o fiyata nerde satılıyor kızzz
bir kase çorba şehriye
4-5 kaşık kabak yemeği yoğurtlu
2 tane tavuk baget
salatalık turşusu
2 bardak çay
:18::18::18::18:sanki fazla kaçırdım gibi :18::18:
bideeee artık kabak yemeği göresim yok ,yemek ziyan olmasın diye kaç günden beri aynısını yemek zorunda kaldım
kızlarrr bi karar aldım 1 eylüle kadar tartılmıcam o gün tartılıp hdefime ulaşıp ulaşmadığıma bakıcammm heheeee bakalımmm tartı bana kaçı göstercek
ınsallah canım ya daa dr larda zaten ramazanda vermek ı dgl almayalarsanslı dıyor lar bende sanslıyımyanı:))) haftaya ınsl..verırırım yaf 6 ları gormek ıstyrmmm artıkınnnnnnnnnnüzülme canım.bende 69 kilodayken 3 hafta takılı kalmıştım.sonra wermeye başladım ama.sende öyle olcan sabret
Kilo bildirim tablosu yüzde sistemine göre hazırlanmıştır.
Kilo tablosundaki bilgiler sırasıyla Geçen haftaki kilo/ Bu haftaki kilo/ Fark/ Yüzde şeklindedir.
1 ay önceki kilosu için bildirim yapan BenSuzi arkadaşımızın kilosu dörde, 1.5 ay önceki kilosu için bildirim yapan hawar arkadaşımızın kilosu altıya bölünmüştür (anlaşılacağı üzere hafta sayısına göre)
HAFTALIK KİLO BİLDİRİM SONUÇLARI
Eki Görüntüle 486042
Haftanın Birincisi
uruz ( 87/ 83.9/ 3.1/ % 3.56)
Haftanın İkincisi
glsns (72.5/ 70.5/2.0/ %2.76)
Haftanın Üçüncüsü
a20 (73.8/71.8/ 2.0/ %2.71)
4) OZLEMELEK (65/63.4/1.6/%2.46)
5) cocostar (64.5/63.0/1.5/ %2.32)
6) monaroza21 (70.3/69.1/1.2/ %1.7)
7) GWZNAZ (67.7/66.7/1.0/1.48)
8) devran_26 (73.2/72.2/1.0/%1.37)
9)ssecemm (63.6/62.9/0.7/ %1.1)
10) mirayhan (75.2/74.6/0.6/%0.8)
11) ftemiz (60.1/59.7/0.4/%0.66)
12)BenSuzi (75.4/74.0/0.4/ %0.54) Kilosu dörde bölündü
13) hawar (69.9/68.8/ 0.2/ %0.29) Kilosu altıya bölündü
14) diltesne (78.6/78.4/0.2/ %0.25)
15) abababa (61.3/61.2/0.1/ %0.16)
16) senad (70.2/70.1/0.1/ %0.14)
BU HAFTA KİLOSU SABİT OLAN ÜYELER
(Sıralama alfabetik sıraya göre yaplmıştır, herhangi bir yüzde sıralaması söz konusu değildir.)
Dgy (76.2/76.2/ 0/ %0)
maverick1988 (75.4/75.4/0/ %0)
suzan6638 (71.2/71.2/0/ %0)
KARA LİSTE
(Bu bölümde yüzdesi düşük olan, yani daha az kilo alanlar üst sırada yer almaktadır)
1) PearlJam (66.9/67.1/ +0.2/ %0.30)
2) yaramazpisi (74.6/75.0/+0.4/ %0.54)
3) buzdanmadam (73.0/74.0/ +1.0/ %1.37)
4) hasretttt (65.8/67.4/ +1.6/ %2.43)
çabuk gel özlerim bak
minderim bence adaminda böyle isine geliyor nasil olsa yapiyorlar diye allah sabir versin tembel biriyle calismak cok zor canim yaaynen tatlim asker yolu gozluyecegimis arkadasim ocakta donecek adam 40 yasinda,saygidan kalbini kirmak istemiyorum..askere giden is arkadasim gitmeden once adama patladi,hicbisey yapmiyosun,kendi evraklarini da bize yaptiriyosun diye..koskoca adam parladi,sacma sapan nedenler soyledi,ama hic mantikli nedenler degildi..ben de bir gun patliyacagim eminim, sabrediyorum simdilik..adam alisti rahata sanirim,isine gelmiyor calismak..
göster bana gösterbende işten çıkıyorum görüşürüz kızlar akşam bildiririmi yapıcam inş tartılıp ...hain suzi haftaya görürsün sen
dün otobüsde telefondan okudum msjini piskirmamak icin kendimi zor tuttumyoo sabit duruyo ama sallamak mı lazım ki :26:
dur ben seni cikaracam oruc bitsincıkamıorum bır turlu
sporlada destekleyınce gıdecegını umuyorumn cnm
4 haftada 1.4 kilo canim ama olsun onada sevindim sagol canimıyı geldı cnm valla aksam da hepsını tadın abkatım ama az azz ondan menumkalabalık yoksa 1 abkancakcıkar hehehe
paylasayım canım
-yogurtcorbası
-ptlıcan oturtma
-prınc pılavı belkı bezelye koyarımıcıne
-karısıkdolmalar(taze bıber,kuru patlıcan,pazı sarması)
-patatesli mantı
-salata
-karpuz
-hosaf
-baklawa
bukdr sımdılık nasl sızcee hosaf la baklavayı sahurda kalanında gundus yapacagımınsl
wallahii süpersınız yaa yuruyusum tam olmadıgı ıcın az once tartıda gene aynı yerdegordum gkendımı 1 st sonra tekrar tartılıp yazacagım ınslll da pek umudum yokk ama carsamba gunu 70 ,5 gordum kendımıama sımdı degıl yaaaaaaaaaaaa
suzımmm ne guselvermıssın kg lerını kızzzzzzzzzzzzzz ılk defa senı boyle gordummm
uruz cum sporun +larıı kızlarrr tebrıkler hepınızeeee
ramazan bitince yine gider insallah canimkızlar 3 haftadır aynı kg kgdeyımmm
gecen hafta:71,2
baslangıc:83
bu hafta:71,2
gelen gıden : 0genekı gelen yok
topl.gıden:11,8 kg
kızlaryaeden boyleoldum razamndandolay ıı sporm tam yokondan mı acabaa
spork mekık ve makas hareketı yaptım ancak okdrrr uzgunummcızelgem gene degısmedıı sımdı cıkmak gerek ıftara arkadasa gıdcegız ınsl... öptum sızlerııı
kolay gelsin canimKızlar selamm bugün bana izin,bildirim yapmıcam reglm o yüzden
2 gündür giremedim okumam gereken 32 ssayfa var ben kaçtım
betülümselam canlarım yatıya arkadaşlarım gelmişti giremedim foruma..
dün gece o kadar çok yedim ki ağzıma kadar doldum sanki hala acıkmadım o yüzden pek bi beklentim yok bugün tartıdan da bakalım tartılcam inşallah birazdan bi ümit
esin canım geçmiş olsun düzelirsin inşallah en yakın zmanda ilaçlarına dikkat et :26:
misafir gelecek annem pilav yapmamı istedi ben çıkayım bildirime gelcem inş.
insallah canimAma 74 çıkıyorum tartıya çıktığımda haberiniz olsun yine de haftaya bi 71 i görelim dimi yahuuuu
tebrikler canimKızlar merhaba, nasılsınız? ben her hafta resimli bildiri yapıyorum ama büyük pc min şarj aleti bozuldu fotoyu atamıyorum, notebookumdan bağlanıyorum, olduğu zaman bu hafta kilomun footosunu paylaşıcam, ben çok moralsizdim kesin hiç vermedim diyordum ama tartıya çıkınca şaşırdım, aman aman bir kilo vermemişim fakat hem geçen haftadan fazla vermişim hemde vermeyeceğimi zannderken sürpriz oldu işte...
Başlangıç kilo: 78.1
Geçen hafta: 75.2
Bu hafta: 74.6
Gelen/giden: 600 gr giden
Toplamda giden: 3.5 kg
Hedef kilo: 58
Bir kez daha bırakmadığım için çok mutluyum ve bana destek olduğunuz için çooooook teşekkürler, NEYMİŞ KİLO VERİLMESE DE AZ VERİLSE DE DEVAM EDİLECEKMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
İftara misafirim var ben kaçtımmmmmmmmm
acaba bende mi öyle yapsam sabahlari birsey istemiyor canim :44: sabah bisküvi yersen birsey olmaz bildigim kadariyla :26:Gec kalktim o yuzden,
sabah/ogle: 4 adet eti form kepekli biskuvi+bir bardak yarim yagli sut
ara: 1 eti cin+yesilcay
ara: 3 kuru kayisi
aksam: yarim yemek kasigi bulgur pilavi+2 adet kucuk hindi boynu+erik hosafi+kozlenmis sebze salatasi
jillian yaptim. 1 saat sonra da yuruyuse cikacagim.
Sabahlari duzgun kahvalti yapamiyorum cunku domates ve salatalik yiyince midem bulaniyor, geriye peynir ve tam tahilli ekmek maydonoz falan kaliyor onla da doymuyorum kepekli biskuvi cok tok tutuyor
genelde menulerim bu sekilde oluyor
olsun canim gitmis yaselam hanımlar.
bu hafta adet dönemimde olmamın da etkisiyle -sanırım- neredeyse değişiklik yok gibi. yine de yapayım bildirimimi.
başlangıç: 79
geçen hafta: 78.6
bu hafta: 78.4
giden: 0.200 gr
toplam giden: 0.600 gr
hiç istediğim gibi değil ama neyseee
tebrikler tatlimEki Görüntüle 485816
BAŞLANGIÇ :84
GEÇEN HAFTA :63.60
BU HAFTA :62.90
GİDEN :700gr
TOPLAM GİDEN:21.100gr
HEDEF :55
hayalimdeki rakamdasin canimKilo bildirimim;
başlangıç: 70.6
geçen hafta: 60.1
bu hafta: 59.7
giden: 0.400 gr
toplam giden:10.9 gr
tebrikler betülümbaşlangıç:73
geçen hafta:61.3
bu hafta:61.2
giden:100 gram
toplamda giden:11.8
hedef:58
birakma tabii canim yaben de 67de takıldım. neyse ki burayı okudukça bırakma kararından uzaklaşıyorum..
iyi ki varsınız...
tebrikler canimBende bildirim yapicam
baslangic 87
Gecen hafta 73.2
Bu hafta 72.2
Giden 1
Toplam giden 14.8
3 litre su spor yok ramazan ayini böyle az bir hasarla kapattimmi tamamdırnasilim kizlar
insallah güzel gecer canim yaMoralim çok bozuk
Yarın nişan alışverişine gidicez istemiyorum gitmek ya
Ben o kadınla hiç bi yere gitmek istemiyorum
ayyy kızlar ben neler ettim anneme uydum da neler yedim bugünsabah 2 boğum pidenin üstüne çikolata sürdüm yedim, öğleden sonra 1 tabak çikolata-muz karışık puding yedim, şimdi de şu tatlılı dondurmalar var ya heh işte onların baklavalısından yedim biraz neden bilmiyorum ama pişmanlık da yok noluyo bana yaa azcık dövün çekiştirin beni saçlarımı falan yolun olmıcak böyle
heycan basti benibaslangıc:77.6
gecen hafta :74.6
bu hafta:75
giden : yok
gelen :400 gr
toplamda giden :2.6
kara listedeyim bu haftahaftaya geliyorum bekle suziiiiiiiiiiiiiiiiii
haftaya güzel rakam görürsün insallah canimliste yapılmadı dimi daha. hemen bildirimimi yapayım.misafir var kaçak giriyorum.
başlangıç: 78.7
geçen hafta: 75,4
bu hafta:75,4
gelen giden: -
toplamda giden: 3,3
hedef: 55
yaa ondan bende korkuyorum :18:simdi sana herseye peki tamam diyor ama 90 derece dönmez insallah esincim :26:Valla biz sevdicekle anlaştık sık görüşmeme konusunda. Kadında bi değişiklik olmazda.
İnşallah sevdicek değişmez evlendikten sonra. :18::18:
yiyoruz iciyoruz normal bebem ac karnina tartilman lazim herzamanya anlamıyorum akşam 62.90 dım.şimdi 64 üm.hep böyle oluyor..bi anda 1 kilo nasıl alınır..
elline emegine saglik sagol canim
Kilo bildirim tablosu yüzde sistemine göre hazırlanmıştır.
Kilo tablosundaki bilgiler sırasıyla Geçen haftaki kilo/ Bu haftaki kilo/ Fark/ Yüzde şeklindedir.
1 ay önceki kilosu için bildirim yapan BenSuzi arkadaşımızın kilosu dörde, 1.5 ay önceki kilosu için bildirim yapan hawar arkadaşımızın kilosu altıya bölünmüştür (anlaşılacağı üzere hafta sayısına göre)
HAFTALIK KİLO BİLDİRİM SONUÇLARI
Eki Görüntüle 486042
Haftanın Birincisi
uruz ( 87/ 83.9/ 3.1/ % 3.56)
Haftanın İkincisi
glsns (72.5/ 70.5/2.0/ %2.76)
Haftanın Üçüncüsü
a20 (73.8/71.8/ 2.0/ %2.71)
4) OZLEMELEK (65/63.4/1.6/%2.46)
5) cocostar (64.5/63.0/1.5/ %2.32)
6) monaroza21 (70.3/69.1/1.2/ %1.7)
7) GWZNAZ (67.7/66.7/1.0/1.48)
8) devran_26 (73.2/72.2/1.0/%1.37)
9)ssecemm (63.6/62.9/0.7/ %1.1)
10) mirayhan (75.2/74.6/0.6/%0.8)
11) ftemiz (60.1/59.7/0.4/%0.66)
12)BenSuzi (75.4/74.0/0.4/ %0.54) Kilosu dörde bölündü
13) hawar (69.9/68.8/ 0.2/ %0.29) Kilosu altıya bölündü
14) diltesne (78.6/78.4/0.2/ %0.25)
15) abababa (61.3/61.2/0.1/ %0.16)
16) senad (70.2/70.1/0.1/ %0.14)
BU HAFTA KİLOSU SABİT OLAN ÜYELER
(Sıralama alfabetik sıraya göre yaplmıştır, herhangi bir yüzde sıralaması söz konusu değildir.)
Dgy (76.2/76.2/ 0/ %0)
maverick1988 (75.4/75.4/0/ %0)
suzan6638 (71.2/71.2/0/ %0)
KARA LİSTE
(Bu bölümde yüzdesi düşük olan, yani daha az kilo alanlar üst sırada yer almaktadır)
1) PearlJam (66.9/67.1/ +0.2/ %0.30)
2) yaramazpisi (74.6/75.0/+0.4/ %0.54)
3) buzdanmadam (73.0/74.0/ +1.0/ %1.37)
4) hasretttt (65.8/67.4/ +1.6/ %2.43)
güzel gecer insallah canim yaGünaydın şekerler...
Bizim alışverişe az kaldı.Ben kaçar hazırlık yapmam lazım
Akşam görüşürüz artık.
günaydın kızlarrrrhayırlı hafta sonları herkese, az kalorili günlerrrrr
ayy hadi bakalim insallah güzel süpriz bir rakam görürsün 1 eylüldekızlarrr bi karar aldım 1 eylüle kadar tartılmıcam o gün tartılıp hdefime ulaşıp ulaşmadığıma bakıcammm heheeee bakalımmm tartı bana kaçı göstercek
günaydın kızlarbugün kötü bi haberle uyandım arkadaşım hastaneye yatmış konuştuk iyiyim diyo ama korkuyorum beyninde bi problem varmış galiba daha yeni haberim oldu gidemedim ziyarete arkadaşlar gidip bana haber etcekler ama hiç rahat değilim
gecmis olsun tatlim yakızlar arkadaşımın gözleri kararıyodu gözü bozuldu sanmış doktora gidince beyinden olduğu çıkmış ortaya stresten göz damarları iltihaplanmış bi bilginiz var mı bu konuda araştırdım ama bişey bulamadım :26:
dün otobüsde telefondan okudum msjini piskirmamak icin kendimi zor tuttumcok tatlisin sallaniyormu ki seninki
gecmis olsun tatlim yabeyin göze vurdugunu biliyorum arkadaslarimdan genelde hep stress tetikliyor zaten hastaliklari cok gecmis olsun tekrar insallah biran önce iyilesir
kızlarrr bi karar aldım 1 eylüle kadar tartılmıcam o gün tartılıp hdefime ulaşıp ulaşmadığıma bakıcammm heheeee bakalımmm tartı bana kaçı göstercek
ayy napim canim türkcem bozuk burda dogup büyüdügümdenay pardon ben onu sallıyosun dimi diye okumuşum salıyosunmuş o ya Allah beni naapmasın
evet canım ya bu aralar sınavdı tercihti derken çok stres olduk etkisi var mı bilmiyorum çok sigara içiyo bi desağol canım inşallah kötü bişey çıkmaz haber de gelmedi çok merak ediyorum
tesekkürler canim10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube 1 hafta önce falan bi spor yaptığımı yazmıştım ama sizle paylaşmaya vaktim olmamıştı. linkini verdim . dans eder gibi çok eğlenceli hemde beli çok güzel çalıştırıyor. 11 dk falan. sayfayı açınca yan tarafta bu kadının başka videolarıda var onlardanda seçip 3-4 tanesini arka arkaya yapıyorum. biri bel için biri kalça için biri göbek için biri bacak için vs. sizde seçip yaparsınız. hem nefes nefese kalmıyorsunuz hem de kaslarınız çalışıyor. 10 gündür kayınvaldemler bizdeydiler nete giremedim diyetede pek dikkat edemedim ama kilo vermişim. çok sevindim. 15 gün falan oldu diyete başlayalı. 78 dim şimdi 74.9 olmuşum .güzel ilerliyorum. inş böyle devam eder. listeye yetişemedim. bu haftaki listeye dahil olabilirim inş. sizlerin yazılarınızı okudum tüm kilo veren arkadaşlara maşallah diyeyim inşallah artık daha sık yazabilirim.
annem beni 2 hafta görmemisdin beni görünce sen kilo vermissin dedibi hosuma gitti 1.4 kilo vermissim sadece ama fark etmesi benim motivasyonumu havalara cikardi
dün yediklerimide yazayim da yoldan cikmayayim
sabah: 1 seftali
ara: 2 tane cikolata parcasi (cikolatayi sevmem ama bi yerde okudum regl sancisini iyi geliyormusterapi amacli yani )
öglen: 1 yogurt
aksam: 1 tabak corba 2 kanat 1 sosis salatalik domates 1 kasik bulgur pilavi
kızlar arkadaşımın gözleri kararıyodu gözü bozuldu sanmış doktora gidince beyinden olduğu çıkmış ortaya stresten göz damarları iltihaplanmış bi bilginiz var mı bu konuda araştırdım ama bişey bulamadım :26:
ben de her gün 3 4 kere tartılıyorum kendimi tutamıyorumama artık tartılmamaya karar verdim senin gibi 1 eyülel kadar tartılmıycam inşallah kendimizi tutabilriiz
ya canım sen şimdi beni korkuttun. çünkü aynı şey 1 yıldır bendede var. göz doktoruna gittim, o da bana dedi ki: bir süpürge borusu tıkandığında nasıl çekmezse, seninde orda bi tıkanıklık olabilir, o yüzden kararma yaşıyosundur; bir kalp damar cerrahına görün dedi. aynı gün başka bir nedenle nörolojiye gitmiştim ama MR çekildi ama elh. bişey çıkmamıştı. acaba beyin cerrahına mı görünseydim. kalp damara da gitmedim. sonra bir süre olmadı ama şu sıralar çok sık oluyo. özellikle gece bir perde inmiş gibi karartı var
mutlaka en kısa zamanda doktora git canım ihmale gelmez böyle şeyler Allah korusun
ben doktora gitmeye çok korkarım böye durumlarda. Allah arkadaşına acil şifalar versin önemli bişey çıkmaz inşaallah. arkadaşının durumundan tekrar bilgilendirirsen sevinirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?