7.gunundeydim dayanamyip olculerimi aldim ve; bel, kol ve alt bacakta bi farklilik yok ama gobek/simit bolgesinde 2 cm, kalcadan 2 cm, bacaktan da 1 cm incelme var. Yanlis mi olctum diye tekrar tekrar baktim yok dogruydu

Oww canım süper bi haftada oldukça iyi ölçüler. Bi ay yapsan bir iki beden düşülür heralde. :26:

Kızlar ben yatıyorum herkese iyi geceler...

Yarın doktora gideceğim çok endişeliyim. İki haftadır ağır bir biçimde regl oluyorum.

Artık halsizlik falan başladı endişelendim. Erken yatayım o yüzden.

ay heyecan yaptim tekrar 38 beden olmayi o kadar cok istiyorum kii. Bu arada gecmis olsun canim umarim onemli bisey cikmaz

hoşgeldin canım,,buraya taldıkça sende az yemeği ve sağlıklı beslenmeyi öğreniceksin

geçmiş olsun canım,yarın haberdar et bizide,inşallah bişey çıkmaz,2hafta ne demek yaa:18:

günaydınnnnnnnnnn gününüz aydın olur inşşşşşşşşşşş
dünkü menü

İftar:
1 kase mercimek çorba az bişe kıtır ekmekle
2 dilim pide
domates salatalık peynir
az bişide patetes kızartma

Ara:
3 hurma

Sahur:
Yok

İftar fazla kaçtığı için sahur yapmadım kızlar.eeeeeee nasıl menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…