hoşgeldin canım kilolarımızdan kurtulucaz tabiikşi hatta sen daha bile sanslısın zaten bünyen uzun zamn zayıf bi vucuda alışkın bi de emziriyosan vucudun eski haline çok cabuk ulasacaktır az bi dikkat et yeterrselam kızlar ben bir zamanlar 50kilo iken hamişlikte 84kiloya kadar çıkan 11 aylık bir anneyim şu an 74kiloyum 60kiloya düşsem razıyım günde 2 saat salonda ter atıyorum buna rağmen sadece 3kilo verebildim aranıza katılmak istiyorum mafoldumben
kiraz canım süpersin bende yiyerek zayıflayanlardanım he he şakada çidden geçen sene tam 2 ayda 12 kilo vermiştim ya sürekli yemiştim ve spor ama bayağı bi spor sağ dizi menüsküs sanırm 5 günden beride ağrımaya başladı tekrar bende sözde bantda yürücektim canım açık büfe olayına gelince yaz ortaladı bendaha 3 kere gidiyom yanidaha bunun eşlerle olanı var tekrar kızlarla olanı var sonra sadece eşimle başbaşa olanı var yani ramazan gelmeden bi 3 tur daha var en az zeynep canım bebişin iyi olmasına çok sevindim bizler içinde mutlaka öp onu koklaya koklaya şeçil şeçil canım görümcem tam özdileğin arkasındaki yüksek binalarda oturuyo ablamda daha yukarlarda eltimde yeni açılan otagarın arkasındaki sokaklarda canım merak ettim nerde yüzüyon gemlikte havuz nerdeki bilek bende oraya geldiğimde yeğenlerle giderim
kız nereye kayboldun hemen yazarken ben kiraz
selam kızlar ben bir zamanlar 50kilo iken hamişlikte 84kiloya kadar çıkan 11 aylık bir anneyim şu an 74kiloyum 60kiloya düşsem razıyım günde 2 saat salonda ter atıyorum buna rağmen sadece 3kilo verebildim aranıza katılmak istiyorum mafoldumben
hoşgeldin şeker madem emzirmiyon artık yaparsın detokslar falan rahatça
KİRAZ canım resimleri gördüm bende çok sık değişiyom resimlerde bi kilolu oluyom bi iniyom sonra alıyom sonra veremiyoooooooooom
Selam canimcim gecmisi okuyordum canim...AyParCaMM+ sobe nasıl gidiyo hayat
selam kızlar ben bir zamanlar 50kilo iken hamişlikte 84kiloya kadar çıkan 11 aylık bir anneyim şu an 74kiloyum 60kiloya düşsem razıyım günde 2 saat salonda ter atıyorum buna rağmen sadece 3kilo verebildim aranıza katılmak istiyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?