Peki madem sen çok üzülme de gerisini boşver
Selam şekercim. Kendi adıma cevaplayayım bende bi değişiklik yok
Sen nasılsın köyde boğazını tuttun inşallah
akşamki çekirdek hariç olmuş fena değil canım,,fakat çekirdek ne kadar az olursa olsun hiçte masum değil,100grmında dünya kalori var,e bide akşam çitlediğin için direk vücuda yağ oluyo erimiyooben bu günkü menümü yazayım
sahurda 2 el kadar bazlama peynir domates kavun bol su
iftarda 3 kaşık çorba avuç içi miktarında pide bir küçük tabak ali nazik salata
ara 1 elma küçük biraz ayçiçeği çıtladım
3 litre su nasılım kızlar :18::18::18::18:
nasılsınız kızlar ben dün cenazedeyken gören bütün akrabalar ne kadar zayıflamışsın dediler sonra kayınvalidemin komşuları ay çok stres yaptım geri kilo alırsam diye :18::18::18::18:en son eltim daha zayıflama benden zayıf olma dedi o diyet yapamıyomuşda ben ondan zayıf olmuycakmışım
akşamki çekirdek hariç olmuş fena değil canım,,fakat çekirdek ne kadar az olursa olsun hiçte masum değil,100grmında dünya kalori var,e bide akşam çitlediğin için direk vücuda yağ oluyo erimiyoo
iyi iyi çatlasınlar,böylelikle insana daha çok moral oluyo gaza geliyoo
nasılsınız kızlar ben dün cenazedeyken gören bütün akrabalar ne kadar zayıflamışsın dediler sonra kayınvalidemin komşuları ay çok stres yaptım geri kilo alırsam diye :18::18::18::18:en son eltim daha zayıflama benden zayıf olma dedi o diyet yapamıyomuşda ben ondan zayıf olmuycakmışım
canım çekirdek değil hani kavrulmamış ayçekirdeği oluyo ya ondan köylü pazarından aldım
çatlıycaklar tabikisi diyet yapıversinler bi zahmet artıkın
ben bu günkü menümü yazayım
sahurda 2 el kadar bazlama peynir domates kavun bol su
iftarda 3 kaşık çorba avuç içi miktarında pide bir küçük tabak ali nazik salata
ara 1 elma küçük biraz ayçiçeği çıtladım
3 litre su nasılım kızlar :18::18::18::18:
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısnz ?zayıflamaya karar verdim ve burda gördüm ki birbirinize destek veriyorsunuz, benim de desteğe ihtiyacım var. herkes gibi yemesini çok seviyorum. aç olmasam bile canım yemek yemek istiyor bu konuda sizinde sorunlarınız oldu mu? olduysa naptınızz yardımcı olrsnz sevinirm:)
Bugun jillianin 7.gunundeydim dayanamyip olculerimi aldim ve; bel, kol ve alt bacakta bi farklilik yok ama gobek/simit bolgesinde 2 cm, kalcadan 2 cm, bacaktan da 1 cm incelme var. Yanlis mi olctum diye tekrar tekrar baktim yok dogruydu
Hoşgeldin aramıza canımBu sorunun çözümü sende bitiyor.
Kendini tutmaktan zayıflamaya tam anlamıyla karar vermekten başka yolu yok ne yazıkki.
Buraya yediklerini yazmalsın hergün. Buraya yazacağın için biraz kendini dizginlemiş olursun.
Oww canım süper bi haftada oldukça iyi ölçüler. Bi ay yapsan bir iki beden düşülür heralde. :26:
ay heyecan yaptim tekrar 38 beden olmayi o kadar cok istiyorum kii. Bu arada gecmis olsun canim umarim onemli bisey cikmaz
hoşgeldin canım,,buraya taldıkça sende az yemeği ve sağlıklı beslenmeyi öğreniceksinmerhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısnz ?zayıflamaya karar verdim ve burda gördüm ki birbirinize destek veriyorsunuz, benim de desteğe ihtiyacım var. herkes gibi yemesini çok seviyorum. aç olmasam bile canım yemek yemek istiyor bu konuda sizinde sorunlarınız oldu mu? olduysa naptınızz yardımcı olrsnz sevinirm:)
Bugun jillianin 7.gunundeydim dayanamyip olculerimi aldim ve; bel, kol ve alt bacakta bi farklilik yok ama gobek/simit bolgesinde 2 cm, kalcadan 2 cm, bacaktan da 1 cm incelme var. Yanlis mi olctum diye tekrar tekrar baktim yok dogruydu
Kızlar ben yatıyorum herkese iyi geceler...
Yarın doktora gideceğim çok endişeliyim. İki haftadır ağır bir biçimde regl oluyorum.
Artık halsizlik falan başladı endişelendim. Erken yatayım o yüzden.
Saol canım umarım çıkmaz. Gözüme uyku girmiyor çok tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?