70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay evet ya dün akşam abimle sinemaya gittik fotoğraf çekilelim dedi parladı yüzüm çok kötü çıktım saçlarım da yüzüme değen yerler hemen yağlanıyo çok kötü kışın da böyleyim ben pudra hiç kullanmadım bi deniyim onu ama daha kalıcı yağlanmasını önlicek bişey istiyorum :26:

Ben öyle yapıyorum valla ama sen yine bir araştır bakalım :78:
kazzynin formul de ise yarycak gibi ..

hadi ya cidden iyi geliyo mu :26: bi deniyim dicem de 20 dk mimiksiz duramam ben okurken bile nasıl olcak o diye gülmeye başladım

ben gelemedim kg bildirimimi şimdi yapcam gerçi liste uçtu artık ama olsun

geçen hafta oynak bi kg halindeydim bir 70 bir 71 yok 69 yok 68 aralıkları acayip bi durumdu yani bu yüzden ben bu haftayı yazcam sadece 69.2 kg işte böle

ama ama cısları artık bi kere kaçırsamda hemen önünü alabiliyorum misal sahurda iki dilim esmer ekmek iki dilim salam biraz peynir yedim iftardada ekmeksiz bir servis kaşığı keşkek.

Ne oldu canim ya

Ya ben bu kadınla görüşmek istemiyorum. Alışverişe gidilcek yarın nişan için.Neyseki sevdicekte geliyo ama yinede istemiyorm

canım ya sevdiceğin annesi ne istiyo senden rahat bıraksın azcık tenhada bi yerde kıstırayım mı

Kıstır valla benimde içimden geçmiyo değil bazen şöylee bi güzel dövsem falan diye hayal ediyorum

Canım çok uğraştım öyle kendimi rahatlatmak için ama olmuyo. Zerre kadar ne saygı ne sevgi var içimde.

6 senedir yaptığı saçmalıklardan ben bıktım artık. Bi kaçını burdada anlattım kızlar bilir.

tatlim nisanlina soylesen,sadece ikimiz cikalim desen olmaz mi:26:

Olmuyo şeker ya. Annem bi kere kabul etmiyo ki. Neyse planım hazır gıcık etcem kadını Çünkü muhtemelen oda beni sinirlendircek.

şimdi polyannacılık oyna desem kızcan belki ama en azından köprüyü geç bebeğim ondan sonra sen getirirsin yola sevdiceği yoksa düğününüzüde mundar eder bak sölemedi deme datlum :26:bu kayınanacığın gerçekten böle ise az sabırla derviş olunmaz çiçeğem merak etme bveklemekten gebermeyiz yani sonuç alırız bak bunada dediydi dersin

çok mantıklı aslında köprüyü geçene kadar kaynanaya dayı de evlendikten sonra kıstırırız

Bizde erik yok ben de visne sarin aldim attim
Esim seviyo diye..
Yavas yavasbyapicam bayrama kadar..
Bayramdan sonra annemlerde iki hafta daha tatil yapicam kismetse gitmeden isler bitsin de kafam rahat olsun

Oy bende yapicamda bayramdan sonra ellerine saglik canim
Sagol canim
Hersey balli bademim icin iyisi olsun diye debeleniyoruz iste

Ne kullaniyon ney ney

hepinizi muckdurdum ALLAH hepinize inşaallah benimki kadar aşk bir kociş versin ALLAH nazardan saklasın kocişimden ne yerde var ne gökde yani estağfirullah kociş olarak diyorum tabikide YOKSA BENİM en büyük aşkım bana ve kocişime bu aşkı bahş eden ALLAH'dır!ve AŞKIN EN GÜZEL CİLVESİ RASULALLAHDIR!

iyi geceler mekanın melekleri...................

çok mantıklı aslında köprüyü geçene kadar kaynanaya dayı de evlendikten sonra kıstırırız

Evet bu köprü olayını bana sevdicekte diyor sürekli ama bi ara yumuşuyorum.

Sonra bu gıcık pislik kadın gene sinirimi bozcak bişey yapıyo.

Şeker daha bişey yapmıyorum zaten ben alttan alttan hafiften yapıyorum ama asıl bombalar evlendikten sonra patlıcak

Ah canım baştan nasıl başlarsa öyle gidiyo umarım en azından evlenince rahat edersin

[video=youtube;bjgFH01k0gU]http://www.youtube.com/watch?v=bjgFH01k0gU&feature=related[/video]

İzleyelim dinleyelim keyfimiz yerine gelsin

[video=youtube;AMHExoqpOmE]http://www.youtube.com/watch?v=AMHExoqpOmE&feature=fvst[/video]

İzleyin hatunu görünce belki hırs yaparsınız kısçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…