tamam canim nezaman yapmayi düsünüyorsun aksama dogru mu göndereyim topluca
tebrikler canim
günaydin esincim
ay günaydin demeyi unutmussum günaydin kizlar
minderim bildirim yapmiycam cünkü haftaya zaten yokum gecen haftada girip yazamadim ama 76 idin en son bugün 75.4
Regldendir canım, vücut su topluyor, haftaya görürsün güzel rakam, bozma diyetini.
sağolun ya birz rahatladım yok bozmuyorum da dün spor yapamadım o moral bozukluğu ile bugün o yuzden 2 saat yapcam cezalıyım ...bayramada az kaldı eylülde de tatil planımız var yaa gitmeli bu kilocuklar kızlar aralığa kadar 60 olmak istiyorum
Ama hani nerde kahvaltılıklar, nerde sebze yemekleri, böyle olmaz ki, sen benden daha iyi biliyorsun. Düzenli beslenmeye başlamalısın.evet 10 gün cabuk gecer olsun hasret gideriliyorinsallah canim cok sagol
dün yediklerimide yazayim:
sabah: 1 nektarin
öglen: 1nektarin
ara: 1 tane esmer kabak cekirdek ekmegi ekmegin adini bilmiyom1 dilim peynir
aksam: 1 tabak domatesli bulgur pilavi
Çoook tebrikler canım, listeyi dediğin gibi yapabilirsin benden yana sorun yok.Herkese günaydın.
Birkaç gündür moralim bozuktu. Bildiğiniz gibi düzenli spor yapıyorum, spor salonunda özellikle bu aralar çok fazla vakit geçiriyorum. Beslenmeme dikkat etmeme rağmen iki haftadır kilom neredeyse sabitti, hatta 100-200 gramlık artışlar bile oldu o nedenle bu sabah tartıda kötü bir sonuç görmekten, tamamen inancımı ve motivasyonumu kaybetmekten korkuyordum. Birkaç günü bu yüzden moralsiz geçirdim ancak bugün tartıda gördüğüm rakam bütün endişelerimi sildi ve yüzüme kocaman bir gülümseme kondurdu :119:
Başlangıç: 92
Geçen hafta: 87
Bu hafta: 83.9
Giden: 3.1
Toplamda giden: 8.1
Hedef: 60
Sizler için de uygunsa daha önce de belirttiğim gibi yüzde sistemine göre tablo yapmak istiyorum. Daha önce bahsetmiştim, 60 kilo olan ve bu hafta 1 kilo veren kişinin yüzdesi ile 70 kilo olup da 1 kilo verenin yüzdesi bir değil ve bu yüzden başarıları aynı kefeye konmamalı diye.
Akşam spora gideceğim, spor dönüşü listeyi hazırlarım.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
insallah canim aralik 12inci ay oluyor dimi :26: kilomuz birbirine yakin haftaya hangimiz daha fazla vercez diye yarisalim istersen nedersinRegldendir canım, vücut su topluyor, haftaya görürsün güzel rakam, bozma diyetini.
sağolun ya birz rahatladım yok bozmuyorum da dün spor yapamadım o moral bozukluğu ile bugün o yuzden 2 saat yapcam cezalıyım ...bayramada az kaldı eylülde de tatil planımız var yaa gitmeli bu kilocuklar kızlar aralığa kadar 60 olmak istiyorum
sabah
bir salkım üzüm
ara
bir dilim kavun
öğlen
dün kaçamak günümdü eşimle burgere gittik steakhouse aldık ben iki ısırık aldım yiyemedim bugün onun köftesini yicem sadece öğlen
çok severim de
akşam da 33 kaşık sebze yemeği yerim
biliyorum canimAma hani nerde kahvaltılıklar, nerde sebze yemekleri, böyle olmaz ki, sen benden daha iyi biliyorsun. Düzenli beslenmeye başlamalısın.
Çoook tebrikler canım, listeyi dediğin gibi yapabilirsin benden yana sorun yok.
Senin de menün çok düzensiz canım, sabah nerdek 1 dilim tam tahıl ekmeğin, peynir-zeytin-domates-salatalığın. Öğlen sebze yemeği-salata-yoğurdun akşam da aynı şekilde, ara öğünler de yok. OLmuyor böyle kızlarrr.sabah
bir salkım üzüm
ara
bir dilim kavun
öğlen
dün kaçamak günümdü eşimle burgere gittik steakhouse aldık ben iki ısırık aldım yiyemedim bugün onun köftesini yicem sadece öğlen
çok severim de
akşam da 33 kaşık sebze yemeği yerim
insallah canim aralik 12inci ay oluyor dimi :26: kilomuz birbirine yakin haftaya hangimiz daha fazla vercez diye yarisalim istersen nedersinbelki bende gaza gelirim
ay ne hossun 33 kasik sunu 32 yapak benim hatrima isparta pilakasi
biliyorum canimoruc u atlatalim düzeltmeye caliscam insallah haftaya reglim bitsede son hafta orucumu tutabilsem diye düsünüyorum
insallah canim aralik 12inci ay oluyor dimi :26: kilomuz birbirine yakin haftaya hangimiz daha fazla vercez diye yarisalim istersen nedersinbelki bende gaza gelirim
ay ne hossun 33 kasik sunu 32 yapak benim hatrima isparta pilakasi
biliyorum canimoruc u atlatalim düzeltmeye caliscam insallah haftaya reglim bitsede son hafta orucumu tutabilsem diye düsünüyorum
ben üçlere fazla basmaya başlarsam 333de olur bebiş o
tebrikler canim tatilde kilo vermissinmerhaba arkadaşlar çok uun bir aradan sonra merhaba tekrar
kilo bildirimi yapayım
başlangıç: 78,5
geçenbir buçuk ay önce : 69.9
bu hafta : 68.8
giden: 1.1
topam giden: 9.7
hedef: 57
bildirimde bulunayım dedim bir buçuk aydır tatildeyim eve haftaya dönecem tartılmışken ve internet bulmuşkn yazayım dedim.
eve gidience düzenli takibe başlarım ve umarım düzenli kilo vermeyed başlarım çünkü bir buçuk ayda anca bu kadar vermişim, gerçi pek d,kkat ettiğimde söylenemez
kendinize iyi bakın herkese bol bol kilo vermeler dilerim
Güzel menü canım, sporu da eklersen, daha bir güzel kilo verirsin.
aynen suzicim varımgaza geliriz en azından
evet canım 12.ay aralıkta o 60 bu çizelgeye gelecek
kolay gelsin canimNiyetli olduğumdan bildirimi aksam yapıcam simdik ev temizliği var oruç oruç hiç canım istemiyoda yapmak lazım
tamam ozaman haftaya seni gececem senden fazla verecem
Başlangıç : 75.7
Geçen Hafta :66.9
Bu Hafta : 67.1
Gelen: 200 gr.
Toplam Giden : 8.6 kg
Neden böyle oldu bilmiyorum.... Bir kere olsun kaçamak yapmadım, sporumu yaptım... Regle de daha var.. mutsuzum bunu haketmedim...
canım bende bu aksam yıne tartılcm ama sabah 75.6 gıbı bısey cıktı halbukı 74.6 ıdım ve sporumu aksatmadım asırtı bısey yemedım sanırm bazen sabıtlenıyor yavaslıyor yanı vucut savunmaya mı gecıyor anlamadım benımde canım sıkıldı ama bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?