70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi fikirmis benimde hosuma gitti

sinirlerim zipladi yine benimki beni isden alacakdin aradim geliyormusun diye fitnessden cikiyorum simdi gelecem dedi yaninda kim var dedim ipsiz arkadasi varmis yine

yarinda bulusurlarsa telefonumu arabaya saklayayim sabahdan diycekdim annem geliyor yarin gidemez
onlarin konusduklarini duymam lazim icime kurt düstü bikere bi plan yapip ne halt yedigini ögrenmem lazim

her zaman ön planda olma isteği işte yani benimkide çekilir şey diil ki çekin çekinde sadece benim saçımı çekin admcağızın yok kabahati kendine hiç mi zaman ayırmasın ama ben hiç fırsat vermiyorum ki kpss hazırlanırken bile arkasından koşup omuzlarına yapışıyorum böhh diye ısırıyorum cimciriyorum illa bana bakçak gülüyo dalga geçiyo hatun tmm tmm seni seviyorum sana aşığım herşeyimsin v.s v.s v.s diyor hepsini peşinen söledim artık geleceğimizi kurtarma çabasına geri dönebilirmiyim diyo

vallahi garibim bazen çocuk gibi oyun bile oynuyo benle görseniz yabancı film sahneleri sanırsınız en komik mimiği kim yapar en tuhaf sesi kim çıkarır bile oynuyoruz daha naapsın adam dans bile ediyo benle yastık kavgasına kadar görenler daha ALLAH'DAN balayını mı istiyon diyo...

ne güzel canim allah mutlulugunuzu hic bozmasin canim

kızlaar ben oruca niyetliydim,ne biliyim regl olucamı,,geçen ay 16sında olmuştu 20sinde bittiği için orucuma eksiksiz başladım diye seviniyodum,yine 16-18 gibi bekliyodum fakat bugün az önce regl olduğumu gördüm,napıcam orucum bozuldumu:26::26:​

ne güzel canim allah mutlulugunuzu hic bozmasin canim

inşaallah dediğim gibi kocişininde ayaklarına sarılacağı günler gelcek bak bana sorarsan fazla didikleme biz kadınlar nasıl ikinci kadını sezebiliyosak erkeklerde izlendiklerini sezer ve bundan nefret ederler çünkü kendine güvenilmediğini sezmek hiçbir erkeğin hoşuna gitmez datlum
yaa vallah orda olsam öle taktikler verirdimki benim kuzın demiştimya ben ve annemden aldığı öğüt ve taktiklerle yavukluyu adam etti sölemesi aiip

uzgunum ama dırek bozman gerek canımbenımmmmm

bırazdan esım gelır vee eltıme gıdecegız ıftraa optu sızı kıslarr bas basssssssss

gitti senin oruç ama kırma sakın çünkü akşam saatine kaldın bişey deniyodu bunada hatırlayamadım şimdi kırmıycan ama yinede kazasını tutcan

gitti senin oruç ama kırma sakın çünkü akşam saatine kaldın bişey deniyodu bunada hatırlayamadım şimdi kırmıycan ama yinede kazasını tutcan

ne demek kırmak,yani orucu bozmada devammı edeyim,ama suzan bozman gerek hemen diyo,,:26:kafam karıştı,netten baktım hocalar bozulmuş oluyo zaten oruç devam ettirmesi gerekmez diyo,ne yapiyim,,su içsemmi napsam pekte terledim,bunu düşünmekten.fenalık geçircem..

Son düzenleme:

naptın kuzum sen ders olmuştur bu sana bi daha yapmazsın dimi

niye böyle yapıyo ki ya :26: sıkışıksanız bi de nişan için kredi mi çekilir mahsus mu yapıyo ki

Anlamıyorum kızlar ben bu kadını ya..

Kredisiz olmuyomuş ne bileyim sanki evde yapılan nişanda ne harcıcaksa

Amacı düğünü yaz sonunda ertelemek..Bu kredi varken yeniden kredi çekip evlenmemiz çok zor

çünkü aynı zamanda bir kısa dönem hastalıkdurumudur bu hanımların bünyesini zayıflatan bir dönem dayanamıyuosan boz ama bize böyle öğretmişlerdi öğleden evvel bozulursa kırın orucunuzu ama ikindi saatlerinden sonra zaten bozulmuş olsada zaruri bir ihtiyac duymuyorsanız sabr edip tmm etmek daha evladır bunada .... denir diyolardıda neydi?ama yaz sıcağı ve regl hani dayanamıyosan sakıncalı diil sadece sabrı evladır diyolardı

çoğu yerde büyüklerin söylediklerini söylemiş yorumcular,yanlışmı değilmi bilemiycem ama,hepsi demekki büyüklerimiz yanlış biliyolar demiş teşekkür etmişler:26:şu yazıyı buldum haramdır diyo:26:

Oruca niyet edip güneş doğduktan sonra adet gören hanımın orucu bozulur. Bu durumda olan hanım yemeğini yer. Adet halinde olan bir hanımın, oruç tutmadığı halde yemeyip, içmeyip oruçlu gibi durması haramdır. Ancak gizili yemesi İslami edeptendir

neyse ben kazaların arasına koyayım bunuda,allahım inşallah kaza edebilirim..:96:

ya son bişey daha sorcam bunla ilgili,ben orucu bozarken niyet edicemmi,yoksa direk içicemmi napıcamı bilemedim:78:

çok tatlısınız ya değerini bil kız adamın yazıktır seviyo seni

Anlamıyorum kızlar ben bu kadını ya..

Kredisiz olmuyomuş ne bileyim sanki evde yapılan nişanda ne harcıcaksa

Amacı düğünü yaz sonunda ertelemek..Bu kredi varken yeniden kredi çekip evlenmemiz çok zor

bi de evde mi yapılcak mı nişan tam dayaklık bu kadın yaa

Benim bildiğime göre de orucunu bozman gerekiyo hatta geçen akşamlarda Nihat Hatipoğluna da sordular tv de bozulması gerektiğini söyledi

Benim bildiğime göre de orucunu bozman gerekiyo hatta geçen akşamlarda Nihat Hatipoğluna da sordular tv de bozulması gerektiğini söyledi

sağol canım iyice rahatladım,nihat hocaya inanırımvalla allahım niyetimi biliyosun bozuyorum dedim ve suyla bozdum,,sağol cvbın için tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…