2011 mezunumu, ben 1995 mezunuyum. Vay be yıllar ne çabuk geçiyor, hey gidi gençliğim hey. Artıkın 2011 liler aramızda, şimdi en güzel yıllarınızdasınız canım, inşallah hayat size istediğiniz bir yaşam sunar. Bölümün ne, çalışıyor musun?
tebrikler canimbildirimmm
başlangıç:75
geçen hafta:72.5
bu hafta:70.5
giden:2
toplamda giden:4.5
hedef:60
aynen aynen1 aya 5 kilo daha versem yeterli verebilirim dimi :26:
ben olsam verememdeböyle devam edersen verirsin canim sen
1 ayin 4 hafta oldugunu düsünürsek :44: haftada 1.5 kilo civari vermen lazim mümkündür
ay bana matematik yaptirmaokuldada sevmezdim hesap kitapi :111:
1 ay olmaza 1.5-2 ay olsun canim yeterki verelim
Kızz sen ne yedin okadar 20 kilo birden aldınAnlaşılan ailen çok özlemiş seni zayıf gördüler tıka basa yedirmişler Ben akyazılıyım canım bize ters düşüyo o taraflar ama gitmişliğim var sakin biyer doğası güzel yemyeşil üzüm bağları şeftali ağaçları var çok güzel
orası öyle de benimki azcık acil5 hafta sonra üniversiteye başlıyorum çıtır olup öyle gitmem lazım şimdi 5 kilo versem oraya gidince 2-3 kilo daha veririm olur gider
tebriklerBaslangic........ 76
Gecen hafta........... 64,5
Bu hafta. ...............63
Giden.....................1,5
Toplam giden ..........13
geçen haftaya 64,5 yazdım ama birkaç haftadır bildirim yapmamıştım. yani en son bildirim yaptığımda 64,5 idi. büyük ihtimalle bu 1,5 kiloyu bir haftada vermedim ( yaklaşık 3 haftadır sanırım bildirim yapmıyorum ) ama yine de gitmiş olması beni sevindirdi.
haftaya daha iyi sonuç alırsın canımGunaydin kizlarrr
Reglden herhalde kilom ayni cikiyo..
Baslangic........ 77.9
Gecen hafta..... 76.2
Bu hafta. ...,,,,,76.2
Giden.....,.,,,,.,..0
Toplam giden ..,,,1.7
Dun kislik yapiminda en tîlt oldugum isi bitirdim domates rendesi!!!
O kadar millete dedim house party var domtiz domtiz domtiz!!!! Kapidan giris rendeyle diye
Millet isten kaytardi gelmedi terbiyesizler 17 kg domtizle tek cengaver 3 saat savastim pisir misir 1 i buldu yatmam aptal gibiyim
başlangıç 70.500
geçen hafta 65
bu hafta 63.400
giden 1 600
hede kilo artık 50
hallettik canım saolgünaydin kizlar
zamana biraktim artik canim
arkadasindan ayircam ben onu simdi o da bende dedigim dedik diyoruzbakalim elmi yaman benmi
bu kadin size evlendikden sonrada karisacak diye korkuyorum esincim :26:birde evde yapiliyormus nisan ne gerek var
benim erkek kardesim var oda bana takilir durur abla genislemissin diye sen ablana bende kardesime gösterelim siskolugu
insallah hersey yoluna girer canim :26:
cocukla zor oluyor canimsen bebisine bak tatlim biz hep burdayiz zaten
canim masallah isteyince cok güzel kilo verebiliyorsun sen tatlimnegüzel 63 kiloya düsmüssün canim devamini da geitrirsin isteyince
bende dün bulgur pilavi yedim yanina domates veya salata falan koy canim daha cok doyuruyor ozaman ekmege de gerek kalmiyor
reglden canim sonra düzelir
gecmis olsun suzisim
regl bittikden sonra belli olur canim kilo verdigimiz
tebrikler canim
yapalim bakalim
kalbin hayirli ugurlu olsun canim
aliskanlik olmus gecmissiz gelemiyorum zamana biraktim artik canim ya hayirlisi neyse allahim bana o yolu göstersin
sen nasilsin canimthermalden sonra bidaha gittinmi tatile
oooo süper yaa darısı hepimizin başınakilo bildirimiim:
baslangic kilom: 76.3
bu hafta: 74.0
toplam giden:2.3
gecen haftayi bilmedigimden böyle yaptim
gündüz biraz az olmuş canımevet 10 gün cabuk gecer olsun hasret gideriliyorinsallah canim cok sagol
dün yediklerimide yazayim:
sabah: 1 nektarin
öglen: 1nektarin
ara: 1 tane esmer kabak cekirdek ekmegi ekmegin adini bilmiyom1 dilim peynir
aksam: 1 tabak domatesli bulgur pilavi
maşallah tatlım çok güzel vermişsinHerkese günaydın.
Birkaç gündür moralim bozuktu. Bildiğiniz gibi düzenli spor yapıyorum, spor salonunda özellikle bu aralar çok fazla vakit geçiriyorum. Beslenmeme dikkat etmeme rağmen iki haftadır kilom neredeyse sabitti, hatta 100-200 gramlık artışlar bile oldu o nedenle bu sabah tartıda kötü bir sonuç görmekten, tamamen inancımı ve motivasyonumu kaybetmekten korkuyordum. Birkaç günü bu yüzden moralsiz geçirdim ancak bugün tartıda gördüğüm rakam bütün endişelerimi sildi ve yüzüme kocaman bir gülümseme kondurdu :119:
Başlangıç: 92
Geçen hafta: 87
Bu hafta: 83.9
Giden: 3.1
Toplamda giden: 8.1
Hedef: 60
Sizler için de uygunsa daha önce de belirttiğim gibi yüzde sistemine göre tablo yapmak istiyorum. Daha önce bahsetmiştim, 60 kilo olan ve bu hafta 1 kilo veren kişinin yüzdesi ile 70 kilo olup da 1 kilo verenin yüzdesi bir değil ve bu yüzden başarıları aynı kefeye konmamalı diye.
Akşam spora gideceğim, spor dönüşü listeyi hazırlarım.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
tebriklerGünaydınnnnnn
Başlangıç Kilo : 77.3
Geçen Hafta :67.7
Bu Hafta : 66.7
Giden : 1
Toplam Giden : 11
canım dönem dönem oluyor böyle duraklama dönemine girmişsindir sakın bırakmaBaşlangıç : 75.7
Geçen Hafta :66.9
Bu Hafta : 67.1
Gelen: 200 gr.
Toplam Giden : 8.6 kg
Neden böyle oldu bilmiyorum.... Bir kere olsun kaçamak yapmadım, sporumu yaptım... Regle de daha var.. mutsuzum bunu haketmedim...
tebrikler tatlımAllaaaaahhhhhh2 haftadır kilo veremiyodum hatta 500 gram fazla çıktıydı ama bu sabah tartıldım veeee
geçen hafta: 73.8
bu hafta: 71.8
giden: 2
toplam giden: 23.2
demek ki böyle böyle gitcek yabi hafta 2kilo sonra 2 hafta boş sonra tekrar 2 kilo
bildirimmm
başlangıç:75
geçen hafta:72.5
bu hafta:70.5
giden:2
toplamda giden:4.5
hedef:60
hadi bakalim ozaman ciciler alip üniversiteye gidcen yanihergün menü yaz da kacamak yapma tatlim el birligi ile seni citir olarak üni ye gönderecez
kafada sac kalmaz o ayri meselekizlar 1 senedir benim sacimi ceke ceke kafamda sac birakmadilar
hersey yoluna gidigine sevindim canimtebrikler
haftaya daha iyi sonuç alırsın canım
tebrikler canım
hallettik canım saol
oooo süper yaa darısı hepimizin başına
gündüz biraz az olmuş canım
maşallah tatlım çok güzel vermişsin
tebrikler
canım dönem dönem oluyor böyle duraklama dönemine girmişsindir sakın bırakma
tebrikler tatlım
tebrikler
kızlar bu hafta süper geçmiş yaa
herkes çok güzel kilolar vermiş
inşallah hep böyle devam eder
evt ya sorma, gelir gelmez eskiden pek sevmediğim yemeklere karşı bile acaip bir iştah oldu bendeakyazı kuzuluk kaplıcaların falan olduğu yer değil mi? evt sakin bir yer özellikle ayva ve elma ağaçları meşhur... okula gidince yol boyunca elma kokularının tazeliği gelirdi hep burnumuza
ben razıyım ya yeter ki fıstık olayımbugünkü tartılmanın keyfi üzerine annem beni kandırdı kutlama niyetine azcık çikolata yedim azcık pidenin üstüne sürdüm yedim ama pişman değilim nedense ama artık abimle beraber diyet yapıyoruz sağolsun bana acayip destek oluyo :86: o benden daha çok kilo veriyo sinirimi bozuyo ama yarışmak güzel yine de
naptin tatlim ultrason da ne cikti :26:
esin ablam ben de seni düşünüyodum noldu tahlil ultrason falan ne dedi doktor :26:
kendini ödüllendirmissin tatlim iyi yapmissinverdikce ufak ufak kendini ödüllendir motive eder seni herzaman yiycek olmazsa da mesela ben 6li rakamlari göreyim güzel bir kot pantolon almayi düsünüyorum yada yeni kasak
beraber verince daha bi keyfli oluyor canim :13:keske bende gecen sene kardesimle birlikde verseydim o diyetini bozmamisdingerci 10 kilo geri aldi 30 kilodan belki yine gaza gelir benide pesinden sürükler
gercekdende erkeklerin daha fazla vermelerini bende sinir oluyorumherseyde bizim basimiza patliyo kiloda bile daha fazla zorlaniyoruz
Geldim şekerler...
Kan tahliline ve ultrasona baktı doktor.
Enfeksiyon varmış ve kist varmış. Enfeksiyon için antibiyotik verdi.
Kist içinde 2 ay sonra gel dedi kendiliğinden düşen kistlerdenmiş.
Regl döneminde düşen yumurtalardan biri düşmemiş şişmiş şişmiş kist olmuş.
Böyle işte.Ama rahatladım reglimde azaldı biraz.
Bide kızlar ben sabah tartılmayı unuttum evden paldır küldür çıkınca hastane için.
Listeyi yapacak olan şeker cumartesi öğlen yapacaksa yarın sabah bildirim yaparım :26::26:
iyi bari esincim ilaclarini aksatma tatlimGeldim şekerler...
Bide kızlar ben sabah tartılmayı unuttum evden paldır küldür çıkınca hastane için.
Listeyi yapacak olan şeker cumartesi öğlen yapacaksa yarın sabah bildirim yaparım :26::26:
üniversiteyi düsün fistik gibi olacaksin herkes dönüp sana bakacakevet ödül gibi oldu ama cozutmaya başladım şimdi de 1 tabak çikolatalı-muzlu karışık puding yedimakşam az yerim artıkın beraber vermek güzel oluyo tek başına sıkılıyo insan ben de bi 6'ları görsem gerisi daha kolay olcak gibi geliyo bakcaz artık
gecmis olsun canim,Allah sifani versinGeldim şekerler...
gecmis olsun canim,Allah sifani versin
ben de faranjit oldum,oksuruyorum deli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?