insallah gitmisdir canim yarin tarti günü dogru yamidem öyle kazınıyorkı getıremıyorum dun ıftara davetlıydık ıyı yedım ıftardaaksam gelınce spor yaptım su ıctım dus alıp yattım ama ne yatıs ısıklar acık uyuyaklmısm esım de gelmıs uyuyakalms yanımda bır kalktım 5.40 ısıklar acık sahur kacmıs :18::18: sımdı dusunuyorumda ramazandan sonra dıyet kolay gelıcek ıns sureklı ara öğün var diyette en azından bıseyler ıcmek bıle ıyı gelıyor ınsana ...bakalım merak edıyorum tartılmıcam yarına kadar yarın aksam paylasırım ıns gıtmıstır kılocuklar bayrama kaar erımelıyım :) Turkıye sıcak evet ama bugun allhatan serın ıstnbul
gönlümü almaya calisiyor dünün önceki gün biraz uzanayim dedim regl oldugumdan agrili geciyor tavuklari yapmis yemegi hazirlamis camasir makinesini calisdirmis dünde evi silmis süpürmüseşinle aran nasıl oldu bu arada canım?
selam fistikSelam beybiler.
Bi geçmişe bakınayım ben.
ayy neslim gelmis hosgeldin bebemselam kızlar nasılsınız
yagmur duasina cikalim tatlimistanbula yağmur yağsın istiyorum bebişimle şöyle canım önüne geçip kendime bi kahve yapıp yağmuru izleyelim tozlar gitsin misss gibi ağaçlar koksun istiyorummmm yağmurr yağğğğğğğğğğ
hosgeldin canimSelam kızlar bende zayıflamaya karar verdim daha önce çok denedim ama 4 kilodan fazla veremedim şuan 79 kiloyum Allah tan boydan kurtarıyorum 1.70 boyum var kilolarım okdar çirkin durmuyo açlığa alışmışken ramazan biter bitmez başlıycam bende :18::18::18::18:
seviyorsan pes etmiyeceksin ama kendini de ezdirmeyeceksin sen onun ailesisisin ona emek verensin bunu çğneyemez bu yüzden bir yere kıpırdama ama stratejik ol..isin yanında duran is misin yanında duran mis derler arkadaşlarını doğru seçmeli
çıkalımm tatlımmm:86:
hosgeldin canim
elifffff gördüm seni
Hoşbulduk canım senin profiline baktım bitane 10=2 diyet denemiş sin işe yaradı mı merak ettim
Canim senin boyun kac bmi az kiloda cok durunca merak ettim
çokkkk küçükkkk ufacıkkk en büyük dejavantajımmmm
1.52
diloşşşşş bende burdayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?