Moralim çok bozuk
Yarın nişan alışverişine gidicez istemiyorum gitmek ya
Ben o kadınla hiç bi yere gitmek istemiyorum
Moralim çok bozuk
ayyy kızlar ben neler ettim anneme uydum da neler yedim bugünsabah 2 boğum pidenin üstüne çikolata sürdüm yedim, öğleden sonra 1 tabak çikolata-muz karışık puding yedim, şimdi de şu tatlılı dondurmalar var ya heh işte onların baklavalısından yedim biraz neden bilmiyorum ama pişmanlık da yok noluyo bana yaa azcık dövün çekiştirin beni saçlarımı falan yolun olmıcak böyle
Moralim çok bozuk
Kız ne yaptin sen hepsi bi günde yenirmiki
Bence bir hafta tatli yememelisin
Moralim çok bozuk
ayyy kızlar ben neler ettim anneme uydum da neler yedim bugünsabah 2 boğum pidenin üstüne çikolata sürdüm yedim, öğleden sonra 1 tabak çikolata-muz karışık puding yedim, şimdi de şu tatlılı dondurmalar var ya heh işte onların baklavalısından yedim biraz neden bilmiyorum ama pişmanlık da yok noluyo bana yaa azcık dövün çekiştirin beni saçlarımı falan yolun olmıcak böyle
Canim domatesleri rendeliyorumHaftaya güzel kilo gider senden. Domatesi nasıl yapıyorsun tarif eder misin canım?
Günaydın canım, aminnn.
Canim domatesleri rendeliyorum
Atese alip arada karistirarak pisiriyorum
Fokur fokur kaynadiktan sonra altini kapamadan kavanoza dolduruyorum kapagini skica kapatip ters koyuyorum
Soguyunca duzunu cevirip kaldirabilirsin
Domat rendesini corba, site, yemeklerde kullaniyorum organik miss gibi yeni yapmissin gobi oluyo
Ben bolca da menemen yapiyorum
İster yemege ister kahvaltiya
En cok menemen gidiyo
Ben mumkun oldugunca rendeyi ufak kavanozlara yapiyorum yil icinde salca malca toplaniyolar zaten
Cok dayanmiyo acildiktan sonra rende
Menemende biber asitli diye sanirim cok daha uzun sure kaliyo
Menemeni de kanuklarini soyup domatesin dogruyorum biberleri cekirdeklerini alip ufak dogruyorum
Kavurmadan ikisini beraber aliyorum ates ustune
Fokurdayip biraz pisince kavanozluyorum
İkisine de yag tuz koymuyorum yeni yapilmis gibi oluyo masallah :)
Yemek yaparken cok buyuk kolaylik tavsiye ederim tatlim
eyvah o zaman kurtuluşum yok bu kilolar gidiyo diyosun
baslangıc:77.6
gecen hafta :74.6
bu hafta:75
giden : yok
gelen :400 gr
toplamda giden :2.6
kara listedeyim bu haftahaftaya geliyorum bekle suziiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar size bişey sorsam :26: benim yüzüm çok yağlı daha duştan çıkalı anca 1 saat oldu ama yağlandı şimdidenbunun için bi formülünüz veya kullandığınız bişey var mı acep :26: bi de güneş yüzünden çok esmerim rengimi açacak bişey de olursa çok makbule geçer
kızlar size bişey sorsam :26: benim yüzüm çok yağlı daha duştan çıkalı anca 1 saat oldu ama yağlandı şimdidenbunun için bi formülünüz veya kullandığınız bişey var mı acep :26: bi de güneş yüzünden çok esmerim rengimi açacak bişey de olursa çok makbule geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?