70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üniversiteyi düsün fistik gibi olacaksin herkes dönüp sana bakacak
5 dakikalik mutluluk icin 1 hafta ugrasiyoruz ahh bi gelseydin su 6lilar ama senin az kalmis bak 6lilari görmene en gec 2-3 hafta icinde göreceksin insallah

anaammm bu sondu zaten bi daha yok öyle şeyler anaa 1 dk haftaya bayram dimi :18:

gecmis olsun minderim sanada artik eskisi gibi gelmiyorsun :26:
evet canim,beraber calistigim is arkadasim askere gitti,onun yerine gelen adam gelin gibi suzuluyor,bi evrak veriyorum yapamadim diyorben de biktim artik,herseyi tek basima yapiyorum,gun icinde isleri yetistiremiyorum isten geldigim gibi uyuyorum,sonra iftara hazirlan derken cok giremiyorum foruma

kilo bildirimiim:

baslangic kilom: 76.3
bu hafta: 74.0
toplam giden:2.3

gecen haftayi bilmedigimden böyle yaptim

Günaydınnnnnn

Başlangıç Kilo : 77.3
Geçen Hafta :67.7
Bu Hafta : 66.7
Giden : 1
Toplam Giden : 11
ooooff dıorum herkesckler kılo werıo bı ben kalıorum bole
ramazandan sonra werecegm ıns bende

hayda ne kadar kalcakki askerde :26: isarkadasinin asker yolunu gözliycez desene
bi müddet sonra senide bunalima sokar canim bu durum anlamiyormu yoksa isine mi öyle geliyor acaba öyle de olmazki senlen birlikde oda maas aliyor

baklava yiycem deme sakin yemezsen de kiziyorlar :84::84::84: ben yersem kesin verdigimi fazlasiyla geri alirim biliyorum cünkü benim vucut affetmiyor

yememem mümkün değil ama az yerim artık 1 tane falan öyle atlatırım inşallah :18: bi de ben 2 gündür havada bisiklet sürme hareketi var ya ona başladım günde 500 tane nasıl iyi mi etkili mi ki o :26:

hayda ne kadar kalcakki askerde :26: isarkadasinin asker yolunu gözliycez desene
bi müddet sonra senide bunalima sokar canim bu durum anlamiyormu yoksa isine mi öyle geliyor acaba öyle de olmazki senlen birlikde oda maas aliyor

aynen tatlim asker yolu gozluyecegimis arkadasim ocakta donecekadam 40 yasinda,saygidan kalbini kirmak istemiyorum..askere giden is arkadasim gitmeden once adama patladi,hicbisey yapmiyosun,kendi evraklarini da bize yaptiriyosun diye..koskoca adam parladi,sacma sapan nedenler soyledi,ama hic mantikli nedenler degildi..ben de bir gun patliyacagim eminim, sabrediyorum simdilik..adam alisti rahata sanirim,isine gelmiyor calismak..

yememem mümkün değil ama az yerim artık 1 tane falan öyle atlatırım inşallah :18: bi de ben 2 gündür havada bisiklet sürme hareketi var ya ona başladım günde 500 tane nasıl iyi mi etkili mi ki o :26:
bende derim cok yedim tesekkürler diye
bence gayet güzel canim bende fitnesse yazildim 5inci aylarda gidemedim daha tekrardan ama senin dedigin baya zorluyor etkili bildigim kadari ile kolarida sag sola saliyorsun dimi :44:
bende bildirim yapayım

başlangıç 73
geçen hafta 70.3
bu hafta 69.1
giden 1.2
hedef 60
tebrikler canim

bende derim cok yedim tesekkürler diye
bence gayet güzel canim bende fitnesse yazildim 5inci aylarda gidemedim daha tekrardan ama senin dedigin baya zorluyor etkili bildigim kadari ile kolarida sag sola saliyorsun dimi :44:

yoo sabit duruyo ama sallamak mı lazım ki :26:

ıyı geldı cnm valla aksam da hepsını tadın abkatım ama az azz ondan menumkalabalık yoksa 1 abkancakcıkar hehehe
paylasayım canım
-yogurtcorbası
-ptlıcan oturtma
-prınc pılavı belkı bezelye koyarımıcıne
-karısıkdolmalar(taze bıber,kuru patlıcan,pazı sarması)
-patatesli mantı
-salata
-karpuz
-hosaf
-baklawa

bukdr sımdılık nasl sızcee hosaf la baklavayı sahurda kalanında gundus yapacagımınsl

başlangıç 70.500

geçen hafta 65

bu hafta 63.400

giden 1 600

hede kilo artık 50

weeee uzun bı aradan sonra bıldırımım
baslangıc .87.6
gecen ay :65.8
bugun :67.4
gelen :1.6 :
37:

kilo bildirimiim:

baslangic kilom: 76.3
bu hafta: 74.0
toplam giden:2.3

gecen haftayi bilmedigimden böyle yaptim

wallahii süpersınız yaa yuruyusum tam olmadıgı ıcın az once tartıda gene aynı yerdegordum gkendımı 1 st sonra tekrar tartılıp yazacagım ınslll da pek umudum yokk ama carsamba gunu 70 ,5 gordum kendımıama sımdı degıl yaaaaaaaaaaaa

suzımmm ne guselvermıssın kg lerını kızzzzzzzzzzzzzz ılk defa senı boyle gordummm
uruz cum sporun +larıı kızlarrr tebrıkler hepınızeeee

ramaan dan dolayı sanırım aynı yerde sayıyoum ck skr kı kg almıyorumm yafffffffffffff

kızlar 3 haftadır aynı kg kgdeyımmm

gecen hafta:71,2
baslangıc:83
bu hafta:71,2
gelen gıden : 0genekı gelen yok
topl.gıden:11,8 kg

kızlaryaeden boyleoldum razamndandolay ıı sporm tam yokondan mı acabaa

spork mekık ve makas hareketı yaptım ancak okdrrr uzgunumm cızelgem gene degısmedıı sımdı cıkmak gerek ıftara arkadasa gıdcegız ınsl... öptum sızlerııı

canımmm çok sevindim bişey olmadığına hadi geçmiş olsun

gecmis olsun canim,Allah sifani versin
ben de faranjit oldum,oksuruyorum deli gibi

Teşekkür ederim şekerler.

Minderim sana da geçmiş olsun İlaç almadan düzelmiyor o tür hastalıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…