bu da kocan ıcın aklı basına gelsınde yanındakı keklık gıbı hanımını gorsun dıyeeeeeeeeee
benımesım sessız kaldıgında bende duvar laknusuyormusum gıbı yparım oda kendıne gelır mesela konusurmm konusurum hıc cvp vermesya duvar pekısen ne dıyorsun gıbııı hehe oda hmn cvp verırrr sende dene bır
yani sinirden mi yedin :26: anlama gitligi var bende herhalde bugün kusura bakmaama yanimdakinin yüzünden kadin konusuyorda konusuyor bi sus kadin ya kafam sisti valla ufff
eve gitsemde su kadindan kurtulsam diye bakiyorum ömrümü yedi yaadinlemedigimde de laf atiyor anladinmi dedigimi diye tepki vermeyince
her zaman ön planda olma isteği işte yani benimkide çekilir şey diil ki çekin çekinde sadece benim saçımı çekin admcağızın yok kabahati kendine hiç mi zaman ayırmasın ama ben hiç fırsat vermiyorum ki kpss hazırlanırken bile arkasından koşup omuzlarına yapışıyorum böhh diye ısırıyorum cimciriyorum illa bana bakçak gülüyo dalga geçiyo hatun tmm tmm seni seviyorum sana aşığım herşeyimsin v.s v.s v.s diyor hepsini peşinen söledim artık geleceğimizi kurtarma çabasına geri dönebilirmiyim diyo
vallahi garibim bazen çocuk gibi oyun bile oynuyo benle görseniz yabancı film sahneleri sanırsınız en komik mimiği kim yapar en tuhaf sesi kim çıkarır bile oynuyoruz daha naapsın adam dans bile ediyo benle yastık kavgasına kadar görenler daha ALLAH'DAN balayını mı istiyon diyo...
ne güzel canimallah mutlulugunuzu hic bozmasin canim
iyi fikirmis benimde hosuma gitti
sinirlerim zipladi yinebenimki beni isden alacakdin aradim geliyormusun diye fitnessden cikiyorum simdi gelecem dedi yaninda kim var dedim ipsiz arkadasi varmis yine
yarinda bulusurlarsa telefonumu arabaya saklayayim sabahdan diycekdimannem geliyor yarin gidemez
onlarin konusduklarini duymam lazim icime kurt düstü bikerebi plan yapip ne halt yedigini ögrenmem lazim
telını sakla yada aynı ortamda ıken ark.laf carpıt kımseye guven olmaz fılan gıbıı canımesınede soyle yuvayı surdukmek ıstıyorsaaa uzakdursunn yavas yavas asogutsun ondannn kendınıııkızlaar ben oruca niyetliydim,ne biliyim regl olucamı,,geçen ay 16sında olmuştu 20sinde bittiği için orucuma eksiksiz başladım diye seviniyodum,yine 16-18 gibi bekliyodum fakat bugün az önce regl olduğumu gördüm,napıcam orucum bozuldumu:26::26:
kızlaar ben oruca niyetliydim,ne biliyim regl olucamı,,geçen ay 16sında olmuştu 20sinde bittiği için orucuma eksiksiz başladım diye seviniyodum,yine 16-18 gibi bekliyodum fakat bugün az önce regl olduğumu gördüm,napıcam orucum bozuldumu:26::26:
gitti senin oruç ama kırma sakın çünkü akşam saatine kaldın bişey deniyodu bunada hatırlayamadım şimdi kırmıycan ama yinede kazasını tutcan
ne mutlu türkümcok seviyorum türkiyemi millettimi iyiki türk dogmus müslüman olmussum
düne ozaman bir sünger cek gecmis gecmisde kaldi böyle devam etmeolurmu tatlim
hadi ya niye zorluyorki cocugu :26: nisan nezaman yapilcakdin canim kredisiz olmazmiydin :26:
naptın kuzum senders olmuştur bu sana bi daha yapmazsın dimi
niye böyle yapıyo ki ya :26: sıkışıksanız bi de nişan için kredi mi çekilir mahsus mu yapıyo ki
ne demek ırmak,yani orucu bozmada devammı edeyim,ama suzan bozman gerek hemen diyo,,:26:kafam karıştı,netten baktım hocalar bozulmuş oluyo zaten oruç devam ettirmesi gerekmez diyo,ne yapiyim,,su içsemmi napsam pekte terledim,bunu düşünmekten.fenalık geçircem..
çünkü aynı zamanda bir kısa dönem hastalıkdurumudur bu hanımların bünyesini zayıflatan bir dönem dayanamıyuosan boz ama bize böyle öğretmişlerdi öğleden evvel bozulursa kırın orucunuzu ama ikindi saatlerinden sonra zaten bozulmuş olsada zaruri bir ihtiyac duymuyorsanız sabr edip tmm etmek daha evladır bunada .... denir diyolardıda neydi?ama yaz sıcağı ve regl hani dayanamıyosan sakıncalı diil sadece sabrı evladır diyolardı
Triendy sana özel mesaj atamıyorum özel mesaj kutun dolmuş biraz bana yer acar mısın :)
Triendy sana özel mesaj atamıyorum özel mesaj kutun dolmuş biraz bana yer acar mısın :)
her zaman ön planda olma isteği işte yani benimkide çekilir şey diil ki çekin çekinde sadece benim saçımı çekin admcağızın yok kabahati kendine hiç mi zaman ayırmasın ama ben hiç fırsat vermiyorum ki kpss hazırlanırken bile arkasından koşup omuzlarına yapışıyorum böhh diye ısırıyorum cimciriyorum illa bana bakçak gülüyo dalga geçiyo hatun tmm tmm seni seviyorum sana aşığım herşeyimsin v.s v.s v.s diyor hepsini peşinen söledim artık geleceğimizi kurtarma çabasına geri dönebilirmiyim diyo
vallahi garibim bazen çocuk gibi oyun bile oynuyo benle görseniz yabancı film sahneleri sanırsınız en komik mimiği kim yapar en tuhaf sesi kim çıkarır bile oynuyoruz daha naapsın adam dans bile ediyo benle yastık kavgasına kadar görenler daha ALLAH'DAN balayını mı istiyon diyo...
Anlamıyorum kızlar ben bu kadını ya..
Kredisiz olmuyomuş ne bileyim sanki evde yapılan nişanda ne harcıcaksa
Amacı düğünü yaz sonunda ertelemek..Bu kredi varken yeniden kredi çekip evlenmemiz çok zor
ne demek kırmak,yani orucu bozmada devammı edeyim,ama suzan bozman gerek hemen diyo,,:26:kafam karıştı,netten baktım hocalar bozulmuş oluyo zaten oruç devam ettirmesi gerekmez diyo,ne yapiyim,,su içsemmi napsam pekte terledim,bunu düşünmekten.fenalık geçircem..
Benim bildiğime göre de orucunu bozman gerekiyohatta geçen akşamlarda Nihat Hatipoğluna da sordular tv de bozulması gerektiğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?