70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inanamıyoruuum harika olmuş!

Uruzummm ellerine sağlık, çok da güzel kilo vermişsin tebrik ederim.
Listenin rengi, düzeni, görünümü harika olmuş. o yüzdeler de çok anlamlı olmuş. her ne kadar KARA LİSTEde olsam daaaa..
Haftaya da listemiz böyle olsun tamam mııııııııı? Çok özendim ben de haftaya derece yapcam inş.

Mümkün olduğunca adil omaya ve kimsenin hevesini kırmamaya çalışıyorum. Beğenmene çok sevindim :)

oooo facelerden olursa biz göremiyoruzzkii şeker seni
o güzelliğinden mahrum bırakma bizi özledik seni yaaaa

o fiyata nerde satılıyor kızzz

oo güzel tarif denemeye değer ,böle sivilce lekesi gibi kızarıklıklarada iyi gelirmiki bu tarif:18:

hadi ya cidden iyi geliyo mu :26: bi deniyim dicem de 20 dk mimiksiz duramam ben okurken bile nasıl olcak o diye gülmeye başladım
eee güzel olmak için her yol çekilir şekerrrr

anaa siz benim menüme yorum yapmazsanız vallahi salarımki ben kendimi zaten bu gece nedense çok yemek yiyesimvar
acaba reglmi yaklaşıyor diyorum :18:

bir kase çorba şehriye
4-5 kaşık kabak yemeği yoğurtlu
2 tane tavuk baget
salatalık turşusu
2 bardak çay
:18::18::18::18:sanki fazla kaçırdım gibi :18::18:

bideeee artık kabak yemeği göresim yok ,yemek ziyan olmasın diye kaç günden beri aynısını yemek zorunda kaldım

çizelgemi uzun zaman oldu değiştirmiyordum yapayım değişim çok iyi oldu valla vay be dedim şahsen tam herşeyin ortasındayım artık

adam akıllı bi bildirim yapmadımmgerçi ama bence sen beni unuttun bu hafta beybi yanılıyormuyum :44:neyse mühim diil zaten karmaşık bi haftaydı benim içinşimdi sahur menümü yazıym bide baştan itibaren gelen giden v.s kg mi yazıym untursam hatırlatan çıkar belkim

sahur menüm iki dilim esmer ekmek
üç dilim salam
iki çatal kahvaltılık kırmızı biber
iki çatal çökelek
dört zeytin
serçe parmağı kadar iki dilim kaşar peyniri
iki dilim salatalık iki dilim domates
ikibuçuk litre su!

başlangıç:78
hafta içinde:70
şimdiki:69.2 kg bi ara 68 ekadar düşmüştüm ama ....olsun başarıcam inş............................
!!!

Teşekkür ederim canım, deneyeceğim ben de. Aslında çalışıyorum, pek vaktim yok, ama o kadar çok kişi yapıyor ki beni de heveslendirdiniz, umarım becerebilirim.
Uruzcum ellerine sağlık, ayrıca da tebrik ederim. Kilo veren tüm arkadaşlara tebriklerrr.

Canim hafta sonu oturdugun yerden yapiverirsin zor Bisey degil el oyaliyo ama kisin cok pratik oluyo

Cig kalmasinlar kaynat biraz canim
Pisti mi fazladan kaynatmana gerek yok dolur kavanoza bitti .
Puf noktalarini anlattim zaten canim 2 gun dalir koca kis rahat edersin

Gunaydin kizlarrrr

Ay bugun serin gibi hava aslinda tam gezmelik

Adetim oruc tutamiyorum ama benimki oruclu
Ay zaten mizmiz bi denoruclu olunca hic cekilmiyo
Oglanla mi gitsem ne

Teşekkür ederim canım, Allah razı olsun.

Günaydın şekerler...

Bizim alışverişe az kaldı.Ben kaçar hazırlık yapmam lazım

Akşam görüşürüz artık.

kızlarrr bi karar aldım 1 eylüle kadar tartılmıcam o gün tartılıp hdefime ulaşıp ulaşmadığıma bakıcammm heheeee bakalımmm tartı bana kaçı göstercek

canım ya bende spor yapıyorum arka taraf can simitleri roparlandı belden guzel de ön taraf göbek çok gıcık..mekik kaç tane çekiyorsun yarım mı tam mı? bayağı gelişme oldu mu kaç günde farketti ?çok soru sordum sanırım

kızlar ya nedir o 2 günümüzü alıp tüm kışı rahat geçirtecek şey bende yapayım

uruz liste için teşekkürler canım uğraşmışsın baya ellerine,emeğine sağlık çok başarılı

günaydın kızlar bugün kötü bi haberle uyandım arkadaşım hastaneye yatmış konuştuk iyiyim diyo ama korkuyorum beyninde bi problem varmış galiba daha yeni haberim oldu gidemedim ziyarete arkadaşlar gidip bana haber etcekler ama hiç rahat değilim

bebeğim sahurda turşu yenir mi susarsın tüm gün :26:
tavuklar haşlamaysa menün fazla değil bence normal

Günaydın şekerler...

Bizim alışverişe az kaldı.Ben kaçar hazırlık yapmam lazım

Akşam görüşürüz artık.

hadi inşallah sorunsuz atlatırsınız :26:
akşam görüşmek üzere

geçmiş olsun canım ya önemli bi durum değildir inşallah kötü bişeyi çıkmaz

geçmiş olsun tatlım öyle kötü şeyler getirme hemen aklına ..İnş önemli birşeyi yoktur kötü düşünme Allah şifa versin inş şu mübarek günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…