başlangıç 70.500
geçen hafta 65
bu hafta 63.400
giden 1 600
hede kilo artık 50
bna da solesene bacım nasıl gıttı 1 haftada okadar kılo masllah
canım geçen hafta o kadar uğraşmama rağmn gitmemişti daha doğrusu aslında gitmiş bence de benim tuvalete çıkma sorunum var anca 3 4 günde bir dün sinemaki içtim ishal olmadım ama rahat rahat çıktım jillian yapıyorum spor olarak ve emziriyormmm
darısı benım basıma artık bole 2 .2 gıtsın kılocuklar ramazan bı cıksında hayrlısıyla
5 aylık bır spor programı benı beklıyor
zamana biraktim artik caniminşaallah dediğim gibi kocişininde ayaklarına sarılacağı günler gelcek bak bana sorarsan fazla didikleme biz kadınlar nasıl ikinci kadını sezebiliyosak erkeklerde izlendiklerini sezer ve bundan nefret ederler çünkü kendine güvenilmediğini sezmek hiçbir erkeğin hoşuna gitmez datlum
yaa vallah orda olsam öle taktikler verirdimki benim kuzın demiştimya ben ve annemden aldığı öğüt ve taktiklerle yavukluyu adam etti sölemesi aiip
arkadasindan ayircam ben onu simdi o da bende dedigim dedik diyoruzuzgunum ama dırek bozman gerek canımbenımmmmm
bu kadin size evlendikden sonrada karisacak diye korkuyorum esincim :26:birde evde yapiliyormus nisan ne gerek varAnlamıyorum kızlar ben bu kadını ya..
Kredisiz olmuyomuş ne bileyim sanki evde yapılan nişanda ne harcıcaksa
Amacı düğünü yaz sonunda ertelemek..Bu kredi varken yeniden kredi çekip evlenmemiz çok zor
Az once ablam benden siskosun dedi halbuki ayni kilodayiz ve ben ondan uzunum 172 boyumbeni bir ay sonra goruceksin dedim. 3 sene once keske senin ibi fizigim olsaydi neler neler giyerdim diyordu, ben tekrar zayif olunca ona tek tek hatirlaticam dediklerini
insallah hersey yoluna girer canim :26:slm kızlar nasılsınız 2 gündür fazla giremedim
bazı ailevi sorunlar vardı onları halletmeye çalışıyoruz
cocukla zor oluyor canimKızım bugün çok çok çok yordu beni, ama olsun Allah ona sağlık versin bir gülüşü dünyalara bedel :)) öğle yemeği falan hikaye oldu ama. Menümü yazayım...
Sabah: 2 dilim uno denge light ekmek, 7 zeytin, 1 dilim peynir, domates, 1 bardak şekersiz limonata.
Ara: Yok.
Öğle: Yok.
Ara: Yarım şeftali, 1 erik.
Akşam: 2 dilim uno denge light ekmek, 4 y. kaşığı kabak yemeği, 1 bardak şekersiz limonata.
Fazla giremiyorum, geçmişi okuyamadım, yorum da yapamadım sizlere darılmayın bana olur mu? Bir kaç güne normale dönerim inş...
canim masallah isteyince cok güzel kilo verebiliyorsun sen tatlimslm kızlar günlerdir hızlıca ne war ne yok diye okuyup çıkıyorum.cuma bildirimi yapıp çarşamaya kadar yiyorum çarşamba gelince cuma telaşı başlıyor.diyete başlıyorum.hep böyle.son zamanlarda 800 gr weriyorum her hafta oda çarşamba başlamamdan kaynaklanıyor.1 hafta yapsam herhalde wercem baya
bugün ki menüm
SAHUR:1 hurma yarım litre su
İFTAR:1 salatalık 1 ufak patates 1 yeşil soğan 2 yemek kaşığı tulum peyniri 1 domatesle yapılmış salata.onunda yarısını yiyebildim tıkıldım..1 armut.az sonrada 1 bardak ıce tea we 1 awuç fındık yicem..
bende dün bulgur pilavi yedim yanina domates veya salata falan koy canim daha cok doyuruyor ozaman ekmege de gerek kalmiyorMenüümm
Sabah/öğle (biraz geç uyandım)
1 kepekli tost
1 bardak şekersiz çay
Ara
1 bardak şekersiz limonata
Akşam
2 yk kabak yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
1 dikim kepek ekmeği
Ara
1 fincan yeşil çay
1 fincan form çayı
Bugun ekstradan 1 saat tempolu yürüyüş yaptım- Jillian 2.level 4. kez yaptım.
Kilo vermek için epey kastım çünkü yarın Cuma TARTI GÜNÜ AMA BEN DÜN HALA 66.9 DUM
reglden canim sonra düzeliryarın tartı günü... geçen haftaki kilomda isem eğer elimi öpüp başıma koycam. bugün göbeğim çıkmıştı iyice.diyete ilk başladığım gün gibi
Allahımmmmm yoksa geri başamı döndümmmm
yok yok bu regl dönemi bana yaramadı
gecmis olsun suzisimnasılsınızz kıscelerr ben bgnude kacmaksız kapattım ıftarda
2 brdk su
2 ısırık pıde
3-4 kasık nohut yemegi
2ymk kasıgı prınc pılavı
1 kepçe yogurt corbası
2 kasık salata
2 catal karpuzzzyeter!!!!!!!!!!!!!!!!! dimi:))
sahura da
beyazpeynır
kasarlı yumurta
salatalık
domates
1-1,5 dlm cvdr ekmegi
su
cay
yerım heraldeeey imiiiii
ama daha da az yerım yaa yarın tartı gunuuuu
aksamınada ark.davetlıyızgene bu hafta evımde hıc yemedım sureklı bıryerlere gıdıyoruzz kocıs le c.tesı de ben aldım 20 kısılık bır grubu :))):18:
pazarda buyuk eltımcagırdı hehehehp.tesı ne olur bılmıyorummm eeeee sız ne yaptınız bayılıyormmm ramazanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaa cok sukurrrrrr kı muslumanızz ve ramazan ımız varrrrrrrrrr
bu arada 1 aydır bogazımagrıyordu faranjıte benzıyordubelırtılerı bgn drgdym dedımgerı gorumcem 1 tatlı kasıgı dag kekıgını 1brdk suda kaynat ıc dedı ı gelır dedı sımdık ıcıyorumda sanırım ıyı ooldum gıbı yumusadı cunkıııııııı cok sukur dr antıbıyotık verecektı cunkuu ve ben hıc ıstemyrmm drgıtmeyı kadın dogumcuya gıtmk yetyor yaniii
tavsıye ederımkıslarrrrrrr
bol bol eksili bildirimler yapında topiğin yüzü gülsün inşşş :79:
hepinizi çokkk seviyorummm:119:
ve öpüyorum
günaydııınnn
günümüz güzel, neşemiz bol olsun İnş.
regl bittikden sonra belli olur canim kilo verdigimizGunaydin kizlarrr
Reglden herhalde kilom ayni cikiyo..
Baslangic........ 77.9
Gecen hafta..... 76.2
Bu hafta. ...,,,,,76.2
Giden.....,.,,,,.,..0
Toplam giden ..,,,1.7
Dun kislik yapiminda en tîlt oldugum isi bitirdim domates rendesi!!!
O kadar millete dedim house party var domtiz domtiz domtiz!!!! Kapidan giris rendeyle diye
Millet isten kaytardi gelmedi terbiyesizler 17 kg domtizle tek cengaver 3 saat savastim pisir misir 1 i buldu yatmam aptal gibiyim
Baslangic........ 76
Gecen hafta........... 64,5
Bu hafta. ...............63
Giden.....................1,5
Toplam giden ..........13
geçen haftaya 64,5 yazdım ama birkaç haftadır bildirim yapmamıştım. yani en son bildirim yaptığımda 64,5 idi. büyük ihtimalle bu 1,5 kiloyu bir haftada vermedim ( yaklaşık 3 haftadır sanırım bildirim yapmıyorum ) ama yine de gitmiş olması beni sevindirdi.
Herkese günaydınlarrr,
yapalim bakalim1 kaldı, bildirimleri görelim kızlar, hadin bakalım, oruç tutmayanlar, dökülün
kalbin hayirli ugurlu olsun canimBu da 1000Kendi kendime kutlayayım,
Kalbim de 3'lendi.
Suzimmmm ne yapıyorsun, sanırım yine geçmişten geliyorsun. Hadi bakalım kolay gelsin, keyifler nasıl? Eşinle düzeldiniz mi?
Tebrik ederim canım, hep eksilerde olman dileğiyle. Kürkçü dükkanına dönünce gidiyor değil mi kilolar???
canım geçen hafta o kadar uğraşmama rağmn gitmemişti daha doğrusu aslında gitmiş bence de benim tuvalete çıkma sorunum var anca 3 4 günde bir dün sinemaki içtim ishal olmadım ama rahat rahat çıktım jillian yapıyorum spor olarak ve emziriyormmm
aynen
Özlem, jillianı ne zamandır yapıyorsun?
başlangıç 70.500
geçen hafta 65
bu hafta 63.400
giden 1 600
hede kilo artık 50
olsun yeni geldik bundan sonra verecez insallahweeee uzun bı aradan sonra bıldırımım
baslangıc .87.6
gecen ay :65.8
bugun :67.4
gelen :1.6 :37:
ödem tutuyordur vucutun canim regl öncesi fazla gösterebilirbugünde benim canım sıkkın sabah dayanamayıp taertıya cıktım 75.6 gıbı bısey gordum ya nasıl olur!? anlamıyorum canım cok sıkıldı spor bıle yapmadım dun bu yuzden...hasta olucam yakın bı zaman ıcınde o mu etkılıyor acaba? tamam davetler vardı ama ben ekmek vs yemedım aman aman ustelık sporumu hıc aksatmadım neyse aksam bıde ac tartılcam
Regldendir canım, vücut su topluyor, haftaya görürsün güzel rakam, bozma diyetini.bugünde benim canım sıkkın sabah dayanamayıp taertıya cıktım 75.6 gıbı bısey gordum ya nasıl olur!? anlamıyorum canım cok sıkıldı spor bıle yapmadım dun bu yuzden...hasta olucam yakın bı zaman ıcınde o mu etkılıyor acaba? tamam davetler vardı ama ben ekmek vs yemedım aman aman ustelık sporumu hıc aksatmadım neyse aksam bıde ac tartılcam
Gittim canım ama otele falan değil, kendi köyümüze gittim. Güzeldi ve azdı, 10 gün, çabucak geçiverdi. Aynen devam şimdi, neyse haftaya 4 gün yine tatil Bayram nedeniyle çok şükür.günaydin kizlar
kalbin hayirli ugurlu olsun canim
aliskanlik olmus gecmissiz gelemiyorum zamana biraktim artik canim ya hayirlisi neyse allahim bana o yolu göstersin
sen nasilsin canimthermalden sonra bidaha gittinmi tatile
ahh ahhhhh arkadaşlarda çok çağırıyoda, ben ordan geldikten sonra 20 kilo aldığım için gidipte moralimi bozmak istemiyorum şimdilik
ben ali fuat paşa yüksekokulun da okumuştum ama geyve de kalıyodum. 2008 girişliyim ama 2011 mezunuyum3 yılım geçti orda dile kolay.bi zayıflıyım ilk işim adapazarına gelmek olacak inşaallah
evet 10 gün cabuk gecer olsun hasret gideriliyorRegldendir canım, vücut su topluyor, haftaya görürsün güzel rakam, bozma diyetini.
Gittim canım ama otele falan değil, kendi köyümüze gittim. Güzeldi ve azdı, 10 gün, çabucak geçiverdi. Aynen devam şimdi, neyse haftaya 4 gün yine tatil Bayram nedeniyle çok şükür.
İnşallah zamanla sizde de herşey yoluna girer.
kilo bildirimiim:
baslangic kilom: 76.3
bu hafta: 74.0
toplam giden:2.3
gecen haftayi bilmedigimden böyle yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?