70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yuppiiiiii :124: evde yiyip gidelim diyetimi bozma dedim tamam o zaman dedi milkshake içelim dedi baktım çileklisi 380 kkal

Geçmiş olsun şeker önemli bişe yoktur inş :26:

Teşekkür ederim kızlar hepinize..Gittim sabah doktora acil ultrason istedi ama 17sine randevu verdiler.Kan istedi.

Yarın belli olcak kan. .ultrason da doktor kendisi bakar belki randevu geç olduğu için

yaa kızlar bugün bir de öyle iş var ki, ama hiç içimden gelmiyor
çalışmak istemiyorum bugün kısacası:26:
poffff
Al benden de o kadar. Gün geçsin, akşam olsun istiyorummmmm.

Geldim canım daha bişe demedi valla. Kan aldı yarında inşallah ultrasonda bakacak

Endişeliyim çünkü ultrason kağıdına acil yazmıştı. :18::18:
Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişey değildir.

O da ayri bi sabir isi..
Ben duramam tutamam cenemi akraba falan hayatimdan cikaramicm bi insansa dikkat etmeye calisirim ama disinda tutamam

O da ayri bi sabir isi..
Ben duramam tutamam cenemi akraba falan hayatimdan cikaramicm bi insansa dikkat etmeye calisirim ama disinda tutamam

bendeki de ayrı bi saflık ya kimseye kıyamıyorum onlar bana çatır çatır kıyıyo ama ben böyleyim işte napiyim

bende starbucks mocha kahveyı cok sevıyorum ya kalorısı yanlıs değilse 94 diyo umarım öyledir bugün içmeyi planlıyorummmm canım çektiiiiiiiiii

burak kut sismanlamis bildigim kadariyla eskisi gibi hosuma gitmiyor mustafa sandal da yaslanmis evli barkli kadin ne isim varsa :111: bu aralar hind filmindeki shagakaan midir nedir onu yakisikli buldum filmde
bak sana komik birsey anlatayim kizarkadasla tarkan gelmisdi 2000 yilindami neydin bizde bir heycan gittik konsere
fotografini cekecekdim fotograf makinesinin pili düstü yere o kalabalikda eyildim pili bulayim diye benim catlak arkadasim tarkani gördü bayildi sanmis yere cömelince yardim bayildi diye bagirmaya basladi yok artik dedim platonik dediysek bayilcak degiliz adami gördük diye
icinde tutman iyi degil tatlim kendi kendimize sinir olup icimizde kaliyor ama baktin o seni rahatsiz ediyor dersin icinde kalanlari
insallah tatlim ya makarnayi süsdükden sonra biraz margarin koydum tencereye oglise ayirdigim makarnayi da ekledim 1 tane yumurta kirdim icine hafif tuzlayip yumurtanin pismesiyle indirdim canim kendi kreasyonum oglis hep sade makarna sossuz yiyor dedim yumurtayi seviyor bari yumurta kirayim icine
poffff
aynen bende ya yanimdaki ispionlamaz isallah :18:
Bazen oluyor öyle canım bende ütü yapmalıyım ama heç canım istemiyo
ben aksamlari seviyorum serin olunca dizi izlerken ütü yapmayi baslayinca devami geliyorda baslamasi var iste
kızlar ya tam diyet iyi gidiyo derken abim akşam sinemaya gidelim dedi bi de Burger Kingden yemek yicez :18: gün içinde az yesem akşamki kaloriyle onu dengelesem olur mu ki :26:

yuppiiiiii :124: evde yiyip gidelim diyetimi bozma dedim tamam o zaman dedi milkshake içelim dedi baktım çileklisi 380 kkal
iyi bari canim yarin birde tarti günü :18:bidaha kine tavuk nuggetlerden de yiyebilirsin canim
Teşekkür ederim kızlar hepinize..Gittim sabah doktora acil ultrason istedi ama 17sine randevu verdiler.Kan istedi.

Yarın belli olcak kan. .ultrason da doktor kendisi bakar belki randevu geç olduğu için

Geldim canım daha bişe demedi valla. Kan aldı yarında inşallah ultrasonda bakacak

Endişeliyim çünkü ultrason kağıdına acil yazmıştı. :18::18:
yarin i bekliyelim ozaman esincim aklina kötü birsey getirme insallah birsey yoktur canim ya

Şuan bende o durumdayım işte doysam bile yemeye devam ediyorum can sıkıntısından ağzım boş durmuyo ben 22 yaşındaym ve bekarım evlendiğimde bide çocuk yaptığımda ne olacağım tahmin bile etmek istemiyorum:131::131::131:

ahahahah ne anılar varmış sende ya süpersiniz valla şişman olsun çok takmam ben öyle şeylere hem cılız erkek iyi olmaz :86: konser dedin de aklıma geldi 7 eylülde murat dalkılıç'ın aydında konseri var gidebilirim inşallah erkenden gidip en önden yer tutcam arkadaşları da örgütledim hehehe :118:

bnde futbol topu gibi görünüyorum
Eminim senin abartmandir..
Kaba duruyo benim goruntum bi de dogumdan kalan can simidim var
Sonmus balon gibi asiri sarkik bi gobegim vardi.esim hala inanamiyorum bu kadar toplanmasina der. Cok mekik cektim toplansin diye 3 kat ama yag kapli resmen
65 altinda ancak goZukurler..
Esimde bikti sisko bi esle yasamaktan anliyorum.. Resmen hamile gibi hala gobek var onumde.. Ancak 65 olsam iner diye dusunuyorum
bendeki de ayrı bi saflık ya kimseye kıyamıyorum onlar bana çatır çatır kıyıyo ama ben böyleyim işte napiyim

O senin zerafetin diyelim

Ben cadalozum biraz galiba vallahi tutamam cenemi

o yüzden simdikden önlemini alman lazim seker kendine dur demen lazim
müzik ac ben bekarken cok oynardim deli gibi ozamanlar okdar dert yok tasa yok laylaylom takilirdim anneme ev isinde yardim ederken mutfakda teyibim vardin ozamanlar kasetleri takardim hem oynar hem islerini yapardim birde cok gezerdim yemegi düsünmeye vaktim olmazdin sana bunlari niye anlatiyorum cünkü gencken daha fazla imkanin oluyor hayatim evlenince coluk cocuga karisinca ister istemez vaktin kisitlaniyor
ama simdi bizimlesin beraber kurtulacaz insallah fazlaliklarimizdan

bende kel erkeklerden hoslanmazdim esim kel sayilir
tabii git tadini cikart gencliginin hemserimsin demek bende ispartaliyim yengem aydin nazilli li

ayy insallah dilegim

dilek senin yeni fotolarin varmi fistik senin fotograflarina bakmayi özledim

Yok canım yakın zamanda çekindiğim resim.
Bayramda çekinirsem eklerim face e görürsün.
Kimse benim resmimi çekmiooo.

poffff

Pef oruçluyken dayanılıyoda böyle sanki sürekli bişiler yemek zorundayım.
Regl bitse de oruç tutsak Hilal ya

gel fistik ben seve seve cekerim senin fotograflarini
cok güzel kizsin dilegim daha fazla cekinmen lazim hatira hem fotoceniksin resimlerin güzel cikiyor

O senin zerafetin diyelim

Ben cadalozum biraz galiba vallahi tutamam cenemi

bu zamanda azcık cadaloz olmak lazım ben mülayim oluyorum da noluyo en iyisi cadalozluk valla

bende kel erkeklerden hoslanmazdim esim kel sayilir
tabii git tadini cikart gencliginin hemserimsin demek bende ispartaliyim yengem aydin nazilli li

neyi sevmem diyosan başına geliyo zaten arkadaşım sarışın olmazsa olmaz diyodu gitti esmer bi kıza aşık oldu başka bi arkadaşım da aynı şekilde ve ben de esmer severim normalde ama murat dalkılıç sarışın ama sevdiceğim esmer o ayrı konu ay çenem düştü yine ne güzel hemşeri çıktık

benim kizarkadasimin esi sarisin seviyormus kiz a da sarisinlik yakismiyor bence esi seviyor diye sariya boyatiyor
dedim gel senlen bi kuaföre gidek kiza simsiyah sac boyatirdim ama bi güzel oldu cok hosuma gitti
esi de burnumdan getirmisdin naptin benim kariyi diye
ha birde gögsünde kil olmasin diyordum oda var esimde ay cok yasa emi güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…