70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy kızlar ben neler ettim anneme uydum da neler yedim bugün sabah 2 boğum pidenin üstüne çikolata sürdüm yedim, öğleden sonra 1 tabak çikolata-muz karışık puding yedim, şimdi de şu tatlılı dondurmalar var ya heh işte onların baklavalısından yedim biraz neden bilmiyorum ama pişmanlık da yok noluyo bana yaa azcık dövün çekiştirin beni saçlarımı falan yolun olmıcak böyle

Kız ne yaptin sen hepsi bi günde yenirmiki

Moralim çok bozuk

Yarın nişan alışverişine gidicez istemiyorum gitmek ya

Ben o kadınla hiç bi yere gitmek istemiyorum

canım bi yola çıkıosun evlilik öncesi bu kasılmalar bu gerilmeler en iyi anlaşan ailelerde bile oluyor kasılma sıkılma... artı sen o kadını evliliğin süresince göreceksin fikirlerin uyuşmayabilir ama o olmasa sevdicekte olmıcaktı böyle düşün kendini rahatlat canım

Moralim çok bozuk

Yarın nişan alışverişine gidicez istemiyorum gitmek ya

Ben o kadınla hiç bi yere gitmek istemiyorum

tatlim nisanlina soylesen,sadece ikimiz cikalim desen olmaz mi:26:

Haftaya güzel kilo gider senden. Domatesi nasıl yapıyorsun tarif eder misin canım?
Günaydın canım, aminnn.
Canim domatesleri rendeliyorum
Atese alip arada karistirarak pisiriyorum
Fokur fokur kaynadiktan sonra altini kapamadan kavanoza dolduruyorum kapagini skica kapatip ters koyuyorum
Soguyunca duzunu cevirip kaldirabilirsin
Domat rendesini corba, site, yemeklerde kullaniyorum organik miss gibi yeni yapmissin gobi oluyo

Ben bolca da menemen yapiyorum
İster yemege ister kahvaltiya
En cok menemen gidiyo

Ben mumkun oldugunca rendeyi ufak kavanozlara yapiyorum yil icinde salca malca toplaniyolar zaten
Cok dayanmiyo acildiktan sonra rende
Menemende biber asitli diye sanirim cok daha uzun sure kaliyo

Menemeni de kanuklarini soyup domatesin dogruyorum biberleri cekirdeklerini alip ufak dogruyorum
Kavurmadan ikisini beraber aliyorum ates ustune
Fokurdayip biraz pisince kavanozluyorum

İkisine de yag tuz koymuyorum yeni yapilmis gibi oluyo masallah :)
Yemek yaparken cok buyuk kolaylik tavsiye ederim tatlim

Oy bende yapicamda bayramdan sonra ellerine saglik canim

baslangıc:77.6

gecen hafta :74.6

bu hafta:75

giden : yok

gelen :400 gr

toplamda giden :2.6

kara listedeyim bu hafta haftaya geliyorum bekle suziiiiiiiiiiiiiiiiii

liste yapılmadı dimi daha. hemen bildirimimi yapayım.misafir var kaçak giriyorum.
başlangıç: 78.7
geçen hafta: 75,4
bu hafta:75,4
gelen giden: -
toplamda giden: 3,3
hedef: 55

kızlar size bişey sorsam :26: benim yüzüm çok yağlı daha duştan çıkalı anca 1 saat oldu ama yağlandı şimdiden bunun için bi formülünüz veya kullandığınız bişey var mı acep :26: bi de güneş yüzünden çok esmerim rengimi açacak bişey de olursa çok makbule geçer

Benim de aynı senin gibi. Hemen burnumun çevresi yanaklarım ıslak ıslak oluyo. Hep parlıyo suratım. Çok kötü.
Bunun büyük ölçüde sebebi havadaki nem miktarı.

Ben çözüm olarak pudra kullanıyorum. Her zaman değil tabii,evde filan sürmüyorum ama dışarı çıkarken biriyle buluşucakken filan, pudramı sürüyorum pürüzsüz bi yüzüm oluyo. Parlamıyo da. Epey kalıyo akşama kadar. Ben Catherina Arley pudra kullanıyorum. Bu forumda keşfettim hatta. Sen de burda bi araştır. Çok övülen bi pudra aynı zamanda çok iyi ve çok ucuz. 5 TL civarı fiyata satılıyor. Benim o yağlı nemli yüzümü bile porselen ve kusursuz gösterebiliyo yani eheh. Pudra reklamı gibi oldu ama çözüm olarak sen de bunu deneyebilirsin. Bundan başka çözüm düşünemiyorum malum havalar 837823674895 derece :)

hanimiş kızılcık sopası

diycem ama benim kuzucum yine dertliymiş...yağlı ciltlere pudra maskesi iyi geliyor canım denedin mi?

bir ad bebe talk pudrası biraz çay tabağına koy iki üç damla limon krem kıvamına getiricek kadarda limon kolonyası karıştır krem kıvamına gelince ince bir tabaka halinde sür 20 dk hiç mimik yapmadan gülmeden az konuşarak canım bekle sonrada ılık suyla yıka hem yağlar uçuyor hem yağdan gelen kir ve akne hemde bebeişler gibi yumi yumicik oluyosun haftada iki defa uygula bak çok işe yarayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…