70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay 4 hafta önce 75.4 cikmissim demek 1 kilo 400 gramm vermissim ben sevindim

sabah

bir salkım üzüm

ara

bir dilim kavun

öğlen

dün kaçamak günümdü eşimle burgere gittik steakhouse aldık ben iki ısırık aldım yiyemedim bugün onun köftesini yicem sadece öğlen
çok severim de

akşam da 33 kaşık sebze yemeği yerim

Ama hani nerde kahvaltılıklar, nerde sebze yemekleri, böyle olmaz ki, sen benden daha iyi biliyorsun. Düzenli beslenmeye başlamalısın.

Çoook tebrikler canım, listeyi dediğin gibi yapabilirsin benden yana sorun yok.

insallah canim aralik 12inci ay oluyor dimi :26: kilomuz birbirine yakin haftaya hangimiz daha fazla vercez diye yarisalim istersen nedersin belki bende gaza gelirim
ay ne hossun 33 kasik sunu 32 yapak benim hatrima isparta pilakasi
Ama hani nerde kahvaltılıklar, nerde sebze yemekleri, böyle olmaz ki, sen benden daha iyi biliyorsun. Düzenli beslenmeye başlamalısın.

Çoook tebrikler canım, listeyi dediğin gibi yapabilirsin benden yana sorun yok.
biliyorum canim oruc u atlatalim düzeltmeye caliscam insallah haftaya reglim bitsede son hafta orucumu tutabilsem diye düsünüyorum

Son düzenleme:
Senin de menün çok düzensiz canım, sabah nerdek 1 dilim tam tahıl ekmeğin, peynir-zeytin-domates-salatalığın. Öğlen sebze yemeği-salata-yoğurdun akşam da aynı şekilde, ara öğünler de yok. OLmuyor böyle kızlarrr.

1. Örnek Alınabilenecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıdaaldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı)

2- Ara öğünü muhakkakyapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemekleresaldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tanegaleta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balıkveya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemekkaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak içinyardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemekkaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemeksaatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litresu içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır.İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarakbırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıpkarıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızdaçıkan kilodur.

ben üçlere fazla basmaya başlarsam 333de olur bebiş o

merhaba arkadaşlar çok uun bir aradan sonra merhaba tekrar
kilo bildirimi yapayım

başlangıç: 78,5
geçenbir buçuk ay önce : 69.9
bu hafta : 68.8
giden: 1.1
topam giden: 9.7
hedef: 57
bildirimde bulunayım dedim bir buçuk aydır tatildeyim eve haftaya dönecem tartılmışken ve internet bulmuşkn yazayım dedim.
eve gidience düzenli takibe başlarım ve umarım düzenli kilo vermeyed başlarım çünkü bir buçuk ayda anca bu kadar vermişim, gerçi pek d,kkat ettiğimde söylenemez
kendinize iyi bakın herkese bol bol kilo vermeler dilerim

aynen suzicim varım gaza geliriz en azından

ben üçlere fazla basmaya başlarsam 333de olur bebiş o
sebze yemegi olsunda varsin 333 olsun
tebrikler canim tatilde kilo vermissin haftaya yine aramizda bekliyoruz

Başlangıç : 75.7
Geçen Hafta :66.9
Bu Hafta : 67.1
Gelen: 200 gr.
Toplam Giden : 8.6 kg

Neden böyle oldu bilmiyorum.... Bir kere olsun kaçamak yapmadım, sporumu yaptım... Regle de daha var.. mutsuzum bunu haketmedim...

Son düzenleme:

canım bende bu aksam yıne tartılcm ama sabah 75.6 gıbı bısey cıktı halbukı 74.6 ıdım ve sporumu aksatmadım asırtı bısey yemedım sanırm bazen sabıtlenıyor yavaslıyor yanı vucut savunmaya mı gecıyor anlamadım benımde canım sıkıldı ama bayaa

Çok motivasyon düşürücü bir şey bu.
Bu kadar emek veriyo insan, iradesini kullanıyo ve karşılığını almak istiyo.
Karşımda pizza yediler de ben oturdum salata yedim ama karşılığı yine kilo almak oldu.
valla çok moralim bozuldu ya.. ne desem bilemiyorum.
sen oruçluysan belki ondan fazla çıkmışsındır? İftardan önce tartıl istersen bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…