70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canlarım yatıya arkadaşlarım gelmişti giremedim foruma..
dün gece o kadar çok yedim ki ağzıma kadar doldum sanki hala acıkmadım o yüzden pek bi beklentim yok bugün tartıdan da bakalım tartılcam inşallah birazdan bi ümit
esin canım geçmiş olsun düzelirsin inşallah en yakın zmanda ilaçlarına dikkat et :26:
misafir gelecek annem pilav yapmamı istedi ben çıkayım bildirime gelcem inş.

Teşekkür ederim canımcım.

Pilav yapabilirsin ama asla yemeeeee

üzülme canım.bende 69 kilodayken 3 hafta takılı kalmıştım.sonra wermeye başladım ama.sende öyle olcan sabret

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, nasılsınız? ben her hafta resimli bildiri yapıyorum ama büyük pc min şarj aleti bozuldu fotoyu atamıyorum, notebookumdan bağlanıyorum, olduğu zaman bu hafta kilomun footosunu paylaşıcam, ben çok moralsizdim kesin hiç vermedim diyordum ama tartıya çıkınca şaşırdım, aman aman bir kilo vermemişim fakat hem geçen haftadan fazla vermişim hemde vermeyeceğimi zannderken sürpriz oldu işte...

Başlangıç kilo: 78.1
Geçen hafta: 75.2
Bu hafta: 74.6
Gelen/giden: 600 gr giden
Toplamda giden: 3.5 kg
Hedef kilo: 58

Bir kez daha bırakmadığım için çok mutluyum ve bana destek olduğunuz için çooooook teşekkürler, NEYMİŞ KİLO VERİLMESE DE AZ VERİLSE DE DEVAM EDİLECEKMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

İftara misafirim var ben kaçtımmmmmmmmm

Gec kalktim o yuzden,
sabah/ogle: 4 adet eti form kepekli biskuvi+bir bardak yarim yagli sut
ara: 1 eti cin+yesilcay
ara: 3 kuru kayisi
aksam: yarim yemek kasigi bulgur pilavi+2 adet kucuk hindi boynu+erik hosafi+kozlenmis sebze salatasi
jillian yaptim. 1 saat sonra da yuruyuse cikacagim.
Sabahlari duzgun kahvalti yapamiyorum cunku domates ve salatalik yiyince midem bulaniyor, geriye peynir ve tam tahilli ekmek maydonoz falan kaliyor onla da doymuyorum kepekli biskuvi cok tok tutuyor :26:
genelde menulerim bu sekilde oluyor

yarım saat sonra geliyor bildirim..bben sabitlendim zaten her hafta 800 gr bu haftada öyledir görcez bakalım..iweeeett gelelim konuya.benimle aynı kiloda olup yarış yapacak olan war mı????????????????**

selam hanımlar.
bu hafta adet dönemimde olmamın da etkisiyle -sanırım- neredeyse değişiklik yok gibi. yine de yapayım bildirimimi.

başlangıç: 79
geçen hafta: 78.6
bu hafta: 78.4
giden: 0.200 gr
toplam giden: 0.600 gr

hiç istediğim gibi değil ama neyseee

BAŞLANGIÇ :84
GEÇEN HAFTA :63.60
BU HAFTA :62.90
GİDEN :700gr
TOPLAM GİDEN:21.100gr
HEDEF :55

Son düzenleme:
Kilo bildirimim;
başlangıç: 70.6
geçen hafta: 60.1
bu hafta: 59.7
giden: 0.400 gr
toplam giden:10.9 gr

Menüm;

Sabah+öğlen:1 haşlanmş yumurta kk tulum peniri1 kaşık süzme yoğurt domates salatalık ve biber
Ara:1 şeftali yarım muz 1galeta
Akşam:1 kase toyga çorbası,3 kaşık mantarlı pilav 2 boğum pide ve salata

Bildirimim:
Başlangıç:75
Geçen hafta:73
Bu hafta:74
Gelen:1
Hedef:65

Reglm o yüzden o lanet 1 kilo

Son düzenleme:
Bende bildirim yapicam

baslangic 87
Gecen hafta 73.2
Bu hafta 72.2
Giden 1
Toplam giden 14.8
3 litre su spor yok ramazan ayini böyle az bir hasarla kapattimmi tamamdırnasilim kizlar

Moralim çok bozuk

Yarın nişan alışverişine gidicez istemiyorum gitmek ya

Ben o kadınla hiç bi yere gitmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…