kan kaybindan ölecem dilegimNasılsın Suzim?
Neslimde gelmiş.
bende seni özledim tatlimselam kızlar
suzimmmm napıyon yaf nasılsın öz-le-dimm
tutamadim ki canim ya1 gün sade sivi tükediyorsun oda cok zor aksam ister istemez birseyler yiyorsun helede kisin olunca zorluyor yaz aylarinda belki kolayca yapilabilir bir yöntem ama araya izin oruc girince yapamadim acikcasi canim
Vayy kuzuu nabıosunn sende terk-i diyar eylemiştin buraları.
kan kaybindan ölecem dilegimyoksa iyi diyeyim tartildim bugün tutamadim kendimi 73.9 gösterdi
bende seni özledim tatlimnaptin izindeydin herhalde nasil gecti izin
Anladım canım peki şuan ekmek tüketiyomusun ben diyet yaparken kepek ekmeği yiyordum tok tutuyodu
kan kaybindan ölecem dilegimyoksa iyi diyeyim tartildim bugün tutamadim kendimi 73.9 gösterdi
bende seni özledim tatlimnaptin izindeydin herhalde nasil gecti izin
iyilik fıstık sen nabıyon bakimm
yoğunluk falan derken uğrayamamıştım buralara
uğrasam artık fena olmaz sankim
yaptim geldim canim tatil gecti gitti suan yine bir tatile ihtiyacim varyok suzim ya öyle çok bi izin kullanamadım ben, bi kaç gün kafa izni işte
sen nasılsın suzişim tatil yaptınmı nası geçti
tamam elifim kendine iyi bak özletme öptüm tatlimkızlar ben kaçmak zorundayım gelcem inşallah buralara hoşçakalın
Regl bitene kadar 72i görürsün ins canım.
İyi bende öyle can sıkıntıısyla bitiriyorum günleri.
canim ekmek tükettigimde sadece sabahlari esmer ekmek 2 dilim yiyorum yoksa ekmek yememege calisiyorum birde biyerde okudum uzun süre birseyi yemediginde tadini unutuyormussun caninda okadar cekmiyormusben beyaz ekmegin tadini unuttum sanirsam :86:
hic sorma huysuz herkesi bozmus
ayy hic sorma o benim platonik askimdin babyface yüzüylebirde mustafa sandala asikdim
deymeyen insanlar icin üzülme tatlim
Bence konus canim olumlu dunyada icinde kalan laflar icini aklini megul eder insanin ne gerek var
Gorusmicm diyosun e daha rahat agzina geleni soyle rahatla bence
Ben hic tutamam icimde bisey
offf ben bu gidişle şişecem daha da ben ekmeği çok seviyorum makarnayı bile ekmeksiz yiyemiyorum zayıflamak ta istiyorum bakalım nolcak
dünkü menümü de yazayim
ya kizlar isterseniz menü yazmayayim cünkü menü menüye benzemiyor
oruc bitsin cünkü evde yemek yapinca ister istemez bende yiyorum
sabah: 1 yogurt
öglen: 1 nektarin
isarkadasi 1 dondurma verdi dogum gününe hediye aldik diye
aksam: 1 tabak yogurtlu makarna yagsiz (esime kiyma soslu yaptim oglise yumurtali bende yogurtlu yedim)
gündüz yemiyorum aksam beraberce yiyelim diyebirde vucutum alisdi orucdan sanirsam istemiyor
bugün tartildim 73.9
selam kızlar nasılsınız
Zayıfla zayıflaa şeker. İyice çatlasınlar
farketmiyo ocanım,,al bak ispatı bilgin olsun dikkatli tükeeeeeett
BESİN DEĞERLERİ 100 gr. kabuklu ayçiçeğinin içerdiği besin değerleri şunlardır:
528 kalori;
465 gr. yağ (linoleik asit ve doymamış yağlar);
214 gr. lif: l 4 mgr. B1 vitamini ve 392 mgr. E vitamini.
AY ÇEKİRDEĞİ (BESİN DEĞERLERİ)
Adı.............: Ay çekirdeği
Ağırlık gr....: 100
Protein......: 24
Karbonhidrat: 19,9
Yağ ........: 47,3
Kolestrol...: -
Kalori .....: 560
ayçiçeği olmamış
onun dışında güzel
Bugun jillianin 7.gunundeydim dayanamyip olculerimi aldim ve; bel, kol ve alt bacakta bi farklilik yok ama gobek/simit bolgesinde 2 cm, kalcadan 2 cm, bacaktan da 1 cm incelme var. Yanlis mi olctum diye tekrar tekrar baktim yok dogruydu
yaa kızlar bugün bir de öyle iş var ki, ama hiç içimden gelmiyor
çalışmak istemiyorum bugün kısacası:26:
poffff
kızlar ya tam diyet iyi gidiyo derken abim akşam sinemaya gidelim dedi bi de Burger Kingden yemek yicez :18: gün içinde az yesem akşamki kaloriyle onu dengelesem olur mu ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?