tebrikler canimkızlar sıze 1 iyi 1 d kotu haberım varrrrrrrrrrrr
1-:78:iyi olannnnnnnndün 70 leri gördümm tartımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:119::119:
2-kötü olan biraz kaçamak yaptım dünn çok suclu hıssedıyorumkendımı ama yatmadan o yusden 40 mekik 50 bacakhareketı yaptımm :84:
eeee irimişmidir sizcee bu arda yas fındıkın kalorısı dusukmudur sızceeeeeeeee ona gore az sucluluk duyacagımmm da :18:
insan zayiflayinca yemek yemekden de tat alamiyor mutlu etmiyor insani dimi fistikKilodan sebep canım ya.
Düzen oturtamadım yedikçe sıkılmaktayım.
niye ki canim ne güzel ben severim süprizleri keske benimkide yapsa oda hic anlamaz süprizden müprizdensıkılma ya okdr cokdgl kg lerın senn ya bıs ne yapalım esıne gelınce olurr ıs grubunda hehehe burası serınnn bu hafta ck skrr hıc terlemedım bennn
cok sukur kacamagın verdıgı vıcdan asabıylaa gun gecırıyor dun gordugum 70 leri yarında gormeeyı umutt edıyorum canımmm dılekımmmm:18:
yok daha vardır planı ama peksevmes ole seylerı hedıyemı romantıklıkmı ne bılımmm ınsl.sasırtır benı bayram donusu bır yemeke cıkarıss ramazandan dolayı cıkamyrzz belkı ordan bır hedıye fln ayar ederse bılmyrmm
oleyyyyyyyyyyyyy:119::119::119::119::119::119::119::119::119:cok sevındımmmmmmmmm:119::119::119::119::119:1 avuçtan bişey olmaz yavrum yararlıdır bile o
coksukur dıkkat edyrmm sahurda ol yusdennn yrm dlm cvdr ekmegı 2 haslanmıs yumuryaa yakın yumurta tok tutuyor dıe esım yemedı onunkı nıde ben yedımm:115:tebrikler canim1 günden birsey olmaz bugün dikkat edersen herhalde :26:
insan zayiflayinca yemek yemekden de tat alamiyor mutlu etmiyor insani dimi fistik
niye ki canim ne güzel ben severim süprizleri keske benimkide yapsa oda hic anlamaz süprizden müprizdenbildigin odun
sorarsa dersinkizin tekinin kocasinin gögsünde kil varmis da ona gülüyordum anne diye
iyice kafayi siyirdim :111: size daldim yanimdaki hapsurunca cok yasa dedimsonrada hemen düzeltim gesundheit diye
alman karisiyla türkce konusmaya basladim
benimkine bi ara diyordum biraz romantik olsan diye de bana 10 sene sonra romantiklik mi kalir diyordunoleyyyyyyyyyyyyy:119::119::119::119::119::119::119::119::119:cok sevındımmmmmmmmm:119::119::119::119::119:
coksukur dıkkat edyrmm sahurda ol yusdennn yrm dlm cvdr ekmegı 2 haslanmıs yumuryaa yakın yumurta tok tutuyor dıe esım yemedı onunkı nıde ben yedımm:115:salalatlık dometes 2 kupa yesıl cayyyyyyyyyyyyyyy :121::121::121:
suzım suprısı bende severımde yapan olsa da hadiiiiiiiiiiiii
hahahah olur
yok canim tek türk benimöğrensin canım onlar da azcıkhiç türk yok mu çalıştığın yerde
yok canim tek türk benimbanada giciklarda türküm diye aslinda ama nasildin türkün fendi herkesi yendi miydin
hiç bozma moralini canımcım iyi düşün iyi olsun
Al benden de o kadar. Gün geçsin, akşam olsun istiyorummmmm.
Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişey değildir.
burak kut sismanlamis bildigim kadariyla eskisi gibi hosuma gitmiyormustafa sandal da yaslanmis evli barkli kadin ne isim varsa :111: bu aralar hind filmindeki shagakaan midir nedir onu yakisikli buldum filmde
bak sana komik birsey anlatayim kizarkadasla tarkan gelmisdi 2000 yilindami neydin bizde bir heycan gittik konsere
fotografini cekecekdim fotograf makinesinin pili düstü yere o kalabalikda eyildim pili bulayim diye benim catlak arkadasimtarkani gördü bayildi sanmis yere cömelince yardim bayildi diye bagirmaya basladi yok artik dedim platonik dediysek bayilcak degiliz adami gördük diye
icinde tutman iyi degil tatlim kendi kendimize sinir olup icimizde kaliyor ama baktin o seni rahatsiz ediyor dersin icinde kalanlari
insallah tatlim yamakarnayi süsdükden sonra biraz margarin koydum tencereye oglise ayirdigim makarnayi da ekledim 1 tane yumurta kirdim icine hafif tuzlayip yumurtanin pismesiyle indirdim canim kendi kreasyonum oglis hep sade makarna sossuz yiyor dedim yumurtayi seviyor bari yumurta kirayim icine
aynen bende yayanimdaki ispionlamaz isallah :18:
ben aksamlari seviyorum serin olunca dizi izlerken ütü yapmayi baslayinca devami geliyorda baslamasi var iste
iyi bari canim yarin birde tarti günü :18:bidaha kine tavuk nuggetlerden de yiyebilirsin canim
yarin i bekliyelim ozaman esincim aklina kötü birsey getirme insallah birsey yoktur canim ya
ne mutlu türkümaynen öylebırak istedikleri kadar gıcık olsunlar insan çekemediği insana gıcık olur kurban olsun onlar türklere
düne ozaman bir sünger cek gecmis gecmisde kaldi böyle devam etmeben tuhafım dün iftarda ve sonrasında ve sahurda iştahım rezil bir durumdaydı anlatsam...ama asıl msl o diil ben kendimde manyakça bişi daha keşf ettim karşımdaki insanı gözlemleyerek yemek yiyormuşum meğerse ben bunu nasıl aşcam yaa evvela o süper menümü yazayım sonrada olayı
iki zeytinyağlı ufacık dolma
bir dilim esmer ekmek
bir kase yayla çorbası iki litre su buraya kadar ne güzel dimi ya sonra ya sonraa
kociş hazır kek bisküvi falan almış çayın yanına getirdim güzel yemeye bilirdim yada bir dilim kek alıp çekilebilirdim iştahla alakalı irademe sahip çıkabiliyorum ama bu mesele iştah meselesi diildiki baktım kociş sadece kekleri yiyo bisküvilere dokunmuyo çocukluğumdan kalma berbat huyum depreşiverdi hep küçük kardeşimin yüzündenkaldı bu huy hemen saldırdım keklere 6 dilim ben yedim 4 dilim kociş sonrada baktım aaa ben ne yapmışım ölebattı balık bağdata misafir dedeim bisküvilerdende yedim yetmedi sahurdada üç dilim esmer ekmeğin üzerine yağsız peynirli omletimi koyup bi güzel götürdüm bibuçuk litrede su miğdem şuanda çamurhane gibi lavabodan çıkamıyorum sancıdan kıvranıyorum
pişmanım alın yazımmmm nı nı nın...işte böleee
Teşekkürler kızlar..İnşallah dediğiniz gibi olur önemli bişey çıkmaz.
Zaten hastalığımıda düşünemiyorum. Beni gene bu aptal kadın delirtti ya. (sevdiceğin annesi)
Gitmiş çocuğa kredi çektirmiş ya nişan için. 12 ay ödenecekmiş. Biz para biriktircektik herşey kaldı gene ya.
Delircem ben valla. Nefret ettim şu kadından yaa. İnşallah vermezler kredi falan.Kredi alırsa bizim düğünümüz bi sene ertelenir böyle ya
sofraya sevdiğim bir şey geldiğinde diil illa herkesin inatla kendisinden yediği bir yemek geldiğinde sanki onun benim olması gerekiyormuş illa hepsini ben yemeliymişim gibi saldırıyorum yaaabu sadece yemekdede diil diyelimki birileri hediyelik birşeyler getirdi aile kalabalığımıza geniş aileden bahs ediyorum illa içlerinden en beğendiğim benim olcak yoksa hiç almıyorum nazikçe fakat yüzümden düşen bin parça olarakdan red ediyorum illa istediğim olcak hemde o andfa oanda olmazssa daha yüzüne bile bakmam zavallı kociş bundanda çok çekiyo benden istediğim birşey varsa oanda alma imkanı varsa ve erteliyorsa daha yanına beşibiyerde eklese getirse bile çöpe atar arkasından göbüş atarı içine dert edesiye yani okadar pis bir huy ya bu huyun adı ne kızlar kurtulmalımıyım bundan :18:
bilemedim canim burc a fazla takilmam ama koc burcunun özelikleri herhalde cünkü esimde de bu huy var mesela energy icecegi aliriz eve
tek bitane kaldiysa cani ister diye ben beraber icelim diye icmem ama o öyle düsünmez baktimmi son seylerden icecek olsun fark etmez düsünmeden icer yer yani huy demekki herhalde sanirsam :26:
asla tek olan şeyi sadece kendime almam tam tersi bölünebilir birşeyse tam taksimat bölünecek bölünemiyorsa karşımdakinin olacak sadece karşımdakinin beni diilde kendini ön plana aldığını gördüğüm şeylerde böleyim ölsemde o ya benim olacak ya benim yada o ortamı terk ederim anında!yemek şart diil yani...
ben tuhafım dün iftarda ve sonrasında ve sahurda iştahım rezil bir durumdaydı anlatsam...ama asıl msl o diil ben kendimde manyakça bişi daha keşf ettim karşımdaki insanı gözlemleyerek yemek yiyormuşum meğerse ben bunu nasıl aşcam yaa evvela o süper menümü yazayım sonrada olayı
bir dilim esmer ekmek
bir kase yayla çorbası iki litre su buraya kadar ne güzel dimi ya sonra ya sonraa
kociş hazır kek bisküvi falan almış çayın yanına getirdim güzel yemeye bilirdim yada bir dilim kek alıp çekilebilirdim iştahla alakalı irademe sahip çıkabiliyorum ama bu mesele iştah meselesi diildiki baktım kociş sadece kekleri yiyo bisküvilere dokunmuyo çocukluğumdan kalma berbat huyum depreşiverdi hep küçük kardeşimin yüzündenkaldı bu huy hemen saldırdım keklere 6 dilim ben yedim 4 dilim kociş sonrada baktım aaa ben ne yapmışım ölebattı balık bağdata misafir dedeim bisküvilerdende yedim yetmedi sahurdada üç dilim esmer ekmeğin üzerine yağsız peynirli omletimi koyup bi güzel götürdüm bibuçuk litrede su miğdem şuanda çamurhane gibi lavabodan çıkamıyorum sancıdan kıvranıyorum
Teşekkürler kızlar..İnşallah dediğiniz gibi olur önemli bişey çıkmaz.
Zaten hastalığımıda düşünemiyorum. Beni gene bu aptal kadın delirtti ya. (sevdiceğin annesi)
Gitmiş çocuğa kredi çektirmiş ya nişan için. 12 ay ödenecekmiş. Biz para biriktircektik herşey kaldı gene ya.
Delircem ben valla. Nefret ettim şu kadından yaa. İnşallah vermezler kredi falan.Kredi alırsa bizim düğünümüz bi sene ertelenir böyle ya
ben tuhafım dün iftarda ve sonrasında ve sahurda iştahım rezil bir durumdaydı anlatsam...ama asıl msl o diil ben kendimde manyakça bişi daha keşf ettim karşımdaki insanı gözlemleyerek yemek yiyormuşum meğerse ben bunu nasıl aşcam yaa evvela o süper menümü yazayım sonrada olayı
bir dilim esmer ekmek
kociş yerken tv izlemek yerine azıcık gözümün içine baksa sende alsana gülüm dese elimi sürmezdim ama tv ye bakıp sadece evde tv kek ve kendisi varmış gibi davranmasa o kekler umurum olmazdı işte böle bilmem anlatabilebildim mi?
kociş yerken tv izlemek yerine azıcık gözümün içine baksa sende alsana gülüm dese elimi sürmezdim ama tv ye bakıp sadece evde tv kek ve kendisi varmış gibi davranmasa o kekler umurum olmazdı işte böle bilmem anlatabilebildim mi?
asla tek olan şeyi sadece kendime almam tam tersi bölünebilir birşeyse tam taksimat bölünecek bölünemiyorsa karşımdakinin olacak sadece karşımdakinin beni diilde kendini ön plana aldığını gördüğüm şeylerde böleyim ölsemde o ya benim olacak ya benim yada o ortamı terk ederim anında!yemek şart diil yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?