İyiyim canım nasıl olayım nette sorun var girmeye çalışıp duruyorum :) sen nasılsın az kaldı gelmene :)
oohhhhh şulecim tatil yaklaştı süper yaaa bende keşke bi daha gitsem ama kilo almasamda versem :))))
sana tavsiyem yemek olayını abartma bol hareket az kalorili şeyler ye bende 1 haftada 2 kilo aldım ama benim için çooooook fazla yedim fazla bile alsam yeriydi :)
geçmiş olsun canım şimdi nazlı olur hasta die sen iyi idare etmişin valla sarmısak çayımı içiosun anlatsana biraz nasıl yapıon neler yapıon merak ettim
olsun canım kilo almamışın ya bunada şükür sen sonra verirsin bence hiiiç sıkma canını :)selam kızlar sedacım geçmiş olsun canım benimkide sürekli bizim yatağa geliyo ben tekrar gece götürüyom arada nazlanmak istiyolar canım ben bugün sabah tartıldım hala 79 ama almadım çünkü 4 gün oruç tuttum bu hafata almamam iyi arkadaşımdayım ben orda kalcam o yüzden şimdiden bildirim dedim öpüyom kızlar
valla çay yapılabilir canım ben işteyim kokarmı die biraz düşündüm ama lahana çorbasını içtikten sonra sarmısak çayı vız gelir valla bi ara cevizi denedim suyu berbat cevizin tadı daha berbat geldi o öle bitti şimdi lahana çorbasına başladım gene bi kaç gün yapıp bırakıcam dedim içebilirsem bakalım sonrada gelsin sıradaki zemuszemuskaydirigubbakcemile3valla özgeciğim ilk başta olurmu öle şey iğrençtir diye düşünüyordum fakat tadınca hiç de kötü bişi olmadığını anladım kilom sabitledi gene birşeyler yapmam gerekti bak iki kür var ikisinide yapıyorum önce sabah bir bardak suya 1 diş soyulmuş sarımsak 1 adet ceviz koyuyorsun ertesi sabah sarımsağı çiğnemeden su ile yutuyor sonunda da cevizleri yiyorsun sonra hemen ertesi sabah içeçeğin sarımsak ceviz karışımını hazırlıyorsun....yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
bir de çay tarifi bir su bardağı kaynayan suda 3 adet baş parmak büyüklüğü şeklinde kök zencefili atıp 6 dak. daha kaynatıyorsun ben biraz da kiraz çöpü atıyorum evde kurutmuştum yoksa atmayabilirsin ama bence şu mevsimde kurut kışın hiç olmadı ödem için içersin neyse kaynayan zencefilin içine 2 diş sarımsak eziipde atıyorum ilk zamanlarda ezmeden atıyordum sonra bi gün ezipde denedim hiç fark yok artık ezip de atmaya başladım ezmek derken bıçağı yassı olarak sarımsağa vuruyorum sarımsak kesilmeden parcalanıyor anladınmı sonra bir çorba kaşıgı kadar limon sıkıyorum kapak kapatıp demlenmeye bırakıyorum (sütlük tarzı kapaklı bir şeyde kaynat) ılınınca 2 adet çay bardağına süzerek paylaştırıyorum (ne kadar çıkarsa)1 kaşık balı da 2 bardak arasında paylaştırıp bir bardağını içiyorum diğer bardağıda akşam yemeğe yarım saat kala içiyorum işte bu kadar o zencefil acayipp terletiyor bir süre sonra sanki menopozda gibi:roflol::roflol: bir de inan bana afedersin ama küçük abdestimde çıkan yağları gördüm şaşırdım bi tabaka yağ kaplıydı üstü:dance::dance::dance:
birinci kürü sabah yemekten yarım saat önce içebilirsin...
çayı ise içerken dikkat etmen gereken ne çok aç olacaksın ne de tok olacaksın her ikisinide bir elinle burnunu tutup bir dikişte içip ardından karanfil kuru üzüm ya da kayısı gibi bir şey yiyip burnunu serbest bırakırsan inan bana sarımsaklı bir şey içtiğini anlamıyorsun koku falanda yok emin ol...
Tabii her kür gibi bunlarada en az 1 ay devam etmelisin ben yaklaşık 10 günde sonuç aldım artık ondanmı yoksa bu ara çok faalim her akşam oğlanla parktayız bütün gün evin içinde de oyunlar oynamaktayız ondan mı bilemem dene faydasını görürsün ben sirkeli suyu bıraktım hepsi ağır olur diye fazla uzun oldu ama ayrıntılı anlattım bi şey takılır sorarsın cevap gecikebilir diye anca bu vakitler serbest oluyorum oğlan uyuyunca...hadi öptüm şeker seni....
günaydın fıstıklar
ilk kilo bildirimini ben yapayım
bu hafta kupaya gözümü dikmiştim ama maalesef nazar boncuğu ile yetinicem
kilom 75,200 sadece 800 gr cık gitmiş...ama olsun bunada şükür
günaydın kirazcım naber göya kilo verip kapışcaktık bu hafta benim diyet gecikince bende 1 kilo vermişim 2-3 killo verirdim pzt başlasaydım neyse haftaya artık ne kadar versek kardır canım aynı yerde durmaktan iyi kilo almaktan çok çok çok iyi o yüzden 800 gr da ii bence
günaydın canım.valla benim kiraz diyeti bi işe yaramadı....ama yinede buna şükür.......bu arada bende termal şort siparişi verdim....onun bahanesiyle spora daha çok ağırlık veririm inşallah...bu hafta doğru dürüst spor yapamadım....ama pazardan itibaren hergün yapmaya çalışıcam...ben sporla daha çabuk kilo veriyorum
günaydın kızlarrr
bende bi degişillik yokk aynen 70,600 kaldım bu haftada ama bu hafta öle çok dikkat etmedim gezmeye neyim gittik almadıgıma şükür diyorum..
madem diyet yapabilion başka yöntemler bul tatlım ak diyet yöntemleri ve deneyimlerimz bölümüne %100 detoks diyeti var 2 günlük ben sonra onu yapmayı düşünüorum bir de kayınvalidemin çorba diyeti die başlık var onada bakabilirsin bu arada bende termal şort aldım sıcakta bilmiorum giyebilirmisin bir kaç defa giydim sıkıldım bırakım sonra evde yürüme bandı var manaylka kullanırım dedm ama şu anda beklio bineyim die çok sıcakta zor gelio valla şortu giymek çok zor tırnaklarım acıo nasıl inşallah sen kullanırsın ben kullanamadım tuzuyla berbaer duruo
evet haklısın amagünaydın canım kilon iyi yakında düşersin 6lı rakamlara haftaya biraz sık kendini bencede kilo almaktansa aynı kalmak süper :)
evt canım onların hepsini okudum,%100 detoksu bende düşünüyorum yapmayı...ama zaten ben şu anda gayet düzenli besleniyorum...kaçamak falanda yapmıyorum...alıştım yani bu düzene.....sporla destekleyince daha çabuk gider diye düşünüyorum
evet haklısın ama
dükkana gidince dayanamıyomm atıyom agzıma..bi de kızlar bişey sorcam ya canım acayip tatlı istiyo yanii bu hani canın çeker gibi diil vücudumun ihtiyacı var gibii adetii dönemine 2 hafta varr daha ve ben 3 hafta civarı oldu böyleyim doymuyorum tatlıya kesmiyoo bi türlü korkuyorum şeker neyim çıkacak diye
bazen öle yapıyorum da kesmiyo hep tabi canımın istedigini de yemiyom yoksa canım öyle çok sevmem ama bol serbetli agır tatlılar istiyo ne hikmetse ben sütlü severimm aslındaarada olur ama senin 3 haftadır oluyormuş bilemiyorum şeker belirtisimidir bir sağlık ocağına git kan şekerini ölçtür açken ve tokken bi için rahat etsin bence canın çok tatlı istiosa meyvelerden almaya çalış canım en azından kaloriyi azaltmış olursun
yani zaten kilo verebiliosan mantıklı ama benim gibi ne yaparsan yap veremiosan arada böle diyetler yapıp kiloyu aşağı çekmek lazım inşallah bende sporu düzenli yapıcam bi başlasamdelikafadulden
valla kesmio bazen kaç gündür tatlı istiorum çarşamba özsüte gittim sadece türk kahvesi içtim zor dayandım valla sen git bir kontrol ettir canım çok tatlı istiomuşun baksanabazen öle yapıyorum da kesmiyo hep tabi canımın istedigini de yemiyom yoksa canım öyle çok sevmem ama bol serbetli agır tatlılar istiyo ne hikmetse ben sütlü severimm aslında
sen süpersin valla ben 6 ay düzenli spor yaptım bunun bir ayında herbal life ürünleriyle sıkı bir diyet yaptım o ay 2 kilo verdim sanrım sonra spora devam ettim kilo veremedim ama çok inceldim o açıdan faydalı oldu ben şimdi önce kilo vermek istiorum sonra düzenli spor ile sıkışalmak incelmek bu kiloyla spor yaparsam çok aynı kilom kalır die korkuyorum işte havalr serinleyene kadar ben 60 olup altına düşerim böyle ara ara diyetlerle sonrada spora başlarım evde pilates yapmayı planlıyorum birde yürüyüş bakalım :)canım ben 5 haftadır yapıyorum 5300 gr gitii yani veremediğim hafta yok...yani bazen 500 gr gidiyo bazen 1000 gr sporda çok sıkı yapmadığım halde....ben sabah akşam spor yaptığımda haftada 3 kilo verdiğim zamanlar oldu....kesinlikle şortum gelsin sabah akşam spor yapıcam
bu arada zeynepcim bencede bi kan testi yaptır....magrentanın dediği gibi meyvelerden almaya çalış...kuru üzüm kuru kayısı ye...benim tatlıyla çok aram yok ama bazen vücut istiyo...ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?