70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sivil hayatta çıkma karşıma suzi
gelsene gel :94::76:

canim üzülme ya kiyamam duraklamaya girmisdir vucut sen pes etme yine gitmeye baslar
haftaya aksamlari karbonhydrat yememege calis birde öyle dene canim :26:

oruçluyum evet ama ne biliim yine de çok fazla cıktı delı gıbı spor yapıyorum her gun 45 dk gıcık oldum bu hafta hep davetlere gıttık ıftar ıcın yıne de az da OLSA YEDIM HERSEYDEN acaba bu yuzden mı bılmıyorum ama ekmek yemedım mıllet boreklerı gotrdu ben ekmek yerıne kuck borek yedım yemeklerden azar azar aldım pılav nerdeyse yemedım anlamıyorum neyse canım ramazandan sonra ıns daha sıkı bır dıyet

gelsene gel :94::76:

canim üzülme ya kiyamam duraklamaya girmisdir vucut sen pes etme yine gitmeye baslar
haftaya aksamlari karbonhydrat yememege calis birde öyle dene canim :26:

Üzüldüm suzi ya o kadar çabaladım filan.. neyse elden bişey gelmez ne yapalım haftaya bakıcaz artık

meraba kızlar bu hafta neredeyse ne gelen ne giden var aslında çok mutlyum bu hafta çok kötüydüm önüme geleni yedim allahtan akşam spor u bırakmamışım onu da bıraksam kara listelik olcakmışım
Başlangıç kilom :73
geçen hafta :70.2
bu hafta:70.1
giden/gelen:100 gr ??????
toplam giden :2.9
hedef kilo : 53

canım ben sabah öyle peynir falan yiyemiyorum yanımda biri olmadan yanlız kahvaltı yapıyorum sabah o yüzden meyve benim için ideal oluyo öğlen zaten hamburgerin köftesini yedim ve doydum ekstra bişiye ihtiyaç duymadım akşamda sebze yicem

Allaaaaahhhhhh 2 haftadır kilo veremiyodum hatta 500 gram fazla çıktıydı ama bu sabah tartıldım veeee

geçen hafta: 73.8
bu hafta: 71.8
giden: 2
toplam giden: 23.2

demek ki böyle böyle gitcek ya bi hafta 2kilo sonra 2 hafta boş sonra tekrar 2 kilo

inş bizimde duraklama devri geçicidir

karnım çok acıkıyor benım ıftaRa kızlar dun mesela bı kuck kıymalı borek mercımek corbası kıymalı patlıcan yemegı 3 kasık falandı , bı yemek kasıgı pılav salata yedım cok mu abartmısım bırde tatlı tel kadayıf vardı ben ondanda resmen uc catal aldım tamam kabul dıyet lıstesıne uygun degıl ama davetteydım sonucta boyle durumlarda da gelınce delı gıbı spor yapıp terlıyorum

ya bi de regl daha dün bitti kilom fazla çıkar diyodum ama 2 kilo eksik çıktı haftaya daha da düşük çıkar :118::119::119:

kk ya giremedim korktum isyerinden mi engellediler diye bilgisayari kapatim actim olmadi
geri aranizda olmakdan mutluluk duyarim saygilarla

Üzüldüm suzi ya o kadar çabaladım filan.. neyse elden bişey gelmez ne yapalım haftaya bakıcaz artık
canim cok güzel kilolar verdin eninde sonunda herkes gibi duraklama dönemine girecekdin benim isarkadasi diyetini bozmadigi halde 1 ay duraklama dönemi gecirmis anlatip duruyor ama pes etmedim diyor ve 1 ay dan sonra geri vermeye baslamis bu 1 ay sürecek degil sende de ama kendini birakip üzülürsen tersine gider sinirinden yersin bu sefer bekleyelim haftaya nasil olacak tamammi bitanem

amannnennn tebrikler canim

rüyamda hiç durmaksızın çekirdek çıtlatıyodum sonra bi uyandım karnım gurul gurul tartılıyım dedim 66 çıktım dijital değil ama önceden hep 68 çıkıyodum aşağı yukarı doğrudur değil mi? bi ara sabah aç karnına gidip eczaneden tartılıcam dijital alana kadar, olmuyor böyle

Sahurda 1 hurmayla doydun mu canım, helal olsun ne diyeyim.
aslında bişey yemezsem hiç acukmıyorum tatlım..bu gece 4 hurma 1 awuç fındık yedim.almaz olaydım o fındığı.herşeye dayansam ona dayanamıyorum kahretsin..
canim masallah isteyince cok güzel kilo verebiliyorsun sen tatlim negüzel 63 kiloya düsmüssün canim devamini da geitrirsin isteyince

yok caımın içi be ah kilo werebilsem..diyorumya çarşambaya kadar yiyorum sonra alewlenip diyete başlıyorum..1 hafta kaldı bayrama..60 hayallerim suya düştü..neyse ya bayram dünyanın sonu değilya.eylülde kızıma dirgit yapcam ozamana zayıflamam lazım..motiwasyonun için saol canım..weririm ama dimi.. suzimmm

Son düzenleme:
sen ye börek kadayif haftaya da ben gidersemde migdeme oturuyor diycem dokaniyor diycem ondan sonrada seni gececem
sağol bebeeem bi an önce çıtır olalım artık sabır falan kalmadı :118:
insallah verelim tatlum bizi görenlerde söyle baksinlar dimi
gercekde yemeyince kalori yaktirmis sana tebrikler canim
aslinda carsambadan degilde pazartesinden baslasan cumartesi pazar neyse tatil say kendini ben sade cumartesi pazar yedigimde metobolizma benimki uyusuk oldugundan arti bile cikiyordum bebegim demekki istediginde carsambadan cumaya kadar ne güüzel verebiliyorsun ben sen istediginde verebilceginden eminim

Son düzenleme:

inşallah canımmmm

bildirimmm

başlangıç:75
geçen hafta:72.5
bu hafta:70.5
giden:2
toplamda giden:4.5
hedef:60

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…