70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Suzimmmm ne yapıyorsun, sanırım yine geçmişten geliyorsun. Hadi bakalım kolay gelsin, keyifler nasıl? Eşinle düzeldiniz mi?

weeee uzun bı aradan sonra bıldırımım
baslangıc .87.6
gecen ay :65.8
bugun :67.4
gelen :1.6 :
37:

bna da solesene bacım nasıl gıttı 1 haftada okadar kılo masllah

canım geçen hafta o kadar uğraşmama rağmn gitmemişti daha doğrusu aslında gitmiş bence de benim tuvalete çıkma sorunum var anca 3 4 günde bir dün sinemaki içtim ishal olmadım ama rahat rahat çıktım jillian yapıyorum spor olarak ve emziriyormmm

darısı benım basıma artık bole 2 .2 gıtsın kılocuklar ramazan bı cıksında hayrlısıyla
5 aylık bır spor programı benı bekl
ıyor

bugünde benim canım sıkkın sabah dayanamayıp taertıya cıktım 75.6 gıbı bısey gordum ya nasıl olur!? anlamıyorum canım cok sıkıldı spor bıle yapmadım dun bu yuzden...hasta olucam yakın bı zaman ıcınde o mu etkılıyor acaba? tamam davetler vardı ama ben ekmek vs yemedım aman aman ustelık sporumu hıc aksatmadım neyse aksam bıde ac tartılcam

günaydin kizlar

zamana biraktim artik canim
uzgunum ama dırek bozman gerek canımbenımmmmm
arkadasindan ayircam ben onu simdi o da bende dedigim dedik diyoruz bakalim elmi yaman benmi
bu kadin size evlendikden sonrada karisacak diye korkuyorum esincim :26:birde evde yapiliyormus nisan ne gerek var
benim erkek kardesim var oda bana takilir durur abla genislemissin diye sen ablana bende kardesime gösterelim siskolugu
slm kızlar nasılsınız 2 gündür fazla giremedim
bazı ailevi sorunlar vardı onları halletmeye çalışıyoruz
insallah hersey yoluna girer canim :26:
cocukla zor oluyor canim sen bebisine bak tatlim biz hep burdayiz zaten
canim masallah isteyince cok güzel kilo verebiliyorsun sen tatlim negüzel 63 kiloya düsmüssün canim devamini da geitrirsin isteyince

bende dün bulgur pilavi yedim yanina domates veya salata falan koy canim daha cok doyuruyor ozaman ekmege de gerek kalmiyor

reglden canim sonra düzelir
gecmis olsun suzisim
bol bol eksili bildirimler yapında topiğin yüzü gülsün inşşş :79:

hepinizi çokkk seviyorummm:119:

ve öpüyorum

günaydııınnn

günümüz güzel, neşemiz bol olsun İnş.

regl bittikden sonra belli olur canim kilo verdigimiz
tebrikler canim
Herkese günaydınlarrr,

1 kaldı, bildirimleri görelim kızlar, hadin bakalım, oruç tutmayanlar, dökülün
yapalim bakalim
Bu da 1000 Kendi kendime kutlayayım,
Kalbim de 3'lendi.
kalbin hayirli ugurlu olsun canim
Suzimmmm ne yapıyorsun, sanırım yine geçmişten geliyorsun. Hadi bakalım kolay gelsin, keyifler nasıl? Eşinle düzeldiniz mi?
aliskanlik olmus gecmissiz gelemiyorum zamana biraktim artik canim ya hayirlisi neyse allahim bana o yolu göstersin
sen nasilsin canim thermalden sonra bidaha gittinmi tatile

Tebrik ederim canım, hep eksilerde olman dileğiyle. Kürkçü dükkanına dönünce gidiyor değil mi kilolar???

aynen

Özlem, jillianı ne zamandır yapıyorsun?

başlangıç 70.500

geçen hafta 65

bu hafta 63.400

giden 1 600

hede kilo artık 50
tebrikler canim
weeee uzun bı aradan sonra bıldırımım
baslangıc .87.6
gecen ay :65.8
bugun :67.4
gelen :1.6 :
37:
olsun yeni geldik bundan sonra verecez insallah
ödem tutuyordur vucutun canim regl öncesi fazla gösterebilir

kizlar listeyi kim yapacak :26: uruz yapiyordun sanirsam sagolsun ama yok kac gündür :26:
hic kimse bulunmazsa ben cocuk uyudukdan sonra birde annemlen hasret giderdikden sonra bugün türkiyeden döndü gece gelir yapiveririm

Regldendir canım, vücut su topluyor, haftaya görürsün güzel rakam, bozma diyetini.

günaydin kizlar

kalbin hayirli ugurlu olsun canim

aliskanlik olmus gecmissiz gelemiyorum zamana biraktim artik canim ya hayirlisi neyse allahim bana o yolu göstersin
sen nasilsin canim thermalden sonra bidaha gittinmi tatile
Gittim canım ama otele falan değil, kendi köyümüze gittim. Güzeldi ve azdı, 10 gün, çabucak geçiverdi. Aynen devam şimdi, neyse haftaya 4 gün yine tatil Bayram nedeniyle çok şükür.
İnşallah zamanla sizde de herşey yoluna girer.

Son düzenleme:

Kızz sen ne yedin okadar 20 kilo birden aldın Anlaşılan ailen çok özlemiş seni zayıf gördüler tıka basa yedirmişler Ben akyazılıyım canım bize ters düşüyo o taraflar ama gitmişliğim var sakin biyer doğası güzel yemyeşil üzüm bağları şeftali ağaçları var çok güzel

evet 10 gün cabuk gecer olsun hasret gideriliyor insallah canim cok sagol

dün yediklerimide yazayim:

sabah: 1 nektarin
öglen: 1nektarin
ara: 1 tane esmer kabak cekirdek ekmegi ekmegin adini bilmiyom 1 dilim peynir
aksam: 1 tabak domatesli bulgur pilavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…