üniversiteyi düsün fistik gibi olacaksin herkes dönüp sana bakacak
5 dakikalik mutluluk icin 1 hafta ugrasiyoruzahh bi gelseydin su 6lilar ama senin az kalmis bak 6lilari görmene en gec 2-3 hafta icinde göreceksin insallah
evet canim,beraber calistigim is arkadasim askere gitti,onun yerine gelen adam gelin gibi suzuluyor,bi evrak veriyorum yapamadim diyorgecmis olsun minderim sanadaartik eskisi gibi gelmiyorsun :26:
baklava yiycem deme sakinanaammmbu sondu zaten bi daha yok öyle şeyler anaa 1 dk haftaya bayram dimi :18:
tebrikler canim
olsun yeni geldik bundan sonra verecez insallah
ödem tutuyordur vucutun canim regl öncesi fazla gösterebilir
kizlar listeyi kim yapacak :26: uruz yapiyordun sanirsam sagolsunama yok kac gündür :26:
hic kimse bulunmazsa ben cocuk uyudukdan sonra birde annemlen hasret giderdikden sonra bugün türkiyeden döndügece gelir yapiveririm
kilo bildirimiim:
baslangic kilom: 76.3
bu hafta: 74.0
toplam giden:2.3
gecen haftayi bilmedigimden böyle yaptim
ooooff dıorum herkesckler kılo werıo bı ben kalıorum boleGünaydınnnnnn
Başlangıç Kilo : 77.3
Geçen Hafta :67.7
Bu Hafta : 66.7
Giden : 1
Toplam Giden : 11
evet canim,beraber calistigim is arkadasim askere gitti,onun yerine gelen adam gelin gibi suzuluyor,bi evrak veriyorum yapamadim diyorben de biktim artik,herseyi tek basima yapiyorum ,gun icinde isleri yetistiremiyorum isten geldigim gibi uyuyorum,sonra iftara hazirlan derken cok giremiyorum foruma
baklava yiycem deme sakinyemezsen de kiziyorlar :84::84::84: ben yersem kesin verdigimi fazlasiyla geri alirim biliyorum cünkü benim vucut affetmiyor
ooooff dıorum herkesckler kılo werıo bı ben kalıorum bole
ramazandan sonra werecegm ıns bende
haydane kadar kalcakki askerde :26: isarkadasinin asker yolunu gözliycez desene
bi müddet sonra senide bunalima sokar canim bu durum anlamiyormu yoksa isine mi öyle geliyor acaba öyle de olmazki senlen birlikde oda maas aliyor
bende derim cok yedim tesekkürler diyeyememem mümkün değil ama az yerim artık 1 tane falan öyle atlatırım inşallah :18: bi de ben 2 gündür havada bisiklet sürme hareketi var ya ona başladım günde 500 tane nasıl iyi mi etkili mi ki o :26:
tebrikler canimbende bildirim yapayım
başlangıç 73
geçen hafta 70.3
bu hafta 69.1
giden 1.2
hedef 60
bende derim cok yedim tesekkürler diye
bence gayet güzel canim bende fitnesse yazildim 5inci aylarda gidemedim daha tekrardan ama senin dedigin baya zorluyor etkili bildigim kadari ilekolarida sag sola saliyorsun dimi :44:
sen naptin tatlim tatil modunda cikramazandan sonra bahane etmiycem bende hic birseyi artik verecez kurtulacaz insallah hasretcim
kactim kizlar mesaim bitiyor muncuks
ıyı geldı cnm valla aksam da hepsını tadın abkatım ama az azz ondan menumkalabalık yoksa 1 abkancakcıkar hehehecanım yalnız ara öğünlerde meyve suyu veya çay içmenin bi yararı yok bunu bil,daha doğrusu ara öğün yerine sayılmıyo ,midede öğütülcek bişeyler atıcaksınki,metabolizma çalışmaya devam etsin,öğütülcek şeylerde belli yani,ceviz beyaz leblebi,meyve kuru üzüm,badem o bu şuvs.biliyosundur ara öğünde yenmesi gerekenleri ye bence,çayı ve meyve suyunu yoldaş yap yanlarına
birde akşam zaten bulgur pilavı yemişsin ekmek hakkın kalmamış,yemeseymişindi keşke,dikkat et bunada,pilavın makarnanın yanına ekmek olmaaazz
akşamki yemeğini okurken bende yeteeeeer diye bağırdım inan valla
maşallah bi beni yememişsinafiyet olsun,,
sahurki menünü beğendim amaa
benimde boğazım çok sık hastalanır,ağrır aklımda olsun,her seferinde antibiyotik veriyo dr,bende sıkıldım artık,geçirirse ne ala,kekikli çay
paylasayım canımAllah yardımcın olsun canım, çok haklısın, daha nişana krediyle başlayan, düğünde ne yapacak acaba?
Sahurda 1 hurmayla doydun mu canım, helal olsun ne diyeyim.
Jillianı muhakkak yapıcaksın ama söz mü?
Geçmiş olsun canım. 20 kişiye neler yapıcaksın, menünü paylaşlır mısın?
Biz de seni seviyoruz şekerimmmmmmm, inşallah hep beraber eksileri görürüz.
Baslangic........ 76
Gecen hafta........... 64,5
Bu hafta. ...............63
Giden.....................1,5
Toplam giden ..........13
geçen haftaya 64,5 yazdım ama birkaç haftadır bildirim yapmamıştım. yani en son bildirim yaptığımda 64,5 idi. büyük ihtimalle bu 1,5 kiloyu bir haftada vermedim ( yaklaşık 3 haftadır sanırım bildirim yapmıyorum ) ama yine de gitmiş olması beni sevindirdi.
başlangıç 70.500
geçen hafta 65
bu hafta 63.400
giden 1 600
hede kilo artık 50
weeee uzun bı aradan sonra bıldırımım
baslangıc .87.6
gecen ay :65.8
bugun :67.4
gelen :1.6 :37:
kilo bildirimiim:
baslangic kilom: 76.3
bu hafta: 74.0
toplam giden:2.3
gecen haftayi bilmedigimden böyle yaptim
Herkese günaydın.
Birkaç gündür moralim bozuktu. Bildiğiniz gibi düzenli spor yapıyorum, spor salonunda özellikle bu aralar çok fazla vakit geçiriyorum. Beslenmeme dikkat etmeme rağmen iki haftadır kilom neredeyse sabitti, hatta 100-200 gramlık artışlar bile oldu o nedenle bu sabah tartıda kötü bir sonuç görmekten, tamamen inancımı ve motivasyonumu kaybetmekten korkuyordum. Birkaç günü bu yüzden moralsiz geçirdim ancak bugün tartıda gördüğüm rakam bütün endişelerimi sildi ve yüzüme kocaman bir gülümseme kondurdu :119:
Başlangıç: 92
Geçen hafta: 87
Bu hafta: 83.9
Giden: 3.1
Toplamda giden: 8.1
Hedef: 60
Sizler için de uygunsa daha önce de belirttiğim gibi yüzde sistemine göre tablo yapmak istiyorum. Daha önce bahsetmiştim, 60 kilo olan ve bu hafta 1 kilo veren kişinin yüzdesi ile 70 kilo olup da 1 kilo verenin yüzdesi bir değil ve bu yüzden başarıları aynı kefeye konmamalı diye.
Akşam spora gideceğim, spor dönüşü listeyi hazırlarım.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
canımmm çok sevindim bişey olmadığınahadi geçmiş olsun
iyi bari esincim ilaclarini aksatma tatlimlisteyi uruz yapiyor canim ama nezaman yapacak bilmiyorum :26:
üniversiteyi düsün fistik gibi olacaksin herkes dönüp sana bakacak
5 dakikalik mutluluk icin 1 hafta ugrasiyoruzahh bi gelseydin su 6lilar ama senin az kalmis bak 6lilari görmene en gec 2-3 hafta icinde göreceksin insallah
gecmis olsun canim,Allah sifani versin
ben de faranjit oldum,oksuruyorum deli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?