Benim de aynı senin gibi. Hemen burnumun çevresi yanaklarım ıslak ıslak oluyo. Hep parlıyo suratım. Çok kötü.
Bunun büyük ölçüde sebebi havadaki nem miktarı.
Ben çözüm olarak pudra kullanıyorum. Her zaman değil tabii,evde filan sürmüyorum ama dışarı çıkarken biriyle buluşucakken filan, pudramı sürüyorum pürüzsüz bi yüzüm oluyo. Parlamıyo da. Epey kalıyo akşama kadar. Ben Catherina Arley pudra kullanıyorum. Bu forumda keşfettim hatta. Sen de burda bi araştır. Çok övülen bi pudra aynı zamanda çok iyi ve çok ucuz. 5 TL civarı fiyata satılıyor. Benim o yağlı nemli yüzümü bile porselen ve kusursuz gösterebiliyo yani eheh. Pudra reklamı gibi oldu ama çözüm olarak sen de bunu deneyebilirsin. Bundan başka çözüm düşünemiyorum malum havalar 837823674895 derece :)
ay evet ya dün akşam abimle sinemaya gittik fotoğraf çekilelim dedi parladı yüzüm çok kötü çıktımsaçlarım da yüzüme değen yerler hemen yağlanıyo çok kötü kışın da böyleyim ben pudra hiç kullanmadım bi deniyim onu ama daha kalıcı yağlanmasını önlicek bişey istiyorum :26:
diycem ama benim kuzucum yine dertliymiş...yağlı ciltlere pudra maskesi iyi geliyor canım denedin mi?
bir ad bebe talk pudrası biraz çay tabağına koy iki üç damla limon krem kıvamına getiricek kadarda limon kolonyası karıştır krem kıvamına gelince ince bir tabaka halinde sür 20 dk hiç mimik yapmadan gülmeden az konuşarak canım bekle sonrada ılık suyla yıka hem yağlar uçuyor hem yağdan gelen kir ve akne hemde bebeişler gibi yumi yumicik oluyosun haftada iki defa uygula bak çok işe yarayacak.
Ne oldu canim ya
canım ya sevdiceğin annesi ne istiyo senden rahat bıraksın azcıktenhada bi yerde kıstırayım mı
canım bi yola çıkıosun evlilik öncesi bu kasılmalar bu gerilmeler en iyi anlaşan ailelerde bile oluyor kasılma sıkılma... artı sen o kadını evliliğin süresince göreceksin fikirlerin uyuşmayabilir ama o olmasa sevdicekte olmıcaktı böyle düşün kendini rahatlat canım
tatlim nisanlina soylesen,sadece ikimiz cikalim desen olmaz mi:26:
Kıstır valla benimde içimden geçmiyo değil bazen şöylee bi güzel dövsem falan diye hayal ediyorum
tamamdır bebeeemmsen adresi ver bana hangi şehirde olduğunu falan yaz gerisini ben hallederim
şimdi polyannacılık oyna desem kızcan belki ama en azından köprüyü geç bebeğim ondan sonra sen getirirsin yola sevdiceği yoksa düğününüzüde mundar eder bak sölemedi deme datlum :26:bu kayınanacığın gerçekten böle ise az sabırla derviş olunmaz çiçeğem merak etme bveklemekten gebermeyiz yani sonuç alırız bak bunada dediydi dersin
Bizde erik yok ben de visne sarin aldim attimahh hiç sorma, bizim evde de eri kpartisi vardı dün gece. kocaman bir poşet dolusu eriği oturdum, çekirdeklerini çıkarıp dörde böldüm. poşetleyip dondurucuya attım. kışın kompostu felan yapmaya harika oluyor.
Eriklerden bir poşet daha var, onlar da bu gece için yolumu gözlüyorlar
Sagol canimOy bende yapicamda bayramdan sonra ellerine saglik canim
Benim de aynı senin gibi. Hemen burnumun çevresi yanaklarım ıslak ıslak oluyo. Hep parlıyo suratım. Çok kötü.
Bunun büyük ölçüde sebebi havadaki nem miktarı.
Ben çözüm olarak pudra kullanıyorum. Her zaman değil tabii,evde filan sürmüyorum ama dışarı çıkarken biriyle buluşucakken filan, pudramı sürüyorum pürüzsüz bi yüzüm oluyo. Parlamıyo da. Epey kalıyo akşama kadar. Ben Catherina Arley pudra kullanıyorum. Bu forumda keşfettim hatta. Sen de burda bi araştır. Çok övülen bi pudra aynı zamanda çok iyi ve çok ucuz. 5 TL civarı fiyata satılıyor. Benim o yağlı nemli yüzümü bile porselen ve kusursuz gösterebiliyo yani eheh. Pudra reklamı gibi oldu ama çözüm olarak sen de bunu deneyebilirsin. Bundan başka çözüm düşünemiyorum malum havalar 837823674895 derece :)
hepinizi muckdurdumALLAH hepinize inşaallah benimki kadar aşk bir kociş versin ALLAH nazardan saklasın kocişimden ne yerde var ne gökde yani estağfirullah kociş olarak diyorum tabikide YOKSA BENİM en büyük aşkım bana ve kocişime bu aşkı bahş eden ALLAH'dır!ve AŞKIN EN GÜZEL CİLVESİ RASULALLAHDIR!
şimdi polyannacılık oyna desem kızcan belki ama en azından köprüyü geç bebeğim ondan sonra sen getirirsin yola sevdiceği yoksa düğününüzüde mundar eder bak sölemedi deme datlum :26:bu kayınanacığın gerçekten böle ise az sabırla derviş olunmaz çiçeğem merak etme bveklemekten gebermeyiz yani sonuç alırız bak bunada dediydi dersin
çok mantıklı aslında köprüyü geçene kadar kaynanaya dayı deevlendikten sonra kıstırırız
Ya ben bu kadınla görüşmek istemiyorum. Alışverişe gidilcek yarın nişan için.Neyseki sevdicekte geliyo ama yinede istemiyorm
Kıstır valla benimde içimden geçmiyo değil bazen şöylee bi güzel dövsem falan diye hayal ediyorum
Canım çok uğraştım öyle kendimi rahatlatmak için ama olmuyo. Zerre kadar ne saygı ne sevgi var içimde.
6 senedir yaptığı saçmalıklardan ben bıktım artık. Bi kaçını burdada anlattım kızlar bilir.
Olmuyo şeker ya. Annem bi kere kabul etmiyo ki. Neyse planım hazır gıcık etcem kadınıÇünkü muhtemelen oda beni sinirlendircek.
Evet bu köprü olayını bana sevdicekte diyor sürekli ama bi ara yumuşuyorum.
Sonra bu gıcık pislik kadın gene sinirimi bozcak bişey yapıyo.
Şeker daha bişey yapmıyorum zaten ben alttan alttan hafiften yapıyorum ama asıl bombalar evlendikten sonra patlıcak
Ah canım baştan nasıl başlarsa öyle gidiyo umarım en azından evlenince rahat edersin
ayyy kızlar ben neler ettim anneme uydum da neler yedim bugünsabah 2 boğum pidenin üstüne çikolata sürdüm yedim, öğleden sonra 1 tabak çikolata-muz karışık puding yedim, şimdi de şu tatlılı dondurmalar var ya heh işte onların baklavalısından yedim biraz neden bilmiyorum ama pişmanlık da yok noluyo bana yaa azcık dövün çekiştirin beni saçlarımı falan yolun olmıcak böyle
[video=youtube;bjgFH01k0gU]http://www.youtube.com/watch?v=bjgFH01k0gU&feature=related[/video]
İzleyelim dinleyelim keyfimiz yerine gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?