70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tutamadim ki canim ya 1 gün sade sivi tükediyorsun oda cok zor aksam ister istemez birseyler yiyorsun helede kisin olunca zorluyor yaz aylarinda belki kolayca yapilabilir bir yöntem ama araya izin oruc girince yapamadim acikcasi canim

Anladım canım peki şuan ekmek tüketiyomusun ben diyet yaparken kepek ekmeği yiyordum tok tutuyodu

kan kaybindan ölecem dilegim yoksa iyi diyeyim tartildim bugün tutamadim kendimi 73.9 gösterdi

bende seni özledim tatlim naptin izindeydin herhalde nasil gecti izin

yok suzim ya öyle çok bi izin kullanamadım ben, bi kaç gün kafa izni işte
sen nasılsın suzişim tatil yaptınmı nası geçti

Anladım canım peki şuan ekmek tüketiyomusun ben diyet yaparken kepek ekmeği yiyordum tok tutuyodu

canim ekmek tükettigimde sadece sabahlari esmer ekmek 2 dilim yiyorum yoksa ekmek yememege calisiyorum birde biyerde okudum uzun süre birseyi yemediginde tadini unutuyormussun caninda okadar cekmiyormus ben beyaz ekmegin tadini unuttum sanirsam :86:

kan kaybindan ölecem dilegim yoksa iyi diyeyim tartildim bugün tutamadim kendimi 73.9 gösterdi

bende seni özledim tatlim naptin izindeydin herhalde nasil gecti izin

Regl bitene kadar 72i görürsün ins canım.

iyilik fıstık sen nabıyon bakimm
yoğunluk falan derken uğrayamamıştım buralara
uğrasam artık fena olmaz sankim

İyi bende öyle can sıkıntıısyla bitiriyorum günleri.

yok suzim ya öyle çok bi izin kullanamadım ben, bi kaç gün kafa izni işte
sen nasılsın suzişim tatil yaptınmı nası geçti
yaptim geldim canim tatil gecti gitti suan yine bir tatile ihtiyacim var
bazen oda lazim canim kafa izni yani iyi yapmissin
kızlar ben kaçmak zorundayım gelcem inşallah buralara hoşçakalın
tamam elifim kendine iyi bak özletme öptüm tatlim

offf ben bu gidişle şişecem daha da ben ekmeği çok seviyorum makarnayı bile ekmeksiz yiyemiyorum zayıflamak ta istiyorum bakalım nolcak

hic sorma huysuz herkesi bozmus

ayy hic sorma o benim platonik askimdin babyface yüzüyle birde mustafa sandala asikdim

deymeyen insanlar icin üzülme tatlim

huysuz yakında beni de bozcak ben murat dalkılıç'a aşığım ya şimdi burak kut'a da oluyorum iyice şıpsevdi oldum çıktım üzülmüyorum artık aksine fazla zaman geçmeden kurtuldum öyle birinden iyi oldu bi de sağolsun hafiften iştahımı kapattı iyi oldu iyi

Bence konus canim olumlu dunyada icinde kalan laflar icini aklini megul eder insanin ne gerek var
Gorusmicm diyosun e daha rahat agzina geleni soyle rahatla bence
Ben hic tutamam icimde bisey

ben her şeyi içimde tutuyorum ya daha önce de benzer bişey oldu 10 ay kadar önce hala içimdekileri söyleyemedim arkadaşları engelledi ben de Allah'a havale ettim

offf ben bu gidişle şişecem daha da ben ekmeği çok seviyorum makarnayı bile ekmeksiz yiyemiyorum zayıflamak ta istiyorum bakalım nolcak

ben makarna delisiydim canim biber dolmasini bile ekmege sIkdIrip yiyordum düsün daha kilo veremedim dogru düzgün ama eski aliskanliklarimdan vazgectim cips yedimmi paketi bitirmeden birakmazdim hep ama can sIkIntisindan stress vs.
cünkü genc kizken hem kilo problemim yokdun istedigimi yiyordum ama ne yiycem ne yemiycem diye 24 saat düsünmüyordum acikinca yiyordum doydummu birakiyordum kilo problemleri basladi doyma hissi bile gitti yani etrafimda evli bayanlari görüyordum coluk cocuk sahipi kendini salmislar ve diyordum ben tipik türk kadini olmak istemiyorum diye ama dikkat etmezsek öyle oluruz kendine bakan kadin güzeldir kendimizden hic birzaman vazgecmemeliyiz diye düsünüyorum

suzim harikasın, hadi bakalım bu hafta herkes kilo vermiş olarak bildirim yapsın İnş.
bu arada yumurtalı makarnayı nasıl yapıyorsun merak ettim

selam kızlar nasılsınız

ney, neslim
sen nerelerdesin, özlettin
anlatsana nasılsın?

oruç olmayınca, işyerinde ne yiyeceğimi bilemiyorum
aslında oruç değilken insan yemek yemeden duruyor ama oruç değilken illa bişey yemeliyim gibi hissediyorum, karnım feci acıkıyor
dün ve bugün, meyve getirdim ben de işyerine. arada da hurma atıyorum ağzıma.
birkaç günüm kaldı oruca başlamaya, o zamana kadar meyve ağacı çıkarmazsam iyidir

yaa kızlar bugün bir de öyle iş var ki, ama hiç içimden gelmiyor
çalışmak istemiyorum bugün kısacası:26:
poffff

Zayıfla zayıflaa şeker. İyice çatlasınlar

Tabiside çatlıcaklar daha yeni basliyoz bebem

Offfff ya ben ayçiçegi daha masum saniyodum

ayçiçeği olmamış
onun dışında güzel

Tmm hayatımdan çikarıyorum artik istedigim kiloya ulaşıncaya kadar ayçiçeğiyle küstüm

Bugun jillianin 7.gunundeydim dayanamyip olculerimi aldim ve; bel, kol ve alt bacakta bi farklilik yok ama gobek/simit bolgesinde 2 cm, kalcadan 2 cm, bacaktan da 1 cm incelme var. Yanlis mi olctum diye tekrar tekrar baktim yok dogruydu

Ramazan ayı geçsin bende yapıcam

kızlar ya tam diyet iyi gidiyo derken abim akşam sinemaya gidelim dedi bi de Burger Kingden yemek yicez :18: gün içinde az yesem akşamki kaloriyle onu dengelesem olur mu ki :26:

kızlar ya tam diyet iyi gidiyo derken abim akşam sinemaya gidelim dedi bi de Burger Kingden yemek yicez :18: gün içinde az yesem akşamki kaloriyle onu dengelesem olur mu ki :26:

olmazzzzzzzzzzzz burger cok tehlıkelı hadı yıcen mecbursun dıyelım en kuucklerınden al kola da alma kızartmada alma hamburger ve ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…