çok tatlısınız yadeğerini bil kız adamın yazıktır seviyo seni
bi de evde mi yapılcak mı nişantam dayaklık bu kadın yaa
Az once ablam benden siskosun dedi halbuki ayni kilodayiz ve ben ondan uzunum 172 boyumbeni bir ay sonra goruceksin dedim. 3 sene once keske senin ibi fizigim olsaydi neler neler giyerdim diyordu, ben tekrar zayif olunca ona tek tek hatirlaticam dediklerini
bu kaynana hala seni kizdiriyo esincim yaaaaaaaAynen öyle canımZaten dövesim var acayip.
sağol canım iyice rahatladım,nihat hocaya inanırımvalla allahım niyetimi biliyosun bozuyorum dedim ve suyla bozdum,, sağol cvbın için tekrar
bu kaynana hala seni kizdiriyo esincim yaaaaaaasiz evlenince baska bir sehire tasinin bence,yoksa bu kadin rahat vermiycek size
ben tuhafım dün iftarda ve sonrasında ve sahurda iştahım rezil bir durumdaydı anlatsam...ama asıl msl o diil ben kendimde manyakça bişi daha keşf ettim karşımdaki insanı gözlemleyerek yemek yiyormuşum meğerse ben bunu nasıl aşcam yaa evvela o süper menümü yazayım sonrada olayı
iki zeytinyağlı ufacık dolma
bir dilim esmer ekmek
bir kase yayla çorbası iki litre su buraya kadar ne güzel dimi ya sonra ya sonraa
kociş hazır kek bisküvi falan almış çayın yanına getirdim güzel yemeye bilirdim yada bir dilim kek alıp çekilebilirdim iştahla alakalı irademe sahip çıkabiliyorum ama bu mesele iştah meselesi diildiki baktım kociş sadece kekleri yiyo bisküvilere dokunmuyo çocukluğumdan kalma berbat huyum depreşiverdi hep küçük kardeşimin yüzündenkaldı bu huy hemen saldırdım keklere 6 dilim ben yedim 4 dilim kociş sonrada baktım aaa ben ne yapmışım ölebattı balık bağdata misafir dedeim bisküvilerdende yedim yetmedi sahurdada üç dilim esmer ekmeğin üzerine yağsız peynirli omletimi koyup bi güzel götürdüm bibuçuk litrede su miğdem şuanda çamurhane gibi lavabodan çıkamıyorum sancıdan kıvranıyorum
pişmanım alın yazımmmm nı nı nın...işte böleee
Selam kızlar bende zayıflamaya karar verdim daha önce çok denedim ama 4 kilodan fazla veremedim şuan 79 kiloyum Allah tan boydan kurtarıyorum 1.70 boyum var kilolarım okdar çirkin durmuyo açlığa alışmışken ramazan biter bitmez başlıycam bende :18::18::18::18:
Kızım bugün çok çok çok yordu beni, ama olsun Allah ona sağlık versin bir gülüşü dünyalara bedel :)) öğle yemeği falan hikaye oldu ama. Menümü yazayım...
Sabah: 2 dilim uno denge light ekmek, 7 zeytin, 1 dilim peynir, domates, 1 bardak şekersiz limonata.
Ara: Yok.
Öğle: Yok.
Ara: Yarım şeftali, 1 erik.
Akşam: 2 dilim uno denge light ekmek, 4 y. kaşığı kabak yemeği, 1 bardak şekersiz limonata.
Fazla giremiyorum, geçmişi okuyamadım, yorum da yapamadım sizlere darılmayın bana olur mu? Bir kaç güne normale dönerim inş...
harikasın tatlım..Ve Bugünkü menum
Sahur el büyüklüğünde bazlama peynir zeytin üzüm 1 litre su
İftarda 1 tavuk baget 4 fırın patates bol salata 1 bardak evde az sekerli yaptiğım limonata
Ara dondurma 3 litre su spor yok nasilim kizlar
slm canım hoşgeldinmemleket adapazarı mı?:44:
Hoşbulduk canım evet adapazar'lıyım
bende adapazarında okumuştumda. çoooooook severim orayıda oranın insanlarınıda. ve çoook özledim adapazarını
menün güzel tatlım ama öğle niye yok..sende benim gibi limonatayı çok sewenlerdenmisin..
Evett güzeldir memleketim gezmeye gel buyur canım hangi dönemde okudun ve hangi okul ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?