70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canim 1 günden birsey olmaz bugün dikkat edersen herhalde :26:
Kilodan sebep canım ya.
Düzen oturtamadım yedikçe sıkılmaktayım.
insan zayiflayinca yemek yemekden de tat alamiyor mutlu etmiyor insani dimi fistik
niye ki canim ne güzel ben severim süprizleri keske benimkide yapsa oda hic anlamaz süprizden müprizden bildigin odun

1 avuçtan bişey olmaz yavrum yararlıdır bile o
oleyyyyyyyyyyyyy:119::119::119::119::119::119::119::119::119:cok sevındımmmmmmmmm:119::119::119::119::119:

coksukur dıkkat edyrmm sahurda ol yusdennn yrm dlm cvdr ekmegı 2 haslanmıs yumuryaa yakın yumurta tok tutuyor dıe esım yemedı onunkı nıde ben yedımm:115:salalatlık dometes 2 kupa yesıl cayyyyyyyyyyyyyyy :121::121::121:

suzım suprısı bende severımde yapan olsa da hadiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
iyice kafayi siyirdim :111: size daldim yanimdaki hapsurunca cok yasa dedim sonrada hemen düzeltim gesundheit diye
alman karisiyla türkce konusmaya basladim

benimkine bi ara diyordum biraz romantik olsan diye de bana 10 sene sonra romantiklik mi kalir diyordun

öğrensin canım onlar da azcık hiç türk yok mu çalıştığın yerde
yok canim tek türk benim banada giciklarda türküm diye aslinda ama nasildin türkün fendi herkesi yendi miydin

ben tuhafım dün iftarda ve sonrasında ve sahurda iştahım rezil bir durumdaydı anlatsam...ama asıl msl o diil ben kendimde manyakça bişi daha keşf ettim karşımdaki insanı gözlemleyerek yemek yiyormuşum meğerse ben bunu nasıl aşcam yaa evvela o süper menümü yazayım sonrada olayı

iki zeytinyağlı ufacık dolma
bir dilim esmer ekmek
bir kase yayla çorbası iki litre su buraya kadar ne güzel dimi ya sonra ya sonraa

kociş hazır kek bisküvi falan almış çayın yanına getirdim güzel yemeye bilirdim yada bir dilim kek alıp çekilebilirdim iştahla alakalı irademe sahip çıkabiliyorum ama bu mesele iştah meselesi diildiki baktım kociş sadece kekleri yiyo bisküvilere dokunmuyo çocukluğumdan kalma berbat huyum depreşiverdi hep küçük kardeşimin yüzündenkaldı bu huy hemen saldırdım keklere 6 dilim ben yedim 4 dilim kociş sonrada baktım aaa ben ne yapmışım öle battı balık bağdata misafir dedeim bisküvilerdende yedim yetmedi sahurdada üç dilim esmer ekmeğin üzerine yağsız peynirli omletimi koyup bi güzel götürdüm bibuçuk litrede su miğdem şuanda çamurhane gibi lavabodan çıkamıyorum sancıdan kıvranıyorum
pişmanım alın yazımmmm nı nı nın...işte böleee

hiç bozma moralini canımcım iyi düşün iyi olsun

Al benden de o kadar. Gün geçsin, akşam olsun istiyorummmmm.

Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişey değildir.

Teşekkürler kızlar..İnşallah dediğiniz gibi olur önemli bişey çıkmaz.

Zaten hastalığımıda düşünemiyorum. Beni gene bu aptal kadın delirtti ya. (sevdiceğin annesi)

Gitmiş çocuğa kredi çektirmiş ya nişan için. 12 ay ödenecekmiş. Biz para biriktircektik herşey kaldı gene ya.

Delircem ben valla. Nefret ettim şu kadından yaa. İnşallah vermezler kredi falan.Kredi alırsa bizim düğünümüz bi sene ertelenir böyle ya

aynen öyle bırak istedikleri kadar gıcık olsunlar insan çekemediği insana gıcık olur kurban olsun onlar türklere
ne mutlu türküm cok seviyorum türkiyemi millettimi iyiki türk dogmus müslüman olmussum
düne ozaman bir sünger cek gecmis gecmisde kaldi böyle devam etme olurmu tatlim

hadi ya niye zorluyorki cocugu :26: nisan nezaman yapilcakdin canim kredisiz olmazmiydin :26:

sofraya sevdiğim bir şey geldiğinde diil illa herkesin inatla kendisinden yediği bir yemek geldiğinde sanki onun benim olması gerekiyormuş illa hepsini ben yemeliymişim gibi saldırıyorum yaaa bu sadece yemekdede diil diyelimki birileri hediyelik birşeyler getirdi aile kalabalığımıza geniş aileden bahs ediyorum illa içlerinden en beğendiğim benim olcak yoksa hiç almıyorum nazikçe fakat yüzümden düşen bin parça olarakdan red ediyorum illa istediğim olcak hemde o andfa oanda olmazssa daha yüzüne bile bakmam zavallı kociş bundanda çok çekiyo benden istediğim birşey varsa oanda alma imkanı varsa ve erteliyorsa daha yanına beşibiyerde eklese getirse bile çöpe atar arkasından göbüş atarı içine dert edesiye yani okadar pis bir huy ya bu huyun adı ne kızlar kurtulmalımıyım bundan :18:

bilemedim canim burc a fazla takilmam ama koc burcunun özelikleri herhalde cünkü esimde de bu huy var mesela energy icecegi aliriz eve
tek bitane kaldiysa cani ister diye ben beraber icelim diye icmem ama o öyle düsünmez baktimmi son seylerden icecek olsun fark etmez düsünmeden icer yer yani huy demekki herhalde sanirsam :26:

asla tek olan şeyi sadece kendime almam tam tersi bölünebilir birşeyse tam taksimat bölünecek bölünemiyorsa karşımdakinin olacak sadece karşımdakinin beni diilde kendini ön plana aldığını gördüğüm şeylerde böleyim ölsemde o ya benim olacak ya benim yada o ortamı terk ederim anında!yemek şart diil yani...

kociş yerken tv izlemek yerine azıcık gözümün içine baksa sende alsana gülüm dese elimi sürmezdim ama tv ye bakıp sadece evde tv kek ve kendisi varmış gibi davranmasa o kekler umurum olmazdı işte böle bilmem anlatabilebildim mi?

naptın kuzum sen ders olmuştur bu sana bi daha yapmazsın dimi

niye böyle yapıyo ki ya :26: sıkışıksanız bi de nişan için kredi mi çekilir mahsus mu yapıyo ki

al sanaaaaaaaaa:113::113::113:bu kadar yetermı senn aklına basına getırmene yoksa kalanlarıda yoluyummmuuuuuuuuuuuuuuu yarın tartı gunu leynnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yavrum kıyamaamm seninki ilgisizliğe karşı bi tepki gibi galiba

bu da kocan ıcın aklı basına gelsınde yanındakı keklık gıbı hanımını gorsun dıyeeeeeeeeee

benımesım sessız kaldıgında bende duvar laknusuyormusum gıbı yparım oda kendıne gelır mesela konusurmm konusurum hıc cvp vermesya duvar pekısen ne dıyorsun gıbııı hehe oda hmn cvp verırrr sende dene bır

yani sinirden mi yedin :26: anlama gitligi var bende herhalde bugün kusura bakma ama yanimdakinin yüzünden kadin konusuyorda konusuyor bi sus kadin ya kafam sisti valla ufff
eve gitsemde su kadindan kurtulsam diye bakiyorum ömrümü yedi yaa dinlemedigimde de laf atiyor anladinmi dedigimi diye tepki vermeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…