70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Az once ablam benden siskosun dedi halbuki ayni kilodayiz ve ben ondan uzunum 172 boyum beni bir ay sonra goruceksin dedim. 3 sene once keske senin ibi fizigim olsaydi neler neler giyerdim diyordu, ben tekrar zayif olunca ona tek tek hatirlaticam dediklerini

Neler neler yemissin bende sen gibiydim canim israf olmasin bi kasik aliverem annem öyle alistirmisti çünkü şuan bıraktım migdem çöp tenekesi degil

Ve Bugünkü menum

Sahur el büyüklüğünde bazlama peynir zeytin üzüm 1 litre su

İftarda 1 tavuk baget 4 fırın patates bol salata 1 bardak evde az sekerli yaptiğım limonata

Ara dondurma 3 litre su spor yok nasilim kizlar

Kızım bugün çok çok çok yordu beni, ama olsun Allah ona sağlık versin bir gülüşü dünyalara bedel :)) öğle yemeği falan hikaye oldu ama. Menümü yazayım...

Sabah: 2 dilim uno denge light ekmek, 7 zeytin, 1 dilim peynir, domates, 1 bardak şekersiz limonata.

Ara: Yok.

Öğle: Yok.

Ara: Yarım şeftali, 1 erik.

Akşam: 2 dilim uno denge light ekmek, 4 y. kaşığı kabak yemeği, 1 bardak şekersiz limonata.

Fazla giremiyorum, geçmişi okuyamadım, yorum da yapamadım sizlere darılmayın bana olur mu? Bir kaç güne normale dönerim inş...

slm canım hoşgeldin memleket adapazarı mı?:44:

slm kızlar günlerdir hızlıca ne war ne yok diye okuyup çıkıyorum.cuma bildirimi yapıp çarşamaya kadar yiyorum çarşamba gelince cuma telaşı başlıyor.diyete başlıyorum.hep böyle.son zamanlarda 800 gr weriyorum her hafta oda çarşamba başlamamdan kaynaklanıyor.1 hafta yapsam herhalde wercem baya
bugün ki menüm
SAHUR:1 hurma yarım litre su
İFTAR:1 salatalık 1 ufak patates 1 yeşil soğan 2 yemek kaşığı tulum peyniri 1 domatesle yapılmış salata.onunda yarısını yiyebildim tıkıldım..1 armut.az sonrada 1 bardak ıce tea we 1 awuç fındık yicem..

menün güzel tatlım ama öğle niye yok..sende benim gibi limonatayı çok sewenlerdenmisin..

Evett güzeldir memleketim gezmeye gel buyur canım hangi dönemde okudun ve hangi okul ?

ahh ahhhhh arkadaşlarda çok çağırıyoda, ben ordan geldikten sonra 20 kilo aldığım için gidipte moralimi bozmak istemiyorum şimdilik
ben ali fuat paşa yüksekokulun da okumuştum ama geyve de kalıyodum. 2008 girişliyim ama 2011 mezunuyum 3 yılım geçti orda dile kolay.bi zayıflıyım ilk işim adapazarına gelmek olacak inşaallah

Son düzenleme:
ay kızlar yine birsürü sayfa okudum yafff es geçmekte istemiyorum okuduklarımdan çıkardığım ana tema şu: bu hafta herkes bir azimle kilo vermiş. ama ben bu kafta kara listedeyim, tabi yarına kadar yapacaklarım da fayda vermezse zaten regl dönemindeyim. oruç beni tutuyomuş biraz abur cubur yememi. şimdi yemekte yemiyorum ama gelip gidip ağzıma bişeyler atıyorum en kalorilisinden

bu hafta misafir gelmesinden, bizim misafirliğe gitmemizden bi türlü burayada gelemedim.arada bakıyodum geçmişe, sonra çıkıyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…