70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım kilolarımızdan kurtulucaz tabiikşi hatta sen daha bile sanslısın zaten bünyen uzun zamn zayıf bi vucuda alışkın bi de emziriyosan vucudun eski haline çok cabuk ulasacaktır az bi dikkat et yeterr

bu arada bugünki yediklerimi yazayım

sabah 3 kayısı ve suyu

kahvaltı : 2 dilim uno lıght
k.k kadar peynir
domates,salatalık
2 ad yeşil biber,marul,maydonoz

ara : yok

öğle : 4 kaşık kıymalı patates oturtma
1 kase yoğurt

ara : 1 tabak kiraz

şu ana kadar 3 litre suyum bitmek üzere ( 1 bardak kaldı)
2 kupada yeşil çay içtim
birazdan yine yapıcam

akşam : peynirli salata yapmayı düşünüyorum

kiraz canım süpersin bende yiyerek zayıflayanlardanım he he şakada çidden geçen sene tam 2 ayda 12 kilo vermiştim ya sürekli yemiştim ve spor ama bayağı bi spor sağ dizi menüsküs sanırm 5 günden beride ağrımaya başladı tekrar bende sözde bantda yürücektim canım açık büfe olayına gelince yaz ortaladı bendaha 3 kere gidiyom yanidaha bunun eşlerle olanı var tekrar kızlarla olanı var sonra sadece eşimle başbaşa olanı var yani ramazan gelmeden bi 3 tur daha var en az zeynep canım bebişin iyi olmasına çok sevindim bizler içinde mutlaka öp onu koklaya koklaya şeçil şeçil canım görümcem tam özdileğin arkasındaki yüksek binalarda oturuyo ablamda daha yukarlarda eltimde yeni açılan otagarın arkasındaki sokaklarda canım merak ettim nerde yüzüyon gemlikte havuz nerdeki bilek bende oraya geldiğimde yeğenlerle giderim

ismini vermiyimde kumlaya giderken bi otel var.gemlikte herkes bilir güzel bi otel.onun havuzunda yüzüyoruz.sabah saatlerinde çok kalabalıkta olmuyo.biz sürekli eşimle arkadaşlarla gidiyoruz.çokda memnunuz.tavsiye ederim çok büyük değil ama yeşillikler içinde

secil tahmin ettiğim otel herhalde bi kere önünden geçmiştik KİRAZ bu gün yediklerin süper kız bende aslında az yiyom oruç tutarken ama vermedim bugün 4 gün oldu hala 79

kız nereye kayboldun hemen yazarken ben kiraz

buralardayım kuşum,ben dahada motive oluyum diye zayıflama takımınada girdim 6,takım orayada yazıyorum,bi orda bi burdayım yani,bu arada eski resimlerimi yükledim, yenilerini bu hafta sonu ekliycem ....ama sen benim arkadaş listemde yoksun, dur davet göndereyim kabul et canım

opuyorumnanaktanhoşbulduk kızlar pek diyet yapamıyordum ama bebeğimi emzirmiyorum artık o yüzden diyete başlasam iyi olacakopuyorumnanaktan

hoşgeldin şeker madem emzirmiyon artık yaparsın detokslar falan rahatça
KİRAZ canım resimleri gördüm bende çok sık değişiyom resimlerde bi kilolu oluyom bi iniyom sonra alıyom sonra veremiyoooooooooom

hoşgeldin şeker madem emzirmiyon artık yaparsın detokslar falan rahatça
KİRAZ canım resimleri gördüm bende çok sık değişiyom resimlerde bi kilolu oluyom bi iniyom sonra alıyom sonra veremiyoooooooooom

amaan artık değişmek istemiyorum,60 larda oluyum hep.

canım ben çıkıyorum,,iyi akşamlar...öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Aramıza hoşgeldin canım merak etme 6 aya kalmaz atarsın kilolarını ancak biraz sabırlı olacaksın 1 seneden sonra anca toparlıyor vucut kendini benim oğluş 27 aylık oldu ben anca formumu buldum izmirin neresindensin arkadaşım...

Günaydın kızlar herkese iyi günler
dün yoktum izin aldım sabah sağlık ocağına gidip aşı oldum bilmiyorum haberiniz var mı kızamıkçık aşısı yapıyorlar 18-35 yaş arası bütün bayanlara emzirenlerede yapıyorlarmış ileride kızamıkçığa bağlı düşükleri önelemek için falan diolar herkes gitsin sağlık önemli sonuçta
ben sonunda diyete bugün başladım allah yardımcım olsun inşallah cumaya biraz veririm hala 66 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…