gunaydın herkese umarın herkes için iyi bir gun olur magrenta bende saglık ocagında duzenşli olarak ası oluyorum dogmdan sonra basladı sadece kızamık deil bell, aralıklarla tetenoz ve hepatit b asıları bunlar butun kadınlara yapılması gerekiyormus bence herkes en yakın sağlık ocagına gidip bilgi alsınlar nede olsa saglık acısından onemli ptum herkesi
slm çıtırlar nasılsınız?
karşıyaka sedacım arkadaşlarımda zamanla toparlanacağımı sölüyor ama ben biraz acele ediyorum galiba sen izmirin neresindensin
İyiyim canım nasıl olayım nette sorun var girmeye çalışıp duruyorum :) sen nasılsın az kaldı gelmene :)Yakalandimmm :))
Nasilsin canim???
oohhhhh şulecim tatil yaklaştı süper yaaa bende keşke bi daha gitsem ama kilo almasamda versem :))))slm kızlar bende yoğunum dünden beri koşturmaca tatil öncesi işlerimi ayarlamaya çalışıyorum bir yandan da evde hazırlık alışveriş kaydirigubbakcemile3
sana tavsiyem yemek olayını abartma bol hareket az kalorili şeyler ye bende 1 haftada 2 kilo aldım ama benim için çooooook fazla yedim fazla bile alsam yeriydi :):a015:ahh arkadaşlar cumartesi günü istanbul yolcusuyum ama korkuyorum tatilin rehavetine kapılıp verdiğim 3-5kiloyu geri alırsam ne olacak???????:a015:
Bende izmirin diğer ucundayım hatay-bahçelievlerdeyim canım...
Bugün oğlanı doktora götürdüm dün akşam oyun oynarken durduk yerde burnu kanadı yavrumun fazla değil ama her anne gibi telaşlandım bende zaten 10 gündür sürekli eli burnundaydı enfeksiyona bağlı bir tıkanma varmış burnunda kanama olması normalmiş ilaç yazdı kullanacağız...
Bir de uyku sorunumuz var 2 gecedir yatağından kalkıp yanımıza geliyor bizle yatacakmış ben de hayır dedim dün odasında değilde oturma odasında yatırdım çek yatları birleştirdim gece gene kalkmış gelemeyince ağlıyordu kalktım yanına gittim "hadi annecim sen yat ben başında bekliyorum" dedim yattı 1-2 kere döndü baktı bekliyormuyum diye baktı ben bekliyorum uyudu bende kaçtım yanından sabaha kadar da uyanmadı bu aralar ona yoğunlaşmış durumdayım sürekli faal hareket halinde olmaktan bende 2 klilo vermişim birazda sarımsak çayının faydası var sanırım...
canım eger dikkat edersen kilo almadan dönersin ben annemin yanına gittiğimde benim için yaptığı herşeyden yedim ama az az yedim 500 gr aldım onuda 2 gün içide vermiştim....
geçmiş olsun canım çocuklar sürekli dikkat istiyorlar az önce spordan geldim bgn tartılma günümdü 2kg vermişim çok mutlu oldum çokkhihoyyytBende izmirin diğer ucundayım hatay-bahçelievlerdeyim canım...
Bugün oğlanı doktora götürdüm dün akşam oyun oynarken durduk yerde burnu kanadı yavrumun fazla değil ama her anne gibi telaşlandım bende zaten 10 gündür sürekli eli burnundaydı enfeksiyona bağlı bir tıkanma varmış burnunda kanama olması normalmiş ilaç yazdı kullanacağız...
Bir de uyku sorunumuz var 2 gecedir yatağından kalkıp yanımıza geliyor bizle yatacakmış ben de hayır dedim dün odasında değilde oturma odasında yatırdım çek yatları birleştirdim gece gene kalkmış gelemeyince ağlıyordu kalktım yanına gittim "hadi annecim sen yat ben başında bekliyorum" dedim yattı 1-2 kere döndü baktı bekliyormuyum diye baktı ben bekliyorum uyudu bende kaçtım yanından sabaha kadar da uyanmadı bu aralar ona yoğunlaşmış durumdayım sürekli faal hareket halinde olmaktan bende 2 klilo vermişim birazda sarımsak çayının faydası var sanırım...
canım eger dikkat edersen kilo almadan dönersin ben annemin yanına gittiğimde benim için yaptığı herşeyden yedim ama az az yedim 500 gr aldım onuda 2 gün içide vermiştim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?