benim kizarkadasimin esi sarisin seviyormus kiz a da sarisinlik yakismiyor bence esi seviyor diye sariya boyatiyor
dedim gel senlen bi kuaföre gidekkiza simsiyah sac boyatirdim ama bi güzel oldu cok hosuma gitti
esi de burnumdan getirmisdin naptin benim kariyi diye
ha birde gögsünde kil olmasin diyordum oda var esimdeay cok yasa emi güldürdün beni
gel fistik ben seve seve cekerim senin fotograflarini
cok güzel kizsin dilegim daha fazla cekinmen lazim hatirahem fotoceniksin resimlerin güzel cikiyor
sagolasın a 20 cımmınsl..nıce senelere kocısımleeeeecanımm evlilik yıl dönümün galibanice beraber mutlu yıllara inşallah mutluluğunuz hiç bozulmasın
iyi olmaya çalışıyorum napiyim,ama olmuyo,her yeni gün duyduklarım dahada felaket acıtıyo beni,,savcı bizi kandırmış içeri girdikten sonra çıkamazsın demişler,içerde dedesinin kardeşiyle karşılaşmış s.amcası,o demiş burda sen gibi girenlerede savcı hemen çıkarsın demişler ama adamlar hala yatıyolar demiş,dün akşam aradı beni çok bitkin moralsiz bi sesi vardı,160 kişilik koğuşta kalıyomuş,heryer çok pis dedi yatakta yok herkez yerlerde yatıyomuş,bide akılsız kafamız nevresim falanda koymadık bavula,bugeceyi delirmeden atlatırsam iyidir dedi,çok üzüldüm benyaa,
bide üstüne üstlük savcı kandırmış bizi çıkmam imkansızmış vs.burda birsürü insan öyle dedi diyo,bugün öğlen yine aradı,dilekçe gönderdim ben dedi,sende yaz gönder cum.baş.savc.dedi yazdım gönderdim yarın teslim edilirmiş,abdullah güle yazdığım mektupta ulaşmış bugün öğrendim,nolur birinden yanıt gelsin hallolsun,nefes alamıyorum sanki,ne zormuş yaa,düşündükçe kafam ağrıyo,düşünmemeye çalışıyorum olmuyo canımyaa,kararsızlık çok zor,nolucak bu işin sonu......:26:ben eşimden bigün ayrı kalmadım 5yıldır,, çok koydu bu olay bana,en azından 5 ay olmasada 3ay yatarsın demişler içerdekiler,ama ben değil 3ay 1hafta onun olmıycanı düşünmek bile kahrediyo,nasıl atlatırım bilmiyorum...
acaba gülmek kac kalori yakiyordurçok hoşsun ya ben de güldüm sayendeiyi yapmışsın valla tipine yakışıyosa siyah daha iyi
seni seviyorum fistik ama ondan demedim cidden güzel kiz oldugun icin söyledim ben cok begeniyorum seni
Teşekkür ederim Suzimmmm beni sevdiğin için öyle geliyor sana.
Valla çeken yok bayramda işte çekerlerse arada kaynarım bende.
acaba gülmek kac kalori yakiyordur
suziiiiiiiiiiii ,dilekkkkkkkkkk ,özlemmmm a20 nasılsınız kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyilik suzisim sen nasilsin dün ne hediye verdi bakem sana kocisinsuziiiiiiiiiiii ,dilekkkkkkkkkk ,özlemmmm a20 nasılsınız kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi yaay bilemedim ki şimdibi de bi laf vardı kahkaha atmak 1 kilo et yemekle eşdeğer falan diyolardı kilo almayalım kız fazla gülme
acaba gülmek kac kalori yakiyordur
seni seviyorum fistik ama ondan demedim cidden güzel kiz oldugun icin söyledim ben cok begeniyorum seni
bayram icin birseyler aldinmi yeni ciciler
suziiiiiiiiiiii ,dilekkkkkkkkkk ,özlemmmm a20 nasılsınız kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi yagülmek kilomu aldiriyor amanennnn
Yok canım daha birşey almadım var olanlardan giyerim yada bir elbise alırım sanırım.
Ne çabuk geçti haftaya bayram.
dimi ya cok cabuk gecti yine ramazan ayi
keyfsizmisin bebegim sen :26:
sıkılma ya okdr cokdgl kg lerın senn ya bıs ne yapalım esıne gelınce olurr ıs grubunda hehehe burası serınnn bu hafta ck skrr hıc terlemedım bennnsıkıntılıyım bebişim ya sıcak bi taraftan sonra kocişin tatil günüydü bugün yine iş çıkardılar sözde gezecektik poff pofff ne biliyim ya bu kilolardan da sıkıldım
cok sukur kacamagın verdıgı vıcdan asabıylaa gun gecırıyor dun gordugum 70 leri yarında gormeeyı umutt edıyorum canımmm dılekımmmm:18:Yok canım daha birşey almadım var olanlardan giyerim yada bir elbise alırım sanırım.
Ne çabuk geçti haftaya bayram.
İyidir şeker sen nasılsın??
yok daha vardır planı ama peksevmes ole seylerı hedıyemı romantıklıkmı ne bılımmm ınsl.sasırtır benı bayram donusu bır yemeke cıkarıss ramazandan dolayı cıkamyrzz belkı ordan bır hedıye fln ayar ederse bılmyrmmiyilik suzisim sen nasilsin dün ne hediye verdi bakem sana kocisin
hadi yagülmek kilomu aldiriyor amanennnn
kızlar sıze 1 iyi 1 d kotu haberım varrrrrrrrrrrr
1-:78:iyi olannnnnnnndün 70 leri gördümm tartımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:119::119:
2-kötü olan biraz kaçamak yaptım dünn çok suclu hıssedıyorumkendımı ama yatmadan o yusden 40 mekik 50 bacakhareketı yaptımm :84:
eeee irimişmidir sizcee bu arda yas fındıkın kalorısı dusukmudur sızceeeeeeeee ona gore az sucluluk duyacagımmm da :18:
bazen insan öyle herseyden bunaliyor canim gecer insallahsıkıntılıyım bebişim ya sıcak bi taraftan sonra kocişin tatil günüydü bugün yine iş çıkardılar sözde gezecektik poff pofff ne biliyim ya bu kilolardan da sıkıldım
yok yok aldırmıyomuş araştırma yaptım accık
Gülmek kalp atışınızı yüzde 10 ila 20 arasında hızlandırarak kalori yakmaya yardımcı olur. Metabolizmanız da hızlanır yani gülmeyi kestikten sonra daha fazla kalori yakabilirsiniz. Gülerek göbek eritmek güzel bir fikir gibi ama yine de spor salonu üyeliğini iptal etmeye filan da gerek yok. Bir günde toplamda 15 dakika gülerek ortalama 10 ila 40 kalori arasında bir şey yakarsınız. Yani güldüğünüz sürece suçluluk hissetmeden fazladan 3 veya 4 tane kraker daha yiyebilirsiniz. Kahkaya ile dolu geçen bir senenin ardından yakılan günlük kalori toplamı 1.8 kilogramdan biraz daha fazla olur. Ona bakarsanız günde sekiz bardak su içerek daha fazla (70) kalori yakarsınız. Ama herşeyin de faydası var tabi.
bol bol gülelim kızlar
ay sagol gönül rahatliyla gülelim artik isarkadasi da diyormus bu ne siritip duruyor ikiyebir diye
yaş fındığın çok kalorili olacağını sanmıyorum ama doğal da olsa yağ var içinde dikkat etmek lazım şekerim :114:
olsun ıcım rahatladıı dun 1 avuc kdr yemıstımdeeeaz olsun bıımz olsunn hehehehe:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?