olmazzzzzzzzzzzz burger cok tehlıkelı hadı yıcen mecbursun dıyelım en kuucklerınden al kola da alma kızartmada alma hamburger ve ayran
Geçmiş olsun şeker önemli bişe yoktur inş :26:
menünü beğendim ben Gamze
normal günlerde olsak kızartma cıss der bir deyapardım ama Ramazan'da abartmadıkça hoş görüyorum ben öyle şeyleri.
bu arada ben de sahur yapamayanlardanım, ne zaman sahurda yesem feci susuyor ve acıkıyorum. sahurda bol bol su içiyorum ben.
hadi Esin iyi haberlerle gel canım, geçmiş olsun bu arada
hoşgeldin
Özlem, hadi gözün aydın canım. kaç kiloydun öncesinde?
günaydin sekerler
insallah canimavatardeki foto sizin dügün fotografinizmi suzim ya ne güzel yüzün var cok güzel cikmis foto
hic sorma huysuz herkesi bozmus
diyom unutkanlik var bende diyehem ne diye nisanlanmis senden önce
ah ah tugbis dün biraz uzanayim dedim eve gidince telefondan yazdiklarini okudum yatagin icinde agladimsenin icin üzüldüm kendi yasadiklarim geldi aklima agladim durdum benim esimde arkadasi olaya karismisdin mahkeme ye cikana kadar 1 ay hapisde yatmisdin haftada 2 kere gidiyordum ziyaretine sonra mahkemede aklandi ama 1 ay yatmis oldu insallah sende atlatirsin canim benim
gerci kuzu gibi olmusdun melek gibiama kisa sürdü melekligi
yine mi koc yinemiesim koc en iyi arkadasim koc koclarin arasinda kaldim bende aslanim
ayy hic sorma o benim platonik askimdin babyface yüzüylebirde mustafa sandala asikdim
birlikde olacak baska cagresi yok seker
hadi bakalim canim ciss dedikce kosturmalar basliyor demek
dün bende fenerin macini izledimoglis tuturdu illa fenerin formasini giycem diye bugün formayla gitti nekadar asilamissam ogliside esim gs li ama oglis benim takimi tutuyo
betülümmm hosgeldin tatlim
deymeyen insanlar icin üzülme tatlim
bence haberlere cikma tugbis :18: esinin ailesi falan bilmiyor dedin ozaman sade esinin ailesi degil herkes ögrenir :26:
yola devam ozaman eltini catlatalim
hosgeldin canim
esincim insallah kötü birsey yoktur seni bekliyoruz tatlim :26:
günaydin gamzem
günaydin canim amin insallah
ramazani atlatalim gamzem insallah devamini getireceksin
tebrikler tatlim
avatardaki senin kizinmi canim ya cok tatli sey
esin ablaaammmgeldin mi doktordan ne dedi bişey yok dimi :26:
Geldim canım daha bişe demedi valla. Kan aldı yarında inşallah ultrasonda bakacak
Endişeliyim çünkü ultrason kağıdına acil yazmıştı. :18::18:
Al benden de o kadar. Gün geçsin, akşam olsun istiyorummmmm.yaa kızlar bugün bir de öyle iş var ki, ama hiç içimden gelmiyor
çalışmak istemiyorum bugün kısacası:26:
poffff
Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişey değildir.Geldim canım daha bişe demedi valla. Kan aldı yarında inşallah ultrasonda bakacak
O da ayri bi sabir isi..huysuz yakında beni de bozcakben murat dalkılıç'a aşığım ya şimdi burak kut'a da oluyorum iyice şıpsevdi oldum çıktım üzülmüyorum artık aksine fazla zaman geçmeden kurtuldum öyle birinden iyi oldu bi de sağolsun hafiften iştahımı kapattı iyi oldu iyi
ben her şeyi içimde tutuyorum ya daha önce de benzer bişey oldu 10 ay kadar önce hala içimdekileri söyleyemedim arkadaşları engelledi ben de Allah'a havale ettim
Annem minyon turkish delightim diyorsun yani
Ben de 174um kilo alinca dev anasi gibi oluyo insan
Sen yine kibar tasirsin da sirik olunca hos durmuyo kilo
Narin olmanin tek yolu zayif olmak yani
O da ayri bi sabir isi..
Ben duramam tutamam cenemi akraba falan hayatimdan cikaramicm bi insansa dikkat etmeye calisirim ama disinda tutamam
burak kut sismanlamis bildigim kadariyla eskisi gibi hosuma gitmiyorhuysuz yakında beni de bozcakben murat dalkılıç'a aşığım ya şimdi burak kut'a da oluyorum iyice şıpsevdi oldum çıktım üzülmüyorum artık aksine fazla zaman geçmeden kurtuldum öyle birinden iyi oldu bi de sağolsun hafiften iştahımı kapattı iyi oldu iyi
ben her şeyi içimde tutuyorum ya daha önce de benzer bişey oldu 10 ay kadar önce hala içimdekileri söyleyemedim arkadaşları engelledi ben de Allah'a havale ettim
insallah tatlim yasuzim harikasın, hadi bakalım bu hafta herkes kilo vermiş olarak bildirim yapsın İnş.
bu arada yumurtalı makarnayı nasıl yapıyorsun merak ettim
ney, neslim
sen nerelerdesin, özlettin
anlatsana nasılsın?
aynen bende yayaa kızlar bugün bir de öyle iş var ki, ama hiç içimden gelmiyor
poffff
ben aksamlari seviyorum serin olunca dizi izlerken ütü yapmayi baslayinca devami geliyorda baslamasi var isteBazen oluyor öyle canım bende ütü yapmalıyım ama heç canım istemiyo
kızlar ya tam diyet iyi gidiyo derken abim akşam sinemaya gidelim dedi bi de Burger Kingden yemek yicez :18: gün içinde az yesem akşamki kaloriyle onu dengelesem olur mu ki :26:
iyi bari canim yarin birde tarti günü :18:bidaha kine tavuk nuggetlerden de yiyebilirsin canimyuppiiiiii :124: evde yiyip gidelim diyetimi bozma dedim tamam o zaman dedimilkshake içelim dedi baktım çileklisi 380 kkal
Teşekkür ederim kızlar hepinize..Gittim sabah doktora acil ultrason istedi ama 17sine randevu verdiler.Kan istedi.
Yarın belli olcak kan. .ultrason da doktor kendisi bakar belki randevu geç olduğu için
yarin i bekliyelim ozaman esincim aklina kötü birsey getirme insallah birsey yoktur canim yaGeldim canım daha bişe demedi valla. Kan aldı yarında inşallah ultrasonda bakacak
ben makarna delisiydim canim biber dolmasini bile ekmege sIkdIrip yiyordum düsün daha kilo veremedim dogru düzgün ama eski aliskanliklarimdan vazgectim cips yedimmi paketi bitirmeden birakmazdim hep ama can sIkIntisindan stress vs.
cünkü genc kizken hem kilo problemim yokdun istedigimi yiyordum ama ne yiycem ne yemiycem diye 24 saat düsünmüyordum acikinca yiyordum doydummu birakiyordum kilo problemleri basladi doyma hissi bile gitti yani etrafimda evli bayanlari görüyordum coluk cocuk sahipi kendini salmislar ve diyordum ben tipik türk kadini olmak istemiyorum diye ama dikkat etmezsek öyle oluruz kendine bakan kadin güzeldir kendimizden hic birzaman vazgecmemeliyiz diye düsünüyorum
burak kut sismanlamis bildigim kadariyla eskisi gibi hosuma gitmiyormustafa sandal da yaslanmis evli barkli kadin ne isim varsa :111: bu aralar hind filmindeki shagakaan midir nedir onu yakisikli buldum filmde
bak sana komik birsey anlatayim kizarkadasla tarkan gelmisdi 2000 yilindami neydin bizde bir heycan gittik konsere
fotografini cekecekdim fotograf makinesinin pili düstü yere o kalabalikda eyildim pili bulayim diye benim catlak arkadasimtarkani gördü bayildi sanmis yere cömelince yardim bayildi diye bagirmaya basladi yok artik dedim platonik dediysek bayilcak degiliz adami gördük diye
icinde tutman iyi degil tatlim kendi kendimize sinir olup icimizde kaliyor ama baktin o seni rahatsiz ediyor dersin icinde kalanlari
Eminim senin abartmandir..bnde futbol topu gibi görünüyorum
bendeki de ayrı bi saflık yakimseye kıyamıyorum onlar bana çatır çatır kıyıyo ama ben böyleyim işte napiyim
o yüzden simdikden önlemini alman lazim seker kendine dur demen lazimŞuan bende o durumdayım işte doysam bile yemeye devam ediyorum can sıkıntısından ağzım boş durmuyo ben 22 yaşındaym ve bekarım evlendiğimde bide çocuk yaptığımda ne olacağım tahmin bile etmek istemiyorum:131::131::131:
bende kel erkeklerden hoslanmazdim esim kel sayilirahahahah ne anılar varmış sende ya süpersiniz vallaşişman olsun çok takmam ben öyle şeylere hem cılız erkek iyi olmaz :86: konser dedin de aklıma geldi 7 eylülde murat dalkılıç'ın aydında konseri var gidebilirim inşallah erkenden gidip en önden yer tutcam arkadaşları da örgütledim hehehe :118:
ayy insallah dilegim
dilek senin yeni fotolarin varmi fistik senin fotograflarina bakmayi özledim
yaa kızlar bugün bir de öyle iş var ki, ama hiç içimden gelmiyor
poffff
Yok canım yakın zamanda çekindiğim resim.
Bayramda çekinirsem eklerim face e görürsün.
Kimse benim resmimi çekmiooo.
Pef oruçluyken dayanılıyoda böyle sanki sürekli bişiler yemek zorundayım.
Regl bitse de oruç tutsak Hilal ya
O senin zerafetin diyelim
Ben cadalozum biraz galiba vallahi tutamam cenemi
bende kel erkeklerden hoslanmazdim esim kel sayilir
tabii git tadini cikart gencligininhemserimsin demek bende ispartaliyim yengem aydin nazilli li
bu zamanda azcık cadaloz olmak lazım ben mülayim oluyorum da noluyoen iyisi cadalozluk valla
neyi sevmem diyosan başına geliyo zatenarkadaşım sarışın olmazsa olmaz diyodu gitti esmer bi kıza aşık oldu başka bi arkadaşım da aynı şekilde ve ben de esmer severim normalde ama murat dalkılıç sarışın ama sevdiceğim esmer o ayrı konu ay çenem düştü yine ne güzel hemşeri çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?