70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo bildirim tablosu yüzde sistemine göre hazırlanmıştır.

Kilo tablosundaki bilgiler sırasıyla Geçen haftaki kilo/ Bu haftaki kilo/ Fark/ Yüzde şeklindedir.

1 ay önceki kilosu için bildirim yapan BenSuzi arkadaşımızın kilosu dörde, 1.5 ay önceki kilosu için bildirim yapan hawar arkadaşımızın kilosu altıya bölünmüştür (anlaşılacağı üzere hafta sayısına göre)

HAFTALIK KİLO BİLDİRİM SONUÇLARI

Haftanın Birincisi
uruz ( 87/ 83.9/ 3.1/ % 3.56)

Haftanın İkincisi
glsns (72.5/ 70.5/2.0/ %2.76)

Haftanın Üçüncüsü
a20 (73.8/71.8/ 2.0/ %2.71)

4) OZLEMELEK (65/63.4/1.6/%2.46)

5) cocostar (64.5/63.0/1.5/ %2.32)

6) monaroza21 (70.3/69.1/1.2/ %1.7)

7) GWZNAZ (67.7/66.7/1.0/1.48)

8) devran_26 (73.2/72.2/1.0/%1.37)

9)ssecemm (63.6/62.9/0.7/ %1.1)

10) mirayhan (75.2/74.6/0.6/%0.8)

11) ftemiz (60.1/59.7/0.4/%0.66)

12)BenSuzi (75.4/74.0/0.4/ %0.54) Kilosu dörde bölündü

13) hawar (69.9/68.8/ 0.2/ %0.29) Kilosu altıya bölündü

14) diltesne (78.6/78.4/0.2/ %0.25)

15) abababa (61.3/61.2/0.1/ %0.16)

16) senad (70.2/70.1/0.1/ %0.14)

BU HAFTA KİLOSU SABİT OLAN ÜYELER

(Sıralama alfabetik sıraya göre yaplmıştır, herhangi bir yüzde sıralaması söz konusu değildir.)

Dgy (76.2/76.2/ 0/ %0)

maverick1988 (75.4/75.4/0/ %0)

suzan6638 (71.2/71.2/0/ %0)

KARA LİSTE

(Bu bölümde yüzdesi düşük olan, yani daha az kilo alanlar üst sırada yer almaktadır)

1) PearlJam (66.9/67.1/ +0.2/ %0.30)

2) yaramazpisi (74.6/75.0/+0.4/ %0.54)

3) buzdanmadam (73.0/74.0/ +1.0/ %1.37)

4) hasretttt (65.8/67.4/ +1.6/ %2.43)

Son düzenleme:
[video=youtube;AMHExoqpOmE]http://www.youtube.com/watch?v=AMHExoqpOmE&feature=fvst[/video]

İzleyin hatunu görünce belki hırs yaparsınız kısçeler

ayy dershanenin partisinde ne oynamıştık bu şarkıyla arkadaşlarımı özledim galiba neyse duygusala bağlamıyım şimdi hatun güzel de poposu büyük ya beyaz showa çıktı bu beyaz bile alay ettiydi

Bende düğünümün böyle geçmesini istiyorum kızlar yaa..

İmkansız bişey istiyorum sanırım

[video=youtube;3LFLLJXDuS4]http://www.youtube.com/watch?v=3LFLLJXDuS4&feature=share[/video]

[video=youtube;3LFLLJXDuS4]http://www.youtube.com/watch?v=3LFLLJXDuS4&feature=share[/video]

ayyy çok eğlendim izlerken sanırım benim de istediğim tam olarak böyle bişey bebiş bu imkansız değil ama biraz zor gibi sende o potansiyel var zaten ama sevdiceğin ve davetlilerin de baya bi çılgın olması lazım

Son düzenleme:

Ne yazıkki kısçem davetli kitlesi bu düğünü görüp bu nasıl düğün diyecek bildiğimiz türk aile kitlesi.

Benim dediklerim olsa çok eğlenceli olcak ama ne yazıkki birilerinin keyfine göre yapılcak.

Hiç sevmediğim müzikler saçma sapan adetler uygulancak.

Ama o şeker pembe kurdele konusunda kesin kararlıyım

Oof bu çok güzel yaa resmen evlenesim geldi şu anda

Karaliste Bu arada uruzcum napıyorsun sen yahu o kadar verdin

Son düzenleme:
s.a kızlar... bu hafta kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum özellikle ilk 3 teki arkadaşları yürekten kutluyorum valla iki haftadır 3.ydüm ama bu hafta kilom sabit kaldı. hem regl hem kaçırdıklarım... sabit olmasını bile zor başardım.geceden beri bişey yemedim.sabah 200 gr fazlaydı biraz hopladım zıpladımdım, bişey yemedim yine yeni haftada herkese başarılar, kolaylıklar umarım her geçen saat her geçen gün bizi hedefimize daha da yaklaştırır

uruzcum ellerine sağlık. her hafta kahrımızı çekiyon valla ayrıca tebrik ederim, bu haftaki azmin ve çalışmaların meyvesini fazlasıyla vermiş

Karaliste Bu arada uruzcum napıyorsun sen yahu o kadar verdin

Önceki haftalarda yaptıklarımdan farklı bir şey yapmadım, sadece sporu biraz daha artırdım. İki haftadır duraklamadaydım, sabretmenin mükafatı olarak görüyorum :)

Son düzenleme:
uruzcum ellerine sağlık. her hafta kahrımızı çekiyon valla ayrıca tebrik ederim, bu haftaki azmin ve çalışmaların meyvesini fazlasıyla vermiş

Çok teşekkür ederim :) Sen de istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun. Geçen haftalarda aldığın güzel sonuçları unutmayalım. Her hafta kilo veremeyiz zaten, arada böyle duraklamalar da olacak. Ben sabrettim, moralimi bozmamaya gayret ettim. Bu duraklama döneminde sabredersen, sabrın meyvesi çok tatlı oluyor

Son düzenleme:
Tebrik ediyorum valla canım Bende bu hafta azimliyim bakalım napıcam

Jillian egzersiz programına devam ediyor musun? Ben başladım ancak devam ettiremedim çünkü evde rahatlıkla egzersiz yapacak boş alan yok ve evde sürekli birileri var, dolayısıyla yapamıyorum.

Selam kizceler bildirime yetisemedim cok uzuldum olsun haftaya artik

Ben hemen dun sahur ve iftari yazayim yorumlarinizi bekliyorum

Sahur
Bir kase sehriye corbasi ,4-5kasik bulgurlu kabak yemegi yogurtlu
Kocisden azcik tost kaldi onu kk peynirle hooop mideye
2bardak cay, bol bol su

İftar
Bir kase sehriye corbasi,1tane tavuk but ,4-5kasik yine kabak yemegi yogurtlu
Karpuz burasi fena olabilir tv izlerken buz gibi kac tane mideye indirdigimi hatirlamiyorum kizceler :18:

Bole iste iftardan sonra temzilik yaptim eve
Bitince isim kavunun 4/1i mideye +bir tavuk but 3 kucuk salata tursusu bir dilim peynir
Degisik oldu birazcik:18: ben gecmise bakayim neler olmus okuyup geleyim

Bakıcaz artık,umarım bu hafta duraklama olmaz hem regl de biter tam sonuçları görürüm

Jillian egzersiz programına devam ediyor musun? Ben başladım ancak devam ettiremedim çünkü evde rahatlıkla egzersiz yapacak boş alan yok ve evde sürekli birileri var, dolayısıyla yapamıyorum.

Evvet,yani mümkün olduğunca yapmaya çalıştım bizde de misafirler vardı şu sıralar,ama bugünden itibaren tamgaz devam,2/5 yapıcam bugün.Ama sanki benim göbekten pek değilde bacak ve kollardan gitmiş gibi gerçi daha ölçmedim ama bana öyle geliyor.:44:

canım ellerine sağlı
kilo veren herkesi kutluyorum
çok verimli bir hafta oldu inşallah hep böyle gider

ben de ben de :124: :124: hadi yarışalım

hadi yarışalım yoksa bu boğazı durduramayabilirim

ama sen benden daha zayıfsın.aramızda 2.900gr war..napcezz...sen kilo al he he he

e gramı gramına aynı kişiyi bulamazsın ki
hem artık yüzdelik olarak yapılmış liste önemli olan yüzde kaçı verdiğimiz

Moralim çok bozuk

Yarın nişan alışverişine gidicez istemiyorum gitmek ya

Ben o kadınla hiç bi yere gitmek istemiyorum

ah bebeğim ya böyle güzel zamanlarınıızı mahvediyor ya şu kadın çok hakkınıza giriyor
inşallah yarın sorun çıkmaz ne diyeyim

canım olur böyle şeyler arada.. bu haftanın kaçamağı olarak say ama başka kaçamak yapma olur mu bu ödülün olmuş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…