70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o fiyata nerde satılıyor kızzz

Kozmetikçilerde bulabilirsin şeker, çalışanlara sorunca veriyoarlar Catherina Arley markasının Türkiye'de standı yok çünkü.
Bulması da çok kolay değil İstanbul dışında

Bence fazla kaçmamış ama turşu yemeseydin keşke

kızlarrr bi karar aldım 1 eylüle kadar tartılmıcam o gün tartılıp hdefime ulaşıp ulaşmadığıma bakıcammm heheeee bakalımmm tartı bana kaçı göstercek

Hadi bakalım destekçinim! Ben de yapabilsem keşke, ama her gün 4 5 kere tartılıyorum kafayı yemek üzereyim
Cumaya kadar içerki odanın dolabına saklıcam artık en azından cumaya kadar tartılmayayım moralimi bozuyor çünkü.

kızlar arkadaşımın gözleri kararıyodu gözü bozuldu sanmış doktora gidince beyinden olduğu çıkmış ortaya stresten göz damarları iltihaplanmış bi bilginiz var mı bu konuda araştırdım ama bişey bulamadım :26:

üzülme canım.bende 69 kilodayken 3 hafta takılı kalmıştım.sonra wermeye başladım ama.sende öyle olcan sabret
ınsallah canım ya daa dr larda zaten ramazanda vermek ı dgl almayalarsanslı dıyor lar bende sanslıyımyanı:))) haftaya ınsl..verırırım yaf 6 ları gormek ıstyrmmm artıkınnnnnnnnnn

tebrıkler uruz cumm spor her yerde ıse yarıyorrr :)) elıne saglık ınsllhaftaya verırım kg lerımııı hehe neysee ben ısıme doneyım asama a20 -25kısılık mısafırım varda:)):18::18::18:

çabuk gel özlerim bak

minderim bence adaminda böyle isine geliyor nasil olsa yapiyorlar diye allah sabir versin tembel biriyle calismak cok zor canim ya
bende işten çıkıyorum görüşürüz kızlar akşam bildiririmi yapıcam inş tartılıp ...hain suzi haftaya görürsün sen
göster bana göster benlen yarisan kizlar hep citir oldu ciktilar
yoo sabit duruyo ama sallamak mı lazım ki :26:
dün otobüsde telefondan okudum msjini piskirmamak icin kendimi zor tuttum cok tatlisin sallaniyormu ki seninki
cıkamıorum bır turlu
sporlada destekleyınce gıdecegını umuyorumn cnm
dur ben seni cikaracam oruc bitsin
4 haftada 1.4 kilo canim ama olsun onada sevindim sagol canim
ramazan bitince yine gider insallah canim
Kızlar selamm bugün bana izin,bildirim yapmıcam reglm o yüzden

2 gündür giremedim okumam gereken 32 ssayfa var ben kaçtım
kolay gelsin canim
betülüm
Ama 74 çıkıyorum tartıya çıktığımda haberiniz olsun yine de haftaya bi 71 i görelim dimi yahuuuu
insallah canim
tebrikler canim
acaba bende mi öyle yapsam sabahlari birsey istemiyor canim :44: sabah bisküvi yersen birsey olmaz bildigim kadariyla :26:
olsun canim gitmis ya
Eki Görüntüle 485816
BAŞLANGIÇ :84
GEÇEN HAFTA :63.60
BU HAFTA :62.90
GİDEN :700gr
TOPLAM GİDEN:21.100gr
HEDEF :55
tebrikler tatlim
Kilo bildirimim;
başlangıç: 70.6
geçen hafta: 60.1
bu hafta: 59.7
giden: 0.400 gr
toplam giden:10.9 gr
hayalimdeki rakamdasin canim insallah bende birgün 5li rakamlari görürüm
başlangıç:73
geçen hafta:61.3
bu hafta:61.2
giden:100 gram
toplamda giden:11.8
hedef:58
tebrikler betülüm
ben de 67de takıldım. neyse ki burayı okudukça bırakma kararından uzaklaşıyorum..

iyi ki varsınız...
birakma tabii canim ya
Bende bildirim yapicam

baslangic 87
Gecen hafta 73.2
Bu hafta 72.2
Giden 1
Toplam giden 14.8
3 litre su spor yok ramazan ayini böyle az bir hasarla kapattimmi tamamdırnasilim kizlar
tebrikler canim
Moralim çok bozuk

Yarın nişan alışverişine gidicez istemiyorum gitmek ya

Ben o kadınla hiç bi yere gitmek istemiyorum
insallah güzel gecer canim ya
aaa üniye tombil tombil mi gitcen bak sacini basini yolmiiim
baslangıc:77.6

gecen hafta :74.6

bu hafta:75

giden : yok

gelen :400 gr

toplamda giden :2.6

kara listedeyim bu hafta haftaya geliyorum bekle suziiiiiiiiiiiiiiiiii
heycan basti beni
liste yapılmadı dimi daha. hemen bildirimimi yapayım.misafir var kaçak giriyorum.
başlangıç: 78.7
geçen hafta: 75,4
bu hafta:75,4
gelen giden: -
toplamda giden: 3,3
hedef: 55
haftaya güzel rakam görürsün insallah canim

Valla biz sevdicekle anlaştık sık görüşmeme konusunda. Kadında bi değişiklik olmazda.

İnşallah sevdicek değişmez evlendikten sonra. :18::18:
yaa ondan bende korkuyorum :18:simdi sana herseye peki tamam diyor ama 90 derece dönmez insallah esincim :26:
ya anlamıyorum akşam 62.90 dım.şimdi 64 üm.hep böyle oluyor..bi anda 1 kilo nasıl alınır..
yiyoruz iciyoruz normal bebem ac karnina tartilman lazim herzaman
elline emegine saglik sagol canim

Günaydın şekerler...

Bizim alışverişe az kaldı.Ben kaçar hazırlık yapmam lazım

Akşam görüşürüz artık.
güzel gecer insallah canim ya
günaydın kızlarrrrhayırlı hafta sonları herkese, az kalorili günlerrrrr

kızlarrr bi karar aldım 1 eylüle kadar tartılmıcam o gün tartılıp hdefime ulaşıp ulaşmadığıma bakıcammm heheeee bakalımmm tartı bana kaçı göstercek
ayy hadi bakalim insallah güzel süpriz bir rakam görürsün 1 eylülde

gecmis olsun tatlim ya beyin göze vurdugunu biliyorum arkadaslarimdan genelde hep stress tetikliyor zaten hastaliklari cok gecmis olsun tekrar insallah biran önce iyilesir

Son düzenleme:

ay pardon ben onu sallıyosun dimi diye okumuşum salıyosunmuş o ya Allah beni naapmasın

evet canım ya bu aralar sınavdı tercihti derken çok stres olduk etkisi var mı bilmiyorum çok sigara içiyo bi de sağol canım inşallah kötü bişey çıkmaz haber de gelmedi çok merak ediyorum

Son düzenleme:
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube 1 hafta önce falan bi spor yaptığımı yazmıştım ama sizle paylaşmaya vaktim olmamıştı. linkini verdim . dans eder gibi çok eğlenceli hemde beli çok güzel çalıştırıyor. 11 dk falan. sayfayı açınca yan tarafta bu kadının başka videolarıda var onlardanda seçip 3-4 tanesini arka arkaya yapıyorum. biri bel için biri kalça için biri göbek için biri bacak için vs. sizde seçip yaparsınız. hem nefes nefese kalmıyorsunuz hem de kaslarınız çalışıyor. 10 gündür kayınvaldemler bizdeydiler nete giremedim diyetede pek dikkat edemedim ama kilo vermişim. çok sevindim. 15 gün falan oldu diyete başlayalı. 78 dim şimdi 74.9 olmuşum . güzel ilerliyorum. inş böyle devam eder. listeye yetişemedim. bu haftaki listeye dahil olabilirim inş. sizlerin yazılarınızı okudum tüm kilo veren arkadaşlara maşallah diyeyim inşallah artık daha sık yazabilirim.

ben de her gün 3 4 kere tartılıyorum kendimi tutamıyorum ama artık tartılmamaya karar verdim senin gibi 1 eyülel kadar tartılmıycam inşallah kendimizi tutabilriiz

annem beni 2 hafta görmemisdin beni görünce sen kilo vermissin dedi bi hosuma gitti 1.4 kilo vermissim sadece ama fark etmesi benim motivasyonumu havalara cikardi

dün yediklerimide yazayim da yoldan cikmayayim

sabah: 1 seftali
ara: 2 tane cikolata parcasi (cikolatayi sevmem ama bi yerde okudum regl sancisini iyi geliyormus terapi amacli yani )
öglen: 1 yogurt

aksam: 1 tabak corba 2 kanat 1 sosis salatalik domates 1 kasik bulgur pilavi

ayy napim canim türkcem bozuk burda dogup büyüdügümden beni böyle idare edin artikim dün birde senin yazini okurken arab cocuk laf atti telefondan cocugumun resmini gösterdim adam almancada bilmiyormus basimdan tef edemedim cat pat inglizce this is my children i marry dedim kizdim kurtuldum
insallah bebem ya bence kötü birsey degildir ilaclarla gecer benim arkadasin kafasinda su birikmisdin beyninde onuda aldilar tip gelisdi allah sevdiklerine bagislasin kötü düsünme iyi olacak allahin izniyle insallah
tesekkürler canim veee tebrikler

nasıl doyuyorsun öyle az değil mi

ya canım sen şimdi beni korkuttun. çünkü aynı şey 1 yıldır bendede var. göz doktoruna gittim, o da bana dedi ki: bir süpürge borusu tıkandığında nasıl çekmezse, seninde orda bi tıkanıklık olabilir, o yüzden kararma yaşıyosundur; bir kalp damar cerrahına görün dedi. aynı gün başka bir nedenle nörolojiye gitmiştim ama MR çekildi ama elh. bişey çıkmamıştı. acaba beyin cerrahına mı görünseydim. kalp damara da gitmedim. sonra bir süre olmadı ama şu sıralar çok sık oluyo. özellikle gece bir perde inmiş gibi karartı var

ben de her gün 3 4 kere tartılıyorum kendimi tutamıyorum ama artık tartılmamaya karar verdim senin gibi 1 eyülel kadar tartılmıycam inşallah kendimizi tutabilriiz

tartıldığım zaman salıyorum kendimi hemen azıcık kilo verim havalara girip kendime tatlı ikram ediyorm o yüzden 1 eylülde en çok 60ı görmek istiyorum o tartıda

mutlaka en kısa zamanda doktora git canım ihmale gelmez böyle şeyler Allah korusun

mutlaka en kısa zamanda doktora git canım ihmale gelmez böyle şeyler Allah korusun

ben doktora gitmeye çok korkarım böye durumlarda. Allah arkadaşına acil şifalar versin önemli bişey çıkmaz inşaallah. arkadaşının durumundan tekrar bilgilendirirsen sevinirim canım.

ben doktora gitmeye çok korkarım böye durumlarda. Allah arkadaşına acil şifalar versin önemli bişey çıkmaz inşaallah. arkadaşının durumundan tekrar bilgilendirirsen sevinirim canım.

canım korkmak olmaz gitmelisin doktora arkadaşlara mesaj atıyorum gittiniz mi noldu diye cevap vermiyolar çıldırcam haber gelirse hemen söylerim canım

haber geldi ms'ten şüpheleniyolarmış üniversite hastanesine gitceklermiş bakalım ordaki doktorlar ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…