70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydın.

Birkaç gündür moralim bozuktu. Bildiğiniz gibi düzenli spor yapıyorum, spor salonunda özellikle bu aralar çok fazla vakit geçiriyorum. Beslenmeme dikkat etmeme rağmen iki haftadır kilom neredeyse sabitti, hatta 100-200 gramlık artışlar bile oldu o nedenle bu sabah tartıda kötü bir sonuç görmekten, tamamen inancımı ve motivasyonumu kaybetmekten korkuyordum. Birkaç günü bu yüzden moralsiz geçirdim ancak bugün tartıda gördüğüm rakam bütün endişelerimi sildi ve yüzüme kocaman bir gülümseme kondurdu
:119:

Başlangıç: 92
Geçen hafta: 87
Bu hafta: 83.9
Giden: 3.1
Toplamda giden: 8.1
Hedef: 60

Sizler için de uygunsa daha önce de belirttiğim gibi yüzde sistemine göre tablo yapmak istiyorum. Daha önce bahsetmiştim, 60 kilo olan ve bu hafta 1 kilo veren kişinin yüzdesi ile 70 kilo olup da 1 kilo verenin yüzdesi bir değil ve bu yüzden başarıları aynı kefeye konmamalı diye.

Akşam spora gideceğim, spor dönüşü listeyi hazırlarım.

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum

slm canim ben de seni düsünüyordum önemli birsey yok dimi göremedim bi kac gündür seni :26:
nasil yapiyoruz canim sana atiyoruz dimi özel msjla kilo bildirimini :26:

Özel mesajla göndermenize gerek yok, ben buradaki tüm bildirimleri listeyi yapmadan önce toplarım :)

masallah canim tebrikler cok güzel vermissin
bazen sabitde kalabilirsin cok kilo verdikden sonra o yüzden morelin bozulmasin hic canim

Son düzenleme:

Özel mesajla göndermenize gerek yok, ben buradaki tüm bildirimleri listeyi yapmadan önce toplarım :)
tamam sagol canim
​Çok teşekkür ederim :)
o senin basarin canim sen menü paylasiyormuydun canim ne yedin ne ictin merak ettim ben 1 haftada 3 kilo versem kalkip göbek atardim

aaaa
ben bu yazdığını görmeden msj atmıştım ama
bu arada harika kilo vermişsin, tebrik ederim

Çok teşekkür ederim :)

tamam sagol canim
o senin basarin canim sen menü paylasiyormuydun canim ne yedin ne ictin merak ettim ben 1 haftada 3 kilo versem kalkip göbek atardim

Genelde menülerimi yazarım ama son birkaç gündür yazmadım maalesef. Sana fikir vermesi için dünkü listemi yazıyorum:

2 dilim ekmek
1 kase dilimlenmiş kavun
8 adet siyah iri zeytin
1 tane armut
2 su bardağı ölçüsünde haşlanmış yağsız-tuzsuz makarna
Omlet (1 yumurta + 1 kaşık zeytinyağı)
Ceviz ve fındıktan oluşan çerez tabağı
1 fincan kahve

Günün toplam kalorisi: 1350-1400

Son düzenleme:
tesekkürler canim son birsey daha sen kalori hesapindan mi gidiyorsun canim :26:
Günaydınnnnnn

Başlangıç Kilo : 77.3
Geçen Hafta :67.7
Bu Hafta : 66.7
Giden : 1
Toplam Giden : 11
tebrikler bebem bosuna üzülmüssün canim benim ya

tesekkürler canim son birsey daha sen kalori hesapindan mi gidiyorsun canim :26:

tebrikler bebem bosuna üzülmüssün canim benim ya

dimi ya
senide tebrik ederim bebeğim
suzi suzi olalı böle bir kilo bildirimi görmemişti iyi bi başlangıç oldu senin için inş devamı gelir datlum

kilo bildirimiim:

baslangic kilom: 76.3
bu hafta: 74.0
toplam giden:2.3

gecen haftayi bilmedigimden böyle yaptim

Suzi geçen haftaki kilonu bilmediğimiz için nasıl değerlendirme yapacağımı bilemedim :)

Çok net olmasa da geçen hafta kaç kilo olduğunu hatırlıyor musun? Geçen hafta kaç kilo olduğunu bilmiyorsan geçen ayki kilonu, bir ayda dört hafta bulunur hesabı, dörde bölelim derim. Sen ne dersin?

Günaydınnnnnn

Başlangıç Kilo : 77.3
Geçen Hafta :67.7
Bu Hafta : 66.7
Giden : 1
Toplam Giden : 11

Günaydın :)

Ayrıca tebrik ederim

Evet, kalori hesabı yapyorum :)

Her zaman dikkat edemesem de karbonhidrat, protein ve yağ açısından dengeli bir liste oluşturmaya ve mümkün olduğunca işlenmiş gıda yememeye gayret ediyorum. Tabi biliyorsun, her zaman mümkün olmuyor, arada kaçamak da yapıyorum :)

dimi ya
senide tebrik ederim bebeğim
suzi suzi olalı böle bir kilo bildirimi görmemişti iyi bi başlangıç oldu senin için inş devamı gelir datlum
sagol bebegim insallah
jillianımı yaptım ter içindeyimmm bittimmmmmmmmmmmmmmmm

tartildigimi biliyorumda unuttum ya :44: bende cok unutkanlik var stressden sanirsam babaannem dedem gibi olcam bende
napcaz simdi 4 hafta öneside 75lerdeydim herhalde yada 76lara geri gelmisdim :26: hic bilmiyorum bi gecmise gidip bakayim izin öncesine bi ara bende yapiyordum kalori sayimmini sIkIlip birakmisdim
ben bi 6li rakamlari göreyim oo ne kacamaklar yapacam dermissim sanki hic yapmadim da

tşk tatlımmm

Bir ay önceki kilonu dörde bölerek hesaplamaya dahil etmek bana hem daha mantıklı hem de daha adil geliyor şu durumda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…