gelsene gel :94::76:sivil hayatta çıkma karşıma suzi
Başlangıç : 75.7
Geçen Hafta :66.9
Bu Hafta : 67.1
Gelen: 200 gr.
Toplam Giden : 8.6 kg
Neden böyle oldu bilmiyorum.... Bir kere olsun kaçamak yapmadım, sporumu yaptım... Regle de daha var.. mutsuzum bunu haketmedim...
Çok motivasyon düşürücü bir şey bu.
Bu kadar emek veriyo insan, iradesini kullanıyo ve karşılığını almak istiyo.
Karşımda pizza yediler de ben oturdum salata yedim ama karşılığı yine kilo almak oldu.
valla çok moralim bozuldu ya.. ne desem bilemiyorum.
sen oruçluysan belki ondan fazla çıkmışsındır? İftardan önce tartıl istersen bi.
gelsene gel :94::76:
canim üzülme ya kiyamam duraklamaya girmisdir vucut sen pes etme yine gitmeye baslar
haftaya aksamlari karbonhydrat yememege calis birde öyle dene canim :26:
Allaaaaahhhhhh2 haftadır kilo veremiyodum hatta 500 gram fazla çıktıydı ama bu sabah tartıldım veeee
geçen hafta: 73.8
bu hafta: 71.8
giden: 2
toplam giden: 23.2
demek ki böyle böyle gitcek yabi hafta 2kilo sonra 2 hafta boş sonra tekrar 2 kilo
inş bizimde duraklama devri geçicidir
Jillianı muhakkak yapıcaksın ama söz mü?
canim cok güzel kilolar verdin eninde sonunda herkes gibi duraklama dönemine girecekdin benim isarkadasi diyetini bozmadigi halde 1 ay duraklama dönemi gecirmis anlatip duruyor ama pes etmedim diyor ve 1 ay dan sonra geri vermeye baslamis bu 1 ay sürecek degil sende de ama kendini birakip üzülürsen tersine gider sinirinden yersin bu sefer bekleyelim haftaya nasil olacak tamammi bitanemÜzüldüm suzi ya o kadar çabaladım filan.. neyse elden bişey gelmez ne yapalım haftaya bakıcaz artık
meraba kızlar bu hafta neredeyse ne gelen ne giden var aslında çok mutlyum bu hafta çok kötüydüm önüme geleni yedim allahtan akşam spor u bırakmamışım onu da bıraksam kara listelik olcakmışım
Başlangıç kilom :73
geçen hafta :70.2
bu hafta:70.1
giden/gelen:100 gr ??????
toplam giden :2.9
hedef kilo : 53
amannnennnAllaaaaahhhhhh2 haftadır kilo veremiyodum hatta 500 gram fazla çıktıydı ama bu sabah tartıldım veeee
geçen hafta: 73.8
bu hafta: 71.8
giden: 2
toplam giden: 23.2
demek ki böyle böyle gitcek yabi hafta 2kilo sonra 2 hafta boş sonra tekrar 2 kilo
amannnennntebrikler canim
aslında bişey yemezsem hiç acukmıyorum tatlım..bu gece 4 hurma 1 awuç fındık yedim.almaz olaydım o fındığı.herşeye dayansam ona dayanamıyorum kahretsin..Sahurda 1 hurmayla doydun mu canım, helal olsun ne diyeyim.
canim masallah isteyince cok güzel kilo verebiliyorsun sen tatlimnegüzel 63 kiloya düsmüssün canim devamini da geitrirsin isteyince
sen ye börek kadayif haftaya dakarnım çok acıkıyor benım ıftaRa kızlar dun mesela bı kuck kıymalı borek mercımek corbası kıymalı patlıcan yemegı 3 kasık falandı , bı yemek kasıgı pılav salata yedım cok mu abartmısım bırde tatlı tel kadayıf vardı ben ondanda resmen uc catal aldım tamam kabul dıyet lıstesıne uygun degıl ama davetteydım sonucta boyle durumlarda da gelınce delı gıbı spor yapıp terlıyorum
insallah verelim tatlumsağol bebeeembi an önce çıtır olalım artık sabır falan kalmadı :118:
rüyamda hiç durmaksızın çekirdek çıtlatıyodum sonra bi uyandım karnım gurul gurultartılıyım dedim 66 çıktım dijital değil ama önceden hep 68 çıkıyodum aşağı yukarı doğrudur değil mi? bi ara sabah aç karnına gidip eczaneden tartılıcam dijital alana kadar, olmuyor böyle
aslinda carsambadan degilde pazartesinden baslasan cumartesi pazar neyse tatil say kendiniSahurda 1 hurmayla doydun mu canım, helal olsun ne diyeyim.
aslında bişey yemezsem hiç acukmıyorum tatlım..bu gece 4 hurma 1 awuç fındık yedim.almaz olaydım o fındığı.herşeye dayansam ona dayanamıyorum kahretsin..
yok caımın içi be ah kilo werebilsem..diyorumya çarşambaya kadar yiyorum sonra alewlenip diyete başlıyorum..1 hafta kaldı bayrama..60 hayallerim suya düştü..neyse ya bayram dünyanın sonu değilya.eylülde kızıma dirgit yapcam ozamana zayıflamam lazım..motiwasyonun için saol canım..weririm ama dimi..suzimmm
aslinda carsambadan degilde pazartesinden baslasan cumartesi pazar neyse tatil say kendiniben sade cumartesi pazar yedigimde metobolizma benimki uyusuk oldugundan arti bile cikiyordum bebegim demekki istediginde carsambadan cumaya kadar ne güüzel verebiliyorsun ben sen istediginde verebilceginden eminim
bildirimmm
başlangıç:75
geçen hafta:72.5
bu hafta:70.5
giden:2
toplamda giden:4.5
hedef:60
insallah verelim tatlumbizi görenlerde söyle baksinlar dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?