70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşaallah hepimiz hayırlısıyla istediğimz gibi bir yaşama kavuşuruz ve tabi incecik bölüm halkla ilişkiler. çalışmıyorum

ssecemm kutun dolmus canim yazamadim

bildirimmm

başlangıç:75
geçen hafta:72.5
bu hafta:70.5
giden:2
toplamda giden:4.5
hedef:60

tebrikler canim
aynen aynen 1 aya 5 kilo daha versem yeterli verebilirim dimi :26:

ben olsam verememde böyle devam edersen verirsin canim sen
1 ayin 4 hafta oldugunu düsünürsek :44: haftada 1.5 kilo civari vermen lazim mümkündür
ay bana matematik yaptirma okuldada sevmezdim hesap kitapi :111:
1 ay olmaza 1.5-2 ay olsun canim yeterki verelim

orası öyle de benimki azcık acil 5 hafta sonra üniversiteye başlıyorum çıtır olup öyle gitmem lazım şimdi 5 kilo versem oraya gidince 2-3 kilo daha veririm olur gider

evt ya sorma, gelir gelmez eskiden pek sevmediğim yemeklere karşı bile acaip bir iştah oldu bende akyazı kuzuluk kaplıcaların falan olduğu yer değil mi? evt sakin bir yer özellikle ayva ve elma ağaçları meşhur... okula gidince yol boyunca elma kokularının tazeliği gelirdi hep burnumuza

orası öyle de benimki azcık acil 5 hafta sonra üniversiteye başlıyorum çıtır olup öyle gitmem lazım şimdi 5 kilo versem oraya gidince 2-3 kilo daha veririm olur gider

hadi bakalim ozaman ciciler alip üniversiteye gidcen yani hergün menü yaz da kacamak yapma tatlim el birligi ile seni citir olarak üni ye gönderecez
kafada sac kalmaz o ayri mesele kizlar 1 senedir benim sacimi ceke ceke kafamda sac birakmadilar

tebrikler
haftaya daha iyi sonuç alırsın canım
başlangıç 70.500

geçen hafta 65

bu hafta 63.400

giden 1 600

hede kilo artık 50

tebrikler canım
hallettik canım saol
kilo bildirimiim:

baslangic kilom: 76.3
bu hafta: 74.0
toplam giden:2.3

gecen haftayi bilmedigimden böyle yaptim
oooo süper yaa darısı hepimizin başına
gündüz biraz az olmuş canım
maşallah tatlım çok güzel vermişsin
Günaydınnnnnn

Başlangıç Kilo : 77.3
Geçen Hafta :67.7
Bu Hafta : 66.7
Giden : 1
Toplam Giden : 11
tebrikler
canım dönem dönem oluyor böyle duraklama dönemine girmişsindir sakın bırakma
tebrikler tatlım
bildirimmm

başlangıç:75
geçen hafta:72.5
bu hafta:70.5
giden:2
toplamda giden:4.5
hedef:60

tebrikler

kızlar bu hafta süper geçmiş yaa
herkes çok güzel kilolar vermiş
inşallah hep böyle devam eder

ben razıyım ya yeter ki fıstık olayım bugünkü tartılmanın keyfi üzerine annem beni kandırdı kutlama niyetine azcık çikolata yedim azcık pidenin üstüne sürdüm yedim ama pişman değilim nedense ama artık abimle beraber diyet yapıyoruz sağolsun bana acayip destek oluyo :86: o benden daha çok kilo veriyo sinirimi bozuyo ama yarışmak güzel yine de

hersey yoluna gidigine sevindim canim tesekkür ederim canim
evet az yiyorum farkindayim canim simdi regl biter oruc a geri baslarim diye kendimi kisiyorum sonrada yiyemiycem zaten diye

Evet canım Kuzuluk ta Akyazı tarafında çok yakın Bence sen gel en kısa zamanda eski günlerini yad et baya özlemiş görünüyosun :26::26:

kendini ödüllendirmissin tatlim iyi yapmissin verdikce ufak ufak kendini ödüllendir motive eder seni herzaman yiycek olmazsa da mesela ben 6li rakamlari göreyim güzel bir kot pantolon almayi düsünüyorum yada yeni kasak
beraber verince daha bi keyfli oluyor canim :13:keske bende gecen sene kardesimle birlikde verseydim o diyetini bozmamisdin gerci 10 kilo geri aldi 30 kilodan belki yine gaza gelir benide pesinden sürükler
gercekdende erkeklerin daha fazla vermelerini bende sinir oluyorum herseyde bizim basimiza patliyo kiloda bile daha fazla zorlaniyoruz

naptin tatlim ultrason da ne cikti :26:

esin ablam ben de seni düşünüyodum noldu tahlil ultrason falan ne dedi doktor :26:

Geldim şekerler...

Kan tahliline ve ultrasona baktı doktor.

Enfeksiyon varmış ve kist varmış. Enfeksiyon için antibiyotik verdi.

Kist içinde 2 ay sonra gel dedi kendiliğinden düşen kistlerdenmiş.

Regl döneminde düşen yumurtalardan biri düşmemiş şişmiş şişmiş kist olmuş.

Böyle işte. Ama rahatladım reglimde azaldı biraz.

Bide kızlar ben sabah tartılmayı unuttum evden paldır küldür çıkınca hastane için.

Listeyi yapacak olan şeker cumartesi öğlen yapacaksa yarın sabah bildirim yaparım :26::26:

evet ödül gibi oldu ama cozutmaya başladım şimdi de 1 tabak çikolatalı-muzlu karışık puding yedim akşam az yerim artıkın beraber vermek güzel oluyo tek başına sıkılıyo insan ben de bi 6'ları görsem gerisi daha kolay olcak gibi geliyo bakcaz artık

canımmm çok sevindim bişey olmadığına hadi geçmiş olsun

iyi bari esincim ilaclarini aksatma tatlim listeyi uruz yapiyor canim ama nezaman yapacak bilmiyorum :26:
üniversiteyi düsün fistik gibi olacaksin herkes dönüp sana bakacak
5 dakikalik mutluluk icin 1 hafta ugrasiyoruz ahh bi gelseydin su 6lilar ama senin az kalmis bak 6lilari görmene en gec 2-3 hafta icinde göreceksin insallah

gecmis olsun canim,Allah sifani versin
ben de faranjit oldum,oksuruyorum deli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…