Günaydın şekerler...
Ben çıkıyorum gidiyorum hastaneye
Ayh canım nasıl dayanacaksın tüm gün, Ramazan ayında böyle yapmasan iyi olurdu. 17 saat normalde, sen bir de sahur da yapmadıysan 24 saat nerdeyse aç kalacaksın, ama olmaz ki. Lütfen kendine böyle yapma, önemli olan kilo almamak olsun amacımız Ramazan'da, sonra veririz kilolarımızı. Akşama kadar nasıl dayanacaksın şimdi, ben yapmazdım, yapamazdım.günaydınnnnnnnnnngününüz aydın olur inşşşşşşşşşşş
dünkü menü
İftar:
1 kase mercimek çorba az bişe kıtır ekmekle
2 dilim pide
domates salatalık peynir
az bişide patetes kızartma
Ara:
3 hurma
Sahur:
Yok
İftar fazla kaçtığı için sahur yapmadım kızlar.eeeeeee nasıl menü
Ayh canım nasıl dayanacaksın tüm gün, Ramazan ayında böyle yapmasan iyi olurdu. 17 saat normalde, sen bir de sahur da yapmadıysan 24 saat nerdeyse aç kalacaksın, ama olmaz ki. Lütfen kendine böyle yapma, önemli olan kilo almamak olsun amacımız Ramazan'da, sonra veririz kilolarımızı. Akşama kadar nasıl dayanacaksın şimdi, ben yapmazdım, yapamazdım.
günaydınnnnnnnnnngününüz aydın olur inşşşşşşşşşşş
dünkü menü
İftar:
2 dilim pide
domates salatalık peynir
Ara:
3 hurma
Sahur:
Yok
kız iftarın fazla değil keşke yapaydınnn sahurunu
günaydınnnnnnnnnngününüz aydın olur inşşşşşşşşşşş
dünkü menü
İftar:
2 dilim pide
domates salatalık peynir
Ara:
3 hurma
Sahur:
Yok
Günaydın şekerler...
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısnz ?zayıflamaya karar verdim ve burda gördüm ki birbirinize destek veriyorsunuz, benim de desteğe ihtiyacım var. herkes gibi yemesini çok seviyorum. aç olmasam bile canım yemek yemek istiyor bu konuda sizinde sorunlarınız oldu mu? olduysa naptınızz yardımcı olrsnz sevinirm:)
bugün sabah tartıda 63.400ü gördümmmm yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:111:
menünü beğendim ben Gamze
normal günlerde olsak kızartma cıss der bir deyapardım ama Ramazan'da abartmadıkça hoş görüyorum ben öyle şeyleri.
bu arada ben de sahur yapamayanlardanım, ne zaman sahurda yesem feci susuyor ve acıkıyorum. sahurda bol bol su içiyorum ben.
hadi Esin iyi haberlerle gel canım, geçmiş olsun bu arada
hoşgeldin
Özlem, hadi gözün aydın canım. kaç kiloydun öncesinde?
insallah canimesınnnn cım ınsl..genelde oyle oluyor ama senler uzakıkca olurmu bılmıyorumm
suzıcımmm sagolasın ınsl..hepberaber mutlu huzurlu saglık lı bebıslı seneler gecırrız ınsl
hic sorma huysuz herkesi bozmusaynen ben de bayılıyorum onaeski halinden eser yok hiperaktif bi canavar çıktı içinden ama normal değil mi erol evgini bile bozdular
diyom unutkanlik var bende diyeVallahi göbek var bende var ama üsttten geçen tüller kamufle eder diye düşündüm :26:
Bi deneyim bakayım ya insanları fikirleni alırım foto da çektiririm burda paylaşırım.
Çok sağol şekerciiim. Bi ayakkabı kaldı fikrimin olmadığı ben yüksek topuk istiyorum ama boyum sevdiceği geçiyo öyle
Şeker ablamın düğünü değildi o kardeşimin nişanıydı sende evlendirdin hemen ama aaa. Önce biz evlencez inşallah
çok hoş bi anı kalmış,tebessüm ettirdin beniii,,topikte yalnız kalmak işe yarıyo demek...devamını bekliyoruz topikçeee
ah ah tugbis dün biraz uzanayim dedim eve gidince telefondan yazdiklarini okudum yatagin icinde agladimiyi olmaya çalışıyorum napiyim,ama olmuyo,her yeni gün duyduklarım dahada felaket acıtıyo beni,,savcı bizi kandırmış içeri girdikten sonra çıkamazsın demişler,içerde dedesinin kardeşiyle karşılaşmış s.amcası,o demiş burda sen gibi girenlerede savcı hemen çıkarsın demişler ama adamlar hala yatıyolar demiş,dün akşam aradı beni çok bitkin moralsiz bi sesi vardı,160 kişilik koğuşta kalıyomuş,heryer çok pis dedi yatakta yok herkez yerlerde yatıyomuş,bide akılsız kafamız nevresim falanda koymadık bavula,bugeceyi delirmeden atlatırsam iyidir dedi,çok üzüldüm benyaa,
bide üstüne üstlük savcı kandırmış bizi çıkmam imkansızmış vs.burda birsürü insan öyle dedi diyo,bugün öğlen yine aradı,dilekçe gönderdim ben dedi,sende yaz gönder cum.baş.savc.dedi yazdım gönderdim yarın teslim edilirmiş,abdullah güle yazdığım mektupta ulaşmış bugün öğrendim,nolur birinden yanıt gelsin hallolsun,nefes alamıyorum sanki,ne zormuş yaa,düşündükçe kafam ağrıyo,düşünmemeye çalışıyorum olmuyo canımyaa,kararsızlık çok zor,nolucak bu işin sonu......:26:ben eşimden bigün ayrı kalmadım 5yıldır,, çok koydu bu olay bana,en azından 5 ay olmasada 3ay yatarsın demişler içerdekiler,ama ben değil 3ay 1hafta onun olmıycanı düşünmek bile kahrediyo,nasıl atlatırım bilmiyorum...
yine mi koc yinemihepiniz napanız bakiim işte bu benim koç burcu kırmızı ateş dans ve savaş o la lagizemin kadını kıskanç arslan burcunun liderlikteki yegane rakibi diycem ama koçun tek rakibi var oda hiçkimse
ayy hic sorma o benim platonik askimdin babyface yüzüyleburak kut bu kadar sevimli miydi yaözellikle 1.35'teki gülümsemesi çok şeker
[video=youtube;nrCDBvT9GD0]http://www.youtube.com/watch?v=nrCDBvT9GD0[/video]
birlikde olacak baska cagresi yok sekertamam canım, yeniden motive olmaya çalışıp devam edicem, sen evlen, bebeğin olsun görürüm ben 25 dk jilianı :)))))) o uyurken ben yemek, ütü, temizlik vs işler yapıyorum da şekerim, bahane değil tabi bunlar yapıladabilir, ama ben biterim ozaman :))))))))))))))))
doğru diyosun canım, çok teşekkür ederim ilgine, benim de var umudum artık :)))))))
hadi bakalim canim ciss dedikce kosturmalar basliyor demekİyi geceler kizlar
Benim oglan cis desin diye ugrasiyorum ben bittim ama basardik galiba
Ben de bayramdan once ne yapsam kar diye kazanimi kocise aldirdim yavas yavas kisliklari yapmaya baslicam kismetse
Evlat yetistiryoruz iyisi olsun Organik olsun diye ugrasip duruyouz iste :/
Buradan da ayri kaldim bi kac gun neler yaptiniz bi bakim goz ucuyla
dün bende fenerin macini izledimBu da ne demek böyleeeee...Şeker ben dışarı çıkmıştım zaten geldim maç vardı maç izledimm.
Daha yeni geliyorum pc başına.
betülümmm hosgeldin tatlimselam canlarım köye gitmiştik 2 gündür giremedim geçmişe de bakamadım kusuruma bakmayın
yorgunum
ee sizden ne var ne yok
deymeyen insanlar icin üzülme tatlimtamam ya kızmayınarkadaşımla kavga ettiğimden beri böyleyim psikolojimi bozdu pislik insan
bence haberlere cikma tugbis :18: esinin ailesi falan bilmiyor dedin ozaman sade esinin ailesi degil herkes ögrenir :26:amin canım çok dua ediyorum ama inşallah kabul olur(
benim oğlan 22 aylıkken çözmüştük çiş kaka olayını fakat bu kız sırf evde düzen yok taşıncak etycez diye erteşleye erteleye 26aylık oldu hala uğraşıyorum,,yapıyo oturağa,söylüyo ama ben üşeniyorum bez takıyorumevde altında don olmıycak cıbıl cıbıl dolaşıcak anca öyle aklına geliyo oturağa gidip çiş yapmak,ama altında bişey olsun unutuyo bez var sanıyo sanırım, bırakıyo bu stresle uğraş dur giy çıkar giy çıkar
çıplakta dolaştıramıyorumki tüm gün sokağa in çık inçık zor oluyo bi giydir bi çıkar,en iyisi biraz daha ertelemek bu işi
kız eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyon valla,eğer bu dilekçelerde işe yaramazsa haber bari edeyim belki bi işe yarar,devlette yaptığından utanır rezi olur
eşimin içeri girmesinin tek artı yönünü bende öyle düşünüyorum azcık ders alsında daha dikkatli davransın bana karşı
yola devam ozaman eltini catlatalimnasılsınız kızlar ben dün cenazedeyken gören bütün akrabalar ne kadar zayıflamışsın dediler sonra kayınvalidemin komşuları ay çok stres yaptım geri kilo alırsam diye :18:en son eltim daha zayıflama benden zayıf olma dedi o diyet yapamıyomuşda ben ondan zayıf olmuycakmışım
hosgeldin canimmerhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısnz ?zayıflamaya karar verdim ve burda gördüm ki birbirinize destek veriyorsunuz, benim de desteğe ihtiyacım var. herkes gibi yemesini çok seviyorum. aç olmasam bile canım yemek yemek istiyor bu konuda sizinde sorunlarınız oldu mu? olduysa naptınızz yardımcı olrsnz sevinirm:)
Bugun jillianin 7.gunundeydim dayanamyip olculerimi aldim ve; bel, kol ve alt bacakta bi farklilik yok ama gobek/simit bolgesinde 2 cm, kalcadan 2 cm, bacaktan da 1 cm incelme var. Yanlis mi olctum diye tekrar tekrar baktim yok dogruydu
Kızlar ben yatıyorum herkese iyi geceler...
Yarın doktora gideceğim çok endişeliyim. İki haftadır ağır bir biçimde regl oluyorum.
Artık halsizlik falan başladı endişelendim. Erken yatayım o yüzden.
esincim insallah kötü birsey yoktur seni bekliyoruz tatlim :26:Günaydın şekerler...
günaydin gamzemgünaydınnnnnnnnnngününüz aydın olur inşşşşşşşşşşş
dünkü menü
İftar:
2 dilim pide
domates salatalık peynir
Ara:
3 hurma
Sahur:
Yok
günaydin canim amin insallahHerkese günaydınlarrr,
Dertlilere deva, hastalara şifa versin Rabbim. Mübarek Ramazan ayında herkesin dualarının kabul olduğu bir gün olsun inşallah. Hep beraber, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve zayıf kızçeler olalaım inşallah.
ramazani atlatalim gamzem insallah devamini getireceksinbu yeme hali beni çok mutsuz etti dokunsanız ağlayacak durumdayım
kenimi durduramıyorumhalbuki gayet iradeliydim kendime söz geçiriyordum
ne olduysa oldu bi anda yine eski günlerime döndüm.yedikçe kendimi çirkin hissediyorum
ramazanı hayırlısıyla bi atlatırsam yine diyetime devam ederim inşyoksa halim vahim çok mutsuzum
bugün sabah tartıda 63.400ü gördümmmm yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:111:
avatardaki senin kizinmi canim ya cok tatli seyben dün çorba tavuklu patlıcan yemgı ıkı patates ıkı kofte(fırında) yedım cok kuck bır pıde yedım fazla mı oldu bılmıyorum gece sahur yapmadım zaten aksam da sporumu yaptım ben kilo bildirimini yarın iftardan önce yapacağım ıns kızlar bugun dısardayız
Bence konus canim olumlu dunyada icinde kalan laflar icini aklini megul eder insanin ne gerek vartelefonda mesajla laf söyledi cevap verecek hal bile bırakmadı valla
E yani..amin canım çok dua ediyorum ama inşallah kabul olur(
benim oğlan 22 aylıkken çözmüştük çiş kaka olayını fakat bu kız sırf evde düzen yok taşıncak etycez diye erteşleye erteleye 26aylık oldu hala uğraşıyorum,,yapıyo oturağa,söylüyo ama ben üşeniyorum bez takıyorumevde altında don olmıycak cıbıl cıbıl dolaşıcak anca öyle aklına geliyo oturağa gidip çiş yapmak,ama altında bişey olsun unutuyo bez var sanıyo sanırım, bırakıyo bu stresle uğraş dur giy çıkar giy çıkar
çıplakta dolaştıramıyorumki tüm gün sokağa in çık inçık zor oluyo bi giydir bi çıkar,en iyisi biraz daha ertelemek bu işi
kız eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyon valla,eğer bu dilekçelerde işe yaramazsa haber bari edeyim belki bi işe yarar,devlette yaptığından utanır rezi olur
eşimin içeri girmesinin tek artı yönünü bende öyle düşünüyorum azcık ders alsında daha dikkatli davransın bana karşı
Jillian mukemmel bi egzersiz verim almamak duzenli yapilirsa mumkun degil..Bugun jillianin 7.gunundeydim dayanamyip olculerimi aldim ve; bel, kol ve alt bacakta bi farklilik yok ama gobek/simit bolgesinde 2 cm, kalcadan 2 cm, bacaktan da 1 cm incelme var. Yanlis mi olctum diye tekrar tekrar baktim yok dogruydu
Canim senin boyun kac bmi az kiloda cok durunca merak ettimkız iftarın fazla değil keşke yapaydınnn sahurunu
keske yiyipde yatsaydin ama nerden bilcen :26: buraya takilinca ister istemez yemek geliyor insanin aklina burasi biraz serin türkiye sicakdir simdi insan susuyor aklina baska birseyler getir canimyok canım benim değil o tatlı şey :)) sahura uyanamadık bayılcam bugun aclıktan
keske yiyipde yatsaydin ama nerden bilcen :26: buraya takilinca ister istemez yemek geliyor insanin aklina burasi biraz serin türkiye sicakdir simdi insan susuyor aklina baska birseyler getir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?