70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

istanbula yağmur yağsın istiyorum bebişimle şöyle canım önüne geçip kendime bi kahve yapıp yağmuru izleyelim tozlar gitsin misss gibi ağaçlar koksun istiyorummmm yağmurr yağğğğğğğğğğ

insallah gitmisdir canim yarin tarti günü dogru ya
eşinle aran nasıl oldu bu arada canım?
gönlümü almaya calisiyor dünün önceki gün biraz uzanayim dedim regl oldugumdan agrili geciyor tavuklari yapmis yemegi hazirlamis camasir makinesini calisdirmis dünde evi silmis süpürmüs korktu benden korksun zaten gözüm üstünde arkadasiylanda bulusmuyor 1 haftadir zamana birakdim canim cok sagol düsündügün icin canim
Selam beybiler.
Bi geçmişe bakınayım ben.
selam fistik

selam kızlar nasılsınız
ayy neslim gelmis hosgeldin bebem dün face de yazisdiklarinizi okudum mine sen dilek gelecegini bekliyordum
yagmur duasina cikalim tatlim

Selam kızlar bende zayıflamaya karar verdim daha önce çok denedim ama 4 kilodan fazla veremedim şuan 79 kiloyum Allah tan boydan kurtarıyorum 1.70 boyum var kilolarım okdar çirkin durmuyo açlığa alışmışken ramazan biter bitmez başlıycam bende :18::18::18::18:

seviyorsan pes etmiyeceksin ama kendini de ezdirmeyeceksin sen onun ailesisisin ona emek verensin bunu çğneyemez bu yüzden bir yere kıpırdama ama stratejik ol..isin yanında duran is misin yanında duran mis derler arkadaşlarını doğru seçmeli

hosgeldin canim

allah hakkimzda hayirlisini versin cok sagol canim benim

Hoşbulduk canım senin profiline baktım bitane 10=2 diyet denemiş sin işe yaradı mı merak ettim

tutamadim ki canim ya 1 gün sade sivi tükediyorsun oda cok zor aksam ister istemez birseyler yiyorsun helede kisin olunca zorluyor yaz aylarinda belki kolayca yapilabilir bir yöntem ama araya izin oruc girince yapamadim acikcasi canim

Canim senin boyun kac bmi az kiloda cok durunca merak ettim

çokkkk küçükkkk ufacıkkk en büyük dejavantajımmmm
1.52

Annem minyon turkish delightim diyorsun yani

Ben de 174um kilo alinca dev anasi gibi oluyo insan
Sen yine kibar tasirsin da sirik olunca hos durmuyo kilo
Narin olmanin tek yolu zayif olmak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…