canımbozman gerek cunku ızıne ayrılıyorsun bu bır iki yerıne kaza yapacaksın ınsl..zatennn tmmne demek kırmak,yani orucu bozmada devammı edeyim,ama suzan bozman gerek hemen diyo,,:26:kafam karıştı,netten baktım hocalar bozulmuş oluyo zaten oruç devam ettirmesi gerekmez diyo,ne yapiyim,,su içsemmi napsam pekte terledim,bunu düşünmekten.fenalık geçircem..
nıyet etmeyeceksın besmeleyı cek bozya son bişey daha sorcam bunla ilgili,ben orucu bozarken niyet edicemmi,yoksa direk içicemmi napıcamı bilemedim:78:
hayırdır canımınsl..muhım degıldırlerslm kızlar nasılsınız 2 gündür fazla giremedim
bazı ailevi sorunlar vardı onları halletmeye çalışıyoruz
sence sbh yapabılırmısın canımmmmmmmmmmBabaannemlere gitmistik orda yemek yemeyince babanem dariliyor haliyle yedim... Hem de 2.5 adet kucuk lahmacun+2 bardak fanta+dondurma :26:jilliani da yapamadim simdi gece gece yapip dusa giresim de yok sabah erken yapmayi planliyorum aksam da yaparim telafi ederim olur mu dersiniz :26:
reglden dır cnm gecer ya regl de vermek yerıne aynı kg de kalmak daha ıyııı uzme o yusden kendını tammmmıııııııııııııııııyarın tartı günü... geçen haftaki kilomda isem eğer elimi öpüp başıma koycam. bugün göbeğim çıkmıştı iyice.diyete ilk başladığım gün gibi
Allahımmmmm yoksa geri başamı döndümmmm
yok yok bu regl dönemi bana yaramadı
canımbozman gerek cunku ızıne ayrılıyorsun bu bır iki yerıne kaza yapacaksın ınsl..zatennn tmm
nıyet etmeyeceksın besmeleyı cek boz
hayırdır canımınsl..muhım degıldırler
sence sbh yapabılırmısın canımmmmmmmmmm
reglden dır cnm gecer ya regl de vermek yerıne aynı kg de kalmak daha ıyııı uzme o yusden kendını tammmmııııııııııııııııı
canım yalnız ara öğünlerde meyve suyu veya çay içmenin bi yararı yok bunu bil,daha doğrusu ara öğün yerine sayılmıyo ,midede öğütülcek bişeyler atıcaksınki,metabolizma çalışmaya devam etsin,öğütülcek şeylerde belli yani,ceviz beyaz leblebi,meyve kuru üzüm,badem o bu şuMenüümm
Sabah/öğle (biraz geç uyandım)
1 kepekli tost
1 bardak şekersiz çay
Ara
1 bardak şekersiz limonata
Akşam
2 yk kabak yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
1 dikim kepek ekmeği
Ara
1 fincan yeşil çay
1 fincan form çayı
Bugun ekstradan 1 saat tempolu yürüyüş yaptım- Jillian 2.level 4. kez yaptım.
Kilo vermek için epey kastım çünkü yarın Cuma TARTI GÜNÜ AMA BEN DÜN HALA 66.9 DUM
nasılsınızz kıscelerr ben bgnude kacmaksız kapattım ıftarda
2 brdk su
2 ısırık pıde
3-4 kasık nohut yemegi
2ymk kasıgı prınc pılavı
1 kepçe yogurt corbası
2 kasık salata
2 catal karpuzzzyeter!!!!!!!!!!!!!!!!! dimi:))
sahura da
beyazpeynır
kasarlı yumurta
salatalık
domates
1-1,5 dlm cvdr ekmegi
su
cay
yerım heraldeeey imiiiii
ama daha da az yerım yaa yarın tartı gunuuuu
aksamınada ark.davetlıyızgene bu hafta evımde hıc yemedım sureklı bıryerlere gıdıyoruzz kocıs le c.tesı de ben aldım 20 kısılık bır grubu :))):18:
pazarda buyuk eltımcagırdı hehehehp.tesı ne olur bılmıyorummm eeeee sız ne yaptınız bayılıyormmm ramazanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaa cok sukurrrrrr kı muslumanızz ve ramazan ımız varrrrrrrrrr
bu arada 1 aydır bogazımagrıyordu faranjıte benzıyordubelırtılerı bgn drgdym dedımgerı gorumcem 1 tatlı kasıgı dag kekıgını 1brdk suda kaynat ıc dedı ı gelır dedı sımdık ıcıyorumda sanırım ıyı ooldum gıbı yumusadı cunkıııııııı cok sukur dr antıbıyotık verecektı cunkuu ve ben hıc ıstemyrmm drgıtmeyı kadın dogumcuya gıtmk yetyor yaniii
tavsıye ederımkıslarrrrrrr
Allah yardımcın olsun canım, çok haklısın, daha nişana krediyle başlayan, düğünde ne yapacak acaba?Anlamıyorum kızlar ben bu kadını ya..
Kredisiz olmuyomuş ne bileyim sanki evde yapılan nişanda ne harcıcaksa
Amacı düğünü yaz sonunda ertelemek..Bu kredi varken yeniden kredi çekip evlenmemiz çok zor
Sahurda 1 hurmayla doydun mu canım, helal olsun ne diyeyim.slm kızlar günlerdir hızlıca ne war ne yok diye okuyup çıkıyorum.cuma bildirimi yapıp çarşamaya kadar yiyorum çarşamba gelince cuma telaşı başlıyor.diyete başlıyorum.hep böyle.son zamanlarda 800 gr weriyorum her hafta oda çarşamba başlamamdan kaynaklanıyor.1 hafta yapsam herhalde wercem baya
bugün ki menüm
SAHUR:1 hurma yarım litre su
İFTAR:1 salatalık 1 ufak patates 1 yeşil soğan 2 yemek kaşığı tulum peyniri 1 domatesle yapılmış salata.onunda yarısını yiyebildim tıkıldım..1 armut.az sonrada 1 bardak ıce tea we 1 awuç fındık yicem..
Jillianı muhakkak yapıcaksın ama söz mü?Babaannemlere gitmistik orda yemek yemeyince babanem dariliyor haliyle yedim... Hem de 2.5 adet kucuk lahmacun+2 bardak fanta+dondurma :26:jilliani da yapamadim simdi gece gece yapip dusa giresim de yok sabah erken yapmayi planliyorum aksam da yaparim telafi ederim olur mu dersiniz :26:
Geçmiş olsun canım. 20 kişiye neler yapıcaksın, menünü paylaşlır mısın?nasılsınızz kıscelerr ben bgnude kacmaksız kapattım ıftarda
2 brdk su
2 ısırık pıde
3-4 kasık nohut yemegi
2ymk kasıgı prınc pılavı
1 kepçe yogurt corbası
2 kasık salata
2 catal karpuzzzyeter!!!!!!!!!!!!!!!!! dimi:))
sahura da
beyazpeynır
kasarlı yumurta
salatalık
domates
1-1,5 dlm cvdr ekmegi
su
cay
yerım heraldeeey imiiiii
ama daha da az yerım yaa yarın tartı gunuuuu
aksamınada ark.davetlıyızgene bu hafta evımde hıc yemedım sureklı bıryerlere gıdıyoruzz kocıs le c.tesı de ben aldım 20 kısılık bır grubu :))):18:
pazarda buyuk eltımcagırdı hehehehp.tesı ne olur bılmıyorummm eeeee sız ne yaptınız bayılıyormmm ramazanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaa cok sukurrrrrr kı muslumanızz ve ramazan ımız varrrrrrrrrr
bu arada 1 aydır bogazımagrıyordu faranjıte benzıyordubelırtılerı bgn drgdym dedımgerı gorumcem 1 tatlı kasıgı dag kekıgını 1brdk suda kaynat ıc dedı ı gelır dedı sımdık ıcıyorumda sanırım ıyı ooldum gıbı yumusadı cunkıııııııı cok sukur dr antıbıyotık verecektı cunkuu ve ben hıc ıstemyrmm drgıtmeyı kadın dogumcuya gıtmk yetyor yaniii
tavsıye ederımkıslarrrrrrr
Biz de seni seviyoruz şekerimmmmmmm, inşallah hep beraber eksileri görürüz.bol bol eksili bildirimler yapında topiğin yüzü gülsün inşşş :79:
hepinizi çokkk seviyorummm:119:
ve öpüyorum
Haftaya güzel kilo gider senden. Domatesi nasıl yapıyorsun tarif eder misin canım?Gunaydin kizlarrr
Reglden herhalde kilom ayni cikiyo..
Baslangic........ 77.9
Gecen hafta..... 76.2
Bu hafta. ...,,,,,76.2
Giden.....,.,,,,.,..0
Toplam giden ..,,,1.7
Dun kislik yapiminda en tîlt oldugum isi bitirdim domates rendesi!!!
O kadar millete dedim house party var domtiz domtiz domtiz!!!! Kapidan giris rendeyle diye
Millet isten kaytardi gelmedi terbiyesizler 17 kg domtizle tek cengaver 3 saat savastim pisir misir 1 i buldu yatmam aptal gibiyim
Günaydın canım, aminnn.günaydııınnn
günümüz güzel, neşemiz bol olsun İnş.
Gunaydin kizlarrr
Reglden herhalde kilom ayni cikiyo..
Baslangic........ 77.9
Gecen hafta..... 76.2
Bu hafta. ...,,,,,76.2
Giden.....,.,,,,.,..0
Toplam giden ..,,,1.7
Dun kislik yapiminda en tîlt oldugum isi bitirdim domates rendesi!!!
O kadar millete dedim house party var domtiz domtiz domtiz!!!! Kapidan giris rendeyle diye
Millet isten kaytardi gelmedi terbiyesizler 17 kg domtizle tek cengaver 3 saat savastim pisir misir 1 i buldu yatmam aptal gibiyim
Tebrik ederim canım, hep eksilerde olman dileğiyle. Kürkçü dükkanına dönünce gidiyor değil mi kilolar???Baslangic........ 76
Gecen hafta........... 64,5
Bu hafta. ...............63
Giden.....................1,5
Toplam giden ..........13
geçen haftaya 64,5 yazdım ama birkaç haftadır bildirim yapmamıştım. yani en son bildirim yaptığımda 64,5 idi. büyük ihtimalle bu 1,5 kiloyu bir haftada vermedim ( yaklaşık 3 haftadır sanırım bildirim yapmıyorum ) ama yine de gitmiş olması beni sevindirdi.
Güzel menü canım, sporu da eklersen, daha bir güzel kilo verirsin.Ve Bugünkü menum
Sahur el büyüklüğünde bazlama peynir zeytin üzüm 1 litre su
İftarda 1 tavuk baget 4 fırın patates bol salata 1 bardak evde az sekerli yaptiğım limonata
Ara dondurma 3 litre su spor yok nasilim kizlar
ahh ahhhhh arkadaşlarda çok çağırıyoda, ben ordan geldikten sonra 20 kilo aldığım için gidipte moralimi bozmak istemiyorum şimdilik
ben ali fuat paşa yüksekokulun da okumuştum ama geyve de kalıyodum. 2008 girişliyim ama 2011 mezunuyum3 yılım geçti orda dile kolay.bi zayıflıyım ilk işim adapazarına gelmek olacak inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?