Kilo bildirim tablosu yüzde sistemine göre hazırlanmıştır.
Kilo tablosundaki bilgiler sırasıyla Geçen haftaki kilo/ Bu haftaki kilo/ Fark/ Yüzde şeklindedir.
1 ay önceki kilosu için bildirim yapan BenSuzi arkadaşımızın kilosu dörde, 1.5 ay önceki kilosu için bildirim yapan hawar arkadaşımızın kilosu altıya bölünmüştür (anlaşılacağı üzere hafta sayısına göre)
HAFTALIK KİLO BİLDİRİM SONUÇLARI
Eki Görüntüle 486042
Haftanın Birincisi
uruz ( 87/ 83.9/ 3.1/ % 3.56)
Haftanın İkincisi
glsns (72.5/ 70.5/2.0/ %2.76)
Haftanın Üçüncüsü
a20 (73.8/71.8/ 2.0/ %2.71)
4) OZLEMELEK (65/63.4/1.6/%2.46)
5) cocostar (64.5/63.0/1.5/ %2.32)
6) monaroza21 (70.3/69.1/1.2/ %1.7)
7) GWZNAZ (67.7/66.7/1.0/1.48)
8) devran_26 (73.2/72.2/1.0/%1.37)
9)ssecemm (63.6/62.9/0.7/ %1.1)
10) mirayhan (75.2/74.6/0.6/%0.8)
11) ftemiz (60.1/59.7/0.4/%0.66)
12)BenSuzi (75.4/74.0/0.4/ %0.54) Kilosu dörde bölündü
13) hawar (69.9/68.8/ 0.2/ %0.29) Kilosu altıya bölündü
14) diltesne (78.6/78.4/0.2/ %0.25)
15) abababa (61.3/61.2/0.1/ %0.16)
16) senad (70.2/70.1/0.1/ %0.14)
BU HAFTA KİLOSU SABİT OLAN ÜYELER
(Sıralama alfabetik sıraya göre yaplmıştır, herhangi bir yüzde sıralaması söz konusu değildir.)
Dgy (76.2/76.2/ 0/ %0)
maverick1988 (75.4/75.4/0/ %0)
suzan6638 (71.2/71.2/0/ %0)
KARA LİSTE
(Bu bölümde yüzdesi düşük olan, yani daha az kilo alanlar üst sırada yer almaktadır)
1) PearlJam (66.9/67.1/ +0.2/ %0.30)
2) yaramazpisi (74.6/75.0/+0.4/ %0.54)
3) buzdanmadam (73.0/74.0/ +1.0/ %1.37)
4) hasretttt (65.8/67.4/ +1.6/ %2.43)
inanamıyoruuum harika olmuş!
Uruzummm ellerine sağlık, çok da güzel kilo vermişsin tebrik ederim.
Listenin rengi, düzeni, görünümü harika olmuş. o yüzdeler de çok anlamlı olmuş. her ne kadar KARA LİSTEde olsam daaaa..
Haftaya da listemiz böyle olsun tamam mııııııııı? Çok özendim ben de haftaya derece yapcam inş.
oooo facelerden olursa biz göremiyoruzzkii şeker seniYok canım yakın zamanda çekindiğim resim.
Bayramda çekinirsem eklerim face e görürsün.
Kimse benim resmimi çekmiooo.
Pef oruçluyken dayanılıyoda böyle sanki sürekli bişiler yemek zorundayım.
Regl bitse de oruç tutsak Hilal ya
o fiyata nerde satılıyor kızzzBenim de aynı senin gibi. Hemen burnumun çevresi yanaklarım ıslak ıslak oluyo. Hep parlıyo suratım. Çok kötü.
Bunun büyük ölçüde sebebi havadaki nem miktarı.
Ben çözüm olarak pudra kullanıyorum. Her zaman değil tabii,evde filan sürmüyorum ama dışarı çıkarken biriyle buluşucakken filan, pudramı sürüyorum pürüzsüz bi yüzüm oluyo. Parlamıyo da. Epey kalıyo akşama kadar. Ben Catherina Arley pudra kullanıyorum. Bu forumda keşfettim hatta. Sen de burda bi araştır. Çok övülen bi pudra aynı zamanda çok iyi ve çok ucuz. 5 TL civarı fiyata satılıyor. Benim o yağlı nemli yüzümü bile porselen ve kusursuz gösterebiliyo yani eheh. Pudra reklamı gibi oldu ama çözüm olarak sen de bunu deneyebilirsin. Bundan başka çözüm düşünemiyorum malum havalar 837823674895 derece :)
oo güzel tarif denemeye değer ,böle sivilce lekesi gibi kızarıklıklarada iyi gelirmiki bu tarif:18:diycem ama benim kuzucum yine dertliymiş...yağlı ciltlere pudra maskesi iyi geliyor canım denedin mi?
bir ad bebe talk pudrası biraz çay tabağına koy iki üç damla limon krem kıvamına getiricek kadarda limon kolonyası karıştır krem kıvamına gelince ince bir tabaka halinde sür 20 dk hiç mimik yapmadan gülmeden az konuşarak canım bekle sonrada ılık suyla yıka hem yağlar uçuyor hem yağdan gelen kir ve akne hemde bebeişler gibi yumi yumicik oluyosun haftada iki defa uygula bak çok işe yarayacak.
eee güzel olmak için her yol çekilir şekerrrrhadi ya cidden iyi geliyo mu :26: bi deniyim dicem de 20 dk mimiksiz duramam benokurken bile nasıl olcak o diye gülmeye başladım
anaa siz benim menüme yorum yapmazsanız vallahi salarımki ben kendimi zaten bu gece nedense çok yemek yiyesimvarSelam kizceler bildirime yetisemedim cok uzuldum olsun haftaya artik
Ben hemen dun sahur ve iftari yazayim yorumlarinizi bekliyorum
Sahur
Bir kase sehriye corbasi ,4-5kasik bulgurlu kabak yemegi yogurtlu
Kocisden azcik tost kaldi onu kk peynirle hooop mideye
2bardak cay, bol bol su
İftar
Bir kase sehriye corbasi,1tane tavuk but ,4-5kasik yine kabak yemegi yogurtlu
Karpuz burasi fena olabilir tv izlerken buz gibi kac tane mideye indirdigimi hatirlamiyorum kizceler :18:
Bole iste iftardan sonra temzilik yaptim eve
Bitince isim kavunun 4/1i mideye +bir tavuk but 3 kucuk salata tursusu bir dilim peynir
Degisik oldu birazcik:18: ben gecmise bakayim neler olmus okuyup geleyim
Teşekkür ederim canım, deneyeceğim ben de. Aslında çalışıyorum, pek vaktim yok, ama o kadar çok kişi yapıyor ki beni de heveslendirdiniz, umarım becerebilirim.Canim domatesleri rendeliyorum
Atese alip arada karistirarak pisiriyorum
Fokur fokur kaynadiktan sonra altini kapamadan kavanoza dolduruyorum kapagini skica kapatip ters koyuyorum
Soguyunca duzunu cevirip kaldirabilirsin
Domat rendesini corba, site, yemeklerde kullaniyorum organik miss gibi yeni yapmissin gobi oluyo
Ben bolca da menemen yapiyorum
İster yemege ister kahvaltiya
En cok menemen gidiyo
Ben mumkun oldugunca rendeyi ufak kavanozlara yapiyorum yil icinde salca malca toplaniyolar zaten
Cok dayanmiyo acildiktan sonra rende
Menemende biber asitli diye sanirim cok daha uzun sure kaliyo
Menemeni de kanuklarini soyup domatesin dogruyorum biberleri cekirdeklerini alip ufak dogruyorum
Kavurmadan ikisini beraber aliyorum ates ustune
Fokurdayip biraz pisince kavanozluyorum
İkisine de yag tuz koymuyorum yeni yapilmis gibi oluyo masallah :)
Yemek yaparken cok buyuk kolaylik tavsiye ederim tatlim
Teşekkür ederim canım, deneyeceğim ben de. Aslında çalışıyorum, pek vaktim yok, ama o kadar çok kişi yapıyor ki beni de heveslendirdiniz, umarım becerebilirim.
Uruzcum ellerine sağlık, ayrıca da tebrik ederim. Kilo veren tüm arkadaşlara tebriklerrr.
Canim hafta sonu oturdugun yerden yapiverirsin zor Bisey degil el oyaliyo ama kisin cok pratik oluyo
Cig kalmasinlar kaynat biraz canim
Pisti mi fazladan kaynatmana gerek yok dolur kavanoza bitti .
Puf noktalarini anlattim zaten canim 2 gun dalir koca kis rahat edersin
Eminim senin abartmandir..
Kaba duruyo benim goruntum bi de dogumdan kalan can simidim var
Sonmus balon gibi asiri sarkik bi gobegim vardi.esim hala inanamiyorum bu kadar toplanmasina der. Cok mekik cektim toplansin diye 3 kat ama yag kapli resmen
65 altinda ancak goZukurler..
Esimde bikti sisko bi esle yasamaktan anliyorum.. Resmen hamile gibi hala gobek var onumde.. Ancak 65 olsam iner diye dusunuyorum
O senin zerafetin diyelim
Ben cadalozum biraz galiba vallahi tutamam cenemi
bir kase çorba şehriye
4-5 kaşık kabak yemeği yoğurtlu
2 tane tavuk baget
salatalık turşusu
2 bardak çay
:18::18::18::18:sanki fazla kaçırdım gibi :18::18:
bideeee artık kabak yemeği göresim yok ,yemek ziyan olmasın diye kaç günden beri aynısını yemek zorunda kaldım
Günaydın şekerler...
Bizim alışverişe az kaldı.Ben kaçar hazırlık yapmam lazım
Akşam görüşürüz artık.
günaydın kızlarbugün kötü bi haberle uyandım arkadaşım hastaneye yatmış konuştuk iyiyim diyo ama korkuyorum beyninde bi problem varmış galiba daha yeni haberim oldu gidemedim ziyarete arkadaşlar gidip bana haber etcekler ama hiç rahat değilim
günaydın kızlarbugün kötü bi haberle uyandım arkadaşım hastaneye yatmış konuştuk iyiyim diyo ama korkuyorum beyninde bi problem varmış galiba daha yeni haberim oldu gidemedim ziyarete arkadaşlar gidip bana haber etcekler ama hiç rahat değilim
geçmiş olsun canım ya önemli bi durum değildir inşallah kötü bişeyi çıkmaz
geçmiş olsun tatlım öyle kötü şeyler getirme hemen aklına ..İnş önemli birşeyi yoktur kötü düşünme Allah şifa versin inş şu mübarek günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?