70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayh canım nasıl dayanacaksın tüm gün, Ramazan ayında böyle yapmasan iyi olurdu. 17 saat normalde, sen bir de sahur da yapmadıysan 24 saat nerdeyse aç kalacaksın, ama olmaz ki. Lütfen kendine böyle yapma, önemli olan kilo almamak olsun amacımız Ramazan'da, sonra veririz kilolarımızı. Akşama kadar nasıl dayanacaksın şimdi, ben yapmazdım, yapamazdım.

Herkese günaydınlarrr,
Dertlilere deva, hastalara şifa versin Rabbim. Mübarek Ramazan ayında herkesin dualarının kabul olduğu bir gün olsun inşallah. Hep beraber, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve zayıf kızçeler olalaım inşallah.

bu yeme hali beni çok mutsuz etti dokunsanız ağlayacak durumdayım
kenimi durduramıyorum halbuki gayet iradeliydim kendime söz geçiriyordum
ne olduysa oldu bi anda yine eski günlerime döndüm.yedikçe kendimi çirkin hissediyorum
ramazanı hayırlısıyla bi atlatırsam yine diyetime devam ederim inş yoksa halim vahim çok mutsuzum

Cnm ben genelde sahursuz tutarım alışkınım ama ona rağmen kilo alıyorum hızla çok üzülüyorum
kıyafetlerim dar gelmeye başladı yine

kız iftarın fazla değil keşke yapaydınnn sahurunu

ben dün çorba tavuklu patlıcan yemgı ıkı patates ıkı kofte(fırında) yedım cok kuck bır pıde yedım fazla mı oldu bılmıyorum gece sahur yapmadım zaten aksam da sporumu yaptım ben kilo bildirimini yarın iftardan önce yapacağım ıns kızlar bugun dısardayız

menünü beğendim ben Gamze
normal günlerde olsak kızartma cıss der bir de yapardım ama Ramazan'da abartmadıkça hoş görüyorum ben öyle şeyleri.

bu arada ben de sahur yapamayanlardanım, ne zaman sahurda yesem feci susuyor ve acıkıyorum. sahurda bol bol su içiyorum ben.

Günaydın şekerler...

Ben çıkıyorum gidiyorum hastaneye

hadi Esin iyi haberlerle gel canım, geçmiş olsun bu arada

hoşgeldin

bugün sabah tartıda 63.400ü gördümmmm yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:111:

Özlem, hadi gözün aydın canım. kaç kiloydun öncesinde?

bende sahurda yiyince çok acıkıyorum kuzu.gerçide şimdide çok açım ama

günaydin sekerler

esınnnn cım ınsl..genelde oyle oluyor ama senler uzakıkca olurmu bılmıyorumm

suzıcımmm sagolasın ınsl..hepberaber mutlu huzurlu saglık lı bebıslı seneler gecırrız ınsl
insallah canim avatardeki foto sizin dügün fotografinizmi suzim ya ne güzel yüzün var cok güzel cikmis foto
aynen ben de bayılıyorum ona eski halinden eser yok hiperaktif bi canavar çıktı içinden ama normal değil mi erol evgini bile bozdular
hic sorma huysuz herkesi bozmus
diyom unutkanlik var bende diye hem ne diye nisanlanmis senden önce
çok hoş bi anı kalmış,tebessüm ettirdin beniii,,topikte yalnız kalmak işe yarıyo demek...devamını bekliyoruz topikçeee

ah ah tugbis dün biraz uzanayim dedim eve gidince telefondan yazdiklarini okudum yatagin icinde agladim senin icin üzüldüm kendi yasadiklarim geldi aklima agladim durdum benim esimde arkadasi olaya karismisdin mahkeme ye cikana kadar 1 ay hapisde yatmisdin haftada 2 kere gidiyordum ziyaretine sonra mahkemede aklandi ama 1 ay yatmis oldu insallah sende atlatirsin canim benim
gerci kuzu gibi olmusdun melek gibi ama kisa sürdü melekligi
hepiniz napanız bakiim işte bu benim koç burcu kırmızı ateş dans ve savaş o la la gizemin kadını kıskanç arslan burcunun liderlikteki yegane rakibi diycem ama koçun tek rakibi var oda hiçkimse
yine mi koc yinemi esim koc en iyi arkadasim koc koclarin arasinda kaldim bende aslanim
burak kut bu kadar sevimli miydi ya özellikle 1.35'teki gülümsemesi çok şeker

[video=youtube;nrCDBvT9GD0]http://www.youtube.com/watch?v=nrCDBvT9GD0[/video]
ayy hic sorma o benim platonik askimdin babyface yüzüyle birde mustafa sandala asikdim
birlikde olacak baska cagresi yok seker
hadi bakalim canim ciss dedikce kosturmalar basliyor demek
Bu da ne demek böyleeeee...Şeker ben dışarı çıkmıştım zaten geldim maç vardı maç izledimm.

Daha yeni geliyorum pc başına.
dün bende fenerin macini izledim oglis tuturdu illa fenerin formasini giycem diye bugün formayla gitti nekadar asilamissam ogliside esim gs li ama oglis benim takimi tutuyo
selam canlarım köye gitmiştik 2 gündür giremedim geçmişe de bakamadım kusuruma bakmayın
yorgunum
ee sizden ne var ne yok
betülümmm hosgeldin tatlim
tamam ya kızmayın arkadaşımla kavga ettiğimden beri böyleyim psikolojimi bozdu pislik insan
deymeyen insanlar icin üzülme tatlim
bence haberlere cikma tugbis :18: esinin ailesi falan bilmiyor dedin ozaman sade esinin ailesi degil herkes ögrenir :26:
yola devam ozaman eltini catlatalim
hosgeldin canim
Bugun jillianin 7.gunundeydim dayanamyip olculerimi aldim ve; bel, kol ve alt bacakta bi farklilik yok ama gobek/simit bolgesinde 2 cm, kalcadan 2 cm, bacaktan da 1 cm incelme var. Yanlis mi olctum diye tekrar tekrar baktim yok dogruydu

Günaydın şekerler...

Ben çıkıyorum gidiyorum hastaneye
esincim insallah kötü birsey yoktur seni bekliyoruz tatlim :26:
günaydin gamzem
günaydin canim amin insallah
ramazani atlatalim gamzem insallah devamini getireceksin
bugün sabah tartıda 63.400ü gördümmmm yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:111:
tebrikler tatlim
avatardaki senin kizinmi canim ya cok tatli sey

dünkü menümü de yazayim

ya kizlar isterseniz menü yazmayayim cünkü menü menüye benzemiyor

oruc bitsin cünkü evde yemek yapinca ister istemez bende yiyorum

sabah: 1 yogurt

öglen: 1 nektarin
isarkadasi 1 dondurma verdi dogum gününe hediye aldik diye
aksam: 1 tabak yogurtlu makarna yagsiz (esime kiyma soslu yaptim oglise yumurtali bende yogurtlu yedim )

gündüz yemiyorum aksam beraberce yiyelim diye birde vucutum alisdi orucdan sanirsam istemiyor

bugün tartildim 73.9

telefonda mesajla laf söyledi cevap verecek hal bile bırakmadı valla
Bence konus canim olumlu dunyada icinde kalan laflar icini aklini megul eder insanin ne gerek var
Gorusmicm diyosun e daha rahat agzina geleni soyle rahatla bence
Ben hic tutamam icimde bisey
E yani..
Kizin tuvaletine takilma canim elbet ogrenicekler yani..
Hem kizlar daha kolay ogrenir derler sen duZenini bi oturt da sonrasi gelir
Bugun jillianin 7.gunundeydim dayanamyip olculerimi aldim ve; bel, kol ve alt bacakta bi farklilik yok ama gobek/simit bolgesinde 2 cm, kalcadan 2 cm, bacaktan da 1 cm incelme var. Yanlis mi olctum diye tekrar tekrar baktim yok dogruydu
Jillian mukemmel bi egzersiz verim almamak duzenli yapilirsa mumkun degil..
Ramazan bitsin kismetse bakicaz

kız iftarın fazla değil keşke yapaydınnn sahurunu
Canim senin boyun kac bmi az kiloda cok durunca merak ettim

keske yiyipde yatsaydin ama nerden bilcen :26: buraya takilinca ister istemez yemek geliyor insanin aklina burasi biraz serin türkiye sicakdir simdi insan susuyor aklina baska birseyler getir canim

midem öyle kazınıyorkı getıremıyorum dun ıftara davetlıydık ıyı yedım ıftarda aksam gelınce spor yaptım su ıctım dus alıp yattım ama ne yatıs ısıklar acık uyuyaklmısm esım de gelmıs uyuyakalms yanımda bır kalktım 5.40 ısıklar acık sahur kacmıs :18::18: sımdı dusunuyorumda ramazandan sonra dıyet kolay gelıcek ıns sureklı ara öğün var diyette en azından bıseyler ıcmek bıle ıyı gelıyor ınsana ...bakalım merak edıyorum tartılmıcam yarına kadar yarın aksam paylasırım ıns gıtmıstır kılocuklar bayrama kaar erımelıyım :) Turkıye sıcak evet ama bugun allhatan serın ıstnbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…